انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی به مناسبت انتشار نسخه 8.04(Hardy Heron)  (دفعات بازدید: 68273 بار)

0 کاربر و 14 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
    • سار
آقا من یه مژده بدم که با مدیر گروه کامپیوتر هماهنگ کردم و قرار شد در اولین یک شنبه بعد از ۱۲ ام که می‌شه ۱۵ جشن رو توی دانشگاه بگیریم. خب دوستان باید من رو حسابی راه بندازن! شاید من در توانم نباشه که تمام خوبی‌های و محاسن اوبونتو رو خیلی قشنگ بگم. اگه می‌شد که یه متن هماهنگ داشته باشیم خیلی خوب می‌شد. اساتید روی این متن کار کنن!!!

آفلاین mehdishahini

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
معلومه! حضوری! :) تاریخش هم احتمال خیلی زیاد ۱۲ اردیبهشت ۸۷ هست اما قطعی نیست هنوز.

حالا نمیشه یه هفته دیرتر برگزار شه! :'(   ](*,)
چه عجله ایه حالا؟!!! ](*,)

آفلاین 404

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
۲ تا بنر اضافه شدن. اگر خواستین ادیتشون کنین یا استفاده کنین:  http://wiki.ubuntu.ir/ReleaseParty/HardyReleaseParty

آفلاین solook

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
نقل‌قول از: monire
بچه هاي لينوکس يزد رو از اينجا http://groups.google.com/group/yazdlug ميتونين پيدا کنين. اونا هم اغلب پايه اند. (منم هستما! ولي چون فعلا اصفهانم نميتونم قولي بدم بهتون)
اگه عضو گروه نيستين من ميتونم اعلام کنم و نظر سنجي راه بندازيم.
(ولي اگه يزدي هستين حتما برين عضو بشين)

خیلی خوشحال شدم که چنین گروهی هم برا برو بچ یزدی  هست
همین الان عضو شدم  یه نظر سنجی هم راه بندازید بدک نیست

آفلاین داود

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
حال كه استقبال انقدر زياده من پيشنهادي دارم كه خواهش ميكنم مديران انجمن با دقت بيشتري روي ان تامل كنند .
١- تاريخي را مشخص كنيد كه به طور همزمان در سراسر كشور اين اتفاق به وقوع بپيوندد .
٢- قطعا اين روز بايد نسخه اي از اوبونتو در دسترس دست اندركاران برنامه در سراسر كشور قرار گيرد . البته به علاوه يك جزوه كوچك آموزشي .
٣- بسياري از مراكز آموزشي علاقه مند به برگزاري اين جشن به صورت يك ورك شاپ آموزشي هستند .
٤- مراكزي هم وجود دارند كه به عنوان اسپانسر مي توانند كمك كنند .

پس از اين رو پيشنهاد ميكنم تمامي فعاليت ها به صورت هماهنگ و يكسان توسط انجمن اوبونتو رهبري شوند و از همين جا مراكز مختلف برگزاري اين برنامه در سراسر كشور مشخص شوند به علاوه افرادي كه علاقه من به همكاري هستند .
به طور مثال بنده در مازندران و شهر ساري مي توانم با هماهنگي مجتمع عالي امام محمد باقر ورك شاپ كوچكي را در دانشكده با حضور دانشجويان كامپيوتر بر گزار نمايم . در عين من و موسسه تحت مديريتم مي توانند اسپانسر مالي اين برنامه باشند .
حال باقي دوستان .

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
به  نظر  من  توی  همین  پست  یه  نظر  سنجی  در  مورد  زمان  برگزاری  جشن  قرار  بدیم  .  مثلا   4  یا  5  تا  تاریخ  رو  مشخص  کنیم و ... اینجوری  فکر کنم  تعداد  شرکت کننده ها   بیشتر  بشه  .  چون  بعضی  از  دوستان  از  لحاظ  زمانی  مشکل دارن .  در  ضمن  اگر  جمعه  باشه  به  نظر  من   بهتر میشه  .  چون  خیلی  از  بچه ها  یا  کار میکنن  یا دانشجو هستن.

آفلاین patri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
خب سایت بچه های لاگ شیراز چیه ؟ شاید بتونم تا شیراز برم !
این جهان زندان و ما زندانیان * بر شکن زندان و خود را وارهان

آفلاین bazmandgan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
از هرمزگان کسی هست توی بندر جشن داشته باشیم

آفلاین ahmad0007

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
عزيزام حتما تا چند روز ديگه يك ليست از شهرها + ساعت حضور + مكان اعلام كنيد .  \\:D/   \\:D/

آفلاین patri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
از هرمزگان کسی هست توی بندر جشن داشته باشیم

من بندرعباس هستم شما چی ؟ شما چند نفرین ؟ وای خدا دارم پرواز می کنم !!!
من خیال می کردم بندرعباس کسی نیست .
این جهان زندان و ما زندانیان * بر شکن زندان و خود را وارهان

آفلاین ramin.najjarbashi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام.
یک سوال علمی داشتم! شما چرا برای جشن از فضای نمایشگاه کتاب استفاده (سوء استفاده) نمی کنید؟!!
اگر بشه یک جوری مراسم رو توی نمایشگاه کتاب گرفت هم بعد رسانه ای بهتری پیدا می کنه, هم تعداد بازدید کننده های خیلی بیشتر میشه, هم کلاس کار بالاتر میره و هم ...
در ضمن فکر کنم اگر مسوول های برگزاری با تی شرت اوبونتو از بقیه متمایز بشن هم جالبه!!!
یک پیشنهاد بهتر! اصلا بیاین تو مشهد جشن بگیرین و خلاص! :D

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
سلام.
یک سوال علمی داشتم! شما چرا برای جشن از فضای نمایشگاه کتاب استفاده (سوء استفاده) نمی کنید؟!!
اگر بشه یک جوری مراسم رو توی نمایشگاه کتاب گرفت هم بعد رسانه ای بهتری پیدا می کنه, هم تعداد بازدید کننده های خیلی بیشتر میشه, هم کلاس کار بالاتر میره و هم ...
در ضمن فکر کنم اگر مسوول های برگزاری با تی شرت اوبونتو از بقیه متمایز بشن هم جالبه!!!

تو مشهد برای ۲۲ م یعنی پس فردا برنامه دارند بچه ها. http://www.mashhadlug.org
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom

تو مشهد برای ۲۲ م یعنی پس فردا برنامه دارند بچه ها. http://www.mashhadlug.org
مشهد یک جشن نصب بزرگ دیگه خواهد داشت! احتمالا توی همین جلسه بعدی لاگ صحبتهاشو بشنوین. :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین bazmandgan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
من قشمم
اگه چند نفر بندری و هرمزگانی پیدا بشه
من هم هستم

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
سلام.
جایی به اندازه نمایشگاه برای این جور مراسمها هم بزرگه و هم به همون نسبت هماهنگی برای گرفتنش هم سخته... البته اگر کسی فضای مناسبی داره ما استقبال میکنیم :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom