0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: NBism در 10 شهریور 1392، 11:54 قظنقلقول از: Numb در 09 شهریور 1392، 10:02 بظآقا من کلا گوگل رو بوسیدم گذاشتم کنارگوگل + رُ پاک کردمتوییتر و فیسبوک رُ پاک کردماز اکانت گوگل فقطز برای چت استفاده میکنمالان برای ایمیل از riseup.net استفاده میکنم و راضی ام امیدوارم یه سرویس آزاد مثل توییتر ( مثل آیدنتیکا باشه اما پایدار و کاربر ایرانی داشته باشه) بتونم پیدا کنممنم riseup استفاده می کنم، لامصب خیلی سکیورتیش بالاست!!!تو فکرم از چت شخصی آی آر سی به جای مسنجر استفاده کنم. جواب میده؟ اطلاعات رو لاگ نمی کنه؟خیلی خوبهخود riseup چت داره ها
نقلقول از: Numb در 09 شهریور 1392، 10:02 بظآقا من کلا گوگل رو بوسیدم گذاشتم کنارگوگل + رُ پاک کردمتوییتر و فیسبوک رُ پاک کردماز اکانت گوگل فقطز برای چت استفاده میکنمالان برای ایمیل از riseup.net استفاده میکنم و راضی ام امیدوارم یه سرویس آزاد مثل توییتر ( مثل آیدنتیکا باشه اما پایدار و کاربر ایرانی داشته باشه) بتونم پیدا کنممنم riseup استفاده می کنم، لامصب خیلی سکیورتیش بالاست!!!تو فکرم از چت شخصی آی آر سی به جای مسنجر استفاده کنم. جواب میده؟ اطلاعات رو لاگ نمی کنه؟
آقا من کلا گوگل رو بوسیدم گذاشتم کنارگوگل + رُ پاک کردمتوییتر و فیسبوک رُ پاک کردماز اکانت گوگل فقطز برای چت استفاده میکنمالان برای ایمیل از riseup.net استفاده میکنم و راضی ام امیدوارم یه سرویس آزاد مثل توییتر ( مثل آیدنتیکا باشه اما پایدار و کاربر ایرانی داشته باشه) بتونم پیدا کنم
نقلقول از: Numb در 10 شهریور 1392، 04:16 بظنقلقول از: NBism در 10 شهریور 1392، 11:54 قظنقلقول از: Numb در 09 شهریور 1392، 10:02 بظآقا من کلا گوگل رو بوسیدم گذاشتم کنارگوگل + رُ پاک کردمتوییتر و فیسبوک رُ پاک کردماز اکانت گوگل فقطز برای چت استفاده میکنمالان برای ایمیل از riseup.net استفاده میکنم و راضی ام امیدوارم یه سرویس آزاد مثل توییتر ( مثل آیدنتیکا باشه اما پایدار و کاربر ایرانی داشته باشه) بتونم پیدا کنممنم riseup استفاده می کنم، لامصب خیلی سکیورتیش بالاست!!!تو فکرم از چت شخصی آی آر سی به جای مسنجر استفاده کنم. جواب میده؟ اطلاعات رو لاگ نمی کنه؟خیلی خوبهخود riseup چت داره هاداره ولی طرف باید از riseup اکانت داشته باشه، منم که نمیتونم به عالم و آدم بگم بیاین riseup بسازین :|راستی رایزآپ خونده میشه نه؟
نقلقول از: NBism در 10 شهریور 1392، 04:19 بظنقلقول از: Numb در 10 شهریور 1392، 04:16 بظنقلقول از: NBism در 10 شهریور 1392، 11:54 قظنقلقول از: Numb در 09 شهریور 1392، 10:02 بظآقا من کلا گوگل رو بوسیدم گذاشتم کنارگوگل + رُ پاک کردمتوییتر و فیسبوک رُ پاک کردماز اکانت گوگل فقطز برای چت استفاده میکنمالان برای ایمیل از riseup.net استفاده میکنم و راضی ام امیدوارم یه سرویس آزاد مثل توییتر ( مثل آیدنتیکا باشه اما پایدار و کاربر ایرانی داشته باشه) بتونم پیدا کنممنم riseup استفاده می کنم، لامصب خیلی سکیورتیش بالاست!!!تو فکرم از چت شخصی آی آر سی به جای مسنجر استفاده کنم. جواب میده؟ اطلاعات رو لاگ نمی کنه؟خیلی خوبهخود riseup چت داره هاداره ولی طرف باید از riseup اکانت داشته باشه، منم که نمیتونم به عالم و آدم بگم بیاین riseup بسازین :|راستی رایزآپ خونده میشه نه؟نه لازم نیست طرف رایزآپ داشته باشه اگه طرف مقابل پروتکل چتش xmpp سپورت کنه یا xmpp باشه حله اره رایزاپ خونده میشه
نقلقول از: Numb در 10 شهریور 1392، 04:30 بظنقلقول از: NBism در 10 شهریور 1392، 04:19 بظنقلقول از: Numb در 10 شهریور 1392، 04:16 بظنقلقول از: NBism در 10 شهریور 1392، 11:54 قظنقلقول از: Numb در 09 شهریور 1392، 10:02 بظآقا من کلا گوگل رو بوسیدم گذاشتم کنارگوگل + رُ پاک کردمتوییتر و فیسبوک رُ پاک کردماز اکانت گوگل فقطز برای چت استفاده میکنمالان برای ایمیل از riseup.net استفاده میکنم و راضی ام امیدوارم یه سرویس آزاد مثل توییتر ( مثل آیدنتیکا باشه اما پایدار و کاربر ایرانی داشته باشه) بتونم پیدا کنممنم riseup استفاده می کنم، لامصب خیلی سکیورتیش بالاست!!!تو فکرم از چت شخصی آی آر سی به جای مسنجر استفاده کنم. جواب میده؟ اطلاعات رو لاگ نمی کنه؟خیلی خوبهخود riseup چت داره هاداره ولی طرف باید از riseup اکانت داشته باشه، منم که نمیتونم به عالم و آدم بگم بیاین riseup بسازین :|راستی رایزآپ خونده میشه نه؟نه لازم نیست طرف رایزآپ داشته باشه اگه طرف مقابل پروتکل چتش xmpp سپورت کنه یا xmpp باشه حله اره رایزاپ خونده میشهxmpp چيه ؟ ياهو ساپورت ميكنه ؟
نقلقول از: אוּרִיאֵל در 10 شهریور 1392، 04:31 بظنقلقول از: Numb در 10 شهریور 1392، 04:30 بظنقلقول از: NBism در 10 شهریور 1392، 04:19 بظنقلقول از: Numb در 10 شهریور 1392، 04:16 بظنقلقول از: NBism در 10 شهریور 1392، 11:54 قظنقلقول از: Numb در 09 شهریور 1392، 10:02 بظآقا من کلا گوگل رو بوسیدم گذاشتم کنارگوگل + رُ پاک کردمتوییتر و فیسبوک رُ پاک کردماز اکانت گوگل فقطز برای چت استفاده میکنمالان برای ایمیل از riseup.net استفاده میکنم و راضی ام امیدوارم یه سرویس آزاد مثل توییتر ( مثل آیدنتیکا باشه اما پایدار و کاربر ایرانی داشته باشه) بتونم پیدا کنممنم riseup استفاده می کنم، لامصب خیلی سکیورتیش بالاست!!!تو فکرم از چت شخصی آی آر سی به جای مسنجر استفاده کنم. جواب میده؟ اطلاعات رو لاگ نمی کنه؟خیلی خوبهخود riseup چت داره هاداره ولی طرف باید از riseup اکانت داشته باشه، منم که نمیتونم به عالم و آدم بگم بیاین riseup بسازین :|راستی رایزآپ خونده میشه نه؟نه لازم نیست طرف رایزآپ داشته باشه اگه طرف مقابل پروتکل چتش xmpp سپورت کنه یا xmpp باشه حله اره رایزاپ خونده میشهxmpp چيه ؟ ياهو ساپورت ميكنه ؟یاهو و گوگل جفتشون ساپورت می کنند
سلام لطفا آموزش نصب Replican را روی اندروید بزارید من بد جور احتیاج دارم
من سر در نمیارم گوشی منsamsong gt-7582ایا بدون مشکل پشتیبانی میکنه؟؟تشکر از پست مفیدتون