انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: توسعه‌ی لینوکس در ایران با شرکت در یک فرصت عالی  (دفعات بازدید: 15095 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Lost Ace

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
ببینید من قصه رو براتون پیش بینی می کنم. شما اون سایت رو با هزار زحمت درست می کنید و وقت زیادی براش می زارید خب موفق می شید اما چه کسی سود می بره. اسپانسر p30download اونها از تبلیغات و ... مبالغ زیادی بدست میارن. البته شاید مبلغی به شما بدن اما انقدر ناچیزه که حرفشم نزن. شما کاربران لینوکسی رو اونجا می کشونید و ترافیک اونها بالا می ره بازارشون گرمتر می شه و بعد چی نصیب شما می شه. لطفا شعار ندید که از 10000 نفری که اونجا میان 1 نفر دلش بسوزه و روی لینک لینوکس کلیک کنه. خب بهتره نیست این وقت رو صرف یه کار دیگه کنیم مثلا همین سایت رو یه قسمت دانلود براش بزاریم ( منظور سایت ubuntu.ir ) و بعد تبلیغات رو به طریق دیگه ای گسترش بدیم. به هر حال من تابع جمع هستم و اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام می دم . اما از الان می گم : (( من می دونم کسرا کارمون تمومه، اون نقشه گنج رو پیدا کرده !))
Free software is a matter of the user's freedom to run, copy, distribute, study, change, and improve the software.

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
نقل‌قول
این وقت رو صرف یه کار دیگه کنیم مثلا همین سایت رو یه قسمت دانلود براش بزاریم ( منظور سایت ubuntu.ir )

با این قسمت نظرت موافقم.
خودم هم نیمدونم!سر دو راهی هستم!

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • اوبونتو...
اول از همه باید بگم اینکه نشستیم و داریم پشت سر یه عده آدم که اصلا به طور کامل نمیدونیم انگیزشون از ایجاد اون سایت چیه و بهشون فرصت پاسخ دادن نمیدیم کار خیلی ناپسندی میکنید. >:(
اما جالب بدونید که خود من از طریق همین سایت با نرم افزار آزاد آشنا شدم,بذارید داستان رو براتون تعریف کنم اوایل که رایانه خردیده بودم دنبال نرم افزار بودم و تنها راهی که بلد بودم این بود که برم تو گوگل و یه سایت فارسی زبان واسه دانلود جستجو کنم که بهترین چیزی پیدا کردم پی سی دانلود بود اونجا اوایل نرم افزار های کرک شده دانلود میکردم اما یه روزی به فایرفاکس برخوردم دانلودش کردم ازش استفاده کردم مزیتش این بود که قدرتمند بود اما من اون زمان اصلا نمیدونستم متن باز چیه اما با پستی که زیر فایر فاکس بود یه تعریف کلی ازش گرفتم بعد یه روز که تو دبیرستان به اسم لینوکس بعنوان یه سیستم عامل برخوردم و بلافاصله رفتم سر و وقت همون سایت چون مرجع دیگه ای نمیشناختم و رو سیستم من ویندوز نصب بود و اصلا ممکن نبود بعد از هر جستجویی به لینوکس و متن باز بر بخورم خلاصه بعد به بخش سامانه عامل این سایت رفتم و بیشتر در مورد اون یاد گرفتم و...

مخلص کلام اینکه اگه من از نرم افزار آزاد و فلسفه ی اون خوشم می آمد بعد از یه مدتی میفهمیدم که نباید از نرم افزار های کرک شده استفاده کنم و سر و وقت اون سایت برم و اما اگه نمیفهمیدم یکی از مشتریان اون سایت بودم و نرم افزار های آزاد و سایر مشتقات اون هیچ نقشی در رفتن من به اون سایت نداشت.
در واقع اینطوری بگم که ما هیچ وقت ترافیک اون سایت رو بالا نمی بریم چون ما که از فلسفه نرم افزار آزاد با خبر شدیم و میدونیم اون سایت بده که دیگه سر و وقت اون نمیریم اما اون میتونه ترافیک سایت های ما رو بالا ببره چون کلی بازدید کننده داره.
در مورد سایت مذکور باید بگم اینکه حامی نرم افزار های تجاری کاملا غلطه و الا که نمیخواست با ما همکاری کنه یا اینکه نرم افزار های آزاد رو هم حتی قبل از پیشنهاد ما تو سایتش آپلود کنه یا لینک بده و یا توضیح راجبشون بنویسه اما واضح است که ناقض کپی رایته ولی میشه ازش بعنوان یه پل برای آشنایی با نرم افزار های آزاد استفاده کرد تازه من اصلا مخالف نیستم که این سایت بواسطه ی نرم افزار آزاد پول کسب کنه چون اون مزدش رو برای آشنا کردن کاربرا با متن باز میگیره تاکید میکنم هدف همکاری تو یه محیطه اما در دو جهت متفاوت تازه ما میخوایم از تریبون شلوغ اون استفاده کنیم وبر علیه اون حرف بزنیم خیلی بده که خودش این اجازه رو به ما میده.
راه هایی که کرگدن جان هم معرفی کردن آنقدر کوچک و محدوده که حتی باهاش نمیشه اهالی پایتخت رو با متن باز آشنا کرد چه برسه به شهرستان ها و سایر نواحی تازه اونهایی که قراره متن باز رو ترویج بدن که از آسمون نمیفتن, حاصل تحول ایجاد شده تو کاربرای ویندوزن.
شما نمیتونید مخصوصا تو ایران جای پیدا کنید که قبلا ویندوز و نرم افزار های کرک شده نباشن چون کاربر ایرانی که سیستمش رو خرید روش کلی نرم افزار کرک شده نصبه.
به گفته ی بچه ها اگه دین خدا رو تو دیار کفر ترویج بدی کاری کردی و الا تو محیطی که همه مجبورن دیندار باشن که اینکار ارزشی نداره.
Together We Can!
Comail

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
واقعاً کم کم دارم خوشحال می شم که چون ما سال نو آوری و شکوفایی داریم  انقدر خوب فلسفه ایجاد می کنیم ( حتی بهتر از چندیدن حقوقدان و فلسفه پرداز  :)) )

فکر کنم این حرف ها رو براشون ایمیل کنید و بهشون بگید که شما ها خنگ هستید و فلسفه ای که پشت ایده هاتون هست ناقصه

حرف ها بدون هیچ مطالعه ای هست و فقط دارید چیزی می گید که با عث شکوفایی و نو آوری بشه

فقط چند مورد رو می گم که اگه خودتون براتون ارزش داشت بخوندی تا شاید کمی با این فلسفه و دیدگاه بیشتر آشنا بشید و انقدر نو آوری های جالب نکنید

- چیزی به نام لینوکس نداریم => لینوکس بدون GNU هیچ ارزشی نداره
فکر می کنم این نشون بده که فلسفه این دیدگاه از محصولاتش مهمتر هست

برای درک بهتر این مقاله رو بخونید

http://www.technotux.org/html/PNphpBB2-viewtopic-t-14582.html

در قسمتی از این مقاله داریم

نقل‌قول
اضافه کردن نرم افزار غیرآزاد به گنو/لینوکس میتواند عمومیت را افزایش دهد، اما اگر منظور ما از عمومیت تعداد مردمی باشد که از مقداری از گنو/لینوکس در ترکیب با نرم افزار غیرآزاد استفاده میکنند. اما در همان زمان، آن بطور ضمنی جامعه را به پذیرش نرم افزار غیرآزاد بعنوان یک چیز خوب، و فراموش کردن هدف آزادی، تشویق میکند. رانندگی کردن با سرعت بیشتر معنایی ندارد، اگر شما نتوانید در جاده بمانید.

چیزی که میشه ازش فهمید
نه عمومیت هدف این فلسفه هست و نه عمومیت بدن پشتوانه براش ارزشی داره
اگر ۱۰۰ کاربر این فلسفه رو درک کنن و با جان دل ازش استفاده کنند بهتر از اینه که میلیونها نفر نفهمیده ازش استفاده کنند

عمومیت هدف اصلی این فلسفه نیست  بلکه آزادی هدف این فلسفه هست
هر چند که این دو هیچ مخالفتی با هم ندارن ( اگر درست حرکت بشه )
یعنی با رشد نرم افزار های آزاد خود به خود افراد بیشتری از اون استفاده خواهند کرد و این یعنی افزایش عمومیت

نه اینکه با تبلیغ و استفاده از ابزار ها و روش هایی که ضد آزادی هست اونو عمومی کنیم ( چون هیچ ارزشی نخواهد داشت )

نقل‌قول
اول از همه باید بگم اینکه نشستیم و داریم پشت سر یه عده آدم که اصلا به طور کامل نمیدونیم انگیزشون از ایجاد اون سایت چیه و بهشون فرصت پاسخ دادن نمیدیم کار خیلی ناپسندی میکنید. Angry
اما جالب بدونید که خود من از طریق همین سایت با نرم افزار آزاد آشنا شدم,بذارید داستان رو براتون تعریف کنم اوایل که رایانه خردیده بودم دنبال نرم افزار بودم و تنها راهی که بلد بودم این بود که برم تو گوگل و یه سایت فارسی زبان واسه دانلود جستجو کنم که بهترین چیزی پیدا کردم پی سی دانلود بود اونجا اوایل نرم افزار های کرک شده دانلود میکردم اما یه روزی به فایرفاکس برخوردم دانلودش کردم ازش استفاده کردم مزیتش این بود که قدرتمند بود اما من اون زمان اصلا نمیدونستم متن باز چیه اما با پستی که زیر فایر فاکس بود یه تعریف کلی ازش گرفتم بعد یه روز که تو دبیرستان به اسم لینوکس بعنوان یه سیستم عامل برخوردم و بلافاصله رفتم سر و وقت همون سایت چون مرجع دیگه ای نمیشناختم و رو سیستم من ویندوز نصب بود و اصلا ممکن نبود بعد از هر جستجویی به لینوکس و متن باز بر بخورم خلاصه بعد به بخش سامانه عامل این سایت رفتم و بیشتر در مورد اون یاد گرفتم و...

بنده پشت سر کسی حرفی نزدم و چیز بدی هم نگفتم
و با کار اونها هم مشکلی نداشتم
اگر کمی فکر کنید

پخش کردن کرک ====> باعث راحتی کاربرانی میشه که از نرم افزار های غیر آزاد استفاده می کنند و این یعنی راضی بودن و جذب شدن این کاربران به نرم افزار های غیر آزاد

من باشخصیتشون کاری ندارم و اصلاً می گیم گل ترین آدم های روزگار هستند
ولی کاری که می کنند عکس اهداف ماست
بنده هم باهاشون هیچ دشمنی و ناراحتی ندارم ولی حداقل کاری که می تونم بکنم اینه که باهاشون همکاری نکنم

داستان آشنا شدن شما هم با این دنیا دلیلی نیست
یعنی به فرض اگه من در هنگام سکس با cd لینوکس یا هر چیز دیگه ای آشنا می شدم باید می اومدم می گفتم همه با سکس با این دنیا آشنا بشید؟ :)

درسته سال نو آوری و شکوفایی هست ولی این دلیل نمی شه انقدر سطحی در مورد چیزهایی که حداقل چندین محقق و نظریه پرداز در موردشون حرف زدن نظر بدیم
فقط حیف که ما این سال رو داریم و اگه اونها هم سال هاشون رو اینطوری نام گذاری می کردن الان علم به انتها رسیده بود

و در پایان بازم می گم
جذب کاربران سطحی و با زیر پا گذاشتن اهداف اصلی این جنبش نه تنها هیچ سودی نداره بلکه باعث ضربه خوردن شدید به این جنبش میشه
لطفاً انقدر از خودتون فتوا ندید و یا مطالعاتتون رو بالا ببرید که خودتون در این موضوع صاحب نظر بشید
یا اینکه حداقل با چیزهایی که می گه آشنا بشید و بدونید حداقل چی گفته

البته همه ما ایرانی ها هم حقوق دان هستیم هم پزشک هم سیا ست مدار  و.........
می دونم برامون سخته

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
کرگدن عزیزم :) گل من ببین داداشی
شما خودت روز اول از کجا شروع کردی؟
داس ؟
ویندوز۳.۱ ؟
یا گنو/لینوکس؟

بابا جان!  خداوند متعال به اون خداوندی ی خودش! میگه من از کسی چیزی نمی خوام(بازخواست نمی کنم) الا به آن حدی که بهش توان دادم و اطلاعات!
مگه قرار هست کسانی که در ته جنگل آمازون هستند! برای نماز نخوندم بازخواست بشن؟

چرا فکر می کنیم چون ما هایی که ی ذره از ، در حد ابسیلون از دنیای متن باز استفاده می کنیم! با باقی ی آدم ها فرق داریم! تافته ی جدا بافته ایم! 
ما مومن و اونا کافر اند و نجس!  کسی نره دست بزنه بهشون اوف میشه!  جواب سلام اشون رو هم ندیم؟

البته عضرمی خوام اگه یکمی تند شد بحث! خواست ایمل بزنم ، ولی خب اینجا ما همه عین هم این! نه قرار از هم دلگیر بشیم و نه اینکه اگه می بینیم کسی اشتباهی می کنه سکوت کنیم!    اصلا دلیل گردهم آمدن امون هم کمک ب همدیگه است!

ی حرفی رو یکی از دوستان بیان کرده بود در مورد اینکه مدیریت اون سایت اصلا با عمومیت بحث ما موافق شده ! پس خوبه!
کرگدن جان! اصلا بگو اونا صرفا با هدف اقتصادی این باب رو دارن می پذیرند! که همان طوری که گفتم (کسری جان لطف کردند و در مورد اش به بنده هم ی اصلاعاتی دادند)  تازه قرار مذاکره بشه!  یکمی صبر کنید!  یکمی .....

واقعا چ اشکالی داره اگه از نظر خودمون آدمی خوبی هستیم! خب اینو بلند فریاد بزنیم؟ از چی می ترسیم که اینقدر فکر می کنم نه اگه بخواهیم در این وادی وارد شیم! بر فنا شدیم!

چرا یک میلیون نرم آدم عادی از گنو/لینوکس استفاده کنند بده!!!  فقط برای اینکه با تاریخ و و سیر تحلیلی ی دنیای متن باز از آغاز تا پایان! شش جور لیسانس انتشار در دنیای متن باز و  و و و و  آشنا نیستند!    یا عکس این پسره ریچارد روی قلبشون نیست؟ 
خب اگه این طوری ی که من باید نفر اولی باشم که برم پرچم عمو بیل رو بدست بگیر!  چون حقیقتا نه چیزی از فلسفه سرم میشه! نه خوشم میاد و نه خواهد آمد و ووو

جناب آقای ریچارد نمی دونم چی هم یقین دارم با این آتشی که شما عزیزان بحث می کنید! بحث  نمی کنند!  یقین دارم این یکی رو!

چون من چیزی که از فلسفه ی متن باز سرم میشه! همین قدری هستش که آقا ی برنامه نوشتی! توپ! اصلا خدا! بهتر اینکه که در اختیار همه باشه! و البته کسی که توان مالی هم داره ی کمکی ب تو بکنه! اگه کسی نداشت که نباید سرش رو بگذاره و بمیره!؟!
*نکته:: برداشت مذهبی! خداییش می بینی! میگیم مسلمون ایم ولی اسلام توی ما نیست !  توی همون کفاره! الان می بینی چقدر پزشک های ما خوب اند و اسلامی کار می کنند! تا ی چند میلیونی نقد واریز نکنی!‌ نگاه ات هم نمی کنند!
شرم‌ آوره!

:D
حالا گیر به پزشک ها ندیدم!

کرگدن من! و همه ی دوستان خوب ام ! من کوچیک همه تون هم هستش و شما همه سرور من!
بنده که با تمام وجود ام می خوام از کسری تشکر کنم که اینقدر ایده ی توپی ارائه  کرده!  مرسی عزیزم 1+
و ای کاش ناظران عزیزمون هم ی نظری می دادند! البته چون حافظه ام خوب نیست! شاید بوده چیزی و من هم حتما خوندم! ولی خاطرم نیست

سرتون رو هم درد نیارم! ولی من فکر می کنم بهتر باشه یک میلیون نفر رو فقط جذب کنیم!‌بدون فلسفه! حتما صد تاشون هم میشند خدای فلسفه!
طعم آزادی رو از کسی نباید دریغ کرد! چون قبلا نچشیده!
@};-

.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
کرگدن عزیزم :) گل من ببین داداشی
شما خودت روز اول از کجا شروع کردی؟
داس ؟
ویندوز۳.۱ ؟
یا گنو/لینوکس؟

بابا جان!  خداوند متعال به اون خداوندی ی خودش! میگه من از کسی چیزی نمی خوام(بازخواست نمی کنم) الا به آن حدی که بهش توان دادم و اطلاعات!
مگه قرار هست کسانی که در ته جنگل آمازون هستند! برای نماز نخوندم بازخواست بشن؟

چرا فکر می کنیم چون ما هایی که ی ذره از ، در حد ابسیلون از دنیای متن باز استفاده می کنیم! با باقی ی آدم ها فرق داریم! تافته ی جدا بافته ایم! 
ما مومن و اونا کافر اند و نجس!  کسی نره دست بزنه بهشون اوف میشه!  جواب سلام اشون رو هم ندیم؟

البته عضرمی خوام اگه یکمی تند شد بحث! خواست ایمل بزنم ، ولی خب اینجا ما همه عین هم این! نه قرار از هم دلگیر بشیم و نه اینکه اگه می بینیم کسی اشتباهی می کنه سکوت کنیم!    اصلا دلیل گردهم آمدن امون هم کمک ب همدیگه است!

ی حرفی رو یکی از دوستان بیان کرده بود در مورد اینکه مدیریت اون سایت اصلا با عمومیت بحث ما موافق شده ! پس خوبه!
کرگدن جان! اصلا بگو اونا صرفا با هدف اقتصادی این باب رو دارن می پذیرند! که همان طوری که گفتم (کسری جان لطف کردند و در مورد اش به بنده هم ی اصلاعاتی دادند)  تازه قرار مذاکره بشه!  یکمی صبر کنید!  یکمی .....

فکر نمی کنم جایی این حرف ها رو زده باشم که ما برتریم و تافته جدا بافته  و........
نمی دونم این حرف ها رو از کجا آوردی؟ :)

اگر مثال دینی می زنی ( هر چند که فکر می کنم ربطی نداره )
این کار مثل پخش قران در شراب فروشی هاست :)
حالا اگه این کار رو جالب می دونی و فکر می کنی به دینت صدمه ای نمی خوره خوب این کار رو بکن
یا در خانه های فساد قران پخش کنند :)

اگر برای شما خنده آور نیست برای من که هست

هدف اصلی هر دو هم کسب در آمد هست و سود سرشاری داره
حتی ممکنه مراجعه کننده ها به اونجا آدم های بدی نباشند و خیلی هم خوب باشند
فقط فرقشون اینه که اونا هم فلسفه شما رو قبول ندارند
و شاید شما بگی اگر قران در اونجا پخش بشه شاید چند نفری اصلاح بشن و....
ولی بهتره اینم ببینی که تو ذهن اکثر افراد قبح عمل از بین می ره و حتی ممکنه فکر کنن کار درستی می کنند :)

چون قران در اونجا داره پخش میشه ساید فکر کنن که این دو در کنار هم تضادی ندارن
اگر کسی رو می خواید به فلسفه ای راهنمایی کنید حتی از قدم اولش نباید اون فلسفه رو زیر پا بگذارید
حتی برای تبلیغ اون فلسفه نباید اون فلسفه رو زیر پا بگذارید ( حالا هر چی می خواد باشه )

نقل‌قول
واقعا چ اشکالی داره اگه از نظر خودمون آدمی خوبی هستیم! خب اینو بلند فریاد بزنیم؟ از چی می ترسیم که اینقدر فکر می کنم نه اگه بخواهیم در این وادی وارد شیم! بر فنا شدیم!

چرا یک میلیون نرم آدم عادی از گنو/لینوکس استفاده کنند بده!!!  فقط برای اینکه با تاریخ و و سیر تحلیلی ی دنیای متن باز از آغاز تا پایان! شش جور لیسانس انتشار در دنیای متن باز و  و و و و  آشنا نیستند!    یا عکس این پسره ریچارد روی قلبشون نیست؟ 
خب اگه این طوری ی که من باید نفر اولی باشم که برم پرچم عمو بیل رو بدست بگیر!  چون حقیقتا نه چیزی از فلسفه سرم میشه! نه خوشم میاد و نه خواهد آمد و ووو
بله اگر پشتش چیزی باشه فریاد بزنید
ولی  وقتی که این فریاد زدن به اون فلسفه و دیدگاهمون صدمه بزنه نه تنها مفید نیست بلکه مضر هم هست

من نگفتم کسی که این فلسفه  رو درک نکرده به هیچ دردی نمی خوره
گفتم جذب ۱۰۰ نفر با درک این فلسفه بهتر از اینه که همه دنیا ازش استفاده کنند و نفهمن چرا

باز مثال دینی می زنم چون دوست داری :)
تا وقتی باطن عمل درست نباشه اون عمل هیچ ارزشی نداره
و هر عملی دو تا بخش داره که باطن و ظاهر باید در کنار هم باشن و باطن عمل بسیار مهم تره
تا حدی که گاهش شما حتی قصد کاری رو بکنی و لی نتونی در عمل انجامش بدی شاید پاداش هم داشته باشه

اگر شما دین خودتون رو فریاد بزنید ولی خودتون به اعمال و فلسفه هاش عمل نکنید مثل تبل خالی مب مونه و ضرر هاش بیشتر از منافعش خواهد بود

نقل‌قول

جناب آقای ریچارد نمی دونم چی هم یقین دارم با این آتشی که شما عزیزان بحث می کنید! بحث  نمی کنند!  یقین دارم این یکی رو!

چون من چیزی که از فلسفه ی متن باز سرم میشه! همین قدری هستش که آقا ی برنامه نوشتی! توپ! اصلا خدا! بهتر اینکه که در اختیار همه باشه! و البته کسی که توان مالی هم داره ی کمکی ب تو بکنه! اگه کسی نداشت که نباید سرش رو بگذاره و بمیره!؟!
*نکته:: برداشت مذهبی! خداییش می بینی! میگیم مسلمون ایم ولی اسلام توی ما نیست !  توی همون کفاره! الان می بینی چقدر پزشک های ما خوب اند و اسلامی کار می کنند! تا ی چند میلیونی نقد واریز نکنی!‌ نگاه ات هم نمی کنند!
شرم‌ آوره!

:D
حالا گیر به پزشک ها ندیدم!

کرگدن من! و همه ی دوستان خوب ام ! من کوچیک همه تون هم هستش و شما همه سرور من!
بنده که با تمام وجود ام می خوام از کسری تشکر کنم که اینقدر ایده ی توپی ارائه  کرده!  مرسی عزیزم 1+
و ای کاش ناظران عزیزمون هم ی نظری می دادند! البته چون حافظه ام خوب نیست! شاید بوده چیزی و من هم حتما خوندم! ولی خاطرم نیست

سرتون رو هم درد نیارم! ولی من فکر می کنم بهتر باشه یک میلیون نفر رو فقط جذب کنیم!‌بدون فلسفه! حتما صد تاشون هم میشند خدای فلسفه!
طعم آزادی رو از کسی نباید دریغ کرد! چون قبلا نچشیده!
@};-

راهش اینه که بیشتر مقالاتش رو بخونی تا با نظراتش بیشتر آشنا بشی
هیچ هم لازم نیست طرفدار پر و پا قرص و کشته مردش بشی
هیچ کس هم نمی گه عکسش رو به در و دیوار بزن

فقط با دیدگاهش آشنا باش:)

اونم نظر شخصی شماست
می تونید شما هم یک فلسفه ایجاد کنید و تبلیغ رو گسترش بدید
ولی GNU این هدف و افکار رو نداره

ویرایش

چهار حالت داره

یا شما فلسفه  GNU  رو قبول دارید که می خواید براش تبلیغ کنید  و باید بر اساس اون باشه و نه هر چی دلتون خواست
یا شما قبولش ندارید  که تبلیغ کردن براش مسخره هست
یا شما هنوز کامل نمی دونید چیه ( که قبول داشته باشید یا نداشته باشید ) که بازم تبلیغ کردن براش مسخره هست

ویا اصلاً شما فلسفه دیگه ای دارید که باز تبلیغ gnu/linux مسخره هست
« آخرین ویرایش: 23 اردیبهشت 1387، 11:47 ق‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
:-X

امید وارم از ناراحتی نباشه :)
چون اینجا جایی هست که می تونیم با هم راحت گفتگو کنیم و از معلومات همدیگه استفاده کنیم
شاید جاهایی باشه که دارم تند می نویسم یا چیزی رو نمی بینم

و اینو بگم منم ۳ سال پیش مثل شما فکر می کردم و می تونستم خیلی راحت از کنار خیلی چیز ها بگذرم و بگم اشکالی نداره
ولی وقتی می بینم که چه مشکلاتی سر راه این جنبش هست می فهمم این قوانین و چیز هایی که در فلسفه نرم افزار های آزاد گفته شده رو بدن دلیل نگفتن و کاربرد های بسیار زیادی دارند
کارشکنی ها و سوء اسستفاده هایی که از این فلسفه می تونه بشه خیلی زیاد هست و برای همین دقت و مطالعه زیادی می خواد که از انحرافش جلوگیری بشه

چند لینک مفید دیگه
http://www.gnu.org/gnu/linux-and-gnu.fa.html#translations
http://www.gnu.org/philosophy/categories.html
http://www.gnu.org/philosophy/free-sw.fa.html

آفلاین Lost Ace

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
راه های رسیدن به خدا هوارتاست باور کنید.  \\:D/
Free software is a matter of the user's freedom to run, copy, distribute, study, change, and improve the software.

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
:-X

فکر می کنم سکوت علیرضا حرفی بیش از یه سکوت داشت و هر معنی می داد معنیه ناراحتی نمی داد.
البته این تصور منه...
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
ا

mysql - java - apache firefox  بی خودی در دنیا فرا گیر نشدن و همگی قدرت خودشون رو نشون دادن تبلیغ هم لازم نداشتن
چون قدرتمند هستن و احتیاجی به تبلیغ ندارن

البته فایرفاکس کم تبلیغ نکرده هر جایی می ری یه بنر از فابرفاکس می بینی. ضمناٌ تبلیغات به هر قیمتی خیلی معنا نداره. تبلیغات تبلیغاته. تبلیغات هم سیاست خاص خودش رو داره. لینوکس باید مثل فایرفاکس عمل کنه و همه جا باشه. اگفته اند که ترافیک فلان سایت می ره بالا به نفعش میشه. خوب بشه ما که بخیل نیستیم اینقدر زیاد بشه که سرور جواب نده مهم اینه که ما به هدفمون برسیم. استفاده از سایت هایی مثل پی سی دانلود بد هم نیست چون همه کاربران اون ویندوزی هستند و حتی نشنیده اند که اوبونتو چی هست همین دیشب اتفاقی با یه مهندس کامپیوتر چت می کردم که اصلا نمی دونست اوبونتو و... چی هست شما دیگخ چه توقعی دارید. یه عده از لینوکسی ها هم دیگه خیلی سنگ اوپن سورسی و.. رو به سینه می زنن. من خودم از اون آدمایی هستم که مثلا پوسته ویکستا رو نصب نمی کنم چون شبیه ویندوزه اما دلیل نمی شه فقط بگم اوپن سورس نه هستند برناامه های غیر آزادی که واقعاٌ خوب هم عمل می کنند و هر کسی حاضره براش کلی پول بده و اوپن سورس نبودن هم براش مهم نسیت. تمام کاربران کامپیوتر کارشون این نیست که بشینن و تو سورس برنامه ها دست ببرند. خیلی ها فقط براشون این مهمه که برنامه ای که استفاده می کنند خوب باشه و کارا. اکثریت کاربران عادی هستند و کاری به اوپن سورس بودن یا نبودن ندارند کیفیت را قبول دارند.
تبلیغات اوبونتو در هر جایی در این دنیای مجازی خوبه حتی اگه در صفحه اصلی سایت مایکروسافت باشه. تبلیغات تبلیغاته و کارش اینکه اسم رو به همه بشناسونه. خیلی از شماها همین الان دارید چیزهایی رو مصرف می کنید که فقط و فقط به دلیل تبلیغات و اثر اون دارین استفادشون می کنید. اسم اوبونتو هم نیاز به شناسوندن داره نمی شه بشینیم یه گوشه بگیم ما از همه بهتریم و خودمون تو خودمون از هم تعریف کنیم.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
در مورد سایت پی سی دانلود که به حق از اولین و قدیمی ترین هاست بهتره درست قضاوت کنیم. وجود این سایت در این جامعه بسته که دور تا دور خودش یه دیوار کشیده کاملا طبیعی است. کاربرهای ویندوز چی کار کنند؟ بشینند و برنامه های غیر آزاد و پولی رو ببینند و استفاده نکنند؟ بعد بهشون بگیم آقا مشکل از تو است بیا تو لینوکس دیگه از این مشکلات نداری؟ آقا اصلا طرف دوست نداره بیاد از لینوکس استفاده بکنه. کتاب خدا که نیست یه سیستم عامله. وجود سایت پی سی دانلود خیلی برای اونا مفید بوده حالا نرم افزار کرک شده استفاده می کنه که می کنه. این جور موقع ها همه طرفدار کپی رایت می شن؟ همین شمایی که لینوکسی هستی تمام سی دی های موسیقیت کپیه!‌اینجا قانون کپی رایت نداریم؟ تمام فیلمات کپیه. کپی که فقط برای نرم افزار کار ناپسندی نیست برای همه چیزه. حالا اینجا که می شه پی سی دانلود سایت بدی شد؟ کاملا وجود این سایت طبیعی و البته لازمه. اینجا یه جایی تو دنیا تو خاورمیانه ایرن! جو گیری و حس بین المللی داشتن یه کم برای ما زیاده. به هر حال من که کاربر لینوکس هستم همیشه از سایت پی سی دانلود خوشم میومده و حمایتم می کردم و می کنم و خواهم کرد البته تا زمانی که وضع به این صورت باشه. بعد از تغییر وضع هم که خیلی بعیده پی سی دانلود می تونه مثل www.filehippo.com بشه.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • اوبونتو...
پاسخ به: توسعه‌ی لینوکس در ایران با شرکت در ی
« پاسخ #42 : 24 اردیبهشت 1387، 03:52 ق‌ظ »
من متنبه شدم کردگدن جان :)
فقط ببخشید که تفکرات سطحی نگرانه خودم رو مطرح کردم و در این مبحث به اندازه کافی مطالعه نکردم :oops: ولی خوب شد که بیان کردم چون جواب کامل و منطقی از تو گرفتم  :D
چون جواب هایی که تا قبل از این داده بودی من رو ارضاع نمیکرد.
راستی کرگدن جان میشه لطف کنی ودر مورد ویکی پدیا هم منو روشن کنی و بگی اونجا بیان اندیشه های مخالف در یک مکان چه حکمی داره؟
« آخرین ویرایش: 24 اردیبهشت 1387، 07:39 ق‌ظ توسط Goomile »
Together We Can!
Comail

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: توسعه‌ی لینوکس در ایران با شرکت در ی
« پاسخ #43 : 24 اردیبهشت 1387، 10:13 ق‌ظ »
من متنبه شدم کردگدن جان :)
فقط ببخشید که تفکرات سطحی نگرانه خودم رو مطرح کردم و در این مبحث به اندازه کافی مطالعه نکردم :oops: ولی خوب شد که بیان کردم چون جواب کامل و منطقی از تو گرفتم  :D
چون جواب هایی که تا قبل از این داده بودی من رو ارضاع نمیکرد.
راستی کرگدن جان میشه لطف کنی ودر مورد ویکی پدیا هم منو روشن کنی و بگی اونجا بیان اندیشه های مخالف در یک مکان چه حکمی داره؟

نمی دونم شاید بعضی ها فکر کنن جنگ دارم ولی اینطور نیست :)
این قوانین برای دفاع هست و حفظ این دیدگاه نه جنگ و تخریب
قصد تنبیه و کوچیککردن کسی هم نیست
چون خودم هم مدت ها همینطور فکر می کردم و می تونسم خیلی چیزا رو نادیده بگیرم  راحت از کنارشون رد بشم

بحث می کنیم تا با دیدگاه های هم آشنا بشیم ( هیچ دلیلی نداره که من اشتباه نکرده باشم :) )

اگر شما هم شروع به برنامه نویسی کنید مجبور می شید با این لایسنس ها دست و پنجه نرم کنید
و مثلاً  وقتی ببینید یه شرکت ایرانی یکی از محصولات آزاد رو اسمشو عوض کرده و داره بر خلاف کپی لفت ای که داره به طور سورس بسته و با لوگو ی خودش و بدون هیچ اشاره ای به تولید کننده اصلی می فروشه و خدماتی هم نمی ده اونوقتهکه به این راحتی کوتاه نمی یاید :)
خیلی از این فلسفه می شه سوء استفاده کرد برای همینه که این مورد ها خیلی مهم میشه

در مورد ویکی هم یه فرهنگنامه آزاد  هست
آزادیش برای محتوای اونه و لایسنس های داکیومنت ها و....... اهمیت دارن

متن مقاله مهم نیست بلکه لایسنس اون هست که آزاد هست
و البته متون بیشتر علمی و خبری هستن و نه تبلیغاتی
اگر دقت کنید خبر ها باید منبع داشته باشن  و قوانین کپی رایت و..... رو رعایت کرده باشند
محتوای اون هم چون فرهنگ نامه هست به موارد گوناگونی مربوط میشه و تبلیغ نیست ( متن تبلیغاتی فقط مزایای یک محصول رو می گه و اغلب از کمبود هاش صرف نظر می کنه)

اما اگر دقت کنید مقایسه هایی که در این فرهنگ نامه هست بسیار منظقی و با واقعیت ها هست حتی برتری ها رو گفته
این یعنی واقعیت
حالا این محصولات آزاد باشن یا نباشند مهم نیست و تبلیغی براشون نیست ( چون واقعیت ها بیان شده)
یک نوع اطلاع رسانی هست و خود کاربر وقتی این اطلاعات رو در کنار هم می ذاره می تونه تشخیص بده که فلان محصول چه لایسنسی داره و چه مزایایی نصبت به اون نرم افزار آزاد داره و بهتره که کدومش رو انتخاب کنه

اگر هم دقت کنیم معمولاً در ورد چیزی که صحبت می کنه لینک تکنولوژی های مشابه و یا نرم افزار ها و محصولات مشابهش (  آزاد و غیر آزاد ) و گاهاً مقایسه ای بین اونها رو هم گذاشته

این تبلیغ نیست و اگر هم باشه به نفع دنیای نرم افزار های آزاد هست :)
یکی اینکه با ویکی آشنا میشن
مقالات و مطالب معتبری می خونن
محصولات و تکنولوژی های مشابه رو می بینند

این یک فرصت برابر و عادلتنه برای دنیای نرم افزار آزاد هست
همونطور که گفتم ما جنگ نداریم که بخوایم واقعیت ها رو مخفی کنیم
ولی این انحصار طلب ها و شرکت های تجاری هستند که باعث می شن این قوانین بازدارنده و سفت و سخت نیاز باشه

اینجاست که اگر محصولی باشه که قدرت مند باشه توسط کاربر ها انتخاب میشه ( بر اساس ملاک های خودشون) و اینجاست که می گم اگر نرم افزار های آزاد قدرتمند باشن خود به خود و بدون نیاز به هیچ تبلیغی انتخاب می شن و عمومیت پیدا می کنن
پس بهتره یک محصول به خاطر قدرت و امکانات و.... عمومیت پیدا کنه تا با تبلیغ و تبلیغی که بعد از این باشه ( مثل firefox,......) این تبلیغ اثر مثبت داره و کاربر رو به این جنبش دلگرم می کنه

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
در مورد سایت پی سی دانلود که به حق از اولین و قدیمی ترین هاست بهتره درست قضاوت کنیم. وجود این سایت در این جامعه بسته که دور تا دور خودش یه دیوار کشیده کاملا طبیعی است. کاربرهای ویندوز چی کار کنند؟ بشینند و برنامه های غیر آزاد و پولی رو ببینند و استفاده نکنند؟ بعد بهشون بگیم آقا مشکل از تو است بیا تو لینوکس دیگه از این مشکلات نداری؟ آقا اصلا طرف دوست نداره بیاد از لینوکس استفاده بکنه. کتاب خدا که نیست یه سیستم عامله. وجود سایت پی سی دانلود خیلی برای اونا مفید بوده حالا نرم افزار کرک شده استفاده می کنه که می کنه. این جور موقع ها همه طرفدار کپی رایت می شن؟ همین شمایی که لینوکسی هستی تمام سی دی های موسیقیت کپیه!‌اینجا قانون کپی رایت نداریم؟ تمام فیلمات کپیه. کپی که فقط برای نرم افزار کار ناپسندی نیست برای همه چیزه. حالا اینجا که می شه پی سی دانلود سایت بدی شد؟ کاملا وجود این سایت طبیعی و البته لازمه. اینجا یه جایی تو دنیا تو خاورمیانه ایرن! جو گیری و حس بین المللی داشتن یه کم برای ما زیاده. به هر حال من که کاربر لینوکس هستم همیشه از سایت پی سی دانلود خوشم میومده و حمایتم می کردم و می کنم و خواهم کرد البته تا زمانی که وضع به این صورت باشه. بعد از تغییر وضع هم که خیلی بعیده پی سی دانلود می تونه مثل www.filehippo.com بشه.
فکر کنم پست های منو خوب نخوندید :)

منم نگفتم سایت بدیه :)
گفتم حرکتش در خلاف جهت این دیدگاه هست
نه به خاطر رعایت نکردن کپی رایت
بلکه به خاطر اینکه کاربران رو تشویق می کنه به استفاده از برنامه های غیر آزاد ( که مهم ترینش راحت کردن کارشون با کرک ها هست ) اصلاً در مورد کپی رایتش حرفی نزدم:)
ما در ایران قانون کپی رایت نداریم که بخواد رعایت بشه یا نشه
این به خود افراد بستگی داره که دوست دارند رعایت کنند یا نه

در مورد موسیقی هم همینطور
منکه به شخصه نه موسیقی ایرانی می خرم و نه فیلم
ولی چند باری هم که خریدم اورجینال خریدم چون قیمتش هم خیلی فرق نداره که به من فشاری بیاره
ولی موسیقی هایی که دارم نه تنها اینجا محوزی نداره بلکه کپی رایتی هم نداره و حتی تهیه ی اورجینالشم برام امکان نداره

این بخث ها جداست و بهتره با هم قاطی نشه :)
بنده در مورد رعایت نکردن کپی رایت حرفی نزدم ( فقط یکی از دوستان گفت نرم افزار آزاد کپی رایت نداره که گفتم اینطور نیست )

ا

mysql - java - apache firefox  بی خودی در دنیا فرا گیر نشدن و همگی قدرت خودشون رو نشون دادن تبلیغ هم لازم نداشتن
چون قدرتمند هستن و احتیاجی به تبلیغ ندارن

البته فایرفاکس کم تبلیغ نکرده هر جایی می ری یه بنر از فابرفاکس می بینی. ضمناٌ تبلیغات به هر قیمتی خیلی معنا نداره. تبلیغات تبلیغاته. تبلیغات هم سیاست خاص خودش رو داره. لینوکس باید مثل فایرفاکس عمل کنه و همه جا باشه. اگفته اند که ترافیک فلان سایت می ره بالا به نفعش میشه. خوب بشه ما که بخیل نیستیم اینقدر زیاد بشه که سرور جواب نده مهم اینه که ما به هدفمون برسیم. استفاده از سایت هایی مثل پی سی دانلود بد هم نیست چون همه کاربران اون ویندوزی هستند و حتی نشنیده اند که اوبونتو چی هست همین دیشب اتفاقی با یه مهندس کامپیوتر چت می کردم که اصلا نمی دونست اوبونتو و... چی هست شما دیگخ چه توقعی دارید. یه عده از لینوکسی ها هم دیگه خیلی سنگ اوپن سورسی و.. رو به سینه می زنن. من خودم از اون آدمایی هستم که مثلا پوسته ویکستا رو نصب نمی کنم چون شبیه ویندوزه اما دلیل نمی شه فقط بگم اوپن سورس نه هستند برناامه های غیر آزادی که واقعاٌ خوب هم عمل می کنند و هر کسی حاضره براش کلی پول بده و اوپن سورس نبودن هم براش مهم نسیت. تمام کاربران کامپیوتر کارشون این نیست که بشینن و تو سورس برنامه ها دست ببرند. خیلی ها فقط براشون این مهمه که برنامه ای که استفاده می کنند خوب باشه و کارا. اکثریت کاربران عادی هستند و کاری به اوپن سورس بودن یا نبودن ندارند کیفیت را قبول دارند.
تبلیغات اوبونتو در هر جایی در این دنیای مجازی خوبه حتی اگه در صفحه اصلی سایت مایکروسافت باشه. تبلیغات تبلیغاته و کارش اینکه اسم رو به همه بشناسونه. خیلی از شماها همین الان دارید چیزهایی رو مصرف می کنید که فقط و فقط به دلیل تبلیغات و اثر اون دارین استفادشون می کنید. اسم اوبونتو هم نیاز به شناسوندن داره نمی شه بشینیم یه گوشه بگیم ما از همه بهتریم و خودمون تو خودمون از هم تعریف کنیم.

بازم فکر می کنم پست های منو خوب نخوندید
تبلیغات بد نیست
تبلیغاتی که این فلسفه  رو زیر پا می ذاره به جای اینکه  سود مند باشه ضرر داره
بله شما برای firefox تبلیغ کن هیچ مشکلی نداره
شما حتی سایت کرک داری تو سایت خودت معرفیش کن بازم مشکلی نداره ( حتماً از نظر شما مشکلی نداشته)
افرادی که این فلسفه رو نمی دونن هم تبلیغش می کردن و اشکالی نداشت :)

مشکل اینجاست که اگر این فلسفه رو قبول داری اونوقت اگر این کار رو بکنی اشتباه هست ( در صورتی که بتونی و این امکان رو داشته باشی که به طور مستقل این تبلیغات رو بکنی )

در ضمن اکثر تبلیغات فایر فوکس هم به صورت لوگو و لینک به صفحه اصلی بود :) و اکثراً خود جوش :) نه اینکه کسی با کسی همکاری کنه
اون کسانی هم ک

اینها خیلی فرق داره
تا اینکه شما ببیاید در سایتی که در جهت مخالف هدف شما حرکت می کنه همکاری کنید و اطلاع رسانی کنید و در اصل جزئی  از اون باشید ( که بر ضد افکارتون حرکت می کنه)
 خواسته یا نا خواسته - خوب و بدشم کاری ندارم اصلاً هم نمی گم کار بدی میکنن فقط می گم عکس هدف ماست  حالا اگه شما به هدف خودتون اعتقاد دارید کار شما اشتباه هست
اگر هم که اعتقاد ندارید خب بحثی نیست :)
اگر می گم ارزشی نداره یعنی از دیدگاه ما که این قلسفه رو داریم ارزشی نداره ( در راستای اهداف ما ) نه اینکه به کل بی ارزش و بدرد نخور باشه :)

تبلیغات هم هنر و فن زیادی می خواد که حداقل من از خودم مطمئن هستم که زیاد چیزی ازش نمی دونم ;)

در ضمن اینو بگم
وبلاگ شما در RSS های من هست و مطالبتون رو دنبال می کنم
به هزاران سایت مثل چیزهایی که گفتیم برام ارزش داره

امیدوارم خودتون هم بدونید این کارتون چقدر با ارزش هست و نگید که حرکت خوبی نمی کنید :)
من وبلاگ شما رو نمونه یک تبلیغ خوب برای این دنیا می دونم :)
امیدوارم خودتون بهتر از من اینو قبول داشته باشید که این کار ی که می کنید از هزاران سایت دانلود انحصاری و ترویج دهندش با ارزش هست ( حتی اگر کوچیک باشه :) )
« آخرین ویرایش: 24 اردیبهشت 1387، 10:52 ق‌ظ توسط کرگدن »