انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی به مناسبت انتشار نسخه 8.04(Hardy Heron)  (دفعات بازدید: 68299 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
من چه‌کاری میتوانم برای جشن انتشار انجام دهم؟

احتمالا سوال خیلی از دوستان اینه!
جشن انتشار میتونه یه دیدار ساده باشه تو یه کافی‌شاپ با چند تا از دوستانتون و صحبت در مورد دست آورد جدید اوبونتو و یا دیدارهای بزرگتر تو دانشگاهی که درس میخونید یا محل کار یا LUG یا... باشه. شرکت در این مراسمها شاید ساده‌ترین کاری است که میتونید انجام بدید... مهم اینه که هر ۶ ماه یکبار دور هم جمع بشید و چند ساعتی راجع به اوبونتو و نرم‌افزارهای آزاد صحبت کنید!

اگر مایلید بیش از این کاری انجام بدید، بهتره همینجا پیشنهاد بدید که «من میتونم این کار رو انجام بدم» یا اینکه «من مایلم به فلانی در انجام فلان کار کمک کنم» یا ... پیشنهاداتتون اینجا بررسی میشه و دوستان هم چیزی بهش اضافه و کم میکنن و تا جایی که بتونن امکاناتش رو فراهم میکنن و با مشارکت هم میشه یه جشن مناسب ترتیب داد.

خیلی خوبه که از جشنهای خودمونی یا دانشگاهی با... خودتون عکس بگیرید و منتشر کنید. تو وبلاگهاتون در موردش بنویسید و یا پوستر رو کپی کنید و تو جاهای مناسبی نصب کنید و خلاصه هر جوری که میتونید به گسترش جشن و آشنایی دیگران کمک کنید...

بیایید یک روز بیاد ماندنی بسازیم و کاری کنید که حداقل دوستانتون و کسانی که تو محیط وب میچرخن راجع بهش بدونن :)
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1387، 12:38 ب‌ظ توسط Mehdi »
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux

آفلاین z.k

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
سلام

در مورد پوستر :

به نظر من هم باید فونت ها کوچک بشه مثلا آدرس حداکثر تو دو خط باشه ، اینطوری مقداری از فضا پایین خالی میشه ، که میشه چند تا عکس گذاشت از محیط اوبونتو که برای بقیه هم که آشنایی زیادی با اوبونتو و لینوکس ندارن جالب باشه و حداقل بدونن موضوع چیه ،و  به سمت لینوکس جذب بشن . میشه چند تا جمله جالب هم در مورد لینوکس نوشت یا آدرس انجمن اوبونتو http://forum.ubuntu.ir

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
 =D>
البته بهتره تاریخ پوستر رو هم درست کنید ;) (۱۲ فروردین؟!!!!)
من که حتماً شرکت می‌کنم.
Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
پاسخ به: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی
« پاسخ #19 : 10 فروردین 1387، 03:36 ب‌ظ »
مرسی از نظرات دوستان!منتظریم!
در ضمن پوستر آپدیت شد!
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1387، 03:59 ب‌ظ توسط kasra545 »

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
بچه های اصفهانی پایه باشن همزمان با جشن تهران ما هم توی کتاب خونه مرکزی شهرداری یه جا توی فضای باز این جشن رو برگزار کنیم . اگه پایه هستین من تو دانشگاه بین دوستای خودم تبلیغ رو شروع کنم . مطمپن باشید خیلی از دوستای من هستن که دوست دارن با لینوکس مخصوصا توی همچین محیطی آشنا بشن .

دوستان اصفهانی نظر شون رو اعلام کنند
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین ayoub

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
با سلام به دوستان عزیز
من هم آماده همکاری هستم در ضمن اگر دوستان منت بگذارند در شرکت ما هم میتوانیم جمع شویم. ::)

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
آبا از شهر هاي زير كسي هست؟
گلپايگان
خوانسار
داران
فريدن
فريدون شهر
و شهر هاي اطراف
يا بايد بريم با اين اصفاني ها؟؟؟؟
یا علی

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
سلام
 من توی مشهدم اینجا برگزار نمیشه؟ ::)
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
    • سار
من مدت هاست دنبال یه مناسبت هستم که توی دانشگاه گنو/لینوکس رو معرفی کنم. چه بهتر که همزمان با این جشن باشه.
تقریبا 6 ماه هستش که دارم رسما از اوبونتو استفاده می کنم و تقریبا تازه کار به حساب میام. برای همین شاید نتونم اینطور مراسمی رو راه بندازم. دانشگاه ما یه دانشگاه کوچیک هستش. دانشگاه شهید چمران، شاخه ی شوشتر.
تا حالا (از 20 بهمن که ترم اول من شرو شده تا 15 اسفند که تعطیلات شرو شده) من کار های زیادی در این مورد کردم از جمله معرفی گنو/لینوکس به خیلی از ترم بالایی ها، اساتید و هدیه دادن یک یا چند نسخه از گنو/لینوکس به این افراد همراه با کتاب چه ها و PDF هایی در این مورد. چند موردی از این افراد به این سیستم عامل کوچ کردن! نصب رسمی گنو/لینوکس روی دو تا از کامپیوتر های سایت کامپیوتر. (تنها سیستم عامل اون کامپیوتر ها) و این که قراره بعد از تعطیلات گنو/لینوکس رو در یک جلسه به دیگران معرفی کنم.
خب انگیزم خوبه. فقط نمی دونم برای این جشن چیکار کنم. آیا اهوازی ها می تونن به من کمک کنن؟ و این که اگه بخوام توی اون جلسه CD یا DVD اوبونتو رو به دیگران هدیه بدم چقدر بران خرج بر می داره؟ و اینطور سوال ها...

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
دوباره پوستر آپدیت شد.
مشکل کوچکی در آدرسی وجود داشت که برطرف شد.با تشکر از آقای میردامادی و طریحی عزیز. \\:D/

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
آبا از شهر هاي زير كسي هست؟
گلپايگان
خوانسار
داران
فريدن
فريدون شهر
و شهر هاي اطراف
يا بايد بريم با اين اصفاني ها؟؟؟؟

.....
« آخرین ویرایش: 30 شهریور 1391، 11:36 ب‌ظ توسط مرتضی علیرضایی »

آفلاین solook

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219

آفلاین Saied

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
من مسولیت قسمت اول پیشنهادی خودم در قسمت "دستور کار پیشنهادی شما برای این جلسه" در این صفحه رو به عهده می گیرم. همین طور که در اون صفحه می بینید موضوعش از این قراره که مثل دفعه قبل نیایم از روی نکات انتشار بخونیم بریم جلو بلکه اطلاعات مبسوط تری از کارهای انجام شده رو مطرح کنیم که کاربران دقیق تر بدونن که در upstream خود پروژه ها و بسته های مخازن اوبونتو چه اتفاقاتی گذشته! به عبارت ساده تر این قضیه همون مورد 2 و 3 قسمت "برنامه ها" در همون صفحه از ویکی است ولی مبسوط تر. من در مورد اوبونتو و کوبونتو (به خصوص کوبونتو) برای این کار اعلام آمادگی می کنم. هر کدوم از دوستان هم خواستند کمک کنند خوشحال میشم. هم اینجا یا در کانال IRC  (بیشتر آخر شب ها) مطرح کنید در خدمتتون خواهم بود. سعی می کنم هم کم کم اسلایدها رو آماده کنم و در اختیار عزیزان بذارم یا بذاریم.
یک پیشنهاد دیگه هم داشتم که در قسمت "دستور کار پیشنهادی شما برای این جلسه" در همون ویکی ذکر کردم مورد دوم. یعنی مروری بر مشکلات رفع شده. به نظر خود من کار مفیدی هست که بدونیم در نسخه یا نسخه های قبلی مشکلاتی بودند که حالا دیگه نیستند. حالا تا نظر جمع چی باشه و چقدر تمایل به این بحث باشه و اصلا از لحاظ برنامه زمانی میشه تو برنامه جا داد یا نه؟

جدای خود برنامه یک نکته هم که الان یادم اومد: دوستان فکر جا رو هم بکنید اونجا (شریف) به همون صورت که هست ظرفیت 25 نهایت 30 نفر رو داره. این جور که داره پیش میره فکر می کنم 50 60 نفر می خوان بیان! از الان باید فکر این قضیه رو هم بکنیم.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی
« پاسخ #29 : 11 فروردین 1387، 10:08 ب‌ظ »
منم  هستم   با  4  5   نفر  از بچه   های  دانشگاه  آزاد    زنجان  شاید بیشترم  بشیم  ...   اگر  کاری  از  دستمون  بر  بیاد  خوشحال  میشم   انجام  بدیم...   \\:D/
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1387، 01:06 ق‌ظ توسط Behnam Golds »