تکرار می کنم که بهتره پایه ها رو اشتباه نذارین - حداقل هی اشتباه ترش نکنین.
کلا این ایده ویندوزی است که یکی بره یکسری سایت یکسری چیز دانلود کنه روی لینوکسش اجرا کنه. چه برسه به یکسری اسکریپت بش و غیره. لینوکس ریپوزیتوری داره و دقیقا برای این درست شده که در فلان توزیع معتقد هستن فلان برنامه ها خوبه، باعث ناسازگاری نمی شه و آخرین نسخه است و کیفیت کافی داره و با لایبری هاش کار می کنه و ...
اگر اینکار رو برای کمک به جامعه می کنی بهتره به نکات بالا فکر کنی
اگر برای مشهور شدن می کنی بهتره جاهای خالی دیگه ای رو پر کنی که هم تلاش کمتری می خواد هم بشیتر به درد آدم ها می خوره و باعث پیشرفت جامعه هم می شه
و اگر هم یک کپی از سایت های ویندوزی است، دقت کن که لینوکس ویندوز نیست (:
کاملا دوستانه صحبت میکنم... اگر با دو تا حرکت می خوای همین کارت رو مفیدتر بکنی برو سراغ یک طبقه بندی دقیق (چون افراد کمی می یان هر هفته یک وبلاگ رو بخونن یک نرم افزار جدید ببینن.. اکثرا دوست دارن مثلا برن تو بخش بازی یا بخش مالتی مدیا یا ...) و حذف ایده اشتباه گذاشتن فایل دب و به جاش لینک دادن به ریپوزیتوری یا سایت ارائه کننده (که باعث می شه طرف با یک کلیک توی سایتت برنامه رو از توی ریپوزیتوری نصب کنه یا بره به سایتی که این برنامه رو داده و توی ریپوزیتوری نیست و آخرین نسخه اش رو نصب کنه (نه نسخه زمانی که تو مطلب رو نوشته بودی رو)) - اینکار باعث میشه مطالبی که سه سال قبل نوشتی هم هنوز مفید باشن. اگر دب بذاری باعث می شه آدم ها سردرگم بشن و این ایده غیرقابل باور ویندوزی هم توی ذهنشون توی دنیای لینوکس جا بیافته که باید از اینترنت هر چیزی رو دانلود و نصب کنن.
برای لینک دادن به ریپوزیتوری اینجوری بنویس apt://axel (همین الان کپی پیستش کن توی یو آر ال براوزر و ببین چقدر بهتر از یک فایل دب است)
سلام
1.وبلاگ نیست برادر درسته از ورد پرس استفاده میکنه
2.تمام برنامه هایی که اعلام میکنم داخل هاست خودم هستند و آخرین ورژن همون نرم افزار را در اون تاریخ رو میزارم ممنون میشدم یک نگاه مینداختی چون توی خود تایپیک اعلام میکنم همین موضوع رو
3 دوتا راهکار برای طرف اعلام میکنم نصب از طریق ترمینال یا دانلود فایل دب
نکته تمام فایلهای که میزارم پیش نیازهاش رو لیستش رو میزارم و جدیدا دارم اونها رو هم آپلود میکنم روی هاست که طرف مستقیم دانلود کنه
4 شکی نیست که بعضی از نرم افزارهایی که معرفی میکنم ورژن ویندوز هم دارند خوب من هم با ذکر منبع و به دلیل تشابه کامل مشخصاتش با نسخه ابونتوش از اون توضیحات استفاده میکنم به جای گذاشتن وقت اضافه و این فکر نمیکنم اشکال داشته باشه؟
5-شما بفرمایید ایده هاتون رو؟و ضمنا بفرمایید که الان جامعه آزاد چی کم داره که نیاز هست الان ایجاد بشه؟
6-شما همین انجمن رو یک بررسی بکنید ببینید در هفته چند تایپیک داریم برای معرفی یک نرم افزار برای کاربردی خاص که دوستان دنبال مشابه اون میگردند حالا اگر بخشی باشه که این نیاز رو به طور کاملتر تامین کنه به این معنی هست که داره در راستای ویندوز پیش میره؟؟؟؟؟؟؟؟