کرگدن عزیزم گل من ببین داداشی
شما خودت روز اول از کجا شروع کردی؟
داس ؟
ویندوز۳.۱ ؟
یا گنو/لینوکس؟
بابا جان! خداوند متعال به اون خداوندی ی خودش! میگه من از کسی چیزی نمی خوام(بازخواست نمی کنم) الا به آن حدی که بهش توان دادم و اطلاعات!
مگه قرار هست کسانی که در ته جنگل آمازون هستند! برای نماز نخوندم بازخواست بشن؟
چرا فکر می کنیم چون ما هایی که ی ذره از ، در حد ابسیلون از دنیای متن باز استفاده می کنیم! با باقی ی آدم ها فرق داریم! تافته ی جدا بافته ایم!
ما مومن و اونا کافر اند و نجس! کسی نره دست بزنه بهشون اوف میشه! جواب سلام اشون رو هم ندیم؟
البته عضرمی خوام اگه یکمی تند شد بحث! خواست ایمل بزنم ، ولی خب اینجا ما همه عین هم این! نه قرار از هم دلگیر بشیم و نه اینکه اگه می بینیم کسی اشتباهی می کنه سکوت کنیم! اصلا دلیل گردهم آمدن امون هم کمک ب همدیگه است!
ی حرفی رو یکی از دوستان بیان کرده بود در مورد اینکه مدیریت اون سایت اصلا با عمومیت بحث ما موافق شده ! پس خوبه!
کرگدن جان! اصلا بگو اونا صرفا با هدف اقتصادی این باب رو دارن می پذیرند! که همان طوری که گفتم (کسری جان لطف کردند و در مورد اش به بنده هم ی اصلاعاتی دادند) تازه قرار مذاکره بشه! یکمی صبر کنید! یکمی .....
فکر نمی کنم جایی این حرف ها رو زده باشم که ما برتریم و تافته جدا بافته و........
نمی دونم این حرف ها رو از کجا آوردی؟
اگر مثال دینی می زنی ( هر چند که فکر می کنم ربطی نداره )
این کار مثل پخش قران در شراب فروشی هاست
حالا اگه این کار رو جالب می دونی و فکر می کنی به دینت صدمه ای نمی خوره خوب این کار رو بکن
یا در خانه های فساد قران پخش کنند
اگر برای شما خنده آور نیست برای من که هست
هدف اصلی هر دو هم کسب در آمد هست و سود سرشاری داره
حتی ممکنه مراجعه کننده ها به اونجا آدم های بدی نباشند و خیلی هم خوب باشند
فقط فرقشون اینه که اونا هم فلسفه شما رو قبول ندارند
و شاید شما بگی اگر قران در اونجا پخش بشه شاید چند نفری اصلاح بشن و....
ولی بهتره اینم ببینی که تو ذهن اکثر افراد قبح عمل از بین می ره و حتی ممکنه فکر کنن کار درستی می کنند
چون قران در اونجا داره پخش میشه ساید فکر کنن که این دو در کنار هم تضادی ندارن
اگر کسی رو می خواید به فلسفه ای راهنمایی کنید حتی از قدم اولش نباید اون فلسفه رو زیر پا بگذارید
حتی برای تبلیغ اون فلسفه نباید اون فلسفه رو زیر پا بگذارید ( حالا هر چی می خواد باشه )
واقعا چ اشکالی داره اگه از نظر خودمون آدمی خوبی هستیم! خب اینو بلند فریاد بزنیم؟ از چی می ترسیم که اینقدر فکر می کنم نه اگه بخواهیم در این وادی وارد شیم! بر فنا شدیم!
چرا یک میلیون نرم آدم عادی از گنو/لینوکس استفاده کنند بده!!! فقط برای اینکه با تاریخ و و سیر تحلیلی ی دنیای متن باز از آغاز تا پایان! شش جور لیسانس انتشار در دنیای متن باز و و و و و آشنا نیستند! یا عکس این پسره ریچارد روی قلبشون نیست؟
خب اگه این طوری ی که من باید نفر اولی باشم که برم پرچم عمو بیل رو بدست بگیر! چون حقیقتا نه چیزی از فلسفه سرم میشه! نه خوشم میاد و نه خواهد آمد و ووو
بله اگر پشتش چیزی باشه فریاد بزنید
ولی وقتی که این فریاد زدن به اون فلسفه و دیدگاهمون صدمه بزنه نه تنها مفید نیست بلکه مضر هم هست
من نگفتم کسی که این فلسفه رو درک نکرده به هیچ دردی نمی خوره
گفتم جذب ۱۰۰ نفر با درک این فلسفه بهتر از اینه که همه دنیا ازش استفاده کنند و نفهمن چرا
باز مثال دینی می زنم چون دوست داری
تا وقتی باطن عمل درست نباشه اون عمل هیچ ارزشی نداره
و هر عملی دو تا بخش داره که باطن و ظاهر باید در کنار هم باشن و باطن عمل بسیار مهم تره
تا حدی که گاهش شما حتی قصد کاری رو بکنی و لی نتونی در عمل انجامش بدی شاید پاداش هم داشته باشه
اگر شما دین خودتون رو فریاد بزنید ولی خودتون به اعمال و فلسفه هاش عمل نکنید مثل تبل خالی مب مونه و ضرر هاش بیشتر از منافعش خواهد بود
جناب آقای ریچارد نمی دونم چی هم یقین دارم با این آتشی که شما عزیزان بحث می کنید! بحث نمی کنند! یقین دارم این یکی رو!
چون من چیزی که از فلسفه ی متن باز سرم میشه! همین قدری هستش که آقا ی برنامه نوشتی! توپ! اصلا خدا! بهتر اینکه که در اختیار همه باشه! و البته کسی که توان مالی هم داره ی کمکی ب تو بکنه! اگه کسی نداشت که نباید سرش رو بگذاره و بمیره!؟!
*نکته:: برداشت مذهبی! خداییش می بینی! میگیم مسلمون ایم ولی اسلام توی ما نیست ! توی همون کفاره! الان می بینی چقدر پزشک های ما خوب اند و اسلامی کار می کنند! تا ی چند میلیونی نقد واریز نکنی! نگاه ات هم نمی کنند!
شرم آوره!
حالا گیر به پزشک ها ندیدم!
کرگدن من! و همه ی دوستان خوب ام ! من کوچیک همه تون هم هستش و شما همه سرور من!
بنده که با تمام وجود ام می خوام از کسری تشکر کنم که اینقدر ایده ی توپی ارائه کرده! مرسی عزیزم 1+
و ای کاش ناظران عزیزمون هم ی نظری می دادند! البته چون حافظه ام خوب نیست! شاید بوده چیزی و من هم حتما خوندم! ولی خاطرم نیست
سرتون رو هم درد نیارم! ولی من فکر می کنم بهتر باشه یک میلیون نفر رو فقط جذب کنیم!بدون فلسفه! حتما صد تاشون هم میشند خدای فلسفه!
طعم آزادی رو از کسی نباید دریغ کرد! چون قبلا نچشیده!
@};-
راهش اینه که بیشتر مقالاتش رو بخونی تا با نظراتش بیشتر آشنا بشی
هیچ هم لازم نیست طرفدار پر و پا قرص و کشته مردش بشی
هیچ کس هم نمی گه عکسش رو به در و دیوار بزن
فقط با دیدگاهش آشنا باش:)
اونم نظر شخصی شماست
می تونید شما هم یک فلسفه ایجاد کنید و تبلیغ رو گسترش بدید
ولی GNU این هدف و افکار رو نداره
ویرایش
چهار حالت داره
یا شما فلسفه GNU رو قبول دارید که می خواید براش تبلیغ کنید و باید بر اساس اون باشه و نه هر چی دلتون خواست
یا شما قبولش ندارید که تبلیغ کردن براش مسخره هست
یا شما هنوز کامل نمی دونید چیه ( که قبول داشته باشید یا نداشته باشید ) که بازم تبلیغ کردن براش مسخره هست
ویا اصلاً شما فلسفه دیگه ای دارید که باز تبلیغ gnu/linux مسخره هست