انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Tehran Shipment !!! اشتراک UBUNTU & KUBUNT در تهران ! ارسال مهم !  (دفعات بازدید: 23560 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • Linux is your best friend
    • نوین تکنولوژی
محسن  ادامه  بده    =D>     اولش  سخته  به   آیندش  و  اسپانسرها  فکر  کن  ...  اگر خدا  بخواد  این  ترم  آخری  رو  تموم  کنم  منم  میام  تو  جمعتون.
با کمال میل ورود شما رو هر زمان که باشه به این سیستم خوش آمد می گم و باعث افتخاره !

ubntu studio 8.04  هم دارید ؟
شرمندم کردی چون ابتدای کار بود فکرم این بود که نسخه های پر فروش رو قرار بدم - ولی چشم حتما studio رو به توزیع هامون اضافه می کنیم

آقا من قواعد رو خوندم . همون pdf . بد نبود . خوب بود. در ضمن فکر کنم من بتونم تو تهران کمکت کنم .
.....
خیلی خوشحال می شم باهاتوم همکار بشم ! چون در تهران به چند نفر شریک و همکار به صورت مستقیم نیاز دارم ... بهتون ایمیل می دم ایمیل منم که هست شماره همراه می دم که با هم صحبت کنیم

----------------------------------------------

به دو نفر شریک و رفیق و همکار فعال و وارد به کار برای پیاده سازی موفق تر طرح نیاز دارم (در تهران) از افرادی که مایل به همکاری هستن خواهش می کنم لطفا به من ایمیل بدن و شماره بگذارن ...
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1387، 01:14 ب‌ظ توسط Mohsen00 »

آفلاین Mehrab

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
به نظر منم این یه جور سیستم فروشگاهی تا اشتراک‌گذاری ولی با شیوه فروش متفاوت. ولی به هر حال من موافقم با اینکه روش‌های پخش متنوعی وجود داشته باشه تا کاربرا محدودیتی از این نظر نداشته باشن. کلا اینا رو گفتم تا اعلام کنم که منم حاضر به کمک هستم. البته در گیلان.
اون فایل pdf رو هم خوندم. فقط یه چیزی. به نظر شما ارسال با پاکت معمولی و پست معمولی مطمئن هست؟
فقط برای اطلاع بگم که پست سفارشی ۱ CD با پاکت حبابدار حدود ۱۰۰۰ تومن برام در اومد (البته داخل استان)

و یه چیز دیگه. البته معلوم نیست که هیچ‌وقت اسپانسری باشه یا نباشه ولی به هر حال به نظر من تبلیغ یه شرکت روی سی‌دی‌ها چندان درست نیست.

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
به نظر منم این یه جور سیستم فروشگاهی تا اشتراک‌گذاری ولی با شیوه فروش متفاوت .....
اون فایل pdf رو هم خوندم. فقط یه چیزی. به نظر شما ارسال با پاکت معمولی و پست معمولی مطمئن هست؟ فقط برای اطلاع بگم که پست سفارشی ۱ CD با پاکت حبابدار حدود ۱۰۰۰ تومن برام در اومد (البته داخل استان)
البته معلوم نیست که هیچ‌وقت اسپانسری باشه یا نباشه ولی به هر حال به نظر من تبلیغ یه شرکت روی سی‌دی‌ها چندان درست نیست.
ببینین در تمام دنیا شما برای اشتراک در مجله - روزنامه - حتی اشتراک در شبکه های اینترانت (برای به اشتراک گذاری داده ها) و ... باید هزینه ای رو به شرکت ایجاد کننده شبکه بپردازید ! این یه امر طبیعی هست ! و فرق این کار با فروشگاه اینه که شما باید برای خرید یه محصول از فروشگاه یک بار به فروشگاه و یک بار به بانک برید (که جدیدا عابر بانک اومده و از اینترنت هم ممکنه) اما شما برای عضویت تو این سازمان یه بار باید به بانک برید هرچی می خواین شارژ کنید و تا وقتی شارژ دارید به صورت اتوماتیک محصولات رو جلوی در منزل تحویل می گیرین
-------------
زمانی که ما در هر استان یک نماینده داشته باشیم استفاده از پست معمولی کاملا صحیحه ! چون فاصله بسیار کمه و نهایتا 48 ساعت بعد به دست شخص می رسه - البته برای افرادی که مایلا می شه سرویس های ویژه گذاشت اما هزینش بر عهده خودشونه !
--------------
همیشه اسپانسری هست ! البته برای سازمان های منظم و با برنامه ریزی - من با شما یه کوچولو مخالفم به نظر من تبلیغ روی CD باعث کاهش هزینه ها برای خریدار و راحت شدن فروشنده از نظر دردسر های مالی می شه ! و جز پخش CD که امری عادیه هست مشتری با یک شرکت جدید هم آشنا می شه و می تونه کاراشو راه بنداره ! البته اینو بگم که تبلیغات باید در زمینه کامپیوتر سخت افزار و نرم افزار باشه نه مثلا تبلیغ مایع ظرف شویی !

نظر شما چیه اینطوری بهتر نیست ؟

آفلاین Mehrab

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
همیشه اسپانسری هست ! البته برای سازمان های منظم و با برنامه ریزی - من با شما یه کوچولو مخالفم به نظر من تبلیغ روی CD باعث کاهش هزینه ها برای خریدار و راحت شدن فروشنده از نظر دردسر های مالی می شه ! و جز پخش CD که امری عادیه هست مشتری با یک شرکت جدید هم آشنا می شه و می تونه کاراشو راه بنداره ! البته اینو بگم که تبلیغات باید در زمینه کامپیوتر سخت افزار و نرم افزار باشه نه مثلا تبلیغ مایع ظرف شویی !

نظر شما چیه اینطوری بهتر نیست ؟

من با اسپانسر داشتن مخالف نیستم. منظورم اینه که درج لوگوی ثبت شده یه شرکت دیگه روی سی‌دی (حتی کپی‌شده) اوبونتو چندان جالب نیست. اصلا شاید منع قانونی هم داشته باشه که من نمی‌دونم.

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
من با اسپانسر داشتن مخالف نیستم. منظورم اینه که درج لوگوی ثبت شده یه شرکت دیگه روی سی‌دی (حتی کپی‌شده) اوبونتو چندان جالب نیست. اصلا شاید منع قانونی هم داشته باشه که من نمی‌دونم.
فکر نکنم ! ما اوبونتو رو روی CD سونی رایت می کنیم مگه اشکال داره ؟‌ در مورد این مطلب اصلاعاتی ندارم خواهشا یه نفر که مطلع هست کمک کنه !
البته یه راه گریزی هم هست ! میتونیم از اون شرکتا بخوایم پاکت CD با تبلیغات خودشون به ما بدن و ما روی CD آرم خودمون و اوبونتو رو می زنیم و توی پاکت اونا میگذاریم و ارسال می کنیم ...

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
به   نظر  من  هیچ  اسپانسری بدون  ثبت  نام  و  لوگوی  شرکتش   هزینه ها رو  متقبل  نمیشه  ،  به  نظر  من  فعلا  چاره  ای  نیست   و  باید   این  موضوع  رو  قبول  کرد  تا   بتونیم  به  هدف  برسیم  و  بعد  حرفی  برای  گفتن  داشته  باشیم  و   به  جایی  برسیم  که  بتونیم  برای  اسپانسرها  شرایط  تعیین  کنیم ... بعید  نیست  بتونیم  به  جایی  برسیم  که  پشتیبانی  مالی  دولتی  داشته  باشیم  ...  البته  باید  با  طی  این  مراحل   نشون  بدیم  که   هدف  نهایی   گسترش  فرهنگ  اپن  سورس  و  کاهش  هزینه  های  آتی   بستر  نرم افزاری  کشور هست   ...

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
من فکر میکنم این حالت که یک به اصطلاح مدیریت باشه از یه شهر خاص و یه بسته‌های خاص رو بخوایم به ملت بدیم اونم با این وضعیت که بخوان پولی بیشتر از چیزی که برا افراد در میاد بپردازن دیگه اسمش Free Shipit نیست این کار پیش از این و بصورت خیلی خودجوش‌تر انجام میشده. من خودم hardy و gusty و feisty  رو همینطوری تهیه کردم و همینطوری در توزیعش کمک کردم... قاعده‌ی کار هم اصولا بر اینه که سی‌دی که تهیه میکنی (حالا یه کسی اینترنت پرسرعت داره یا از فروشگاه میگیره یا خود اوبونتو براش میفرسته یا از همین روش بدستش رسیده ... ) وقتی میخواد اون حلقه که آرم خود اوبونتو هست رو تکمیل کنه یه سی‌دی خام از طرف میگیره و سی‌دی رایت شده رو میده دست نفر بعدی (یا سی‌دی خام رو هم نمیگیره) وقتی مشارکت زیاد میشه هر کسی کافیه یک یا دوبار این حلقه رو تکمیل کنه و در نتیجه کسی ضرر نمیکنه یا...
به هر حال نظر شخصی من اینه که توی این ویکی کسایی که میخوان مشارکت کنن اسمشونو اضافه کنن و از طریق این تاپیک در جریان اومور بشن البته اگه قصدتون مشارکت هست. اما اگه هدف ایجاد یک نوع فروشگاه دیگه هست (که این هم یک نوع مشارکت به حساب میاد). خوب این یه بحث دیگست.
Humanity to others...

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
من فکر میکنم این حالت که یک به اصطلاح مدیریت باشه از یه شهر خاص و یه بسته‌های خاص رو بخوایم به ملت بدیم اونم با این وضعیت که بخوان پولی بیشتر از چیزی که برا افراد در میاد بپردازن دیگه اسمش Free Shipit نیست این کار پیش از این و بصورت خیلی خودجوش‌تر انجام میشده. من خودم hardy و gusty و feisty  رو همینطوری تهیه کردم و همینطوری در توزیعش کمک کردم... قاعده‌ی کار هم اصولا بر اینه که سی‌دی که تهیه میکنی (حالا یه کسی اینترنت پرسرعت داره یا از فروشگاه میگیره یا خود اوبونتو براش میفرسته یا از همین روش بدستش رسیده ... ) وقتی میخواد اون حلقه که آرم خود اوبونتو هست رو تکمیل کنه یه سی‌دی خام از طرف میگیره و سی‌دی رایت شده رو میده دست نفر بعدی (یا سی‌دی خام رو هم نمیگیره) وقتی مشارکت زیاد میشه هر کسی کافیه یک یا دوبار این حلقه رو تکمیل کنه و در نتیجه کسی ضرر نمیکنه یا...
به هر حال نظر شخصی من اینه که توی این ویکی کسایی که میخوان مشارکت کنن اسمشونو اضافه کنن و از طریق این تاپیک در جریان اومور بشن البته اگه قصدتون مشارکت هست. اما اگه هدف ایجاد یک نوع فروشگاه دیگه هست (که این هم یک نوع مشارکت به حساب میاد). خوب این یه بحث دیگست.

+1 :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
;)
به نظر من این چیزی که شما می فرمایین در حد یه فلسفه است یه فردی که توی یکی از شهرستانهای پرت تنها کسیه که ubuntu استفاده می کنه از ما توقع داره که با این همه ادعا CD رو سریع بهش برسونیم !
اگه شما هم دقت کنین متوجه می شین که وقتی مثلا من CD رو از ubuntu می گیریم و به نماینده ها تو شهرستانا می دم و اونا هم برای دوستاشون می فرستن این خودش می شه یه چرخه انسانی ! اما free shipment من به شخصه 500 تومن پول رو نمیشمرم هم !! و این تنها زحمت رایت بچه ها هست !
شما درست می فرمایید ! من همون اول که CD دستم رسید 5 تا ازش رایت کردم و بین دوستایی که می شناسم پخش کردم ! حتی همین دیروز تونستم خواهر و بردارم و هم با اینکه 30 40 سالشونه و فقط ویندوز بلدن به UBUNTU مهاجرت بدم ! و همین طور دارم CD رایت می کنم و توی کوچه و خیابون و بیابون به همه می دم ! اما وقتی صحبت از یک سیستم کلی برای انتشار می شه باید هزینه ها رو هم در نظر گرفت ! همه که ...
من نظرم اینه که ما هم مثل خود سایت اصلی یک subdomain اضافه کنیم و توش 3 نوع دریافت بگذاریم :
1- دانلود که فقط لینک میدیم
2- سفارش خرید که مثل خود ubuntu که از سایت اصلی cononical استفاده کرده ما هم linuxshop رو معرفی می کنیم
2- دریافت cd با سیستمی شبه این سیستمی که با کمک همه طراحی کردیم ! ( البته میشه سیستم های دیگه ای هم طراحی کرد ! مثلا اینکه بگیم هرکس توزیع جدید رو دریافت می کنه باید یکی ازش رایت کنه و به یکی از سفارشات دریافت پاسخ بده ! یا ... )

این جوری خیلی سازمان یافته تر و صحیح تر CD ها توزیع میشن تا اینکه همین طوری بدون قانون کلی باشه ... اما این نظر شخصی منه کسی باهام موافقه ؟

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
;)
به نظر من این چیزی که شما می فرمایین در حد یه فلسفه است یه فردی که توی یکی از شهرستانهای پرت تنها کسیه که ubuntu استفاده می کنه از ما توقع داره که با این همه ادعا CD رو سریع بهش برسونیم !
اگه شما هم دقت کنین متوجه می شین که وقتی مثلا من CD رو از ubuntu می گیریم و به نماینده ها تو شهرستانا می دم و اونا هم برای دوستاشون می فرستن این خودش می شه یه چرخه انسانی ! اما free shipment من به شخصه 500 تومن پول رو نمیشمرم هم !! و این تنها زحمت رایت بچه ها هست !
شما درست می فرمایید ! من همون اول که CD دستم رسید 5 تا ازش رایت کردم و بین دوستایی که می شناسم پخش کردم ! حتی همین دیروز تونستم خواهر و بردارم و هم با اینکه 30 40 سالشونه و فقط ویندوز بلدن به UBUNTU مهاجرت بدم ! و همین طور دارم CD رایت می کنم و توی کوچه و خیابون و بیابون به همه می دم ! اما وقتی صحبت از یک سیستم کلی برای انتشار می شه باید هزینه ها رو هم در نظر گرفت ! همه که ...
من نظرم اینه که ما هم مثل خود سایت اصلی یک subdomain اضافه کنیم و توش 3 نوع دریافت بگذاریم :
2- سفارش خرید که مثل خود ubuntu که از سایت اصلی cononical استفاده کرده ما هم linuxshop رو معرفی می کنیم
2- دریافت cd با سیستمی شبه این سیستمی که با کمک همه طراحی کردیم ! ( البته میشه سیستم های دیگه ای هم طراحی کرد ! مثلا اینکه بگیم هرکس توزیع جدید رو دریافت می کنه باید یکی ازش رایت کنه و به یکی از سفارشات دریافت پاسخ بده ! یا ... )

این جوری خیلی سازمان یافته تر و صحیح تر CD ها توزیع میشن تا اینکه همین طوری بدون قانون کلی باشه ... اما این نظر شخصی منه کسی باهام موافقه ؟

من کاملا" باهات  موافقم
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
;)

بقول شما +1
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
به نظر من کارتون درست نیست.با این کار دارید موازی کاری میکنید.
اگر قرار بر همکاری داوطلبانه برای توزیع های لینوکس هست که یک صفحه در ویکی از قبل وجود داشته و دوستان زیادی با قرار دادن نام و محل سکونتشون برای همکاری اعلام امادگی کردن. اگر هم قرار به فروش باشه که خدا رو شکر فروشگاه اینترنتی مختص لینوکس و برنامه های ازاد وجود داره.
اگر دوست دارید تا توزیع های لینوکس راحت تر و سریع تر به دست دیگر دوستان برسه از فروشگاه‌های اینترنتی موجود حمایت کنید.
قیمت های ارایه شده در فروشگاه ها هم نسبت به دیگر فروشگاه های اینترنتی بسیار پایین هستش و تمامی افراد قادر به خرید از این فروشگاه ها هستند.
بهتره که هر چه زودتر این تلاش و نیرو در مسیر صحیح قرار بگیره.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551

خوب من نظرمو گفتم اما ایرادی که شما میگیرین از این کار بنظرم وارد نیست یعنی فرض بفرمایین شما تویه یه شهرستان که میگین هیچکسی بجز این بنده‌خدا از اوبونتو استفاده نمیکنه قطعا نمایندگی ندارین! پس اگه بخواین پُست کنین هزینش از ۵۰۰ تومنی که میگین بیشتر میشه و همینطور زمان رسیدنش. اما یک چیزی رو هم باید عرض کنم توی دنیای هکرها کسی از کسی هیچ توقعی نداره.
Humanity to others...

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
من چند بار که این تاپیک را نگاه کردم متوجه یک اشتباه بسیار بزرگ تعدادی از کاربران شدم.

اولاً و دوماً و سوماً و چهارماً و .... شما با پست پیشتاز اگر یک بسته را بفرستید، هرگز و عمراً و خودم هم تضمین می کنم که بیشتر از دو روز طول نمی کشه به دست طرف برسد. پس این قدر سنگ به سینه نزنید که آقا اگه از هر شهر بفرستیم سریع می رسه و از یک جای دیگه بفرستیم یک ماه طول می کشه.
نه خیر، از این خبرا نیست. شما اگه پیشتاز بفرستید، توی شهر خودتان یک روزه می رسه و توی شهرهای دیگه دو روزه. هزار درصد مطمئن هستم. مثلاً از ته ایران که ارومیه هست یک بسته را بفرستید جزیره کیش، دو روز بعدش می رسد !

پنجماً هزینه ی ارسال با پست پیشتاز از هر نقطه به هر نقطه ی دیگر هیچ تفاوتی ندارد و فقط به وزن بستگی دارد. مثل ایرانسل هستش. فرقی نداره از تهران بفرستی تهران یا از تهران بفرستی ته اهواز. همش یک قیمت در می یاد.

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog

خوب من نظرمو گفتم اما ایرادی که شما میگیرین از این کار بنظرم وارد نیست یعنی فرض بفرمایین شما تویه یه شهرستان که میگین هیچکسی بجز این بنده‌خدا از اوبونتو استفاده نمیکنه قطعا نمایندگی ندارین! پس اگه بخواین پُست کنین هزینش از ۵۰۰ تومنی که میگین بیشتر میشه و همینطور زمان رسیدنش. اما یک چیزی رو هم باید عرض کنم توی دنیای هکرها کسی از کسی هیچ توقعی نداره.

;D ببخشید اون تیکه آخر ربطش به هکرها رو نفهمیدم!
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!