انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سایت دانلود نرم افزار دبیان فارسی  (دفعات بازدید: 25740 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
پاسخ : سایت دانلود نرم افزار دبیان فارسی
« پاسخ #30 : 16 امرداد 1391، 03:30 ب‌ظ »
به نظر من اگه در حد معرفی باشه خیلی هم عالیه. ولی این که فایل deb گذاشته بشه علاوه بر این که اصلاً کار درستی نیست، به علت وجود پیش‌نیازها و… کار رو هم برای کاربران تازه‌وارد سخت می‌کنه. خودت مقایسه کن:

روش دانلودی:
۱. دانلود فایل deb
۲. اجرای آن
۳. باز شدن مرکز نرم‌افزاری
۴. گرفتن پیش‌نیازها
۵. نصب برنامه

روش اصلی:
۱. باز کردن مرکز نرم‌افزاری
۲. زدن دکمه‌ی نصب برنامه

در ضمن در مرکز نرم‌افزاری اوبونتو کاربران می‌تونن تجربه‌ی خودشون رو از کار با اون برنامه بنویسن، روش کارش رو به بقیه یاد بدن و به اون برنامه نمره بدن که همه‌ی این‌ها برای همه‌ی افراد دیگه‌ای که از مرکز نرم‌افزاری استفاده می‌نن با ذکر توزیعو نسخه‌ی مورد استفاده‌ی برنامه قایل مشاهده است
من هم تمام تلاشم فقط همین معرفی برنامه است ولی برای تکمیل کردن عریضه بهتر دونستم لینک دانلود رو هم بزارم و ضمنا بنده به شخصه 2 مورد روش دانلود رو به طرف پیشنهاد میکنم ترمینال و دانلوداز لینک برنامه در هر صورت داریم انجامش میدیم و اگر احساس کنم به نتیجه نمیرسه و داره به من ضرر مالی و زمانی میخوره هم معنویش و هم مالیش مثله بقیه پروژه ها تعطیلش میکنم متاسفانه

به نظرم شما که زحمت میکشی و فایل deb ارائه میکنی، این دب رو توی یک فایل tar قرار بدید و اسکریپت زیر رو توی اون بزار:
#!/bin/sh
dpkg -i <filename>.deb && apt-get -f install

این طوری Dependency ها هم دچار مشکل نمیشن. جای filename هم اسم فایل دب رو بنویس ;)

یک راهنما بزار که چطور از طریق ترمینال اجراش کنند یا اینکه توی دستورات sudo رو هم اضافه کن ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #31 : 16 امرداد 1391، 08:25 ب‌ظ »
به نظر من اگه در حد معرفی باشه خیلی هم عالیه. ولی این که فایل deb گذاشته بشه علاوه بر این که اصلاً کار درستی نیست، به علت وجود پیش‌نیازها و… کار رو هم برای کاربران تازه‌وارد سخت می‌کنه. خودت مقایسه کن:

روش دانلودی:
۱. دانلود فایل deb
۲. اجرای آن
۳. باز شدن مرکز نرم‌افزاری
۴. گرفتن پیش‌نیازها
۵. نصب برنامه

روش اصلی:
۱. باز کردن مرکز نرم‌افزاری
۲. زدن دکمه‌ی نصب برنامه

در ضمن در مرکز نرم‌افزاری اوبونتو کاربران می‌تونن تجربه‌ی خودشون رو از کار با اون برنامه بنویسن، روش کارش رو به بقیه یاد بدن و به اون برنامه نمره بدن که همه‌ی این‌ها برای همه‌ی افراد دیگه‌ای که از مرکز نرم‌افزاری استفاده می‌نن با ذکر توزیعو نسخه‌ی مورد استفاده‌ی برنامه قایل مشاهده است
من هم تمام تلاشم فقط همین معرفی برنامه است ولی برای تکمیل کردن عریضه بهتر دونستم لینک دانلود رو هم بزارم و ضمنا بنده به شخصه 2 مورد روش دانلود رو به طرف پیشنهاد میکنم ترمینال و دانلوداز لینک برنامه در هر صورت داریم انجامش میدیم و اگر احساس کنم به نتیجه نمیرسه و داره به من ضرر مالی و زمانی میخوره هم معنویش و هم مالیش مثله بقیه پروژه ها تعطیلش میکنم متاسفانه

به نظرم شما که زحمت میکشی و فایل deb ارائه میکنی، این دب رو توی یک فایل tar قرار بدید و اسکریپت زیر رو توی اون بزار:
#!/bin/sh
dpkg -i <filename>.deb && apt-get -f install

این طوری Dependency ها هم دچار مشکل نمیشن. جای filename هم اسم فایل دب رو بنویس ;)

یک راهنما بزار که چطور از طریق ترمینال اجراش کنند یا اینکه توی دستورات sudo رو هم اضافه کن ;)

این دستور الآن دقیقا چیکار میکنه؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #32 : 16 امرداد 1391، 08:28 ب‌ظ »
قسمت dpkg -i در اصل فایل deb رو نصب میکنه.

قسمت && میگه برو به دستور بعدی،

قسمت apt-get -f install پیشنیازها رو نصب میکنه :)

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #33 : 16 امرداد 1391، 10:17 ب‌ظ »

ممنون میشم به صورت تشریحی یا لینکی برای آموزشه کامل این مقوله به من معرفی کنید
بلکه من در قسمت  دانلود هم دستورات ترمینال رو میزارم و هم دارم  کم کم پیش نیازها روی هاست آپلود میکنم و لینکش رو هم برای دانلود میزارم ولی ممنون میشم در این زمینه من رو کامل راهنمایی کنید برای ساختن اسکریپت ممنون

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #34 : 16 امرداد 1391، 10:41 ب‌ظ »

بلکه من در قسمت  دانلود هم دستورات ترمینال رو میزارم و هم دارم  کم کم پیش نیازها روی هاست آپلود میکنم و لینکش رو هم برای دانلود میزارم ولی ممنون میشم در این زمینه من رو کامل راهنمایی کنید برای ساختن اسکریپت ممنون

چشم. حتما سعی میکنم کمک کنم. اینگونه پروژه ها به درد خودمم میخورن. از طرفی کمکی هست به جامعه آزاد :)

شما در یاهو آیدی haghiri75 رو ادد کنید. انشا الله فردا صبح جواب خواهم داد :)

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #35 : 17 امرداد 1391، 09:10 ق‌ظ »
تکرار می کنم که بهتره پایه ها رو اشتباه نذارین - حداقل هی اشتباه ترش نکنین.

کلا این ایده ویندوزی است که یکی بره یکسری سایت یکسری چیز دانلود کنه روی لینوکسش اجرا کنه. چه برسه به یکسری اسکریپت بش و غیره. لینوکس ریپوزیتوری داره و دقیقا برای این درست شده که در فلان توزیع معتقد هستن فلان برنامه ها خوبه، باعث ناسازگاری نمی شه و آخرین نسخه است و کیفیت کافی داره و با لایبری هاش کار می کنه و ...

اگر اینکار رو برای کمک به جامعه می کنی بهتره به نکات بالا فکر کنی
اگر برای مشهور شدن می کنی بهتره جاهای خالی دیگه ای رو پر کنی که هم تلاش کمتری می خواد هم بشیتر به درد آدم ها می خوره و باعث پیشرفت جامعه هم می شه
و اگر هم یک کپی از سایت های ویندوزی است، دقت کن که لینوکس ویندوز نیست (:

کاملا دوستانه صحبت میکنم... اگر با دو تا حرکت می خوای همین کارت رو مفیدتر بکنی برو سراغ یک طبقه بندی دقیق (چون افراد کمی می یان هر هفته یک وبلاگ رو بخونن یک نرم افزار جدید ببینن.. اکثرا دوست دارن مثلا برن تو بخش بازی یا بخش مالتی مدیا یا ...) و حذف ایده اشتباه گذاشتن فایل دب و به جاش لینک دادن به ریپوزیتوری یا سایت ارائه کننده (که باعث می شه طرف با یک کلیک توی سایتت برنامه رو از توی ریپوزیتوری نصب کنه یا بره به سایتی که این برنامه رو داده و توی ریپوزیتوری نیست و آخرین نسخه اش رو نصب کنه (نه نسخه زمانی که تو مطلب رو نوشته بودی رو)) - اینکار باعث میشه مطالبی که سه سال قبل نوشتی هم هنوز مفید باشن. اگر دب بذاری باعث می شه آدم ها سردرگم بشن و این ایده غیرقابل باور ویندوزی هم توی ذهنشون توی دنیای لینوکس جا بیافته که باید از اینترنت هر چیزی رو دانلود و نصب کنن.

برای لینک دادن به ریپوزیتوری اینجوری بنویس apt://axel (همین الان کپی پیستش کن توی یو آر ال براوزر و ببین چقدر بهتر از یک فایل دب است)
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #36 : 17 امرداد 1391، 11:40 ق‌ظ »

کلا این ایده ویندوزی است که یکی بره یکسری سایت یکسری چیز دانلود کنه روی لینوکسش اجرا کنه. چه برسه به یکسری اسکریپت بش و غیره. لینوکس ریپوزیتوری داره و دقیقا برای این درست شده که در فلان توزیع معتقد هستن فلان برنامه ها خوبه، باعث ناسازگاری نمی شه و آخرین نسخه است و کیفیت کافی داره و با لایبری هاش کار می کنه و ...

اگر برای مشهور شدن می کنی بهتره جاهای خالی دیگه ای رو پر کنی که هم تلاش کمتری می خواد هم بشیتر به درد آدم ها می خوره و باعث پیشرفت جامعه هم می شه

کاملا دوستانه صحبت میکنم... اگر با دو تا حرکت می خوای همین کارت رو مفیدتر بکنی برو سراغ یک طبقه بندی دقیق (چون افراد کمی می یان هر هفته یک وبلاگ رو بخونن یک نرم افزار جدید ببینن.. اکثرا دوست دارن مثلا برن تو بخش بازی یا بخش مالتی مدیا یا ...) و حذف ایده اشتباه گذاشتن فایل دب و به جاش لینک دادن به ریپوزیتوری یا سایت ارائه کننده (که باعث می شه طرف با یک کلیک توی سایتت برنامه رو از توی ریپوزیتوری نصب کنه یا بره به سایتی که این برنامه رو داده و توی ریپوزیتوری نیست و آخرین نسخه اش رو نصب کنه (نه نسخه زمانی که تو مطلب رو نوشته بودی رو)) - اینکار باعث میشه مطالبی که سه سال قبل نوشتی هم هنوز مفید باشن. اگر دب بذاری باعث می شه آدم ها سردرگم بشن و این ایده غیرقابل باور ویندوزی هم توی ذهنشون توی دنیای لینوکس جا بیافته که باید از اینترنت هر چیزی رو دانلود و نصب کنن.

برای لینک دادن به ریپوزیتوری اینجوری بنویس apt://axel (همین الان کپی پیستش کن توی یو آر ال براوزر و ببین چقدر بهتر از یک فایل دب است)
سلام
1.وبلاگ نیست برادر درسته از ورد پرس استفاده میکنه
2.تمام برنامه هایی که اعلام میکنم داخل هاست خودم هستند و آخرین ورژن همون نرم افزار را  در اون تاریخ رو میزارم ممنون میشدم یک نگاه مینداختی چون توی خود تایپیک اعلام میکنم همین موضوع رو
3  دوتا راهکار برای طرف اعلام میکنم نصب از طریق ترمینال یا دانلود فایل دب
نکته تمام فایلهای که میزارم پیش نیازهاش رو لیستش رو میزارم و جدیدا دارم اونها رو هم آپلود میکنم روی هاست که طرف مستقیم دانلود کنه
4 شکی نیست که بعضی از نرم افزارهایی که معرفی میکنم ورژن ویندوز هم دارند خوب من هم با ذکر منبع و به دلیل تشابه کامل مشخصاتش با نسخه ابونتوش از اون توضیحات استفاده میکنم به جای گذاشتن وقت اضافه و این فکر نمیکنم اشکال داشته باشه؟

5-شما بفرمایید ایده هاتون رو؟و ضمنا بفرمایید که الان جامعه آزاد چی کم داره که نیاز هست الان ایجاد بشه؟
6-شما همین انجمن رو یک بررسی بکنید ببینید در هفته چند تایپیک داریم برای معرفی یک نرم افزار برای کاربردی خاص که دوستان دنبال مشابه اون میگردند حالا اگر بخشی باشه که این نیاز رو به طور کاملتر تامین کنه به این معنی هست که داره در راستای ویندوز پیش میره؟؟؟؟؟؟؟؟

« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1391، 11:48 ق‌ظ توسط baztabroh »

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #37 : 17 امرداد 1391، 12:05 ب‌ظ »

چشم. حتما سعی میکنم کمک کنم. اینگونه پروژه ها به درد خودمم میخورن. از طرفی کمکی هست به جامعه آزاد :)

شما در یاهو آیدی haghiri75 رو ادد کنید. انشا الله فردا صبح جواب خواهم داد :)
سلام
عزیز من صبحها سرکارم ممنون میشم یک زمانی توی 4 تا 6 بعدازظهر مشخص کنی ممنون
ای دی یاهو من هم اینه اگر دوست داشتی baztabroh
شماره موبایلم هم اینه
0935-805-9350

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #38 : 17 امرداد 1391، 01:45 ب‌ظ »
سلام
من دارم وقت و زمان میزارم و جالبتر اینجاست دارم کاری میکنم که مرجعی باشه برای تمام طالبان آزادی که تازه وارد این عرصه شدند تا با سردرگمی و گیجی روبرو نشن ولی متاسفانه از مرجع اصلی به طور کامل نسبت به من بی مهری میشه و من رو مایوس میکنه حالا با این تفاسیر من چیکار باید بکنم ادامه بدم یا نه همین جا کلید پایان این پروژه رو بزنم مثله خیلی از پروژه های این سری که با بی توجه ای خود جامعه متن باز روبرو میشه و بعد از مدتی مراسم خاکسپاریش هم انجام میشه توسط همون جامعه که خود بنده در چند موردش حضور داشتم متاسفانه
 بلکه تلاش کردم برشون گردونم ولی فایده ای نداشت  ](*,)

منظورتون چیه دقیقا؟ بازدید کمه یا کسی پیغامی چیزی داده؟ اگه اولی جوابه که باید بگم با وجود خود software center و pkgs.org اصلا از ابتدا ساخت چنین سایتی درست نبود.

البته از یه نظر وجود این سایت خوبه. چون نرم افزارها رو معرفی میکنه و دربارشون توضیح میده. مثلا من خودم نمیدونستم kmplayer برای گنو/لینوکس هم هست ولی از توی این سایت اینو فهمیدم. \\:D/
این kmplayer با اونی که توی ویندزد مشاهده  میکنین زمین تا زیر زمین فرقشه!
این که توی اوبونتو هست همون mplayer هست با پوسته kde.

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #39 : 17 امرداد 1391، 01:56 ب‌ظ »
سلام
من دارم وقت و زمان میزارم و جالبتر اینجاست دارم کاری میکنم که مرجعی باشه برای تمام طالبان آزادی که تازه وارد این عرصه شدند تا با سردرگمی و گیجی روبرو نشن ولی متاسفانه از مرجع اصلی به طور کامل نسبت به من بی مهری میشه و من رو مایوس میکنه حالا با این تفاسیر من چیکار باید بکنم ادامه بدم یا نه همین جا کلید پایان این پروژه رو بزنم مثله خیلی از پروژه های این سری که با بی توجه ای خود جامعه متن باز روبرو میشه و بعد از مدتی مراسم خاکسپاریش هم انجام میشه توسط همون جامعه که خود بنده در چند موردش حضور داشتم متاسفانه
 بلکه تلاش کردم برشون گردونم ولی فایده ای نداشت  ](*,)

منظورتون چیه دقیقا؟ بازدید کمه یا کسی پیغامی چیزی داده؟ اگه اولی جوابه که باید بگم با وجود خود software center و pkgs.org اصلا از ابتدا ساخت چنین سایتی درست نبود.

البته از یه نظر وجود این سایت خوبه. چون نرم افزارها رو معرفی میکنه و دربارشون توضیح میده. مثلا من خودم نمیدونستم kmplayer برای گنو/لینوکس هم هست ولی از توی این سایت اینو فهمیدم. \\:D/
این kmplayer با اونی که توی ویندزد مشاهده  میکنین زمین تا زیر زمین فرقشه!
این که توی اوبونتو هست همون mplayer هست با پوسته kde.
کاملا درسته مطلبی که شما گفتی

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #40 : 17 امرداد 1391، 04:40 ب‌ظ »

سلام
1.وبلاگ نیست برادر درسته از ورد پرس استفاده میکنه
2.تمام برنامه هایی که اعلام میکنم داخل هاست خودم هستند و آخرین ورژن همون نرم افزار را  در اون تاریخ رو میزارم ممنون میشدم یک نگاه مینداختی چون توی خود تایپیک اعلام میکنم همین موضوع رو
3  دوتا راهکار برای طرف اعلام میکنم نصب از طریق ترمینال یا دانلود فایل دب
نکته تمام فایلهای که میزارم پیش نیازهاش رو لیستش رو میزارم و جدیدا دارم اونها رو هم آپلود میکنم روی هاست که طرف مستقیم دانلود کنه
4 شکی نیست که بعضی از نرم افزارهایی که معرفی میکنم ورژن ویندوز هم دارند خوب من هم با ذکر منبع و به دلیل تشابه کامل مشخصاتش با نسخه ابونتوش از اون توضیحات استفاده میکنم به جای گذاشتن وقت اضافه و این فکر نمیکنم اشکال داشته باشه؟

5-شما بفرمایید ایده هاتون رو؟و ضمنا بفرمایید که الان جامعه آزاد چی کم داره که نیاز هست الان ایجاد بشه؟
6-شما همین انجمن رو یک بررسی بکنید ببینید در هفته چند تایپیک داریم برای معرفی یک نرم افزار برای کاربردی خاص که دوستان دنبال مشابه اون میگردند حالا اگر بخشی باشه که این نیاز رو به طور کاملتر تامین کنه به این معنی هست که داره در راستای ویندوز پیش میره؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظرم شما با جبهه‌گیری نوشته‌های جادی عزیز رو خوندید. اصلا جوابهای جنابعالی ارتباطی به صحبت ایشون نداشت. ببینید ایشون می‌گن شما خشت اول رو دارید کج می‌ذارید. قرار دادن فایل deb اشتباه است. دانلود فایل باینری از یک سایت و نصب آن عملی ویندوزی است. بهترین کار همونیه که گفتن. حالا شما اصرار به ادامه‌ی همین روش دارید پس دیگه گله از عدم استقبال نداشته باشید.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #41 : 17 امرداد 1391، 05:47 ب‌ظ »
سلام
من از این تاپیک اخرش به نتیجه درست نرسیدم ولی اون چیزی که فهمیدم رو میگم دوست دارم دوستان هم کمک کنند
1.یک تعداد فکر میکنند این کار اشتباه میباشد به دلیل روش ویندوز رو رفتن و لینوکس ریپوزیتوری پس به چه درد میخوره
2.ایده خودم رو میگم من دوست داشتم و دارم یک سایت برای معرفی و دانلود نسخه های فایلهای مربوط به آخرین نسخه رو بزارم و بیشتر دوست داشتم بتونم به قوله دوستمون یک مخزن قوی بسازیم که فارسی باشه مثلا نمونه سایت getdeb ولی خوب به هر حال باید هرچیزی رو از یک جایی شروع کرد
3.حالا یکی بازی دوست داره یکی مولتی مدیا و ... من هدفم همه جوانبش بود که همه رو شامل بشه یعنی امیدوارم
4.حالا چیکار کنم؟
5.چی رو تغییر بدم که نیازه تغییر پیدا کنه؟
6.دوست دارم دوستان کمک کنند من کاملا سعی میکنم هم از لحاظ زمانی و مالی این مسپله تامین کنم فقط دوست دارم که بقیه هم از لحاظ علمی هر زمان گیر میکنم با من همکاری کنند
7.ممنون میشم اگر میخواهید همکاری کنید فقط اعلام نکنید ؛من هم هستم؛ممنون میشم به شماره موبایل من اس ام اس بدین و خودتون رو معرفی کنید و صحبت بکنیم ببینیم چیکار میتونیم بکنیم
8.علاقه ای به معروف شدن ندارم و بیشتر دوست دارم کاری کرده باشم چون همتون میدونید هزینه یک مخزن خیلی زیاد میشه و به کناره زمانی که براش گذاشته میشه و مهمتر همتون میدونید که تعداد کاربران گنو/لینوکس در ایران اگر همشون رو سرجم کنیم به 10 هزار نفر نمیرسه اگر دسته بالا بگیریم پس من اصلا دنبال مساپل اقتصادیش هم نیستم اینا رو میگم که بقیه این مسایل رو به من نسبت ندهند
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1391، 05:51 ب‌ظ توسط baztabroh »

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #42 : 18 امرداد 1391، 09:08 ق‌ظ »
در مورد این تاپیک دو سه بار نظر دادم و هر بار حس کردم بدون دقت توی معنی حرفم جواب دادی. ولی بازم یکبار دیگه می گم چون این بالا دقیق دوباره سوال کردی.

ببین... بحث این نیست که اینکار بده. بحث اینه که روش گذاشتن فایل دب برای دانلود روش درستی نیست و به ضرر جامعه لینوکسی است (اگر سوال داری که چرا، نوشته قبلی ام رو بخون). اگر نظر من رو می خوای مشابه همین کاری که الان داری می کنی رو بکن ولی به جای اینکه فایل دب دانلود بذاری یا خودت ریپوزیتوری درست کنی و اینها به روشی کار کن که لینوکس براش طراحی شده: اگر فایل توی ریپوزیتوری مثلا اوبونتو وجود داره، بهش این شکلی لینک بده: apt://axel و اگر وجود نداره لینک بده به صفحه دانلود پروژه اش. با همین تغییر کوچیک از نظر من سایتت می شه یک سایت مثبت خوب.

آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #43 : 18 امرداد 1391، 09:37 ق‌ظ »
در مورد این تاپیک دو سه بار نظر دادم و هر بار حس کردم بدون دقت توی معنی حرفم جواب دادی. ولی بازم یکبار دیگه می گم چون این بالا دقیق دوباره سوال کردی.

ببین... بحث این نیست که اینکار بده. بحث اینه که روش گذاشتن فایل دب برای دانلود روش درستی نیست و به ضرر جامعه لینوکسی است (اگر سوال داری که چرا، نوشته قبلی ام رو بخون). اگر نظر من رو می خوای مشابه همین کاری که الان داری می کنی رو بکن ولی به جای اینکه فایل دب دانلود بذاری یا خودت ریپوزیتوری درست کنی و اینها به روشی کار کن که لینوکس براش طراحی شده: اگر فایل توی ریپوزیتوری مثلا اوبونتو وجود داره، بهش این شکلی لینک بده: apt://axel و اگر وجود نداره لینک بده به صفحه دانلود پروژه اش. با همین تغییر کوچیک از نظر من سایتت می شه یک سایت مثبت خوب.
به نظرم حرف جادی درسته این جوری هم حجم کمتری از سایت رو استفاده می کنی  .بهتره آموزشی هم عمل کنی مثل نحوی نصب از سافت وار سنتر به عنوان مرکز نرم افزاری اوبونتو ،نحوی نصب از روی فایل فشرده شده. نحوی نصب از ترمینال.

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #44 : 18 امرداد 1391، 09:53 ق‌ظ »

سلام یک نمونه برای من میزاری چون روی چند تا تست کردم وجود نداشت یا من نتونستم درست ازش استفاده کنم