انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شما هم موافقین؟!  (دفعات بازدید: 16897 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
پاسخ : شما هم موافقین؟!
« پاسخ #45 : 03 مهر 1391، 12:37 ق‌ظ »
سلام
این چیزی که میگم شاید بی ربط باشه ولی واقعا دیگه خسته شدم که هر ماه یک مطلب توی این حوضه داشته باشیم که همش حول این محور بگرده خواهش میکنم یک سرچ کوچولو بکنید میبینید چقدر حق با من به هر حال موفق باشید  ](*,)

کاربر "سامان" تا حالا 18 تا سوال توی این انجمن پرسیده
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=profile;area=statistics;u=37802

من اکثر سوالهاش رو خوندم، میتونم بهتون بگم بنده خدا سراغ هرچی میخواست بره یه مشکلی از توش در میومد. مشکلاتی که ما نمیدونیم چه جوابی بهش بدیم.

مثلا همین سوال آخر که اینجا گفتن:
نقل‌قول
بعد از مرحله تعین حجم پارتیشن ها اون پنجره نصب محو میشه

ما نمیدونیم چه جوابی بهش بدیم، خودشم نمیدونه چی کار کنه، برای همین سوالهاش بدون جواب میمونه. آقا سامان سوال بدون جواب اینجوری زیاد داره.

سامان تا جایی که میتونست تلاش برای حل مشکلاتش کرد، واقعا تلاش کرد. لطفا برید سوالهاش رو بخونید. حالا با این همه سوال بی جواب وقتی احساس درموندگیش رو بیان میکنه بهش امتیاز منفی میدید؟

اعتقاد شخصی من اینه که وقتی آقا سامان با این همه مشکل میبینه یه جا دارن از لینوکس تعریف میکنن و اون تا حالا با این همه تلاش نتونسته اینارو ببینه حق داره فریاد بزنه و جامعه ی آزاد اگه اعضا خانوادش براش مهم باشن باید صدای سامان رو بشنوه نه این که بهش بگن غلط میکنی میگی لینوکس مشکل داره.

من واقعا دلم میخواد بهش کمک کنم، ولی باور کنید جواب سوالهاش رو بلد نیستم، فقط به فکرم رسید تشویقش کنم که از mint استفاده کنه تا کمتر با سیستم درگیر بشه. شمام الان دارید یکی از اعضا خانوادتون رو از دست میدید، به جای اینکه بزنید تو سرش و بدتر از لینوکس زدش بکنید، اگه واقعا به شعارهایی که میدید اعتقاد دارید یه همتی نشون بدید و تمام تلاشتون رو بکنید که بتونه مشکلاتش رو حل کنه.

داداش ای ول دمت گرم که منو درک میکنی. باز خوبه یه نفر از این 11 هزار نفر میدونه چی میکشم.داداش من هر روز بهت مثبت میدم
من هنوزم پای لینوکس وایسادم
میخوام مینت رو روی یه هارد دیگه نصب کنم
شاید همون فایل های میز کار exfc رو روی لوبونتو نصب کردم.
بعد میخوام زوبونتو رو دانلود کنم ولی دو سوال دارم:
1-حدس میزنم میکنم تفاوت نیاز سخت افزاری زوبونتو و لوبونتو فقط رم بیشتریه که زوبنتو نیاز داره.رم من 3 گیگه .پس زوبونتو برای سیستم من مناسبه درسته؟

2- زوبونتو رو از کجا دانلود کنم؟ رفتم تو سایتش فقط یه فایل XXXX.tornet برای دانلود گذاشتهبود.
debian 12 gnome

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #46 : 03 مهر 1391، 12:56 ق‌ظ »
سلام آقا سامان.
می‌خواستم بگم که ممکنه یک بچه‌ی کم سن و سال وارد این وب‌گاه بشه، پس لطفا اون عکس‌ها رو بردارید، چون در روحیه‌اش تاثیر منفی می‌ذاره.

ویرایش:
پست شما رو به مدیر انجمن گزارش کردم.
« آخرین ویرایش: 03 مهر 1391، 01:00 ق‌ظ توسط سلمان العلما شیرازی! »

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #47 : 03 مهر 1391، 01:01 ق‌ظ »
از گذاشتن عکس‌های زننده و آزار دهنده خودداری کنید.
پست ها پاک و ویرایش شدند.
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
« پاسخ #48 : 03 مهر 1391، 02:51 ق‌ظ »
بجای اینقدر منفی دادن به یه سوال جواب میدادید. ](*,)
« آخرین ویرایش: 03 مهر 1391، 08:05 ق‌ظ توسط سامان . »
debian 12 gnome

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 334
  • I love my loneliness
« پاسخ #49 : 03 مهر 1391، 06:16 ق‌ظ »
دوست من ( سامان )‌، مراقب باش که خودت هم داری جبهه میگیری ها! مراقب لحن حرف زدنت باش که خودت یه وقتی مثل اونا نشی. جناب حقیری رو باهاش خیلی بد حرف زدن ولی خب یه ویژگی خوب که داره اینه که رو خودش تاثیر نداشته و خودش رو خراب نکرده،
من خیلی قصد ندارم چیزی بگم، ذره‌ای تعصب (‌ که ناشی از احساسات آدمه ) باعث میشه قدرت درک و فهم آدم تو اون لحظه پایین بره. شما مشکل داشتی رفیق، خیلی زیاد، کسی هم جوابتو نداد. اول باید بدونیم که جواب دادن به کسی و کمک کردن به اون اجبار نیست، بروبچ بخاطر پشتیبانی و کمک پول نمیگیرن، نباید توقع داشت که حتما جواب بدن به سوالاتت که اگه ندادن هم صورت مسئله رو پاک کنی رفیق، جون من از اینا طلب کار نباش، درسته اخیرا کاربران خیلی خوب نیستن و پاسخ نمیدن، یه زمانی آدمایی بودن که واقعا مایه میذاشتن و من واسشون احترام قائلم. رفیق من، این انجمن دیگه داره کم کم چیزی که بود رو از دست میده، چون که کس دیگه‌ای نیست که کمکش کنه، منی که اونا بهم جواب دادن حاضر نشدم خودم به بقیه دوستان کمک کنم، شما هم لطف کن الان برو دنبال جوابت ولی نه تو اینجا. از گوگل بپرس که همیشه جواب میده، باید درک کنی که اون قطعا سریع تر جواب میده :) بعدش معرفت خرج کن و اگه کسی سوال داشت تو هم کمکش کن،‌ لطف کن و آخر سرش بگو اگه تو گوگل سرچ میکردی سریع تر به جواب میرسیدیا! اینجوری آدم تربیت میشه و انجمن از این حالت در میاد، این انجمن داره بزور میتپه ولی خب اگه ما بیایم کمک کنیم میشه. دوست من، این رو هم قبول کن که خیلی احتمال داره مشکل تورو کسی بهش بر نخورده باشه، بعضی از کاربرا حتی میان بجای شما سرچ میکنن تا به مشکل شما رسیدگی کنن ولی خب قبول کن گاهی اوقات نمیرسن، نمیبینن. در حقیقت هم وظیفه اونا نیست، اینجاس که خود آدم هم میفهمه که اونا جواب ندادن، من خودم دنبال جواب میرم، حالا اگه منم تونستم کمک میکنم :) باید سعی کنیم از این بحثا نکنیم. اصلا خوب نیست ...

حالا راجع به مشکلاتت ! به نظر من راجع به میزکار های مختلفی که نصب کردی بزرگترین مشکل اینه که همه رو رو اوبونتو ریختی، اوبونتو سفارشی سازی شده برای یونیتی، بهتره که توزیع های مخصوص خودشون رو بریزی ( زوبونتو، لوبونتو ). و اگر میریزی با یوزر های متفاوت بریز، ممکنه دلیلش رو بدونی ولی خب منم میگم. به خاطر اینه که بعضی تنظیمات مخصوص هر کاربر فرق میکنه. اینجور تنظیمات توی خود پوشه کاربر ذخیره میشن و مخفی هستند ( با Ctrl + H  میشه دید ). حالا بعضی تنظیمات باید توی هر میزکار فرق کنن ولی خب یکی هستن. به اصلطلاح تو هم قاطی میشن Conflict میشن ولی خب کسی که چیزی نمیگه، ارور نمیده اونجا. حالا این رو امتحان کن ببین چی میشه. ضمنا، شنیدم ۳ ۴ تا توزیع هم زمان روی سیستم گرامی خودت نصب کردی. خب چندان کار درستی نکردی، چیزایی رو که میخوای تست کنی روی ویرچوال باکس بریزی بهتره ها :) اینجوری هاردت رو الکی پاک نکن، ضمنا ویندوزت هم لازم نیست حتما پاک کنی، به احتمال ۱ درصد در نظر بگیر که یه کاری بود که فقط ویندوز میخواد. آدم افراطی تفریطی باشه خیلی خوب نیست. یه چیزی هم در آخر بگم، اونم اینکه میفرمایید اوبونتو همش ارور میده، رفیق بجای کنسل کردن دکمه ریپورت رو بزن که به اونها هم کمک کنی، شک نکن که ویندوز از این ارورا زیاد داره ولی به تو نمیگه، اینا برات ارزش قائلن که بهت میگن، تو هم ریپورت کنی و بهشون کمک کنی، جامعه رفاقتی این نیست که اونا فقط به تو کمک کنن. بعضا بعضی مشکلات هم شاید واقعا جوابی نداشته باشه! همت کن و برو تو خود سایتشون ریپورت کن و بگو این مشکل هست، اونا سریع پیگیری میکنن و با آپدیت درستش میکنن. این همه حل شدن مشکل و سرعت پیشرفت رو خود اوبونتو از خودش نیاورده، از من و شما آورده :)
یه جایی بد صحبت کردی منم خواستم بد صحبت کنم که دیدم وقت گذاستی و خواستی کمکم کنی گرچه به دردم نخورد ولی بازم مرسی که وقت  گذاشتی

چند نفر دیگه هم همین حرف شمارو زدن منم جوابشونو دادم ولی انگازر شما جواب من رو ندیدی

بابا بحث تعصب و لحن طلب کارانه است نه لینوکس

آقا سامان میل خودتونه که به بحث کردن ادامه بدید یا تمومش کنی، ولی بچه ها صدای شما رو شنیدن.
فکر کنم به جای ادامه دادن بحث و گفتن مطالب تکراری اگه لینک همه ی سوالهای بدون جوابتون رو اینجا بذارید شاید بشه کمکتون کرد.
البته بازم میل خودتونه.
contact masoudk1990@yahoo.com

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 334
  • I love my loneliness
« پاسخ #50 : 03 مهر 1391، 06:27 ق‌ظ »
داداش ای ول دمت گرم که منو درک میکنی. باز خوبه یه نفر از این 11 هزار نفر میدونه چی میکشم.داداش من هر روز بهت مثبت میدم

تو پست قبلیم ندیدم که این و نوشتی.
لطفا این کار رو نکن. چون این امتیازها باید جایی که سوال پرسیده میشه کم و زیاد بشه، ولی متاسفانه اکثرا جایی که بحث میشه کم و زیاد میشه.

اینجا اعضای زیادی هستند که بیشتر از من به دیگران کردند، منم با اینکه تا حالا نزدیک ۲۵۰ تا جواب دادم ولی شاید تونسته باشم به ۲ یا ۳ نفر کمک واقعی کنم و بقیه جوابهام توی بحث ها بوده، به نظر خودم امتیازم از ۱ یا ۲ نباید بالاتر بره.

از دوستان خواهش میکنم که برای لجبازی به هم امتیاز مثبت و منفی ندیم و نشون بدیم فرهنگ امتیاز دادن آزاد رو داریِم.
contact masoudk1990@yahoo.com

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #51 : 03 مهر 1391، 02:47 ب‌ظ »
بجای اینقدر منفی دادن به یه سوال جواب میدادید. ](*,)

بابا بحث تعصب و لحن طلب کارانه است نه لینوکس

هه. لحن طلبکارانه؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
« پاسخ #52 : 03 مهر 1391، 03:27 ب‌ظ »
نقل‌قول
فکر کنم به جای ادامه دادن بحث و گفتن مطالب تکراری اگه لینک همه ی سوالهای بدون جوابتون رو اینجا بذارید شاید بشه کمکتون کرد.
البته بازم میل خودتونه.
داداش بله سوالم رو تو پست قبل پرسیدم:

نقل‌قول
میخوام مینت رو روی یه هارد دیگه نصب کنم
شاید همون فایل های میز کار exfc رو روی لوبونتو نصب کردم.
بعد میخوام زوبونتو رو دانلود کنم ولی دو سوال دارم:
1-حدس میزنم میکنم تفاوت نیاز سخت افزاری زوبونتو و لوبونتو فقط رم بیشتریه که زوبنتو نیاز داره.رم من 3 گیگه .پس زوبونتو برای سیستم من مناسبه درسته؟

2- زوبونتو رو از کجا دانلود کنم؟ رفتم تو سایتش فقط یه فایل XXXX.tornet برای دانلود گذاشته بود.

اون قدر تایپک زدم وکسی جواب نداد که فکر نمیکنم تاپیک زدن فایده ای داشته باشه. کسی جواب نمیده که ولی کافیه بگی گوش سمت چپ تاکس از گوش سمت راستش بزرگتره که 200 نفر میان و مخالفت میکنن و چیز میدن.

نقل‌قول
از دوستان خواهش میکنم که برای لجبازی به هم امتیاز مثبت و منفی ندیم و نشون بدیم فرهنگ امتیاز دادن آزاد رو داریِم.
نداریم اقا نداریم. ولش کن من که بی خیال شدم. واقعا اینجا به فرهنگ لینوکس اعتقاد نداره. . برام+ و - مهم نیست فقط میخوام جواب سوالم رو بگیرم و برم
debian 12 gnome

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #53 : 03 مهر 1391، 04:18 ب‌ظ »
سلام خدمت شما دوست عزیز
حداقل نیازها برای نصب لوبونتو ۳۸۴−۸۰۰ مگابایت رم هست.
این لینکش: https://wiki.ubuntu.com/Lubuntu#System_Requirements

و همچنین

حداقل نیازها برای نصب زوبونتو ۵۱۲ مگابایت رم هست.
این لینکش: http://xubuntu.org/getxubuntu
البته این‌ها برای داشتن یک تجربه‌ی مناسب هست، وگرنه ممکنه که رو کمتر از این‌ها هم اجرا بشه و تا حدودی کتد باشه.

با توجه به رم ۳ گیگابایت، شما هرچی که نصب کنین جواب می‌ده.

۲. برای پایین‌گذاری زوبونتو اگه به این نشانی برین: http://xubuntu.org/getxubuntu
زیر همون پیوندهای تورنت، اسم یک سری کشور و قاره نوشته. روی هر کدومش که برید،‌ پیوند برای پایین‌گذاری داخلش هست. به طور مثال برای کشور آلمان:
این نسخه‌ی ۳۲ بیت: http://ftp.tu-chemnitz.de/pub/linux/ubuntu-cdimage/xubuntu/releases/precise/release/xubuntu-12.04.1-desktop-i386.iso
این نسخه‌ی ۶۴ بیت: http://ftp.tu-chemnitz.de/pub/linux/ubuntu-cdimage/xubuntu/releases/precise/release/xubuntu-12.04.1-desktop-amd64.iso

اگه سوال دیگه‌ای هم داشتید، می‌تونید به من پیغام خصوصی بدین تا جوابتون بدم یا اینکه به صورت عمومی بپرسید و پیوند به اون صفحه رو برای پیغام خصوصی کنید تا اگه بلد بودم بتونم جواب شما رو بدم.

موفق و پیروز باشید.
« آخرین ویرایش: 03 مهر 1391، 04:22 ب‌ظ توسط سلمان العلما شیرازی! »

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
« پاسخ #54 : 04 مهر 1391، 03:00 ق‌ظ »
سلام خدمت شما دوست عزیز
حداقل نیازها برای نصب لوبونتو ۳۸۴−۸۰۰ مگابایت رم هست.
این لینکش: https://wiki.ubuntu.com/Lubuntu#System_Requirements

و همچنین

حداقل نیازها برای نصب زوبونتو ۵۱۲ مگابایت رم هست.
این لینکش: http://xubuntu.org/getxubuntu
البته این‌ها برای داشتن یک تجربه‌ی مناسب هست، وگرنه ممکنه که رو کمتر از این‌ها هم اجرا بشه و تا حدودی کتد باشه.

با توجه به رم ۳ گیگابایت، شما هرچی که نصب کنین جواب می‌ده.

۲. برای پایین‌گذاری زوبونتو اگه به این نشانی برین: http://xubuntu.org/getxubuntu
زیر همون پیوندهای تورنت، اسم یک سری کشور و قاره نوشته. روی هر کدومش که برید،‌ پیوند برای پایین‌گذاری داخلش هست. به طور مثال برای کشور آلمان:
این نسخه‌ی ۳۲ بیت: http://ftp.tu-chemnitz.de/pub/linux/ubuntu-cdimage/xubuntu/releases/precise/release/xubuntu-12.04.1-desktop-i386.iso
این نسخه‌ی ۶۴ بیت: http://ftp.tu-chemnitz.de/pub/linux/ubuntu-cdimage/xubuntu/releases/precise/release/xubuntu-12.04.1-desktop-amd64.iso

اگه سوال دیگه‌ای هم داشتید، می‌تونید به من پیغام خصوصی بدین تا جوابتون بدم یا اینکه به صورت عمومی بپرسید و پیوند به اون صفحه رو برای پیغام خصوصی کنید تا اگه بلد بودم بتونم جواب شما رو بدم.

موفق و پیروز باشید.
سپاس و +
debian 12 gnome

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #55 : 04 مهر 1391، 07:41 ق‌ظ »
اون قدر تایپک زدم وکسی جواب نداد که فکر نمیکنم تاپیک زدن فایده ای داشته باشه.
نحوه سوال پرسیدن خیلی مهمه. مثلا الان من یک سوال بنویسم: لینوکس نصب نمی‌شه، چیکار کنم؟
خوب این سوال اکثر اوقات جواب نمی‌گیره. کلا وقتی سوال دقیق و کامل نباشه، نباید انتظار جواب هم داشته باشید. در مورد این قضیه یک مقاله داریم: لینک