فکر کنم که اول باید ب کسری برای این ایده ی خوب اش تبریک و احسنت بگیم! و بیشتر از اون هم ب سبب همت اش که رفته و داستان رو پیگیری هم کرده و ب ی نتایجی هم رسونده! @};-
نظر آقای توکلیی عزیز هم محترم و همین طور سورنای عزیزم ، فقط ی نکته هستش که سجاد به خوبی بهش اشاره کرد! داستان تک گل زیبا!!!
اینکه ما بین خودمون شناخته شده باشیم که چیز خوبی ی ! ولی آیا باعث جذب دیگران هم میشیم؟! شبیه اون تفکری ی که میگه اگه جامعه بد شده! پس من بشینم توی خونه در رو هم ببندم!!! این که هنر نیست! فرار هست!
حتما ب این نکته ی کسری هم توجه کردید که قبلا مشتری ی پروپا قرص اون سایت بوده!
**نکته:: بنده ی حقیر ،مخلص همه ی شما بزرگان هم هستم، اما چون ب ندرت پیش می آمده که در این چنین سایت ها یا انجمن هایی فعال باشم! (میشه گفت اینجا اولین بار ام هستش) اما ی چیزی رو که متوجه شدم و این هستش::
عموما سایت های مرتبط با زمینه های لینوکس و دنیای متن باز ، ب دلیل آنکه جامعه ی هدف اشون ب دنیال نتیجه و هدف هستند! خیلی ب ظاهر و قیافه ی جذب کننده ای فکر نمی کنه! مثل لینک debian ویا GNU!!!
یعنی من از صد بار هم گذرم بهش بی افته! اولین کارم بستن اش هستش! مگر اینکه در اونجا ب دنیال مورد خاصی بگردم و نیازم باشه!!! نکته مهم::: نیاز!
اما در دنیایی که ما ها همه از اونجا آمده ایم، بشدت روی جذب مخاطب داره کار میشه!
ظاهر ! ظاهر ! ظاهر! همش با ی آب و رنگ و تبلیغ تر تمیز هستش! که ما اینقدر خودمون رو درگیر محتوای خوب می کنیم که از ظاهر داستان غافل میشیم! (ما نه من! که صاحب نظران این عرصه)
ایده ی کسری ی مزیت خیلی بزرگ داره! از تکنیک ای می خواد استفاده کنه که اگه چهار نفر مثل من رو جلب و جذب نکنه! نود شش نفر بعدی رو جلب می کنه!
میگن mohi اینجا مثبت میده!
با اجازه صاحب اش
کسری ۱+
@};-