گفتی برای ویروسی نشدن باید آنتی ویروس استفاده کنی که اورجینال نیست و باید دنبال کرکش بگردی! خوب این راه حل داره دوست عزیز خیلی از آنتی ویروس های رایگان برای کاربر خانگی مناسب هستند مثل اویرا، اواست و ...
مورد ۴ هم که گفتی باز راه حل داره میتونی Exception path رو مشخص کنی اکثر آنتی ویروس های معروف دارند. مورد ۶ رو هم متوجه نشدم یعنی چی که دیسک پر شد و حجم ندارم خوب این مورد در لینوکس هم هست وقتی درایوها پر باشه برای بک آپ از هارد اکسترنال و .... میتونی استفاده کنی!
برای محیط تکراری هم تم به اندازه کافی است میتونی تغییر بدی!
مورد ۹ و ۹.۱ که فکر کنم مشکل باشه! در مورد آیتم ۱۰ هم طوری میگی که انگار همه از نرم افزارهای کرک شده استفاده میکنن و نرم افزار رایگانی در ویندوز وجود نداره! مورد ۱۱ که هنگ کردن نرم افزار در لینوکس هم داریم و فقط مختص ویندوز نیست!
آدم باید بدونه هر کدوم از این سیستم عامل ها برای کاری قوی هستن مثلا ویندوز در زیمنه دستکتاپ قوی هستش یه واقعیته گرچه لینوکس هم داره در این حوزه رشد میکنه، اما لینوکس در حوزه سرور خیلی قوی هستش، یا مثلا مک از پایه و به صورت تخصصی و از ابتدا برای کارهای مولتی مدیا ساخته شده تدوین صدا گذاری جلوه های ویژه و...تقریبا خیلی از فیلمهایی که شما میبینید خیلی از کارهاشون با سیستمهای مک انجام میشه (این رو کسی بهم گفته که خودش تو کار سینمایی و این جور کارهاست). بحث برتری هم هر کدومشون در حوزه تخصصی که کار میکنن قوی هستند.
* من خودم فعلا از هر دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس با هم استفاده میکنم هر وقت هم زمان مناسبش رسید و احساس کردم که تمام نیازهام در لینوکس بر طرف شه کاملا به لینوکس مهاجرت میکنم. تعصب زیادی هم به نظرم خوب نیست. مورد دیگه اینکه ویندوز درسته نه ویندزد! یاد بگیرید به افرادی که سیستم عامل دلخواه شما رو استفاده نمیکنن توهین نکنید حق انتخاب کمترین حق و حقوق یک انسان است
1.شما avira و avast با Nod , norton , kaspersky مقایسه می کنی ؟
2.به نظرشما اینکه یک نرم افزار و دانلود کنی , 1.باید انتی ویروس Disable کنی , یعد بری Exception path برای هر فایل اعصاب خورد کن نیست ؟
3.پر شدن درایوها , منظورم اینه که فایل های RAR , EXE که بیشتر روی سیستم هست تا فایل هایی که JPG , MPE , VIDEO , شخصی , کم هست که شاید بعضی رو هارد نگه دارند , بعضی نه , برای من EXE مهم هست چون برنامه نویسم
4.تم هایی که تغییرات جزیی میده , حتی عوض کردن آیکون , منو اگر منظوره شما هست , اما فکر نکنم Dock از نزدیک دیده باشی , تا فرقارو بدونی
4.نرم افزار رایگان ؟ , office رایگان ؟ , شما حتما از open office کار می کنین , از power point ... استفاده نمی کنی
احتمالا از internet download manager استفاده نمی کنی , با download manager mozilla دانلود می کنی
احتمالا نرم افزار های تبدیل فرمت های ویدویی رایگان هستند , فکر کنم شما از ویندوز فقط برای باز کردن صفحات اینترنت استفاده می کنی و از بازی های ویندوز , بازی اورجینال می خری
در ضمن من برنامه نویسم و میدونم چه سیستم عاملی برای چی خوبه و همنوطور که حدس زدم , شما ازتوزیع های لینوکس مداوم استفاده نمی کنی , چون فکر می کنی نیاز هاتو برآورده نمی کنه ,
شما چرا از بدی های لینوکس نمی گین تا ما بدونیم ؟
این لینک ببین
http://www.whylinuxisbetter.net/