سلام
این چیزی که میگم شاید بی ربط باشه ولی واقعا دیگه خسته شدم که هر ماه یک مطلب توی این حوضه داشته باشیم که همش حول این محور بگرده خواهش میکنم یک سرچ کوچولو بکنید میبینید چقدر حق با من به هر حال موفق باشید
کاربر "سامان" تا حالا 18 تا سوال توی این انجمن پرسیده
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=profile;area=statistics;u=37802
من اکثر سوالهاش رو خوندم، میتونم بهتون بگم بنده خدا سراغ هرچی میخواست بره یه مشکلی از توش در میومد. مشکلاتی که ما نمیدونیم چه جوابی بهش بدیم.
مثلا همین سوال آخر که اینجا گفتن:
بعد از مرحله تعین حجم پارتیشن ها اون پنجره نصب محو میشه
ما نمیدونیم چه جوابی بهش بدیم، خودشم نمیدونه چی کار کنه، برای همین سوالهاش بدون جواب میمونه. آقا سامان سوال بدون جواب اینجوری زیاد داره.
سامان تا جایی که میتونست تلاش برای حل مشکلاتش کرد، واقعا تلاش کرد. لطفا برید سوالهاش رو بخونید. حالا با این همه سوال بی جواب وقتی احساس درموندگیش رو بیان میکنه بهش امتیاز منفی میدید؟
اعتقاد شخصی من اینه که وقتی آقا سامان با این همه مشکل میبینه یه جا دارن از لینوکس تعریف میکنن و اون تا حالا با این همه تلاش نتونسته اینارو ببینه حق داره فریاد بزنه و جامعه ی آزاد اگه اعضا خانوادش براش مهم باشن باید صدای سامان رو بشنوه نه این که بهش بگن غلط میکنی میگی لینوکس مشکل داره.
من واقعا دلم میخواد بهش کمک کنم، ولی باور کنید جواب سوالهاش رو بلد نیستم، فقط به فکرم رسید تشویقش کنم که از mint استفاده کنه تا کمتر با سیستم درگیر بشه. شمام الان دارید یکی از اعضا خانوادتون رو از دست میدید، به جای اینکه بزنید تو سرش و بدتر از لینوکس زدش بکنید، اگه واقعا به شعارهایی که میدید اعتقاد دارید یه همتی نشون بدید و تمام تلاشتون رو بکنید که بتونه مشکلاتش رو حل کنه.
داداش ای ول دمت گرم که منو درک میکنی. باز خوبه یه نفر از این 11 هزار نفر میدونه چی میکشم.داداش من هر روز بهت مثبت میدم
من هنوزم پای لینوکس وایسادم
میخوام مینت رو روی یه هارد دیگه نصب کنم
شاید همون فایل های میز کار exfc رو روی لوبونتو نصب کردم.
بعد میخوام زوبونتو رو دانلود کنم ولی دو سوال دارم:
1-حدس میزنم میکنم تفاوت نیاز سخت افزاری زوبونتو و لوبونتو فقط رم بیشتریه که زوبنتو نیاز داره.رم من 3 گیگه .پس زوبونتو برای سیستم من مناسبه درسته؟
2- زوبونتو رو از کجا دانلود کنم؟ رفتم تو سایتش فقط یه فایل XXXX.tornet برای دانلود گذاشتهبود.