۲- هرگونه مسئولیت بر عهده کاربر میباشد.
یعنی چی؟ تو باید از سالم بودنش و پیش نیومدن مشکلات احتمالی به کاربر اطمینان خاطر بدی.
کجارو دیدی بگن اگه چیزی شد مسئولیتش پایه خودتونه؟
حالا اگه یه چیز مهمی باشه شاید ارزش ریسک کردن داشته باشه. ولی به نظر من این ارزش ریسک نداره.
شما سر نصب سیستم عاملتون بزرگترین ریسک رو کردید. مینت هم بین توزیع ها رقمی نیست که شما بخاطرش ریسک کردید! ولی نصبش کردید. این همه توزیع و هر کدومشون دست کم ۱۰ تا ۵۰ کاربر دارند. اگر قرار بود این تصور جا بیفته! که سنگ رو سنگ بند نمیشد و الان هر کی یه سیستم عامل برای خودش نوشته بود.
آقا من گفتم این بند شماره 2 (هرگونه مسئولیت بر عهده کاربر میباشد.) اصلا جمله ی قشنگی نیست.
شما فرض کن یه چیزی اول راه باشه، بود و نبودش زیاد تغییری ایجاد نکنه، این حرف رو هم بزنه! خب اون درصدی هم که بخوان امتحان کنن با خوندن این جمله منصرف میشن.
من مینت رو قبل از اینکه نصب کنم دربارش بیشتر از 10 تا review خوندم، توی هیچ کدومم ننوشته بود که مسئولیت اشکالهای احتمالی پای خودتونه. برعکس توی هر جمله ای که میخوندم بهم اطمینان خاطر میدادند که هیچ مشکلی پیش نمیاد و همه چیز به بهترین شکل ممکن کار میکنه.
شمام به نظر من اگه از همه نظر تستش کنی و اون بند شماره 2 (هرگونه مسئولیت بر عهده کاربر میباشد.) رو برداری قشنگتر میشه.