دوست عزیز سوال بسیار جالبی پرسیدین، خب جواب من هم اینه:
تمام نیازهام به راحتی فراهمه و نیازی هم نیست که من کار خاصی رو انجام بدم.
احتمالا بپرسی که مگه این نیازها توی ویندوز برطرف نمیشه؟ چرا اونجا همهی این نیازها برطرف میشه اما توی لینوکس بهتر مثلا به محیط دسکتاپم خیلی اهمیت میدم دوست دارم متنوع باشه. با ویندوز باید والپیپرم رو عوض کنم اما با لینوکس اگه از این مرحله هم گذشتم و با والپیپر عوض کردنم محیط اونچنان تغییر نکرد و واسم تکراری شد دسکتاپمو کلا عوض می کنم مثلا از سینامون یا KDE یا GNome یا هر جیز دیگهای استفاده می کنم به علاوه اینکه هر جوری هم که بخواهم می تونم شخصی سازیش کنم.
خب یه سیستم دیگه هم دارم که با ویندوز اکس پی هم نمیشه باهاش فیلم تماشا کرد اما یه دونه پاپی روی فلش دارم که با اون به راحتی فیلمهام رو پخش می کنم. البته با زیرنویس فارسیش کمی مشکل دارم. این سیستم چرا باید از ویندوز استفاده کنه؟
ببین دوست عزیز لینوکس و به خصوص اوبونتو و فدورا همه چیز رو به شکل بهتری بهم داده چرا من باید از ویندوز استفاده کنم، روی کپی رایت اصلا تعصبی ندارم دلم میخواهد دزدی نکنم ولی نمیشه همچون درآمدی ندارم که مثلا روزی یه فیلم بخرم اون همه آهنگهایی هم که گوش میدم رو هم بخرم و حالا اگر شد یه ویندوز هم بخرم تا باهاش کارهای مختلف رو انجام بدم البته باز هم اگه پولش رو هم داشتم اون موقع باز هم ویندوز رو نمیخریدم چون باز هم لینوکس به شکل بهتری همش رو بهم داده.
ویندوز نمیگذاره من بدونم توی سیستم چه خبره همش هی نرم افزار مییاد واسش این کارتون رو راه میندازه در نهایت هیچ وقت نفهمیدیم که چی کار میکنه خب جدیدا هم که خبر اون هکر هم که بهش اضافه شد(اولین بار از رادیو گیک شنیدم
http://jadi2.undo.it)، ویندوز رو دارم اما تنها کاری که باهاش انجام میدم بازی وارکرافته که نمیشه ازش دل کند اون هم هر موقع که ویندوز میاد بالا حالم بد میشه.
قضیه اینه که همه چیز به راحتی دارم چرا باید از دستش بدم؟