من خودم تا یکسال پیش حالم از گنو/لینوکس بهم میخورد چون یه بار نسخه ۹.۱۰ اوبونتو رو نصب کردم و تقریبا هیچ کاری نتونستم باهاش بکنم
از دسکتاپش بدم اومد و یه سری مسائل دیگه که باعث شد گذاشتمش کنار. اما الان دارم با اوبونتو ۱۲.۰۴ کار میکنم و خیلی هم ازش راضیم. یه تار موی گندیدش رو هم به سون و ویستا نمیدم. (راجع به xp باید مذاکره کنیم
) واقعا هر کاری خواستم بکنم برام انجام داده. از لحاظ امنیتی هم که ۲۰ه ،اصن حرف نداره فقط مشکلش اینه که counter strike بدون wine روش نصب نمیشه
. شاید شما با این نسخه از اوبونتو حال نکردی. توزیع های دیگه رو امتحان کن اگه دوست داری، با دسکتاپ های دیگه.
مشکل شما (و در گذشته، خودم) اینه که حاضر نیستی(م) چیز جدید رو امتحان کنی(م) و از همون اول اگه کوچکترین مشکلی برات (برامون) پیش اومد ازش به عنوان یه بهانه استفاده کردی(م) و قید گنو/لینوکس رو زدی(م). مثلا افیسش چرا شبیه افیس ۲۰۰۳ هست یا چرا فیلم باز نمیکنه و...
یه رفیق دارم که مثل شما فکر میکنه. یه فیلم بهم داد با پسوند mkv بعدش بهم گفت "مگه باز میکنه؟". این چیزیه که ملت راجع به لینوکس فکر میکنن. امثال شما معمولا میگن چون فلان نرم افزار رو نمیشه روش نصب کرد
بدرد نمیخوره.
به نظر شما اینکه مثلا کار با یه نرم افزاری نسبت به مشابه ویندوزی سخت تره (البته اینو شما میگی) یا اینکه اصلا اون نرم افزار نصب نمیشه دلیل بر اینه که گنو/لینوکس بد باشه؟
اینکه خیلی از اینترنت استفاده میکنه به نظر شما بده؟
این مشکل اینترنت توی ایرانه نه مشکل از گنو/لینوکس. این بده که هر هفته جدید ترین آپدیت ها رو نصب کنی تا از باگها جلوگیری بشه؟ خوده شما الان که داری اینو میخونی آپدیتهای ویندوزت روشنه؟ چندبار ویندوزت رو آپدیت کردی؟ تا حالا کل نرم افزارهای سیستمت رو یه جا آپدیت کردی ببینی چه حالی میده؟
من واقعا از ویندوز بدم نمیآد اتفاقا عاشق xp هستم، محشره. ولی اینکه همه از ویندوز و برنامه های ویندوزی استفاده میکنن دلیل نداره که من نوعی هم همین کارو بکنم. چون این سیاست دقیقا همون چیزیه که ماکروسافت میخواد.(از ماکروسافت بدم میاد) تازه برای اکثر (۹۹.۹۹٪) برنامه های ویندوز معادلی در لینوکس وجود داره. این که شما میگید همه برنامه نویس دات نت میخوان دلیل نمیشه که واسه کامپیوتر شخصیم از گنو/لینوکس استفاده نکنم. در ضمن یه چیزی هست یه نام monodevelop که به نظر من از VS بهتره. میشه باهاش سی شارپ و vb نوشت. تازه خروجیش هم فایل exe هست. من دارم ازش توی اوبونتو استفاده میکنم.
در هر صورت امیدوارم از هر سیستم عاملی که استفاده میکنید موفق باشید ولی دیر یا زود مثل من به این نتیجه میرسید که بهتر از ویندوز هم سیستم عاملی هست.