انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: توسعه‌ی لینوکس در ایران با شرکت در یک فرصت عالی  (دفعات بازدید: 15091 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
سلام به دوستداران Opensource
امیدوارم حال همتون خوب باشه.از اونجا که من توی این یک ساله عاشق لینوکس شد و خیلی دوست داشتم که توی ایران پیشرفت کنه دست به کار شدم و تصمیم گرفتم که توی ایران توسعه بدمش.اومدم فکر کردم دیدم چه شکلی توسعه بدمش یه لحظه به فکرم رسید ما میتونیم از راه ویندوز به توسعه‌ی لینوکس بپردازیم و از خود ویندوز به خودش صدمه بزنیم.
حالا شلوغ نکنید تا بهتون بگم چه جوری.اگر از قبل با ویندوز کار می‌کردید احتمال به دنبال نرم‌‌افزار های مورد نیاز خودتون توی اینترنت بودید.اگر از گوگل کمک می‌گرفتید و فارسی کمک می‌خواستید به شما سایت www.p30download.com رو معرفی می‌کرد.من خودم قبل از اومدن به لینوکس حداقل روزی یک بار به این سایت سر میزدم.این سایت بزرگترین سایت دانلود فارسی زبانان هست(البته در ضمینه‌ي ویندوز).تعداد بازدید کنندگانش رو می‌تونید کنارش ببینید.(توی این یکی دو روزه نمیدونم چرا برام باز نمیشه)ولی تعداد بازدیدکنندگانش خیلی هست.
من با مدیران در مورد این مساله صحبت کردم که بخش لینوکس رو به ما واگذار کنند که بتونیم حداقل چند نفری رو به لینوکس علاقه‌مند کنیم.مدیران اون سایت هم موافقت کردند و گفتند که قراری مجازی بزاریم و در مورد این مسالع صحبت کنیم.به نظر من این فرصت خیلی خوبه.دوستان نظراتشون رو اعلام کنند و کسانی که مایل به همکاری هستند اینجا اعلام کنند.
نمیدونم این کار قبلا صورت گرفته یا نه ولی به نظر من این کار ضرری نداره.

شاید جو گیر شد! ;)

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
سلام
اول از همه می گم که این چیزی که الآن می گم فقط نظر شخصی بنده است، پس لطفاً کسی معترضانه به من چیزی نگه که بد جوری جوابش را می دم  ;D (شوخی می کنم)

خوب، خود بنده هم قبلاً هم توی این افکار بودم. یکیش همین کاری که شما فرمودید، یکی دیگرش هم این که مثلاً توی بازار دیدید که شرکت ها ویندوز را تکثیر می کنند و به صورت چاپی به صورت انبوه وارد بازار می کنند. من هم می خواستم که مثلاً ویندوز را مانند آن ها با بسته بندی قشنگ و انبوه وارد بازار کنم و روی بسته بندی هم راجع به لینوکس و نرم افزار آزاد و تشویق به استفاده از لینوکس و ... بکنم. :)
ولی فقط یک مسأله می ماند، بنده ای که همش دنبال نرم افزار آزاد و لینوکس و ... هستم هرگز حاضر نمی شدم که یک نرم افزار کرک شده را تکثیر کنم. یا این که توی سایتی تبلیغ نرم افزار لینوکس را انجام دهم که توش نرم افزارهای کرک شده دارد فوران می کند. فکر کنم این یکی دو روزه سرور سایتشان مشکل دارد که نتوانستید بروید داخلش، چون من هم نتونستم. ولی کلّاً از این سایت خوشم نمیاد، به دلیل رعایت نکردن قانون کپی رایت.

به نظر من اگر شما انرژیتان را روی این متمرکز کنید که مثلاً سایتی مثل gnudownload.org که مخصوص دانلود نرم افزارهای آزاد است رشد کند خیلی بهتر از آن است که کاری کنید که روز به روز بر محبوبیت سایتی که در زمینه ی نرم افزارهای کرک شده فعالیت می کند افزوده شود.
باز هم می گم که اندیشه ی شما را در این زمینه درک می کنم، ولی بیایید یک همت کنیم و نرم افزارهای کرک شده را تحریم کنیم. اگر همه این کار را انجام دهند دیگه مشکلمان حل خواهد شد.

(البته خودم گفتم که یک همچین فکری در ذهن داشتم، و قبول دارم که همچین کاری خیلی جالب و خوب جواب می دهد، ولی خودم سعی کردم که یک راه دیگری برای این موضوع پیدا کنم که نیازی به تبلیغ نرم افزار کرک شده نباشد. اینی که می گم نگید تبلیغ است و .... . مثلاً همین sito.ir را داریم کم کم تبدیل به یک فروشگاه جامع فروش کتاب و موسیقی و سخت افزار و ... می کنیم و در کنار آن در قسمت نرم افزار توزیع های لینوکس را با توضیحات کامل و تصاویر قرار دادیم. این طوری خواستیم که از یک در دیگر وارد اجتماع واقعی شویم و فقط همین)

آفلاین سجاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 319
  • نیست ‌بر لوح‌ دلم‌ جز الف‌ قامت ‌یار
    • http://sjb.ir
کلا در زمینه لینوکس آنقدر سایت پر محتوا از نظر معرفی برنامه هاش هه که نیازی به اون نیست علت اینکه بازدید اون سایت زیاد است هم رعایت نکردن قانون کپی رایت است و کلی هم ازاین راه پول درمیارن و شما به چه امیده پوچی به اونا دل بستی اونا فقط به قکر جیب خودشونن و براشونم مهم نیست که ملت از نرم افزارهای متن باز استفاده کنن یا نه

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
علت اینکه بازدید اون سایت زیاد است هم رعایت نکردن قانون کپی رایت است و کلی هم ازاین راه پول درمیارن
اونا فقط به قکر جیب خودشونن و براشونم مهم نیست که ملت از نرم افزارهای متن باز استفاده کنن یا نه
حرف فوق کاملاً صحیح است و تراکنش مالی این سایت بالای حدود 7 میلیون تومان در ماه است. وای که نرم افزار قفل شکسته فروختن چه سودی می ده  ;)

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
به نظر من اگر شما انرژیتان را روی این متمرکز کنید که مثلاً سایتی مثل gnudownload.org که مخصوص دانلود نرم افزارهای آزاد است رشد کند خیلی بهتر از آن است که کاری کنید که روز به روز بر محبوبیت سایتی که در زمینه ی نرم افزارهای کرک شده فعالیت می کند افزوده شود.

اینو هستم ! ۱۰۰ درصد قبول دارم
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
سلام
اول از همه می گم که این چیزی که الآن می گم فقط نظر شخصی بنده است، پس لطفاً کسی معترضانه به من چیزی نگه که بد جوری جوابش را می دم  ;D (شوخی می کنم)

خوب، خود بنده هم قبلاً هم توی این افکار بودم. یکیش همین کاری که شما فرمودید، یکی دیگرش هم این که مثلاً توی بازار دیدید که شرکت ها ویندوز را تکثیر می کنند و به صورت چاپی به صورت انبوه وارد بازار می کنند. من هم می خواستم که مثلاً ویندوز را مانند آن ها با بسته بندی قشنگ و انبوه وارد بازار کنم و روی بسته بندی هم راجع به لینوکس و نرم افزار آزاد و تشویق به استفاده از لینوکس و ... بکنم. :)
ولی فقط یک مسأله می ماند، بنده ای که همش دنبال نرم افزار آزاد و لینوکس و ... هستم هرگز حاضر نمی شدم که یک نرم افزار کرک شده را تکثیر کنم. یا این که توی سایتی تبلیغ نرم افزار لینوکس را انجام دهم که توش نرم افزارهای کرک شده دارد فوران می کند. فکر کنم این یکی دو روزه سرور سایتشان مشکل دارد که نتوانستید بروید داخلش، چون من هم نتونستم. ولی کلّاً از این سایت خوشم نمیاد، به دلیل رعایت نکردن قانون کپی رایت.

باز هم می گم که اندیشه ی شما را در این زمینه درک می کنم، ولی بیایید یک همت کنیم و نرم افزارهای کرک شده را تحریم کنیم. اگر همه این کار را انجام دهند دیگه مشکلمان حل خواهد شد.

(البته خودم گفتم که یک همچین فکری در ذهن داشتم، و قبول دارم که همچین کاری خیلی جالب و خوب جواب می دهد، ولی خودم سعی کردم که یک راه دیگری برای این موضوع پیدا کنم که نیازی به تبلیغ نرم افزار کرک شده نباشد. اینی که می گم نگید تبلیغ است و .... . مثلاً همین sito.ir را داریم کم کم تبدیل به یک فروشگاه جامع فروش کتاب و موسیقی و سخت افزار و ... می کنیم و در کنار آن در قسمت نرم افزار توزیع های لینوکس را با توضیحات کامل و تصاویر قرار دادیم. این طوری خواستیم که از یک در دیگر وارد اجتماع واقعی شویم و فقط همین)

بقول معروف +1
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
نرم افزار آزاد از طریق خود سایت توسعه دهنده قابل دانلود و تهیه هستش و احتیاج با سایت دیگه ای نیستش.
ضمن اینکه برنامه تجاری و متن بسته صرف کرک نشدن و خریداری شدن هم چیز خوبی نیست.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
ببخشید

نظر همه محترم
من مطمئن بودم همچین برخوردی می شه...
بخاطر همین ترجیح دادم چند نفری جواب بدن

آقا اگه قرار بود ملت توی سایتای لینوکسی ببینن که می دیدن
چرا هی داد و غال می کنید که اونجا ویندوزیه؟؟؟؟

یه دونه گل تو یه مرداب پر از گل و لای چقد قشنگ و زیبا جلوه می کنه ...!!!!
من شدیدا استقبال می کنم.

اگه تو یه سایت که پر از نرمافزارهای کرک شدس، بیاییم و چهار تا نرم افزار آزاد و سیستم عامل آزادمون که لینوکسه رو تبلیغ کنیم برنده ایم...
اگه از چهار نفر ویندوزی یه لینوکس کار ساختیم برنده ایم..
اگه تو یه مشت لینوکسی هی داد بزنیم اپن سورس خوبه که ارزشی نداره....
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
ببخشید

نظر همه محترم
من مطمئن بودم همچین برخوردی می شه...
بخاطر همین ترجیح دادم چند نفری جواب بدن

آقا اگه قرار بود ملت توی سایتای لینوکسی ببینن که می دیدن
چرا هی داد و غال می کنید که اونجا ویندوزیه؟؟؟؟

یه دونه گل تو یه مرداب پر از گل و لای چقد قشنگ و زیبا جلوه می کنه ...!!!!
من شدیدا استقبال می کنم.

اگه تو یه سایت که پر از نرمافزارهای کرک شدس، بیاییم و چهار تا نرم افزار آزاد و سیستم عامل آزادمون که لینوکسه رو تبلیغ کنیم برنده ایم...
اگه از چهار نفر ویندوزی یه لینوکس کار ساختیم برنده ایم..
اگه تو یه مشت لینوکسی هی داد بزنیم اپن سورس خوبه که ارزشی نداره....
اول از همه می گم که کاملاً درک می کنم که این چیزی که شما می فرمایید به چه معنایی است، این دقیقاً عین طرز فکر همین چند وقت پیش من بود.
ولی بعداً که با نظرات دوستان دیگر نرم افزار آزادی مواجه شدم، خیلی بیشتر به فکر فرو رفتم و دیدم که خییییییییییلی بده تو جایی که پر از نرم افزار کرک شده است، صحبت از آزادی نرم افزار آزاد کنیم. می دانید که این بحث کرک کردن خودش خیلی به ماها فشار می یاره، چون که طرف اصلاً زحمت نمی کشه که بره بفمه فرق آزاد و غیر آزاد چی هست؟ چون که براش هیچ فرقی نداره و هر دوتاش یک قیمت در می یاد :)
ولی اگه بتونیم یک لینک تصویری از سایت p30download.com به یکی از سایت های معرفی نرم افزار آزاد مثل تکنوتاکس یا ... بگیریم این خیلی بهتر است. توی لینک با شعار های جذاب طرف را می کشیم توی سایت و آن جا به معرفی نرم افزار آزاد می پردازیم. اونجا بهش می گیم که بابا لینوکس اصلاً وحشتناک نیست، نصبش هیچ خونریزی ندارد، کلی نرم افزار هم دارد و کلی برتری که همه می دانند و ....
این جاست که اگه ما یک gnudownload.org قوی داشته باشیم که به صورت دسته بندی شده به معرفی نرم افزارهای آزاد پرداخته باشه، خیلی قشنگ می تونه به آشنایی دیگران با نرم افزارهای آزاد کمک کنه :)

می دونم که با این حرف ها باز هم به احتمال 90 % خواهید گفت که من اشتباه می کنم، ولی بالاخره ما به یک p30download برای لینوکس نیاز داریم و خیلی بهتر است دوستان روی این کار سرمایه و وقتشان را بگذارند.

برای نفوذ به جامعه ی ویندوزی ها هم نگران نباشید، کم کم دارد این امر اتفاق می افتد. با رشد تعداد و محتوای وبلاگ ها و سایت های لینوکسی داره مطالب اینترنت زیاد می شه، همایش ها و کارگاه های آموزشی و جشن های زیادی دارد در جاهای مختلف برگزار می شود. و یک سری کارهای دیگر برای نفوذ به جامعه ی غیر لینوکس کارها. کم کم این فعالیت ها حس خواهند شد.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
فکر کنم که اول باید ب کسری برای این ایده ی خوب اش تبریک و احسنت بگیم! و بیشتر از اون هم ب سبب همت اش که رفته و داستان رو پیگیری هم کرده و ب ی نتایجی هم رسونده!  @};-

نظر آقای توکلیی عزیز هم محترم و همین طور سورنای عزیزم ، فقط ی نکته هستش که سجاد به خوبی بهش اشاره کرد!   داستان تک گل زیبا!!!

اینکه ما بین خودمون شناخته شده باشیم که چیز خوبی ی ! ولی آیا باعث جذب دیگران هم میشیم؟!   شبیه اون تفکری ی که میگه اگه جامعه بد شده! پس من بشینم توی خونه در رو هم ببندم!!!  این که هنر نیست!  فرار هست!
حتما ب این نکته  ی کسری هم توجه کردید که قبلا مشتری ی پروپا قرص اون سایت بوده!
**نکته:: بنده ی حقیر ،‌مخلص همه ی شما بزرگان هم هستم، اما چون ب ندرت پیش می آمده که در این چنین سایت ها یا انجمن هایی فعال باشم!  (میشه گفت اینجا اولین بار ام هستش) اما ی چیزی رو که متوجه شدم و این هستش::
عموما سایت های مرتبط با زمینه های لینوکس و دنیای متن باز ، ب دلیل آنکه جامعه ی هدف اشون ب دنیال نتیجه و هدف هستند! خیلی ب ظاهر و قیافه ی جذب کننده ای فکر نمی کنه!  مثل لینک debian ویا GNU!!!
یعنی من از صد بار هم گذرم بهش بی افته!  اولین کارم بستن اش هستش! مگر اینکه در اونجا ب دنیال مورد خاصی بگردم و نیازم باشه!!!    نکته مهم::: نیاز!
اما در دنیایی که ما ها همه از اونجا آمده ایم، بشدت روی جذب مخاطب داره کار میشه!
 ظاهر ! ظاهر ! ظاهر!     همش با ی آب و رنگ و تبلیغ تر تمیز هستش! که ما اینقدر خودمون رو درگیر محتوای خوب می کنیم که از ظاهر داستان غافل میشیم!   (ما نه من!  که صاحب نظران این عرصه)

ایده ی کسری ی مزیت خیلی بزرگ داره!  از تکنیک ای می خواد استفاده کنه که اگه چهار نفر مثل من رو جلب و جذب نکنه!  نود شش نفر بعدی رو جلب می کنه! 
میگن mohi اینجا مثبت میده! :) با اجازه صاحب اش :D
کسری ۱+
@};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • Be Free
سجاد جان حرفت درست !

نظر من این هست که جناب سایت ذکر شده با تبلیغاتی که روی نرم افزارهای ویندوزی و مخصوصا مایکروسافتی می کنه نماد بارز یک انحصار طلب است مثل مایکروسافت ! البته در ابغاد کوچکتر . این تبلیغات تا جایی پیشرفته که حتی برای محصولات مایکروسافت حالا چه قانونی چه غیر قانونی چه با کپی رایت چه بی کپی رایت پک های ويژه و شکیل طراحی و آماده می کنه و نرم افزارها رو بر روی سی دی در فروشگاه سایت خود به فروش می رسونه !

حالا با فرض اینکه نرم افزارهای اوپن سورس هم در این سایت قرار بگیرن با فرض اینکه با استقبال مواجه بشه باز همانند محصولات مایکروسافت بر روی سی دی به فروش خواهد رسید و این وسط سود و منفعتش می ره توی جیب مدیریت سایت مربوطه ! و هیچ پولی از این منفعت توی جیب گسترش دهندگان متن باز در ایران نخواهد رفت کما اینکه دیده ایم سایت اوبونتو فارسی و لینوکس شاپ همیشه یار و حامی هم بوده اند . ولی به نظر شما ها چه وجه مشترکی می توان بین اوبونتو فارسی و پی سی دانلود پیدا کرد ؟

به نظر من اگر می خواهید به فکر گسترش نرم افزارهای متن باز باشید من پبشنهاد می کنم یک سایت دانلود اختصاصی  راه اندازی کنید . یک راه ساده تر هم می تونه راه اندازی بخش دانلود نرم افزار در سایت لینوکس شاپ توسط آقای میردامادی عزیز باشه که فکر می کنم دوستان زیادی باشند که در به روز نگه داشتن این بخش همکاری کنند !

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
زوربه جان!  به نظرم میاد ک کسری نوشته بود قرار هستش که ی مذاکره ی آنلاین با مدیریت اون سایت باشه!‌  پس هنوز نهایی نشده!‌ و با توجه ب اینکه هدف کسری در دست گرفتن مدیریت ی قسمت از اون سایت باری دنیای متن باز هستش!  احتمالا سیاست های مدیریتی و فروش اش رو هم در دست خواد گرفت!فقط خودش الان رو خط نیست که امیدوارم تا فردا عصری این سوال ها رو هم بیاد و پاسخ کامل تری بده!
ب هر حال باب خوبی خواهد بود!  :)
 میشه با همه گشت و مثل همه نشد! اما بعضی شون رو مثل خود کرد!

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
وای که جقدر از OFF TOPIC متنفرم و خودم هی دارم می زنم...
شرمنده

اما متوجه بشید من چی می گم
خواهشا متوجه بشید

یه مرجع خیلی خوبه
عالیه

اما پی سی داونلود رو هم بچسبیددددددددددد
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • Be Free
از نظر من جامعه فارسی زبان اینترنت به یک پورتال نرم افزاری متن باز قدرتمند نیاز داره ! البته بر روی یک سایت جدا و نه قاطی پاتی یک سایت که نرم افزارهای کرک شده از سر و کولش بالا می ره !

علی جان با جمله آخرت هم موافقم ولی نمی دونم چرا توی این مورد نمی تونم دید خوبی نسبت به پی سی دانلود داشته باشم !

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
:)  مرسی .  به هر حال ایده ی کسری ی فرصت خوب هستش!  چون می تونه از وسط زمینه حریف یار گیری کنه! :D
من که خوشم آمد ;)