برای دوستان تازه وارد که همه جای این فروم تاپیک میزنن و گلایه دارن از اینکه لینوکس چرا فلان نیست و ویندوز فلانه.
من برای ۱۲ سال و بیشتر با کامیوتر و محصولات مایکروسافت کار می کردم. ابتدا قصدم از اومدن به اوبونتو فقط و فقط رایگان بودن اون بود. چون خودم برنامه نویسم و می دونم وقتی یه محصولی تولید می کنی و کسی دزدکی از اون استفاده میکنه چه حالی بهت دست میده.
اول از کسانی که ویندوز کار میکنن و طرفدار پرپاقرص محصولات مایکروسافتی هستند یه چند سوال می پرسم.(کاربران ویندوز.فتوشاپ.تریدیمکس.مایا.اوتوکد.اسکیوال سرور.اوراکل و... و... و..)
شما بابت کدامیک از نرم افزار های بالا بیشتر از ۲۰۰۰ تومان پول دادی؟
آیا اگر کپی رایت وجود داشت حاظر بودی بابت ویندوز ۴۰۰ هزار تومان پول بپردازی؟
آیا حاظری بابت فتوشاپ ۳ میلیون پول بدی؟ و باهاش عکستو خوشگل کنی و بذاری توی فیس بوک؟
برای تری دی مکس چطور.؟ بودجه مالی ۶ میلیونی داری ؟
آیا می تونی برای گروه معماری ات. برای هر کدام نرم افزار اوتوکد را که جمعا ۶۰ مییلون میشود هزینه کنی؟
آیا برای یک نرم افزار ۴۰۰ هزار تومانی ات که نوشتی و میفروشی اسکیوال سرور ۴ میلیون تومانی می خریدی؟
برای راه اندازی سرور خانگی ات حاظری نسخه ی انترپرایز اوراکل را به مبلغ ۵۰ میلون تومان بخری؟
مشکل ما این است. بابت نرم افزار پولی نمی دهیم. این گونه اس که قدر نرم افزار آزاد را نمی فهمیم.
البته من نزدیک یک ماه است که با لینوکس کار می کنم. ولی اگر باور می کنید شاید در این ۱ ماه دوبار به ویندوز سرزده باشم. از کارکردن باهاش لذت می برم.
اگر قصد شما فقط فیلم نگاه کردن - گشت و گذار در اینترنت - و کارهایی دیگر است و برایتان مهم نیست دارید از یک نرم افزار دزدی استفاده می کنید همان بهتر که ویندوز رو کار کنید.
ولی اگر برنامه نویس باشید و وارد دنیای لینوکس شوید می بینید که دنیایی است بی انتها
تو این یک ماهی که اومدم تو لینوکس خیلی چیزا یاد گرفتم.
شاید گنو لینوکس هنوز به جایی نرسیده باشه که بخواد جای کاربرد ۹۰ درصدی ویندوز رو بگیره. ولی داره رو به جلو پیش میره
حالا دوست عزیزی که سنگ این محصولات را به سینه میزنی. ابتدا قیمت این نرم افزارها را پرداخت کن تا به صورت قانونی مالک آن باشی بعد با هم به نتیجه ای میرسیم.