سلام دوستان، بزودی کار ترجمه ها تموم میشه و پس از درج مطالب توی قالب مجله نوبت به ویرایش میرسه.
چون دارم کارهای طراحی مجله رو هم آروم آروم پیش می برم، چند تا سوال و پیشنهاد داشتم که گفتم بهتره اینجا مطرح کنم.
۱ - در مورد عناوینی که توی مجله استفاده شده (مثل روی جلد، فهرست مطالب، جدول کلمات و ...) ترجمه اینها چطور انجام میشه؟
۲ - طرحی که من دارم روش کار می کنم دقیقا کپی مجله اصلی هست. کسی با این مورد مشکلی نداره؟
۳ - من دارم کار رو با LibreOffice Writer می برم که مطمئنا برای این کارها ساخته نشده. هرچند برای مجله اصلی هم از همین برنامه استفاده شده. مشکلش هم اینجاست که بعد از چیده شدن صفحات، کم یا زیاد کردن اونها یه مقدار زمانبر هست. گفتم اگه بشه این مسئله ترتیب صفحات تعیین بشه.
۵ - در ادامه مورد قبلی که گفتم، بعضی از مطالب هستند که گویا قراره از شماره های قبل به این شماره اضافه بشن. اونها باید کجای کار بیان؟
۶ - صفحات تبلیغ رو قاعدتا باید حذف کنیم دیگه؟! اگه آره، میشه بجاش حتی تبلیغات رایگان مورد نظر خودمون رو بذاریم. نظرتون چیه؟
۷ - در انتهای هر مطلب، مختصری در مورد نویسنده مطلب نوشته شده. نظرتون چیه مختصری در مورد مترجم رو هم بهش اضافه کنیم یا اصلا جایگزینش کنیم؟
۸ - ترجمه های فارسی اصولا جای بیشتری رو نسبت به متن اولیه اشغال می کنن. این مورد رو هم در نظر داشته باشیم.
۹ - قراره در حین پیشرفت آماده سازی طرح، هر چند گام یکبار یه خروجی از مجله (به شماره r1 , r2 , ...) در آدرس زیر قرار بگیره:
https://docs.google.com/folder/d/0B9Oe1sQQKhPRdUh0TmNzTHlNbVU/edit
این کار با همکاری کاربر گرامی MustafaJF انجام میشه. بعد از دیدن طرح ها نظرتون رو در موردش بگید و اگه هر برنامه ای دارید که به نظرتون بهتر از حالت فعلیه مطرح کنید.
۱۰ - این LibreOffice مادر مرده گوشه تصاویر رو گرد نمی کنه. هر تریکی هم بخوام بزنم ممکنه کیفیت خروجی رو بیاره پایین. اشکالی نداره گوشه تصاویر گرد نباشن؟
ممنونم
۱ جدول کلمات که بگمونم همون انگبلیسیش رو بذاریم بهتره (االبته من هنوز جدول کلماتش رو نگاه نکردم) بقیش رو هم که ترجمه و جایگزین میکنیم
۲ اگه غیر این بود مشکل بوجود میومد
۳ لانظر
۴
۵ فعلا شماره فعلی رو بچسب. میتونیم اونها رو به تنهایی توی یه فایل pdf درست کنیم و انتشار بدیم، حالا با هر قالبی.
۶ اگه تبلیغش بدرد بخور باشه چرا تبلیغ خودمون رو نذاریم؟ یا حتی میتونیم بجاش اتفاقات لینوکسی که قراره تو اون ماه بیفته رو بجاش بنویسیم
۷ اضافه کنیم!
۸ فونت رو میتونیم کوگیک کنیم :ی
۹ کار نیکوییست
۱۰ کی به کیه؟! گرد نباشه خب
دلیل این هم که دیر نظر دادم اینه که این مدرسه لعنتی تو تابستون هم ول کن ما نیست