انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟  (دفعات بازدید: 39210 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ارباب آرما

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
  • جهانی بیاندیش، محلی انجام بده.
    • Jellyfish Security
پاسخ : چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟
« پاسخ #60 : 27 آبان 1391، 09:09 ب‌ظ »
در ضمن در خصوص بحثی که دوستان راه انداختن بگم که منم به شخصه 2 ساله که ویندوز هفتم رو تعویض نکردم و هیچ مشکلی هم با اون ندارم.
با اینکه ویندوز من اوریجینال نیست ولی همیشه اون رو آپدیت می کنم و مشکلات امنیتی اون رو رفع می کنم.
همپنین من هیچ اعتقادی به آنتی ویروس ندارم چون اگر قرار باشه سیستم به بدافزار آلوده بشه هیچ آنتی ویروسی نمی تونه در مقابل اون ایستادگی کنه.
این که میگن ویروس در ویندوز بیشتر هست کاملا درسته چون با توجه به اینکه ویندوز سیستم عامل محبوب در بین کاربران خانگی هست، مسلما این برای بدافزار نویس ها منطقی تر هست که سراغ سیستم عاملی برن که بیشترین قربانی را خواهد داشت وگرنه تفاوت چندانی در سناریو آلوده کردن سیستم عامل های گوناگون وجود ندارد. برای اثبات این قضیه می توان به ویروسی شدن اندروید (که بیس لینوکسی دارد) پس از فراگیر کردن آن اشاره کرد...
این مهم نیست که من کی هستم، من رو از روی کارهایی که می کنم می شناسند. <آغاز بتمن>

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #61 : 27 آبان 1391، 09:37 ب‌ظ »
نقل‌قول
این که میگن ویروس در ویندوز بیشتر هست کاملا درسته چون با توجه به اینکه ویندوز سیستم عامل محبوب در بین کاربران خانگی هست، مسلما این برای بدافزار نویس ها منطقی تر هست که سراغ سیستم عاملی برن که بیشترین قربانی را خواهد داشت وگرنه تفاوت چندانی در سناریو آلوده کردن سیستم عامل های گوناگون وجود ندارد. برای اثبات این قضیه می توان به ویروسی شدن اندروید (که بیس لینوکسی دارد) پس از فراگیر کردن آن اشاره کرد...
با این حرفت کار دست خودت دادی الان که دانیال بیاد سراغت .  :biggrin: :biggrin:  حالا از شوخی بگذریم . خودم یه زمانی ویندوز (xp) کار میکردم .این آخریها انگار یکی با یه طناب داشت خفم میکرد نمیدونم چرا.  :-k :-k :-k خلاصه از یه راه غیر مستقیم با گنو/لینوکس آشنا شدم . یادم هست برای کانفیگ کردن مودم Adsl ام نفری که اومده بود گفت مگه شغلت چیه؟ گفتم چطور ؟ گفت :آخه لینوکس کار میکنی .( البته از اونجایی که شغلم هیچ ربطی به دنیای کامپیوتر اللخصوص گنو/لینوکس نداره ).در جوابش گفتم از سر علاقه .اون همین جور مات و مبهوت مونده بود . برای امثال من هیچی مثل دست به آچار شدن لذت بخش نیست .
« آخرین ویرایش: 27 آبان 1391، 09:39 ب‌ظ توسط _Behrooz_ »
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #62 : 27 آبان 1391، 10:15 ب‌ظ »
نقل‌قول
ین که میگن ویروس در ویندوز بیشتر هست کاملا درسته چون با توجه به اینکه ویندوز سیستم عامل محبوب در بین کاربران خانگی هست، مسلما این برای بدافزار نویس ها منطقی تر هست که سراغ سیستم عاملی برن که بیشترین قربانی را خواهد داشت وگرنه تفاوت چندانی در سناریو آلوده کردن سیستم عامل های گوناگون وجود ندارد.

دانیـــــــــال...؟!!!
این فوش داد ;D ;D

ولی من قبول ندارم چون بحث امنیته و حفره های امنیتی و باگها!
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین ارباب آرما

• Newbie
  • *
    • Jellyfish Security
« پاسخ #63 : 27 آبان 1391، 10:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
با این حرفت کار دست خودت دادی الان که دانیال بیاد سراغت .  :biggrin: :biggrin:  حالا از شوخی بگذریم . خودم یه زمانی ویندوز (xp) کار میکردم .این آخریها انگار یکی با یه طناب داشت خفم میکرد نمیدونم چرا.  :-k :-k :-k خلاصه از یه راه غیر مستقیم با گنو/لینوکس آشنا شدم . یادم هست برای کانفیگ کردن مودم Adsl ام نفری که اومده بود گفت مگه شغلت چیه؟ گفتم چطور ؟ گفت :آخه لینوکس کار میکنی .( البته از اونجایی که شغلم هیچ ربطی به دنیای کامپیوتر اللخصوص گنو/لینوکس نداره ).در جوابش گفتم از سر علاقه .اون همین جور مات و مبهوت مونده بود . برای امثال من هیچی مثل دست به آچار شدن لذت بخش نیست .

تغییرات زیادی از ویندوز XP تا ویندوز هشت رخ داده است.
امنیت در ویندوز هفت به مراتب بسیار بالاتر از XP هست ولی کسی نمی تونه رخنه های امنیتی بالا ویندوز نسبت به لینوکس رو انکار کنه و دقیقا به خاطر همین مسئله هست که اغلب سراغ سرورهای لینوکسی میرن ولی...
بحث اصلی ما در اینجا امنیت کلاینت ها هست. کلاینت ها اغلب با بدافزارها مورد آسیب قرار می گیرند نه رخنه های امنیتی. واقعا چه لزومی داره که یک کلاینت با رخنه های امنیتی مورد نفوذ قرار بگیره؟
دلیل اینکه در XP شما سنگینی خاصی احساس می کردید کاملا واضح هست. XP سیستم عامل محبوبی هست و به همون نسبت بدافزارهای بیشتری برای اون نوشته شده. کسی اگر بتونه درست به سیستم عاملش برخورد کنه توی همون XP هم با مشکل بر نخواهد خورد.
شاید بگید خب همه که متخصص نیستند. این گفته شما کاملا صحیح هست ولی این رو در نظر بگیرید که پیدا کردن تخصص در ویروسی نشدن بسیار راحت تر از کلانجار با برنامه های ترمینال لینوکس هست. منظورم اینه که برای یک کاربر معمولی ویندوز امکانات بیشتری داره و راحت تر هست و برای یک کاربر حرفه ای هم تفاوت چندانی وجود نداره.
نقل‌قول
در بالا توضیح دادم...
این مهم نیست که من کی هستم، من رو از روی کارهایی که می کنم می شناسند. <آغاز بتمن>

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
« پاسخ #64 : 27 آبان 1391، 10:41 ب‌ظ »
نقل‌قول

امنیت در ویندوز هفت به مراتب بسیار بالاتر از XP هست ولی کسی نمی تونه رخنه های امنیتی بالا ویندوز نسبت به لینوکس رو انکار کنه و دقیقا به خاطر همین مسئله هست که اغلب سراغ سرورهای لینوکسی میرن ولی...
بحث اصلی ما در اینجا امنیت کلاینت ها هست. کلاینت ها اغلب با بدافزارها مورد آسیب قرار می گیرند نه رخنه های امنیتی. واقعا چه لزومی داره که یک کلاینت با رخنه های امنیتی مورد نفوذ قرار بگیره؟
دلیل اینکه در XP شما سنگینی خاصی احساس می کردید کاملا واضح هست. XP سیستم عامل محبوبی هست و به همون نسبت بدافزارهای بیشتری برای اون نوشته شده. کسی اگر بتونه درست به سیستم عاملش برخورد کنه توی همون XP هم با مشکل بر نخواهد خورد.
شاید بگید خب همه که متخصص نیستند. این گفته شما کاملا صحیح هست ولی این رو در نظر بگیرید که پیدا کردن تخصص در ویروسی نشدن بسیار راحت تر از کلانجار با برنامه های ترمینال لینوکس هست. منظورم اینه که برای یک کاربر معمولی ویندوز امکانات بیشتری داره و راحت تر هست و برای یک کاربر حرفه ای هم تفاوت چندانی وجود نداره.
نقل‌قول
در بالا توضیح دادم...
عجب حرف با معنایی :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
نقل‌قول
در بالا توضیح دادم...
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #65 : 27 آبان 1391، 10:48 ب‌ظ »
نگاه کنید امنیت لینوکس به این نیست که نمی تونه بد افزار ها رو اجرا کنه ؟!‌ امنیت لینوکس تو حفره گیری خوشکلی هست که کرده که من الان راحت دارم باهاش کار می کنم ! خود لینوکس یه کابوس داره به اسم Rootkit من وقتی اسمش رو می شنوم وحشت می کنم ولی تا شما Rootkit رو با دست خودت نصب نکنی هیچ اتفاقی نمی افته ! مشکل اونجایی هست که تو ویندوز تو کافیه کول دیسک آلوده رو فقط باز کنی نه کدی می خواد نه رمز عبور می زنی نه دسترسی Root می خواد خودش اجازه واسه خودش صادر می کنه و کله سیستمت رو می یاره پایین !
اوفتاد الان  8)
اما برای من لینوکس به خاطر امنیتش ارزشمند نیست بلکه به خاطر فلسفه اش ارزشمند است توی جایی که واسه یه سیستم عامل ۲۰۰ دلار (دوستان قیمت دلار هم رفته بالا) هست اینکه یه عده بیان تلاش کنن تا ما نرم افزار آزاد داشته باشیم خودش خیلیه ! لینوکس به من یاد داد که اگر مشکلی داری به بقیه وابسته نباش خودت درستش کن !
لینوکس به من یاد داد هر چه به رابط های پیشرفته تر می روی یادت باشد اینها یه پشت صحنه ای دارند به من یاد داد بفهمم کامپیوترم چی می کند من قبلا تو ویندوز به وایمکسم وصل می شدم ولی نمی دونستم داره چه می کنه الان حتی می دونم چند تا دکل اطراف خونه ماست و حتی کدوم قوی تره ! و حتی بعضی وقت ها که فرکانس قوی وصل نمی شه به فرکانس ضعیفه وصل می شم ولی در ویندوز چون برنامه اش طوری نوشته شده که فقط به فرکانس قویه وصل بشه وقتی که دکل قویه خرابه باید منظر بمونم تا درست شه !
لینوکس به من یاد داد که اگر از ظاهر سیستم عاملت خوشت نمی یاد لازم نیست چند سال صبر کنی تا نسخه جدیدی عرضه بشه کافیه خودت رابطت رو انتخاب کنی !
و اما ...
جالب اینه که شنیدم خود ماکروسافت هم واسه بعضی سرور هاش از لینوکس استفاده می کنه (جل الخالق)  :o
« آخرین ویرایش: 27 آبان 1391، 11:08 ب‌ظ توسط h1229m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین ارباب آرما

• Newbie
  • *
    • Jellyfish Security
« پاسخ #66 : 27 آبان 1391، 10:56 ب‌ظ »
نگاه کنید امنیت لینوکس به این نیست که نمی تونه بد افزار ها رو اجرا کنه ؟!‌ امنیت لینوکس تو حفره گیری خوشکلی هست که کرده که من الان راحت دارم باهاش کار می کنم ! خود لینوکس یه کابوس داره به اسم Rootkit من وقتی اسمش رو می شنوم وحشت می کنم ولی تا شما Rootkit رو با دست خودت نصب نکنی هیچ اتفاقی نمی افته ! مشکل اونجایی هست که تو ویندوز تو کافیه کول دیسک آلوده رو فقط باز کنی نه کدی می خواد نه رمز عبور می زنه کله سیستمت رو می یاره پایین !
اوفتاد الان  8)

احساس می کنم که شما پست قبلی من رو نخوندید.
بحث سر رخنه های امنیتی نیست. بحث سر بدافزارهاست.
به راحتی میشه بدافزاری برای لینوکس نوشت که در قالب برنامه کاربردی اهداف خودش را دنبال کند. (مانند چیزی که در اندروید می بینیم)
آیا مشکلی که کاربران عادی با ویندوز دارن رخنه های امنیتی اونه یا بدافزارهای زیادی که برای اون وجود داره؟!
فکر نمی کنید که اگر گنولینوکس هم فراگیر بود، بدافزارهای رایج اون هم زیاد میشد؟
در ضمن مشکل اتوران حافظه های فلش تا حد زیادی در نسخه های پس از XP رفع شده است. (در وجود سایر رخنه ها بحثی نیست)

آفلاین ارباب آرما

• Newbie
  • *
    • Jellyfish Security
« پاسخ #67 : 27 آبان 1391، 10:58 ب‌ظ »
و جا داره که من یک پیشنهاد هم برای برخی از دوستان داشته باشم و اون اینه که در مورد لحن صحبت کردنشون دقت بیشتری داشته باشند.
این نوع صحبت کردن بیشتر انسان رو یاد لجن پراکنی های استالمن پس از مرگ استیو جابز میندازه...

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #68 : 27 آبان 1391، 11:04 ب‌ظ »
نگاه کنید امنیت لینوکس به این نیست که نمی تونه بد افزار ها رو اجرا کنه ؟!‌ امنیت لینوکس تو حفره گیری خوشکلی هست که کرده که من الان راحت دارم باهاش کار می کنم ! خود لینوکس یه کابوس داره به اسم Rootkit من وقتی اسمش رو می شنوم وحشت می کنم ولی تا شما Rootkit رو با دست خودت نصب نکنی هیچ اتفاقی نمی افته ! مشکل اونجایی هست که تو ویندوز تو کافیه کول دیسک آلوده رو فقط باز کنی نه کدی می خواد نه رمز عبور می زنی نه دسترسی Root می خواد خودش اجازه واسه خودش صادر می کنه و کله سیستمت رو می یاره پایین !
اوفتاد الان  8)
من خوندم شما هم خوندی !
« آخرین ویرایش: 27 آبان 1391، 11:06 ب‌ظ توسط h1229m »

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #69 : 27 آبان 1391، 11:04 ب‌ظ »
ممنون از همه دوستان ! خیلی لطف میکنید اگر یکم مراعات همدیگر رو کنید تا بحثمون مثل بقیه تایپیک ها به بیراه نره ، مرسی .

منم نمیدونم چه حکمتیه یک احساس روان بودن خاصی تو ویندوز نسبت به گنو/لینوکس دارم احساس میکنم همه چیز رون تره ;D‌ حالا واقعا اینطوره یا احساسه رو نیمدونم ...

درباره پایداری ویندوز هم تا حد بسیار زیادی به کاربر و نحوه استفاده ارتباط داره هم ویندوز و هم گنو/لینوکس رو میشه تو اندک دقایقی نابود کرد فرقش اینکه لینوکس رو باید بلد باشی تا نابود کنی ;D

درباره مسائل امنیتی دانیال جان احتمالا میاد توضیح میده ولی تو ویندوز اگر بهش مسلط باشید به جرات میگم مشکلی پیش نمیاد براتون ، البته بستر آلوده شدن تو ویندوز کاملا آماده هست و با کوچک ترین اشتباه فرد آلوده ممیشه همچنین در ویندوز برای رسیدن به امنیتی مناسب باید کمی تنظیمات انجام داد و ... چیزی که تو گنو/لینوکس به صورت آماده ارايه میشه . و البته بازم اگر طرف مراقب نباشه آلوده میشه ;D در کل همون موضوع اول مطرح هست : کاربر

بعد این موضوع پلیر ( KM‌ ) و کدک ها و زیر نویس و گرافیک و فرمت هایی که عموم استفاده میکنند ، دروس دانشگاه ، فتوشاپ ،‌ IDM‌‌ ،‌ ابزار ها با GUI قدرتمند هم برا من مطرح هست .

البته با همه هم حاضرم کنار بیام ولی این موضوع ویدیو دیدن و سرعت الان خیلی اذیتم میکنه ...
« آخرین ویرایش: 27 آبان 1391، 11:06 ب‌ظ توسط YPSD »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #70 : 27 آبان 1391، 11:11 ب‌ظ »
ممنون از همه دوستان ! خیلی لطف میکنید اگر یکم مراعات همدیگر رو کنید تا بحثمون مثل بقیه تایپیک ها به بیراه نره ، مرسی .

منم نمیدونم چه حکمتیه یک احساس روان بودن خاصی تو ویندوز نسبت به گنو/لینوکس دارم احساس میکنم همه چیز رون تره ;D‌ حالا واقعا اینطوره یا احساسه رو نیمدونم ...

درباره پایداری ویندوز هم تا حد بسیار زیادی به کاربر و نحوه استفاده ارتباط داره هم ویندوز و هم گنو/لینوکس رو میشه تو اندک دقایقی نابود کرد فرقش اینکه لینوکس رو باید بلد باشی تا نابود کنی ;D

درباره مسائل امنیتی دانیال جان احتمالا میاد توضیح میده ولی تو ویندوز اگر بهش مسلط باشید به جرات میگم مشکلی پیش نمیاد براتون ، البته بستر آلوده شدن تو ویندوز کاملا آماده هست و با کوچک ترین اشتباه فرد آلوده ممیشه همچنین در ویندوز برای رسیدن به امنیتی مناسب باید کمی تنظیمات انجام داد و ... چیزی که تو گنو/لینوکس به صورت آماده ارايه میشه . و البته بازم اگر طرف مراقب نباشه آلوده میشه ;D در کل همون موضوع اول مطرح هست : کاربر

بعد این موضوع پلیر ( KM‌ ) و کدک ها و زیر نویس و گرافیک و فرمت هایی که عموم استفاده میکنند ، دروس دانشگاه ، فتوشاپ ،‌ IDM‌‌ ،‌ ابزار ها با GUI قدرتمند هم برا من مطرح هست .

البته با همه هم حاضرم کنار بیام ولی این موضوع ویدیو دیدن و سرعت الان خیلی اذیتم میکنه ...
من الان لینوکس دارم با رابط گنوم شل اینقدر سریع و پایداره که آدم حظ می کنه ماکروسافت خواست یه رابط شبیه آندروید بزنه موفق نشد واسه دکستاپ هم این کارو بکنه ولی بازم می گم گنوم شل ۲۰ مگی شرف داره به کل رابطه ماکروسافت
اما در مورد برنامه ها من اینو خودم امتحان کردم IDM به نسبت برنامه لینوکس همچین سرعت بالای هم نداره ثانیا شما برنامه شریف Free Download Manager رو نصب کن می فهمی گنو تو ویندوز هم عجب برنامه هایی داره
گیمپ هم واسه کاربرهای معمولی جایگزین مناسبی واسه فتوشاپه (شما که تو عکاسی کار نمی کنی ؟!) البته شنیدم لیبره آفیس و گیمپ می خوان تو نسخه های بعدی بترکونن ! اگه اینجوری بشه که ای شا الله می شه کم کم گرایش به سمت اینها هم زیاد می شه !
« آخرین ویرایش: 27 آبان 1391، 11:19 ب‌ظ توسط h1229m »

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #71 : 27 آبان 1391، 11:16 ب‌ظ »
برا من هم بهترین تجربه ام گنوم شل بوده و خیلی دوستش دارم ، الان دارم Cinnamon رو تست میکنم ...
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #72 : 27 آبان 1391، 11:22 ب‌ظ »
من تنها چیزی که خیلی دوست دارم اتفاق بیقته واسه لینوکس اینه که گرایش به سمت سیستم های آزاد و یا حداقل نیمه آزاد مثل (آندروید) زیاد بشه !تا امپراطوری ماکروسافت و انحصار طلبی وحشتناکش شکسته بشه ! و شرکت های نرم افزاری و بازی سازها مجبور بشن ما رو به حساب بیارن به عنوان یه قشر کاربر !

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #73 : 27 آبان 1391، 11:31 ب‌ظ »
نقل‌قول
(شما که تو عکاسی کار نمی کنی ؟!)

البته گیمپ برای کار عکاسی نیست :) برای کارهای گرافیکیه .میشه ازش استفاده کرد البته برای ویرایش عکس .

برای عکاسها نرم افزارهای بسیار خوبی تو گنو هست (تنها قسمتی که احساس کمبود نکردم واقعا تو لینوکس همین زمینه هست.نرم افزارهای بسیار کاملی هستن.) نرم افزار DarkTable و البته RAWtherapee...
« آخرین ویرایش: 27 آبان 1391، 11:33 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #74 : 27 آبان 1391، 11:45 ب‌ظ »
نقل‌قول

نقل‌قول
در بالا توضیح دادم...

ینی از نظر امنیت هیچ تفاوتی ندارن؟
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند