روشن شدن چراغ هارد دلیلش چیه ؟ , یا Network manager ؟
دوست برنامه نویس من، وقتی شما درخواستی رو از هارد دیسک میکنید، برای هارد دیسک مهم اینه که هرچه سریعتر کار شمارو انجام بده و کمتر شما رو در انتظار نگه داره. برای همین به صورت غیر بهینه کارهارو انجام میده و مرتب سازی رو میذاره برای ساعات بیکاری سیستم. برای همین میبینید که یهو چراغ هارد روشن شده.
اگه یه firewall نصب کنی، بدون رودربایستی بهت میگه که چه اتفاقی داره پشت سیستمت میافته و هیچ چیز رو ازت مخفی نمیکنه، چیزهایی که سعی میکنن به اینترنت وصل بشن چیزی نیستن به جز یه سری چرت و پرت مثل dll های nero که مثلا ببینن اگه نسخه ی جدید اومده برات notifaction بده که میتونی با 50% تخفیف nero رو upgrade کنی.
ببین اینایی که به ویندوز می گن ویندوزد , میدنی دلیلش چیه ؟
چون همون cmd که می بینی برای بیل گیتس نبود , بعد ویندوز همه ی طرح ها و ایده هاشو از بقیه ی سیستم عامل ها دزدید , آندروید که اوایل اومده بود , گوگل داشت آزمایش می کرد , بعد الان ببین , آندروید , ویندوز 8 شبیه هم نیستن ؟
لینوکس از کجا اومده؟ لینوکس چیز جدیدی اختراع کرده؟ لینوکس ایده ای بوده که از جایی الهام گرفته نشده؟ یا لینوکس همون minix چهل و نه دلاری بوده که بهترش کردن و رایگان در اختیار دیگران قرارش دادن؟
راستی به نظرت gimp یکم شبیه photoshop نیست؟
من نمیتونم اسم این اتفاقات رو دزدی بزارم، به نظر من اشکالی نداره وقتی میبینی کسی داره از چیزی بد استفاده میکنه با خلاقیت اون و بهترش کنی و مشکلاتش رو برطرف کنی.
مثل همین لینوکس.
اینم مدرکش:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,48172.0.html
این توضیحاتی که شما دادی میدونم با defrag , اما این مشکل همیشه هست و نه من , همه دارن
درسته linux هم از minix بوده , اما لینوکس فلسفه ی خودشو حفظ کرده
و اینکه gimp شبیه photoshope , خب چه انتظاری داری ؟ , مثلا میخوای شبیه nero باشه ؟ , یا office یا txt , شبیه libber office , انتظار داری libber office شبیه چی طراحی شه ؟ , اینکه ویندوز طرح هاشو از سیستم عامل های دیگه الهام می گیره جی ؟
در صورت نصب آنتی ویروس یا فایروال این درسته که من برنامه نویسی می کنم , و چون به فایل هایی که می نویسم ممکنه ویروس بشناسه , نصب نمی کنم , اما این دلیل نمی شه که آنتی ویروس نصب کنم , آنتی ویروس یا فایروال بارها دیدیم که خودش باعث پایین اومدن سرعت سیستم می شه , نکته ی خوبیو اشاره کردی , به اینرنت وصل می شه و update نرم افزارها رو چک می کنه , من دوست ندارم بدون اجازه ی من به اینترنت وصل شه , برای هر نرم افزار , حتی update ویندوز یا ...
و نمی تونم وقتمو برای این بذارم که هی نرم افزار ها رو تنظیم کنم , مثل internet download manager که کرک می کنی ,هی پیام new update availabe می آید و اگر update کنی یا حواست نباشه دستت بخوره , ۲ساعت باید وقت بذاری برای پیدا کردن update جدید , اگر پیدا شه , و اینکه اگر با firewall و antivirus کرک نپره , در کل وقتی می شه راحت نرم افزار رو در لینوکس استفاده کرد و ارش لذت برد , چرا این همه مراحل تو ویندوز برم , هی می خوای cd بذاری ویروس یابی کنی , flash بزنی ویروس یابی کنی , دانلود کنی , ویروس یابی کنی , نرم افزارا خودشون وصل شن , update چک کنن ,همشون اینطوری نیستن , ولی بشتریاشون اینطورین و وقتی میتونم راحت در لینوکس استفاده کنم و اینکه همه چی راحت و مطمئن
.
اینا بدون در نظر گرفتن پایین اومدن سرعت با استفاده از آنتی ویروس و فایروال
.
و اینکه هی defrag کنم
.
گناه شما درست می گی , اون زیاد تردید , می شه وسواس فکری که خوب نیست , دیگه نه تا اون حد , منظورم اینه چیزیو بدون دقت قبول نکنیم