انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟  (دفعات بازدید: 39184 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
پاسخ : چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟
« پاسخ #30 : 26 آبان 1391، 04:54 ب‌ظ »
من نمیدونم چرا انقدر شما دارید بحث میکنید ولی میخوام به همه لینوکس کارا بگم:وقتتون رو با اینکه ویندوز بهتر است یا لینوکس تلف نکنید اگه با یه ویندوز کار صحبت اون به حرف شما گوش نمیده فقط میخواد حرف خودشو ثابت کنه مطمئن باشید اینو به همه لینوکس کارا میگم یه روزی همین آدما میان سی دی های لینوکستون رو قرض میگیرن و به خاطره حرف هایی که زدن عذر خواهی میکنن

ولی من خودم هم فدروا و اوبونتو دارم و در کنارش ویندوز اگه جا داشتم مک هم نصب میکردم از دنیایه کامپیوتر لذت میبرم و تو این چیزا تعصب ندارم بیخیال...

ولی آیا میخوام بدونم اون پولی که مایکروسافت داره اوبونتو یا... دارن مایکروسافت خیلی بودجه داره شاید ماها اینو خیلی توجه نکنیم ویندوز در کشور های خارج هم گرون هست و همینطور نرم افزار هاش فکرشو با همین پولی که داری تو اینجا باید حدودا 200 هزار تومان بدی ویندوز بخری یا شایدم بیشتر یا کمتر حالا فکرشو بکن 60 هزار تومان بدی پول آنتی ویروس بخری و ...

چرا شما متوجه نمیشین لینوکس نرم افزار هاش رایگان هست خوده سیستم عاملش رایگاه هست این خودش خیلیههههه

خدارو شکر تو لینوکس از دست کرک و keygan راحت شدم همین آلان داشتم که دارم تایپ میکنم باورتون نمیشه برنامه IDM بهم پیغام دادم که تریال شما تموم شد دلییش این بود که رفتم یه ورژن جدیدشو دانلود کردم باید برم دوباره کرکش رو نصب کنم

و البته اینو حق میدم که در لینوکس هیچ نرم افزار به حد IDM نمیرسه ولی حرفم اینه که باید به اوبونتو وتوزیع های دیگه فرصت بدیم آخه ویندوزشم که اولش اومد بعد جند سال هنوز کامل نبود

و من که عاشق کامپیوتر هستم و مهم اینه   

99% پست اول رو مطالعه نفرمودید چون اصلا بحث سر کدوم بهتره نیست ...
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
« پاسخ #31 : 26 آبان 1391، 04:58 ب‌ظ »
من نمیدونم چرا انقدر شما دارید بحث میکنید ولی میخوام به همه لینوکس کارا بگم:وقتتون رو با اینکه ویندوز بهتر است یا لینوکس تلف نکنید اگه با یه ویندوز کار صحبت اون به حرف شما گوش نمیده فقط میخواد حرف خودشو ثابت کنه مطمئن باشید اینو به همه لینوکس کارا میگم یه روزی همین آدما میان سی دی های لینوکستون رو قرض میگیرن و به خاطره حرف هایی که زدن عذر خواهی میکنن

ولی من خودم هم فدروا و اوبونتو دارم و در کنارش ویندوز اگه جا داشتم مک هم نصب میکردم از دنیایه کامپیوتر لذت میبرم و تو این چیزا تعصب ندارم بیخیال...

ولی آیا میخوام بدونم اون پولی که مایکروسافت داره اوبونتو یا... دارن مایکروسافت خیلی بودجه داره شاید ماها اینو خیلی توجه نکنیم ویندوز در کشور های خارج هم گرون هست و همینطور نرم افزار هاش فکرشو با همین پولی که داری تو اینجا باید حدودا 200 هزار تومان بدی ویندوز بخری یا شایدم بیشتر یا کمتر حالا فکرشو بکن 60 هزار تومان بدی پول آنتی ویروس بخری و ...

چرا شما متوجه نمیشین لینوکس نرم افزار هاش رایگان هست خوده سیستم عاملش رایگاه هست این خودش خیلیههههه

خدارو شکر تو لینوکس از دست کرک و keygan راحت شدم همین آلان داشتم که دارم تایپ میکنم باورتون نمیشه برنامه IDM بهم پیغام دادم که تریال شما تموم شد دلییش این بود که رفتم یه ورژن جدیدشو دانلود کردم باید برم دوباره کرکش رو نصب کنم

و البته اینو حق میدم که در لینوکس هیچ نرم افزار به حد IDM نمیرسه ولی حرفم اینه که باید به اوبونتو وتوزیع های دیگه فرصت بدیم آخه ویندوزشم که اولش اومد بعد جند سال هنوز کامل نبود

و من که عاشق کامپیوتر هستم و مهم اینه   

99% پست اول رو مطالعه نفرمودید چون اصلا بحث سر کدوم بهتره نیست ...
  منم حرفم سره نرم افزارها بود دیگران گفتن IDM منم گفتم اون اولاشم مقدمه بود  ;) ;) ;)
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
« پاسخ #32 : 26 آبان 1391، 05:03 ب‌ظ »
اگه اینجوریه خوده تو هم میبینی که لینوکس چی کمبود داره برا همین بچه ها از ویندوز استفاده میکنن مثل:بازی کردن و...

اگه جوابت اینه که خودت نمیدونستی خیلی برایه بازی از ویندوز استفاده میکنن

دلیل تاپیک زدنت چی بود خدا میدونه  ;) ;)
سایت شخصی :

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #33 : 26 آبان 1391، 05:07 ب‌ظ »
اگه اینجوریه خوده تو هم میبینی که لینوکس چی کمبود داره برا همین بچه ها از ویندوز استفاده میکنن مثل:بازی کردن و...

دلیل تو پست اول هست ، برا همین میگم مطالعه نفرمودید ...

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
« پاسخ #34 : 26 آبان 1391، 05:13 ب‌ظ »

نه اتفاقا خوندم یه سوال خیلی دوست داری برا همیشه لینوکسی بشی؟؟؟؟جوابت رو گرفتی اگه میخوای لینوکسی و برای همیشه کار کنی از همین آلان هم میتونی هیچ بهانه ای نیاری و اگه مشکل هم داری با نرم افزار یا... باید کنار بیای یا اینکه مثله من صبر کنی تا اوبونتو در ضمینه نرم افزار و ... کامل بشه همین جواب دیگه ای نیست
سایت شخصی :

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #35 : 26 آبان 1391، 05:46 ب‌ظ »

نه اتفاقا خوندم یه سوال خیلی دوست داری برا همیشه لینوکسی بشی؟؟؟؟جوابت رو گرفتی اگه میخوای لینوکسی و برای همیشه کار کنی از همین آلان هم میتونی هیچ بهانه ای نیاری و اگه مشکل هم داری با نرم افزار یا... باید کنار بیای یا اینکه مثله من صبر کنی تا اوبونتو در ضمینه نرم افزار و ... کامل بشه همین جواب دیگه ای نیست

ما گنو/لینوکسی هستیم عزیز ،‌ بهانه ای هم آورده نشده هدف این بود که بتونیم در کنار هم راه هایی رو ارائه کنیم که رفع نیاز ها حداقل راحت تر بشه و تا حد امکان از ویندوز بی نیاز بشیم !

نه به خاطر اینکه با ویندوز مشکل داشته باشم ، به این دلیل که ترجیح میدم تو گنو/لینوکس باشم تا ویندوز ... ، ضمن اینکه من خیلی وقته کاربر اوبونتو نیستم و لازم نیست منتظر کونیکال بیشنم و همین الان هم همه نیاز هام رو با هر توزیعی میتونم برطرف کنم ولی از سمت دیگه آدم متعصبی نیستم حقیقت رو میگم !

فرضا برا من کار کردن با نرم افزار X‌ خیلی راحت تر هست تا FFMpeg ولی اینطور نیست که  FFMpeg نتونه کار من رو راه بندازه و ...

نکته دیگه اینکه اگر این مسائل گفته نشه چاره ای هم براش اندیشیده نمیشه .
« آخرین ویرایش: 26 آبان 1391، 05:50 ب‌ظ توسط YPSD »

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
« پاسخ #36 : 26 آبان 1391، 06:00 ب‌ظ »

موفق باشی

ما گنو/لینوکسی هستیم عزیز ،‌ بهانه ای هم آورده نشده هدف این بود که بتونیم در کنار هم راه هایی رو ارائه کنیم که رفع نیاز ها حداقل راحت تر بشه و تا حد امکان از ویندوز بی نیاز بشیم !

نه به خاطر اینکه با ویندوز مشکل داشته باشم ، به این دلیل که ترجیح میدم تو گنو/لینوکس باشم تا ویندوز ... ، ضمن اینکه من خیلی وقته کاربر اوبونتو نیستم و لازم نیست منتظر کونیکال بیشنم و همین الان هم همه نیاز هام رو با هر توزیعی میتونم برطرف کنم ولی از سمت دیگه آدم متعصبی نیستم حقیقت رو میگم !

فرضا برا من کار کردن با نرم افزار X‌ خیلی راحت تر هست تا FFMpeg ولی اینطور نیست که  FFMpeg نتونه کار من رو راه بندازه و ...

نکته دیگه اینکه اگر این مسائل گفته نشه چاره ای هم براش اندیشیده نمیشه .
پس بسم الله برو از همین امروز تنها سیستم عاملت باشه لینوکس خیلی حرفه ای هستی 8)
سایت شخصی :

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #37 : 26 آبان 1391، 06:32 ب‌ظ »
الان هدف شما چیه !؟ اینکه ثابت کنید بدون ویندوز زندگی محاله !؟ خیر دوست گرامی ، با ویندوز شاید کارها راحت تر بشه ! ولی بدون اون انجامشون محال نیست و همینطور برعکس .

منطق هم چیز خوبیه ...

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #38 : 26 آبان 1391، 08:27 ب‌ظ »
الان هدف شما چیه !؟ اینکه ثابت کنید بدون ویندوز زندگی محاله !؟ خیر دوست گرامی ، با ویندوز شاید کارها راحت تر بشه ! ولی بدون اون انجامشون محال نیست و همینطور برعکس .

منطق هم چیز خوبیه ...

اگه شما این حرف رو ۶ سال پیش می زدید بنده قطعا با شما مخالفت می کردم چون اون زمون اصلا نمی شد رو نرم افزار های لینوکس زیاد حساب کرد و اکثرا قابل مقایسه با ویندوز نبودن!!!
اما حالا خیلی وضعیت فرق کرده!لینوکس خیلی بهتر شده مثلا من نرم افزار gimp که معادل فتوشاپ هست رو نصب کردم.و دارم طبق اموزش های اقای آبی گرافیک قدم به قدم یاد میگیرم.خیلی نرم افزار خوبیه و به نظر من در حد خودش فوق العادس!و در عین حال رایگان.این یه مثال بود.به امید خدا لینوکس روز به روز،ساعت به ساعت،دقیقه به دقیقه،ثاتیه به ثانیه داره پیشرفت میکنه و من به شخصه وابستش شدم!
البته من ویندوز رو روی سیستمم نصب دارم اونم فقط به خاطر need for speed most wanted 2 وگرنه تا همین یه هفته پیش من کلا لینوکس بودم!
و در اخر!اگه از من بپرسین زندگی بدون ویندوز امکان داره بدون معطلی میگم بله داره چون اوبونتو هست.
درسته تعداد مصرف کنندگان لینوکس به ویندوز نمیرسه ولی هر لحظه داره بیشتر میشه.
امید وارم روزی برسه که البته می رسه من ایمان دارم که میرسه.روزی که به هر کسی بگی سیستم عاملت چیه بگه؟اکثرا بگن یکی از توزیع های لینوکس.

منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین ارباب آرما

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
  • جهانی بیاندیش، محلی انجام بده.
    • Jellyfish Security
« پاسخ #39 : 27 آبان 1391، 04:14 ق‌ظ »
حرفه اصلی من برنامه نویسی هست. با توجه به اینکه سیستم عامل محبوب در سطح جهان مخصوصا ایران در بین کاربران عادی ویندوز هست پس ما برنامه نویس ها مجبوریم که برای تامین نیازهای کاربران سراغ پلتفرم ویندوز و زبان های برنامه نویسی مثل C# یا ویژوال بیسیک تحت Microsoft Visual Studio بریم.
در ضمن به نظر من برنامه ها در ویندوز روان تر اجرا می شوند و نمی دونم چرا یک کندی خاصی در گنو/لینوکس احساس می کنم.
مثلا شما می تونید برنامه CodeBlocks رو در ویندوز و لینوکس اجرا کنید ولی سرعت اجرا به مراتب در ویندوز بیشتر هست. (یا حداقل اینجور احساس می شود)
یکی دیگه از ویژگی های مثبت ویندوز از نظر من راحتی کار با برنامه ها هست. شاید در طول ماه لازم نباشه که حتی یک بار سراغ Command Prompt ویندوز برید ولی در گنو/لینوکس گاها حتی برای انجام دادن ساده ترین کارها به ترمینال نیاز هست.
در کل من برای برخی کارهای خاص (مخصوصا پنتستینگ) از گنو/لینوکس استفاده می کنم ولی به هیچ وجه برام قابل قبول نیست که گنو/لینوکس رو سیستم عامل اول خودم کنم و بیشتر زمانم رو با اون سپری کنم.
این مهم نیست که من کی هستم، من رو از روی کارهایی که می کنم می شناسند. <آغاز بتمن>

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #40 : 27 آبان 1391، 08:20 ق‌ظ »
حرفه اصلی من برنامه نویسی هست. با توجه به اینکه سیستم عامل محبوب در سطح جهان مخصوصا ایران در بین کاربران عادی ویندوز هست پس ما برنامه نویس ها مجبوریم که برای تامین نیازهای کاربران سراغ پلتفرم ویندوز و زبان های برنامه نویسی مثل C# یا ویژوال بیسیک تحت Microsoft Visual Studio بریم.
سلام دوست من. فکر می کنم شما تازه به این فروم پیوسته اید. ;)
من حرفه اصلیم برنامه نویسی نیست(قبلا در گذشته دور بود) ولی برای دل خودم برنامه نویسی می کنم. اینکه سیستم عامل ویندوز تو ایران محبوبه درست ولی این محبوبیت از کجا اومده؟
وقتی بچه مدرسه ای میره سر کلاس و اولین چیزی که از رایانه میبینه ویندوز و office و .... هستش خب اونم به این سمت کشیده میشه و اونو یاد میگیره. البته الان نسبت به گذشته وضع یکم بهتر شده. ولی اینکه برنامه نویس مجبوره به خاطر کاربر بره سراغ این سیستم عامل کاملا مخالفم. این کاربره که به خاطر برنامه های مورد نیازش میره اون سیستمو نصب میکنه.(دقیقا مثل دوستانی که برای بازی مجبورن برن ویندوز نصب کنند)
اگه شرکتی برنامه خودشو تحت سیستم گنو/لینوکس تولید کنه ۹۰ درصد کاربراش اونو نصب می کنن چون کار کردن با برنامه براشون مهمتره از نوع سیستم عاملشون هست.

در مورد گزینه دوم که برای زبان های برنامه نویسی باید برید سراغ ویندوز خب اینم راه داره و تو گنو/لینوکس میشه پلتفرم هایی به خوبی اونها پیدا کرد و کار رو جلو برد . پلتفرم های ویندوزی یک سکویی هستن در حالی که خیلی از پلتفرم های گنو/لینوکس چند سکویی هستن و به جز خودشون سیستم عامل های دیگه رو هم ساپورت می کنند.(دقیقا مثل همون برنامه codeblocks که گفتید)

در ضمن به نظر من برنامه ها در ویندوز روان تر اجرا می شوند و نمی دونم چرا یک کندی خاصی در گنو/لینوکس احساس می کنم.
مثلا شما می تونید برنامه CodeBlocks رو در ویندوز و لینوکس اجرا کنید ولی سرعت اجرا به مراتب در ویندوز بیشتر هست. (یا حداقل اینجور احساس می شود)
راستش من از این برنامه استفاده نکردم ولی با لازاروس تو گنو/لینوکس و ویندوز برنامه هام رو کامپایل می کنم و تفاوتی تو اجرا یا کامپایل نمی بینم.شاید نوع کامپایلر تو این قضیه یکم تاثیر میزاره.
یکی دیگه از ویژگی های مثبت ویندوز از نظر من راحتی کار با برنامه ها هست. شاید در طول ماه لازم نباشه که حتی یک بار سراغ Command Prompt ویندوز برید ولی در گنو/لینوکس گاها حتی برای انجام دادن ساده ترین کارها به ترمینال نیاز هست.
الان خیلی نسیت به گذشته گنو/لینوکس رشد کرده و دیگه نیاز چندانی به تایپ دستور نیست فقط بعضی موارد خاص ممکنه نیاز داشته باشید که وارد command بشید.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #41 : 27 آبان 1391، 10:59 ق‌ظ »
در کل من برای برخی کارهای خاص (مخصوصا پنتستینگ) از گنو/لینوکس استفاده می کنم ولی به هیچ وجه برام قابل قبول نیست که گنو/لینوکس رو سیستم عامل اول خودم کنم و بیشتر زمانم رو با اون سپری کنم.

عزیزم توزیع های لینوکس یه حسن(خوبی)خیلی بزرگی دارن اونم امنیته!اره داداش وقتی تو ویندوز یه ویروس به اسم سالیتی افتاد به جون سیستمت اونوقت مجبور شدی ویندوزتو عوض کنی و یه دیسک نجات بگیریو باهاش ویروس رو پاک کنی میفهمی کدوم بهتره!
انتی ویروس اورجینال هم که تو این زمونه افسانه شده با این قیمت دلار!
در ضمن ویندوز تو حالت عدی هر ۳ یا ۴ ماه باید عوض بشه!ولی اوبونتو و سایر توزیع ها اینطور نیست!
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #42 : 27 آبان 1391، 11:16 ق‌ظ »

عزیزم توزیع های لینوکس یه حسن(خوبی)خیلی بزرگی دارن اونم امنیته!اره داداش وقتی تو ویندوز یه ویروس به اسم سالیتی افتاد به جون سیستمت اونوقت مجبور شدی ویندوزتو عوض کنی و یه دیسک نجات بگیریو باهاش ویروس رو پاک کنی میفهمی کدوم بهتره!
انتی ویروس اورجینال هم که تو این زمونه افسانه شده با این قیمت دلار!
در ضمن ویندوز تو حالت عدی هر ۳ یا ۴ ماه باید عوض بشه!ولی اوبونتو و سایر توزیع ها اینطور نیست!
کی گفته ویندوز هر ۳ تا ۴ ماه باید عوض بشه من ویندوز xp الان ۲ سال میشه رو سیستمم نصبه ویندوز سون هم الان حدود ۱.۵ ساله! خودم پاکشون نکنم تا چند سال دیگه هم رو سیستم میمونه! کسی که بلد باشه با سیستم درست کار کنه احتیاجی هم نداره الکی سیستم عامل رو تعویض کنه! در مورد آنتی ویروس هم آنتی ویروسهای رایگان هستش که برای کاربرهای خانگی خیلی هم خوبه و جواب میده. مثل اویرا، اواست یا همین آنتی ویروس خود مایکروسافت (MSE) اگه هم میخواهید ضعف های ویندوز رو بگید خواهشا مستدل حرف بزند. آدمی که ناشی باشه ویندوز که سهله هر سیستم عامل دیگه ای هم کار کنه میزنه نابودش میکنه  ;D
« آخرین ویرایش: 27 آبان 1391، 11:19 ق‌ظ توسط BijanRTW »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #43 : 27 آبان 1391، 11:57 ق‌ظ »
من روی ویندوز سون مشکل تعویض مداوم ویندوز رو نداشتم و راحت تا دو سالی کار میده و بیشتر و مشکلی پیش نمیاد
ولی اصلی ترین دلیل استفاده از ویندوز
بازی ها هستش
ما که تو دنیا دل خوشی نداریم
با همین بازی سرگرمیم
البته عادت به ویندوز و اینترنت دانلود منیجر خوبی که برا ویندوز هست و این که دیدن فیلم های زیرنویس دار راحت تره و تو لینوکس وقتی بازه زمانی زیر نویس رو میخوای تنظیم کنی مدام کرش میکنه ولی kmp پلیر اصلا اینجوری نیست و ...
پخش صحیح فرمت های صوتی مخصوصا mid که کلا تو لینوکس داغونه
و این که جدیدا دانشجو شدیم و سایتش با اینترنت ایکسپلوریر بالا میاد فقط و ...
اینا دلایل استفاده از ویندوزه
البته چون من کار نمیکنم تو آفیس و فعلا لازمش ندارم ولی بعدا برای نوشتن مقاله و پروژه اینا آفیس هم یکی از دلایل خواهد بود !
همچنین سازگاری نداشتن کارت های گرافیک و عدم استفاده از تمام توان فنی
و خراب شدن فایل سیستم فلش با لینوکس و خونده نشدن دیوایس ها بعد این که از لینوکس یه چیزی میریزی توش (البته گاهی)
ولی همچنان میگم اصلی ترین دلیل همون بازی هست بقیه چیز ها رو تا حدودی میشه درستش کرد (البته غیر از گرافیک) ولی بازی مجبور میکنه ویندوز هم استفاده کنیم :P
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #44 : 27 آبان 1391، 12:05 ب‌ظ »
نقل‌قول
و خراب شدن فایل سیستم فلش با لینوکس و خونده نشدن دیوایس ها بعد این که از لینوکس یه چیزی میریزی توش (البته گاهی)

اره الان یکی از دلایل من هم در استفاده از ویندوز همینه.چند بار برای دوستام فایل ریختم از لینوکس روی فلش ک بعدا تو وپیندوز 0 کیلو شده بودن... و قتی باز فلش رو به لینوکش میزدم هم خبری از فایلهای نبود...