من فکر میکنم این حالت که یک به اصطلاح مدیریت باشه از یه شهر خاص و یه بستههای خاص رو بخوایم به ملت بدیم اونم با این وضعیت که بخوان پولی بیشتر از چیزی که برا افراد در میاد بپردازن دیگه اسمش Free Shipit نیست این کار پیش از این و بصورت خیلی خودجوشتر انجام میشده. من خودم hardy و gusty و feisty رو همینطوری تهیه کردم و همینطوری در توزیعش کمک کردم... قاعدهی کار هم اصولا بر اینه که سیدی که تهیه میکنی (حالا یه کسی اینترنت پرسرعت داره یا از فروشگاه میگیره یا خود اوبونتو براش میفرسته یا از همین روش بدستش رسیده ... ) وقتی میخواد اون حلقه که آرم خود اوبونتو هست رو تکمیل کنه یه سیدی خام از طرف میگیره و سیدی رایت شده رو میده دست نفر بعدی (یا سیدی خام رو هم نمیگیره) وقتی مشارکت زیاد میشه هر کسی کافیه یک یا دوبار این حلقه رو تکمیل کنه و در نتیجه کسی ضرر نمیکنه یا...
به هر حال نظر شخصی من اینه که توی این ویکی کسایی که میخوان مشارکت کنن اسمشونو اضافه کنن و از طریق این تاپیک در جریان اومور بشن البته اگه قصدتون مشارکت هست. اما اگه هدف ایجاد یک نوع فروشگاه دیگه هست (که این هم یک نوع مشارکت به حساب میاد). خوب این یه بحث دیگست.
0
به نظر من این چیزی که شما می فرمایین در حد یه فلسفه است یه فردی که توی یکی از شهرستانهای پرت تنها کسیه که ubuntu استفاده می کنه از ما توقع داره که با این همه ادعا CD رو سریع بهش برسونیم !
اگه شما هم دقت کنین متوجه می شین که وقتی مثلا من CD رو از ubuntu می گیریم و به نماینده ها تو شهرستانا می دم و اونا هم برای دوستاشون می فرستن این خودش می شه یه چرخه انسانی ! اما free shipment من به شخصه 500 تومن پول رو نمیشمرم هم !! و این تنها زحمت رایت بچه ها هست !
شما درست می فرمایید ! من همون اول که CD دستم رسید 5 تا ازش رایت کردم و بین دوستایی که می شناسم پخش کردم ! حتی همین دیروز تونستم خواهر و بردارم و هم با اینکه 30 40 سالشونه و فقط ویندوز بلدن به UBUNTU مهاجرت بدم ! و همین طور دارم CD رایت می کنم و توی کوچه و خیابون و بیابون به همه می دم ! اما وقتی صحبت از یک سیستم کلی برای انتشار می شه باید هزینه ها رو هم در نظر گرفت ! همه که ...
من نظرم اینه که ما هم مثل خود سایت اصلی یک subdomain اضافه کنیم و توش 3 نوع دریافت بگذاریم :
1- دانلود که فقط لینک میدیم
2- سفارش خرید که مثل خود ubuntu که از سایت اصلی cononical استفاده کرده ما هم linuxshop رو معرفی می کنیم
2- دریافت cd با سیستمی شبه این سیستمی که با کمک همه طراحی کردیم ! ( البته میشه سیستم های دیگه ای هم طراحی کرد ! مثلا اینکه بگیم هرکس توزیع جدید رو دریافت می کنه باید یکی ازش رایت کنه و به یکی از سفارشات دریافت پاسخ بده ! یا ... )
این جوری خیلی سازمان یافته تر و صحیح تر CD ها توزیع میشن تا اینکه همین طوری بدون قانون کلی باشه ... اما این نظر شخصی منه کسی باهام موافقه ؟