انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

چقدر با رعایت قوانین Copy Right  در این انجمن موافق هستید؟

موافقم.
49 (64.5%)
موافقم اما نه همیشه!
17 (22.4%)
مخالفم.
10 (13.2%)

مجموع آرای اعضا: 75

نویسنده موضوع: چقدر با رعایت قوانین Copy Right در این انجمن موافق هستید؟  (دفعات بازدید: 61227 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
این رشته را بخاطر این باز کردم تا کاربران مختلف نظرات خودشان در مورد اتفاقاتی  که در این چند وقت افتاده بیان کنند.

دو نمونه آن این دو رشته است:

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4781
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4890

که متاسفانه ناظرهای  انجمن (البته نه به اتفاق آرا)  مجبور به پاک کردن بعضی از پست ها و قفل رشته ها شدند.

می خواهم این مبحث را باز کنم شما چه قدر با  رعایت قوانین کپی رایت موافق هستید. هیچ کس در ایران نمی تواند بگوید در کامپیوتر خودش نرم افزار های دزدی نصب نکرده است. در بسیاری از موارد  متاسفانه این تنها راه و در بعضی از موارد هم متاسفانه راحت ترین راه است. پس بقول سارتر همه ی ما دارای دست های آلوده هستیم. ولی آیا باید اجازه طرح اینگونه مباحث را  در این انجمن داد؟

اینجا را  می توان یک تریبون آزاد دانست تا کار بران در مورد عملکرد ناظرها در موارد بالا و موارد مشابه  دیگر نظر دهند.
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1387، 03:31 ب‌ظ توسط platoali »

آفلاین ali.t

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
من به شخصه برای احترام به این موضوع همین الان تنها نرم افزار دزدی رو از روی کامپیوترم پاک می کنم!

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
هیچ کس در ایران نمی تواند بگوید در کامپیوتر خودش نرم افزار ها دزدی نصب نکرده است. در بسیاری از موارد  متاسفانه این تنها راه و در بعضی از موارد هم متاسفانه راحت ترین راه است. پس بقول سارتر همه ی ما دارای دست های آلوده هستیم. ولی آیا باید اجازه طرح اینگونه مباحث را  در این انجمن داد؟
هرکسی می تونه تو خونه ی خودش و با کامپیوتر خودش هرکاری دوست داشت بکنه و هر قانونی رو دلش خواست پایمال کنه :D :D، اما اینجا، انجمن کاربران ایرانی اوبونتو است و احترام به قوانین و لایسنس ها وظیفه ی تک تک افراد;) ;)

دو نمونه آن این دو رشته است:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4781
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4890
که متاسفانه ناظرهای  انجمن (البته نه به اتفاق آرا)  مجبور به پاک کردن بعضی از پست ها و قفل رشته ها شدند.
.....
اینجا را  می توان یک تریبون آزاد دانست تا کار بران در مورد عملکر ناظرها در موارد بالا و موارد مشابه  دیگر نظر دهند.

در حالت کلی با ادیت کردن مخالفم اما اگر این سخت گیری ها نباشه بعضی افراد رو خیال بر میداره که می شه قوانین رو دور زد...

این سخت گیری ها یعنی.... =>>> ;) ;) دور زدن ممنوع
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
من با تمام احترامی که برای قوانین انجمن و مدیران و ناظران و همچنین فلسفه اوپن سورس قایلم اما باید بگم که این بند از مرامنامه انجمن رو باعث جلوگیری از پیشرفت و توسعه می دونم و کلا قانون خوبی نمی بینم.

نقل‌قول
۱۴. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.

حالا من یه سوال داشتم که اگر من بخوام روی لینوکس یه نرم افزار غیرآزاد نصب کنم. مدیر لایسنس گنو میاد می گه نباید و نمیتونی اینکارو بکنی! برو روی همون ویندوز از این اداها در بیار ؟!
نه دوستان. فرض کنید اگر نرم افزارهای غیرآزاد از روی لینوکس جمع بشه اونوقت همه توزیع کننده ها باید برن در شرکتشونو تخته کنن دیگه

کپی رایت کاملا قانون قابل احترامیه اما نباید به بهانه کپی رایت جلوی خیلی از پیشرفت ها ( که عموما در مقابل این قانون نیستند بلکه در کنارش هستند ) را گرفت.
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery

این نقل قول از تمامی صحبت های شماست جناب dexidenova

در این انجمن نه به قانون کپی رایت بی احترامی می شود و نه خواهد شد ;) ;)

این بند از قوانین انجمن به شما تذکر می ده که شما حق معرفی نرم افزارهای غیر آزاد به کاربران انجمن برای استفاده کردن رو ندارید و مدیران برای جلوگیری از پایمال شدن قانون کپی رایت حق دارن اون تاپیک رو ویرایش و یا پاک کنند.

توی این بند از قوانین ذکر شده شما می تونید دو تا نرم افزار که یکی آزاد و یکی دارای کپی رایت هستند رو با هم مقایسه کنید...
توی مقایسه ی دو چیز هم اصولا یکی برتری دارد و یکی نقص ;) ;)

حالا متوجه شدید؟

تمامی اینها یعنی احترام به کپی رایت
این بند از قوانین انجمن یعنی جلوگیری از پایمال کردن قوانین و لایسنس ها
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
صد در صد مخالف قفل شکستن هستم  ;)
میدونیم که اکثر قاطع آدم هایی که اینجا هستند و کلا از لینوکس استفاده میکنند تو ایران یه روزی کاربر مایکروسافت ویندوز بوده اند و بسیار اتفاق افتاده که از کرک برای استفاده از یه برنامه استفاده کردیم . حتی ویندوزمونم کرک شده بوده  ;D
خوب حالا چی شد که اومدیم لینوکس :   از محیطش فقط خوشمون اومد؟   کابر پسند تر از ویندوز هستش؟ به روز تر از ویندوز هست؟  و....
هرکس نظری داره و به دلیلی اومده کابر لینوکس شده ولی دلیلی که اکثرا فکر کنم روش اتفاق نظر داشته باشیم نهیب وجدانمون بوده که برای ارضای نیازهامون مجبور بودیم  از نرم افزار های قفل شکسته  استفاده کنیم  . در واقع همین آزادی لینوکس یکی از محکم ترین دلایلی بوده که ما رو اینجا کشونده.
حالا که به هدفون رسیدیم به نظر من نباید راحت بگذاریم زیر پا له بشه

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
این هم در جواب به شما جناب badjoker

نقل‌قول
این بند از قوانین انجمن به شما تذکر می ده که شما حق معرفی نرم افزارهای غیر آزاد به کاربران انجمن برای استفاده کردن رو ندارید

چرا اونوقت ؟ اگر یه بنده خدایی بیاد ورژن پولی فلان نرم افزار رو برای استفاده همگان و اینکه لینوکس کاربردی تر بشه معرفی کنه ما باید اونو ban کنیم ؟
اگر اینجوری باشه که باید به همین چیزی که داریم کفایت کنیم و اصلا لینوکس رو بسط ندیم. بهتره یکبار دیگه اهداف اوپن سورس رو بخونید. و اینکه قرار نیست هرکسی بیاد ۳۰ هزار تومن بده یک سایت بزنه و یه فوریوم هم توش و هر قانونی خواست وضع کنه و کاربر ها رو ملزم که قانون های من  رو رعایت کنید. یا باید قانون خوب وضع کنیم یا قوانین رو اصلاح کنیم. این صحبت های من هیچ ربطی به کپی رایت نداره بلکه من به بند شماره ۱۴ اعتراض دارم که به بهانه کپی رایت سعی می کنه فهالیت ها رو در این انجمن محدود کنه. به نظر میاد ما فوریوم رو با ملک شخصی اشتباه گرفتیم. اگر شما قانونی وضع می کنید باید همه جوانبش رو ( از جمله حقوق کاربران ) رو رعایت کنید.

نقل‌قول

من فکر نکنم اصلا توی قانون کپی رایت که این همه سنگش رو به سینه می زنیم چنین چیزی نوشته باشه. بطور خلاصه کپی رایت یعنی اینکه اگر من یه چیزی می سازم ( اختراع می کنم یا ... ) شما برای استفاده باید پولش رو بدی. حالا مادی باشه یامعنوی. این دیگه چه ربطی به معرفی نرم افزار داره ؟ قرار نیست که با معرفی نرم افزار ازش استفاده کنیم. یک نفر ویژگی هاش رو می گه اگر کسی دوست داست میره پولش رو میده و استفاده می کنه. بنظر شما گناه کرک کننده به گردن معرفی کننده اون نرم افزاره ؟  اگر اینجوریه که باید دو سوته  سایت WWW.download.com رو به دلیلی معرفی و حتی امکان دانلود نرم افزارهای کپی رایت دار ببندن که. این چه حرفیه که شما میزنی آخه ؟ ( برای دیدن متن قانون کپی رایت ببینید : http://www.copyright.gov/title17 )
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1387، 07:08 ب‌ظ توسط dexidenova »
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
این هم در جواب به شما جناب badjoker

نقل‌قول
این بند از قوانین انجمن به شما تذکر می ده که شما حق معرفی نرم افزارهای غیر آزاد به کاربران انجمن برای استفاده کردن رو ندارید

چرا اونوقت ؟ اگر یه بنده خدایی بیاد ورژن پولی فلان نرم افزار رو برای استفاده همگان و اینکه لینوکس کاربردی تر بشه معرفی کنه ما باید اونو ban کنیم ؟
اگر اینجوری باشه که باید به همین چیزی که داریم کفایت کنیم و اصلا لینوکس رو بسط ندیم. بهتره یکبار دیگه اهداف اوپن سورس رو بخونید. و اینکه قرار نیست هرکسی بیاد ۳۰ هزار تومن بده یک سایت بزنه و یه فوریوم هم توش و هر قانونی خواست وضع کنه و کاربر ها رو ملزم که قانون های من رو رعایت کنید. یا باید قانون خوب وضع کنیم یا قوانین رو اصلاح کنیم. این صحبت من هیچ ربطی به کپی رایت نداره بلکه من به بند شماره ۱۴ اعتراض دارم که به بهانه کپی رایت سعی می کنه فهالیت ها رو در این انجمن محدود کنه. به نظر میاد ما فوریوم رو با ملک شخصی اشتباه گرفتیم. اگر شما قانونی وضع می کنید باید همه جوانبش رو ( از جمله حقوق کاربران ) رو رعایت کنید.

نقل‌قول

من فکر نکنم اصلا توی قانون کپی رایت که این همه سنگش رو به سینه می زنیم چنین چیزی نوشته باشه. بطور خلاصه کپی رایت یعنی اینکه اگر من یه چیزی می سازم ( اختراع می کنم یا ... ) شما برای استفاده باید پولش رو بدی. حالا مادی باشه یامعنوی. این دیگه چه ربطی به معرفی نرم افزار داره ؟ قرار نیست که با معرفی نرم افزار ازش استفاده کنیم. یک نفر ویژگی هاش رو می گه اگر کسی دوست داست میره پولش رو میده و استفاده می کنه. بنظر شما گناه کرک کردن به گردن معرفی کننده نرم افزاره ؟  اگر اینجوریه که باید دو سوته  سایت www.download.com رو به دلیلی معرفی و حتی امکان دانلود نرم افزارهای کپی رایت دار ببندن که. این چه حرفیه که شما میزنی آخه ؟ ( برای دیدن متن قانون کپی رایت ببینید : http://www.copyright.gov/title17 )
کاملا با شما موافقم

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
کاملا با آقای dexidenova موافقم البته اگه راهی نمونده باشه

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
« آخرین ویرایش: 15 خرداد 1387، 11:11 ب‌ظ توسط Rain_Wolf »

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
من هم با اینکه اصلا فلسفه ملسفه ام تعطیله! و به نظرم گاهی ی اشتباه هایی می کنم در دادن پاسخ ب دوستان!
البته که قوانین انجمن مهم و لازم الاجراست ! ولی وحی آسمانی هم نیست!
شاید یکمی بشه بهتر در این موارد واکنش نشون داد! به جای بستن پست و لاک کردن! با یک تذکر خصوصی و یاد آوری ی قوانین !
اما این بستن پست و ...  چون ی طورایی توی جمع اتفاق می افته ! صورت خوشی نداره!  @};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
من هم كاملا موافقم. ببينيد دوستان بهتر جو زده نشيم. ما تو ايران زندگي مي كنيم. و بايد بدونيم كه تو ايران كامپيوتر به چه صورتي پيشروي داره و همانطور هم كه در يكي از عنوان ها كه راجع به نرم افزار Maya بود و دوستان ناظر زحمت تعطيل كردنشو كشيدن :-X گفته بودم و تو ايران مستر كارت و امثال اين نداريم كه بتونيم از نرم افزارها به طور قانوني استفاده كنيم و ناچاريم كه قوانين كپي رايت رو زير پا بگذاريم. خدا شاهده من خودم تمام نرم افزارهام اورجينال شركتي است و تا حالا براي هيچ كس هم رايت نكرده ام چون اعتقاد دارم كه او شركت براي اين نرم افزار زحمت كشيده و اگر كسي واقعا به اون نرم افزار احتياج داشته باشه بايد خودش بره و اورجينال رو تهيه كنه. ولي آيا ما به نرم افزارهاي اورجينال اصلي شركت سازنده دسترسي داريم؟؟؟؟؟؟؟ اگه ما بخواهيم از روشون كپي نكنيم و كرك براشون نسازيم و و يا استفاده نكنيم: 1 - بايد جلوي پيشرفت خودمونو بگيريم 2- از نرم افزارهاي ضعيف و با امكانات كم استفاده كنيم(نرم افزارهاي مضخرف رايگان) 3 - بريم 10-15 سال نرم افزار كار كنيم تا بتونيم با سورس لينوكس كه در اختيار داريم برنامه هاي كاربردي خوب(اگه بتونيم) بنويسيم و استفاده كنيم. :'( ??? :o ???
خواهشن منطقي باشين
در این مورد که واقعا بسیاری برنامه ها هستند که در اوپن سورس همتایی براشون نیست!  خب راه حل اش مطرح شده!  فقط قانون ازمون خواسته که مقایسه کنیم! تا حداقل ی معادل آزاد اش رو هم معرفی کرده باشیم !  ولی انتخاب با کسی هم که می خواد کار کنه!
شاید هدف این بوده که اگه ی نرم افزار آزاد نتیجه ی مباحث امون شد! ی چشم اندازی هم آینده ی اوپن سورس اش داشته باشیم! ممکنه در همین اثنا  ی معادل خوب اش رو هم گیر آوردیم!  نه؟ آیا خیلی سخته میشه این طوري؟  و البته دور زدن هم به قول سجاد نخواد بود!
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
من مخالفم
من نویسنده ی لینک دومی هستم
آقا مثلا ما در یک جامعه آزاد و اوپن هستیم ولی وقتی من آزاد نیستم که حرفم رو بزنم چه فایده . خوشحالم این بخث درست شد .
آقا بحث آزادی و دزدی رو از چه دیدگاهی می بینی.
اره . وقتی فوتوشاپ کلوز سورس هستش من می تونم از معادلش در لینوکس از گیمپ استفاده کنم . اگه من فتوشاپ رو کرک کردم و تو کامی داشتم اشکال به من وارده ولی وقتی من هیچ داریوری برای لینوکسم که فدورا هست نیست و مجبور با 14 کار کنم باید چه کار کنم . نمی تونم برای دانلود یک فایل 4 مگابایت یک ساعت صبرکنم . خوب من لینوکس رو باید ببوسم برم ویندوز کار کنم که .
این چه آزادی هست که شما برای خودتون تعریف کردی . همیشه باید استثنا ها رو در نظر بگیرین . نه اینکه هر چی دیدن برین قفلش کنید.
این آزادی نیست . این زور هستش .

وقتی شرکتی مثل linuxant می اد مودم های ۵۶ رو به فروش می زاره و من امکان خریدش رو ندارم چی کار باید کنم . خوب بیاد کرکش کنم دیگه .

کمی فکر کنین . نه اینکه هر چی که با قانون نچندان عقلانی شما متضاد بود برین اون رو قفل کنید . اصلا قفل کردن چیه ؟؟؟ چرا نمی ذارین بچه ها حرفشون رو بزنن.

من اعتراض دارم

قفل کردن یک پست به منظره نادیده گرفتن حق دیگران هست . چون دوست نداشتین حرف من رو بشنوین . خوبه حداقل یکی پیداش شد این بحث رو راه بندازه .

من هیچ آزادی در این قوانین شما نمی بینم . چون برای استثنا ها هیچ موردی رو یاد نکردین. باید بدونین که قانون هیچ وقت مطلق نیست .

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین سجاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 319
  • نیست ‌بر لوح‌ دلم‌ جز الف‌ قامت ‌یار
    • http://sjb.ir
من مخالفم
من نویسنده ی لینک دومی هستم
آقا مثلا ما در یک جامعه آزاد و اوپن هستیم ولی وقتی من آزاد نیستم که حرفم رو بزنم چه فایده . خوشحالم این بخث درست شد .
آقا بحث آزادی و دزدی رو از چه دیدگاهی می بینی.
اره . وقتی فوتوشاپ کلوز سورس هستش من می تونم از معادلش در لینوکس از گیمپ استفاده کنم . اگه من فتوشاپ رو کرک کردم و تو کامی داشتم اشکال به من وارده ولی وقتی من هیچ داریوری برای لینوکسم که فدورا هست نیست و مجبور با 14 کار کنم باید چه کار کنم . نمی تونم برای دانلود یک فایل 4 مگابایت یک ساعت صبرکنم . خوب من لینوکس رو باید ببوسم برم ویندوز کار کنم که .
این چه آزادی هست که شما برای خودتون تعریف کردی . همیشه باید استثنا ها رو در نظر بگیرین . نه اینکه هر چی دیدن برین قفلش کنید.
این آزادی نیست . این زور هستش .

وقتی شرکتی مثل linuxant می اد مودم های ۵۶ رو به فروش می زاره و من امکان خریدش رو ندارم چی کار باید کنم . خوب بیاد کرکش کنم دیگه .

کمی فکر کنین . نه اینکه هر چی که با قانون نچندان عقلانی شما متضاد بود برین اون رو قفل کنید . اصلا قفل کردن چیه ؟؟؟ چرا نمی ذارین بچه ها حرفشون رو بزنن.

من اعتراض دارم

قفل کردن یک پست به منظره نادیده گرفتن حق دیگران هست . چون دوست نداشتین حرف من رو بشنوین . خوبه حداقل یکی پیداش شد این بحث رو راه بندازه .

من هیچ آزادی در این قوانین شما نمی بینم . چون برای استثنا ها هیچ موردی رو یاد نکردین. باید بدونین که قانون هیچ وقت مطلق نیست .

حرفت حسابه  ;)

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
من هم كاملا موافقم. ببينيد دوستان بهتر جو زده نشيم. ما تو ايران زندگي مي كنيم. و بايد بدونيم كه تو ايران كامپيوتر به چه صورتي پيشروي داره و همانطور هم كه در يكي از عنوان ها كه راجع به نرم افزار Maya بود و دوستان ناظر زحمت تعطيل كردنشو كشيدن :-X گفته بودم و تو ايران مستر كارت و امثال اين نداريم كه بتونيم از نرم افزارها به طور قانوني استفاده كنيم و ناچاريم كه قوانين كپي رايت رو زير پا بگذاريم. خدا شاهده من خودم تمام نرم افزارهام اورجينال شركتي است و تا حالا براي هيچ كس هم رايت نكرده ام چون اعتقاد دارم كه او شركت براي اين نرم افزار زحمت كشيده و اگر كسي واقعا به اون نرم افزار احتياج داشته باشه بايد خودش بره و اورجينال رو تهيه كنه. ولي آيا ما به نرم افزارهاي اورجينال اصلي شركت سازنده دسترسي داريم؟؟؟؟؟؟؟ اگه ما بخواهيم از روشون كپي نكنيم و كرك براشون نسازيم و و يا استفاده نكنيم: 1 - بايد جلوي پيشرفت خودمونو بگيريم 2- از نرم افزارهاي ضعيف و با امكانات كم استفاده كنيم(نرم افزارهاي مضخرف رايگان) 3 - بريم 10-15 سال نرم افزار كار كنيم تا بتونيم با سورس لينوكس كه در اختيار داريم برنامه هاي كاربردي خوب(اگه بتونيم) بنويسيم و استفاده كنيم. :'( ??? :o ???
خواهشن منطقي باشين
در این مورد که واقعا بسیاری برنامه ها هستند که در اوپن سورس همتایی براشون نیست!  خب راه حل اش مطرح شده!  فقط قانون ازمون خواسته که مقایسه کنیم! تا حداقل ی معادل آزاد اش رو هم معرفی کرده باشیم !  ولی انتخاب با کسی هم که می خواد کار کنه!
شاید هدف این بوده که اگه ی نرم افزار آزاد نتیجه ی مباحث امون شد! ی چشم اندازی هم آینده ی اوپن سورس اش داشته باشیم! ممکنه در همین اثنا  ی معادل خوب اش رو هم گیر آوردیم!  نه؟ آیا خیلی سخته میشه این طوري؟  و البته دور زدن هم به قول سجاد نخواد بود!
عرض ادب خدمت شما آقاي طالقاني
اين كه فرموديد نرم افزارهاي اپن سورس عالي زياد پيدا ميشه رو قبول ندارم. خواهشن يه كم بررسي كنيد و ببينيد از زماني كه وارد لينوكس شده ايد با چند نرم افزار واقعا كاربردي و مفيد و درآمدزا كار كرده ايد. كار من كلا گرافيك ، طراحي و انيميشن است. حالا مي خوام ببينم معادل CorelDRAW - Maya - Adobe Premiere - Adobe Photoshop و ده ها نرم افزار ديگه مثل اينها معادل در لينوكس چيست؟ شايد بگيد مثلا گيمپ معادل فتوشاپ در لينوكس است كه در اون صورت بايد بگم كه شما هيچ موقع به صورت تخصصي با فتوشاپ كار نكردين. اينو قبول كنيد كه معادل نرم افزارهاي ويندوز هنوز در لينوكس نيست و ما بايد از اونها در لينوكس استفاده كنيم و اين مستلزم دور زدن نرم افزار و استفاده از كرك است. ::)