من چهکاری میتوانم برای جشن انتشار انجام دهم؟احتمالا سوال خیلی از دوستان اینه! جشن انتشار میتونه یه دیدار ساده باشه تو یه کافیشاپ با چند تا از دوستانتون و صحبت در مورد دست آورد جدید اوبونتو و یا دیدارهای بزرگتر تو دانشگاهی که درس میخونید یا محل کار یا LUG یا... باشه. شرکت در این مراسمها شاید سادهترین کاری است که میتونید انجام بدید... مهم اینه که هر ۶ ماه یکبار دور هم جمع بشید و چند ساعتی راجع به اوبونتو و نرمافزارهای آزاد صحبت کنید!
اگر مایلید بیش از این کاری انجام بدید، بهتره همینجا پیشنهاد بدید که «من میتونم این کار رو انجام بدم» یا اینکه «من مایلم به فلانی در انجام فلان کار کمک کنم» یا ... پیشنهاداتتون اینجا بررسی میشه و دوستان هم چیزی بهش اضافه و کم میکنن و تا جایی که بتونن امکاناتش رو فراهم میکنن و با مشارکت هم میشه یه جشن مناسب ترتیب داد.
خیلی خوبه که از جشنهای خودمونی یا دانشگاهی با... خودتون عکس بگیرید و منتشر کنید. تو وبلاگهاتون در موردش بنویسید و یا پوستر رو کپی کنید و تو جاهای مناسبی نصب کنید و خلاصه هر جوری که میتونید به گسترش جشن و آشنایی دیگران کمک کنید...
بیایید یک روز بیاد ماندنی بسازیم و کاری کنید که حداقل دوستانتون و کسانی که تو محیط وب میچرخن راجع بهش بدونن