انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آماده کردن مطلب برای جشن  (دفعات بازدید: 14943 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
    • سار
آماده کردن مطلب برای جشن
« : 05 اردیبهشت 1387، 03:06 ق‌ظ »
آقا من قرار توی دانشگاه چمران، شاخه‌ی شوشتر یه جشن رو هفته‌ی دیگه برگزار کنم و از ابتدا در مورد لینوکس بگم.
یه مطلب رو دارم آماده می‌کنم که بعدش نسبت به اون مطالب اسلاید ها وکلیپ ها رو بسازم. این مطالب رو من می‌نویسم و شما بخوندی و اگر مشکلی داره یا بد بیان شده یا هر چیز دیگه، یا اصلاح کنید و دوباره آپ کنید، یا از بگین تا رو مشکلش بحث بشه.
من فایل odt رو آپ می‌کنم.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: آماده کردن مطلب برای جشن
« پاسخ #1 : 05 اردیبهشت 1387، 04:06 ق‌ظ »
Blossom   عزیز   ،   متن  های  اولیه  من  هم  زیاد  جالب  از  آب  در نمیان    ولی  با  چند  بار  نوشتن و  مشورت با   دوستان  تکمیل  میشه .

به نظر  من   متن  شما   دارای   پراکندگی   شدید    موضوعی  و  پیچیدگی    مفهومی  برای  شنونده   است . با  ارائه    مطلب به  زبان   ساده تر     و  با  چند  مثال  ساده  میتونید  نتیجه ی  بهتری  بگیرید  .   ضمنا   سعی  کنید    از  تکرار  زیاد  واژه ها  پرهیز  کنید  ،   همونطور  که میدونید  تکرار  شنونده  و  حتی گوینده   رو  خسته   می کنه  . نمونه ای  از  این  تکرار  ها   عبارات      نرم  افزار  و  سخت  افزار  بود   که  شاید   در  یک  جمله   3   الی  4  بار  استفاده  شده  بود...

در  کل   موارد  زیر  به    نظر  من   مناسب   یک   present   نبود   :

1-  آغاز   :    شاید   مهم ترین  بخش  باشه   چون     جملات  اول  شما    دید   و  علاقه ی  شنونده   به   ادامه ی    مطلب  رو رقم میزنه.

2-  متن :   توضیحات   رو  بالا  عرض  کردم .   سعی  کنید  هر  چند  دقیقه  یک بار ،  بسته  به    مدت  سخنرانی   مطالب   جالبی  رو  ارئه  کنید.  در مورد  پراکندگی  هم  خیلی  توجه  کنید   سخت افزار و نرم افزار  و   موبایل  و   مایکرو  ویو   و  ...    سعی  کنید  یک   چیز  رو   از  پایه  شروع کنید  به  ساختن  و  برید  بالا   ،  البته  گاهی  گریز  زدن  خوبه  ولی  نه  زیاد...

3-خاتمه

امیدوارم  دوستانی  که  در این  زمینه   بیشتر فعالیت  کردن  بیان  و کمکمون  کنن...   البته   نا  امید  نباشید  این  مشکلات  معمولا   با   چند باره   نویسی  متن   رفع  میشه  ،  جای  نگرانی  نیست... 
ضمنا   میتونید  از  متن  های  آماده ی   دوستان  هم  استفاده  کنید  و به  دلخواه  خودتون  تغییرش  بدید .   
« آخرین ویرایش: 05 اردیبهشت 1387، 04:10 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • Linux is your best friend
    • نوین تکنولوژی
« پاسخ #2 : 05 اردیبهشت 1387، 04:53 ق‌ظ »
سخن رانی رو زیاد سخت نگیر !
اول فصل یندی کن ببین کلا چی می خوای بگی !
بعد هر فصل رو طبقه بندی کن !
در آخر برای هر طبقه یه سری توضیح و در صورت لزوم مثال بیار و اصلا وسواس نکن !

مطالب این تاپیک هم فکر کنم توی دعوت کردن افراد به ubuntu کمکت کنه :
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4277.0

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #3 : 05 اردیبهشت 1387، 10:13 ق‌ظ »
از اسلایدهای اینجا میتونی استفاده کنی: http://wiki.ubuntu.ir/Presentations و لطفا اگر خودتون هم چیزی تدارک دیدید، برای اشتراک با بقیه همونجا بگذاریدش! :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
پاسخ به: پاسخ به: آماده کردن مطلب برای جشن
« پاسخ #4 : 05 اردیبهشت 1387، 03:01 ب‌ظ »
Blossom   عزیز   ،   متن  های  اولیه  من  هم  زیاد  جالب  از  آب  در نمیان    ولی  با  چند  بار  نوشتن و  مشورت با   دوستان  تکمیل  میشه .

به نظر  من   متن  شما   دارای   پراکندگی   شدید    موضوعی  و  پیچیدگی    مفهومی  برای  شنونده   است . با  ارائه    مطلب به  زبان   ساده تر     و  با  چند  مثال  ساده  میتونید  نتیجه ی  بهتری  بگیرید  .   ضمنا   سعی  کنید    از  تکرار  زیاد  واژه ها  پرهیز  کنید  ،   همونطور  که میدونید  تکرار  شنونده  و  حتی گوینده   رو  خسته   می کنه  . نمونه ای  از  این  تکرار  ها   عبارات      نرم  افزار  و  سخت  افزار  بود   که  شاید   در  یک  جمله   3   الی  4  بار  استفاده  شده  بود...

در  کل   موارد  زیر  به    نظر  من   مناسب   یک   present   نبود   :

1-  آغاز   :    شاید   مهم ترین  بخش  باشه   چون     جملات  اول  شما    دید   و  علاقه ی  شنونده   به   ادامه ی    مطلب  رو رقم میزنه.

2-  متن :   توضیحات   رو  بالا  عرض  کردم .   سعی  کنید  هر  چند  دقیقه  یک بار ،  بسته  به    مدت  سخنرانی   مطالب   جالبی  رو  ارئه  کنید.  در مورد  پراکندگی  هم  خیلی  توجه  کنید   سخت افزار و نرم افزار  و   موبایل  و   مایکرو  ویو   و  ...    سعی  کنید  یک   چیز  رو   از  پایه  شروع کنید  به  ساختن  و  برید  بالا   ،  البته  گاهی  گریز  زدن  خوبه  ولی  نه  زیاد...

3-خاتمه

امیدوارم  دوستانی  که  در این  زمینه   بیشتر فعالیت  کردن  بیان  و کمکمون  کنن...   البته   نا  امید  نباشید  این  مشکلات  معمولا   با   چند باره   نویسی  متن   رفع  میشه  ،  جای  نگرانی  نیست... 
ضمنا   میتونید  از  متن  های  آماده ی   دوستان  هم  استفاده  کنید  و به  دلخواه  خودتون  تغییرش  بدید .   
من اینجا با کسانی طرف هستم که حتی معنی سیستم عامل رو نمی‌دونن. پس باید یه زمینه سازی بشه. بعد دارم یه تاریخچه مختصر می‌گم و در آخر که به اوبونتو رسیدم سعی می‌کنم تمرکز موضوعی داشته باشم.
می‌‌شه بگین قسمت اول رو چطور شرو کنم؟
در مورد تکرار واژه هم حق دارین. با باز نویسی مشکلش رو حل می‌کنم.

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #5 : 05 اردیبهشت 1387، 03:08 ب‌ظ »
سخن رانی رو زیاد سخت نگیر !
اول فصل یندی کن ببین کلا چی می خوای بگی !
بعد هر فصل رو طبقه بندی کن !
در آخر برای هر طبقه یه سری توضیح و در صورت لزوم مثال بیار و اصلا وسواس نکن !

مطالب این تاپیک هم فکر کنم توی دعوت کردن افراد به ubuntu کمکت کنه :
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4277.0
من حدس می‌زنم که اول باید در مورد معنی سیستم عامل بگم. بعد بگم که لینوکس چیه، گنو چیه، بعد گنو لینوکس چیه، مفهوم توزیع رو بگم و در آخر تمرکز کنم رو اوبونتو. بعد با جذابیت های اوبونتو جلو برم و معایبش رو در آخر بگم. این روند چطوره؟
قبل از نوشتن هم بار ها اون تاپیک و مثل اون رو خوندم.
در هر صورت تا اونجا که می‌تونید از مقاله ایراد بگیرین تا به بهترین حالت برسه. نمی‌خوام مفاهیم رو اشتباه بفهمونم.

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #6 : 05 اردیبهشت 1387، 03:10 ب‌ظ »
از اسلایدهای اینجا میتونی استفاده کنی: http://wiki.ubuntu.ir/Presentations و لطفا اگر خودتون هم چیزی تدارک دیدید، برای اشتراک با بقیه همونجا بگذاریدش! :)
بله. اون اسلاید ها رو دیدم. ولی باید بر اساس متنم اسلاید بسازم. اما از اون ها استفاده خواهم کرد.
یقینا اگر چیزی آماده شد، منم آپ می‌کنم. من علاوه بر اسلاید، کلیپ هم باید بسازم.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 05 اردیبهشت 1387، 04:56 ب‌ظ »
Blossom   جان    روندی     که  در ذهنته   خیلی  خوبه   همین  رو  ادامه  بده  و بیارش  روی  کاغذ   ،  بعد  کم کم  کاملتر میشه  ،‌  با  توجه  به    شنونده ها تون  هم  که گفتید   چیزی   از  سیتم  عامل  نیمدونن   سعی  کنید  تا  جایی  که  امکان   داره   ساده   حرف  بزنید ...   ضمنا   میتونید  بعد  از  توضیحات   کلی  در  مورد  سیستم  عامل     به    مرحله    ارائه ی  چند  انتخاب   مختلف   (ویندوز  و   لینوکس و....)   بپردازید  ...    و  خیلی  مختصر   نقاط   مهم   هر کدوم  رو  اسم  ببرید   ...   و  در مورد آینده ی   ایران  و   سازمان   تجارت  جهانی   بگید  و   بعد  به  این  نتیجه  برسید  که   تا  چند  سال  آینده    بهترین  گزینه  چه  خواهد  بود    و  اگر  از  همین  الان   قدم  به  قدم  شروع  کنیم   چند  سال   بعد  دقدقه ی  مهاجرت  نخواهیم  داشت  و ...   و  اینکه  کشور های پیشرفته   که  تا  به  حال عضو  سازمان  تجارت   بودن  هم دارن  به این  سمت  میرن   و   چند  تا اسم ببرید  مثلا   اتحادیه ی  اروپا   و  خیلی  ها ی  دیگه ....  البته  خیلی  مختصر... که   از  هدف  اصلی  دور نشیم ... 

باز هم  اگر  چیزی  به نظرم رسید   بهت  میگم ....    روحیه  ی   انتقاد  پذیریت  رو   هم  تشویق  میکنم   عالیه   ،  کاش  من  هم    مثل  تو  بودم...  موفق  باشی .  

ویراش   :

اینجور  مواقع  روحیه  رو  تحسین  میکنن   نه  تشویق    :D     من   برم   مطلب  ارائه  بدم   همش   سوتیه...   
« آخرین ویرایش: 05 اردیبهشت 1387، 05:50 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #8 : 05 اردیبهشت 1387، 05:01 ب‌ظ »
نظر سنجی::
آقا اگه دفعه ی اول ات بود که می خواستی با لینوکس آشنا بشی!  به نظرتون چی از همه بیشتر جذب می کرد اتون!
۱) پیتون
۲) شل
۸) لینوس توروالدز که بود
۳) گراب
۴) نسخه ی زنده
۹) فلسفه ی متن آزاد
۵) آفیس
۶) کامپیز فیوژن
۷) گنو چیست

اگه همه ی دوستان ی نظری بدن! متشکر می شم! و اگه راهی هست که اوتوماتیک ی آمار جمع بشه! که چ بهتر
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #9 : 05 اردیبهشت 1387، 05:02 ب‌ظ »
نظر خون من کامپیزفیوژن هستش!

علت اش هم اینه که همه سختی های لینوکس رو قابل تحمل می کنه!   \\:D/

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 05 اردیبهشت 1387، 05:08 ب‌ظ »
این  بستگی  به  شنونده ها    هم  داره  مثلا   اگر   قشر  جوونتر  باشن   compiz   خوبه      برای    قشر  کارمند  و   دانشگاهی و  ...   امکانات    اداری ...   در هر  دو   حالت   امنیت  و   ویروس   و   ...   حتی   wine     و   vitual box  و  ... 

به  نظر  من   نسخه  ی  زنده  میتونه   گزینه ی  خوبی  برای  کسایی  که  زیاد  آشنایی  ندارن  باشه...

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #11 : 05 اردیبهشت 1387، 05:17 ب‌ظ »
نظر سنجی::
آقا اگه دفعه ی اول ات بود که می خواستی با لینوکس آشنا بشی!  به نظرتون چی از همه بیشتر جذب می کرد اتون!
۱) پیتون
۲) شل
۸) لینوس توروالدز که بود
۳) گراب
۴) نسخه ی زنده
۹) فلسفه ی متن آزاد
۵) آفیس
۶) کامپیز فیوژن
۷) گنو چیست

اگه همه ی دوستان ی نظری بدن! متشکر می شم! و اگه راهی هست که اوتوماتیک ی آمار جمع بشه! که چ بهتر

کامپیذ! جذابه.
گراب! چون می‌تونه سیستم عامل ها رو کنار هم بذاره.

Blossom   جان    روندی     که  در ذهنته   خیلی  خوبه   همین  رو  ادامه  بده  و بیارش  روی  کاغذ   ،  بعد  کم کم  کاملتر میشه  ،‌  با  توجه  به    شنونده ها تون  هم  که گفتید   چیزی   از  سیتم  عامل  نیمدونن   سعی  کنید  تا  جایی  که  امکان   داره   ساده   حرف  بزنید ...   ضمنا   میتونید  بعد  از  توضیحات   کلی  در  مورد  سیستم  عامل     به    مرحله    ارائه ی  چند  انتخاب   مختلف   (ویندوز  و   لینوکس و....)   بپردازید  ...    و  خیلی  مختصر   نقاط   مهم   هر کدوم  رو  اسم  ببرید   ...   و  در مورد آینده ی   ایران  و   سازمان   تجارت  جهانی   بگید  و   بعد  به  این  نتیجه  برسید  که   تا  چند  سال  آینده    بهترین  گزینه  چه  خواهد  بود    و  اگر  از  همین  الان   قدم  به  قدم  شروع  کنیم   چند  سال   بعد  دقدقه ی  مهاجرت  نخواهیم  داشت  و ...   و  اینکه  کشور های پیشرفته   که  تا  به  حال عضو  سازمان  تجارت   بودن  هم دارن  به این  سمت  میرن   و   چند  تا اسم ببرید  مثلا   اتحادیه ی  اروپا   و  خیلی  ها ی  دیگه ....  البته  خیلی  مختصر... که   از  هدف  اصلی  دور نشیم ... 

باز هم  اگر  چیزی  به نظرم رسید   بهت  میگم ....    روحیه  ی   انتقاد  پذیریت  رو   هم  تشویق  میکنم   عالیه   ،  کاش  من  هم    مثل  تو  بودم...  موفق  باشی .   

آره. این گزینه‌ی سازمان تجارت رو خوب اومدی.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #12 : 05 اردیبهشت 1387، 06:31 ب‌ظ »
منم دقیقا برای همین پرسیدم!   کسی که اولین بار می خواد با این دنیا آشنا بشه! اصلا فلسفه و این چرا ممکنه حوصله اش روسر ببره! شاید هم شاکی بشه که چقدر قصه میگی!  هدف اول اینکه که افراد رو جذب کنیم! البته نمی خواهیم کسی رو که گول بزنیم!  :D

ولی برای تازه کارا همین که ببینم توی ی محیط خوب و جذاب می تونند ب کار های اداری و تحصیلی شون برسند و البته محیط هم محیط زببایی باشه! کافی ی ....
:) حالا این نظر منه ! شاید خیلی اولین بار هی گنو / لینوسک / لینوس / متن باز / نرم افزار آزاد  رو شنیدن جالب نباشه . :)   اما لازم هست ی کمی

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
    • سار
« پاسخ #13 : 05 اردیبهشت 1387، 06:34 ب‌ظ »
منم دقیقا برای همین پرسیدم!   کسی که اولین بار می خواد با این دنیا آشنا بشه! اصلا فلسفه و این چرا ممکنه حوصله اش روسر ببره! شاید هم شاکی بشه که چقدر قصه میگی!  هدف اول اینکه که افراد رو جذب کنیم! البته نمی خواهیم کسی رو که گول بزنیم!  :D

ولی برای تازه کارا همین که ببینم توی ی محیط خوب و جذاب می تونند ب کار های اداری و تحصیلی شون برسند و البته محیط هم محیط زببایی باشه! کافی ی ....
:) حالا این نظر منه ! شاید خیلی اولین بار هی گنو / لینوسک / لینوس / متن باز / نرم افزار آزاد  رو شنیدن جالب نباشه . :)   اما لازم هست ی کمی

ولی تا طرف ندونه سیستم عامل چیه و اوبونتو چیه، من چطور در مورد کامپیز بگم براش؟

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
« پاسخ #14 : 05 اردیبهشت 1387، 06:48 ب‌ظ »
مهمترین نکته آزادی هست. مهمترین و تنها نکته.....
پس اول فلسفه نرم افزار آزاد