این هم در جواب به شما جناب badjoker
این بند از قوانین انجمن به شما تذکر می ده که شما حق معرفی نرم افزارهای غیر آزاد به کاربران انجمن برای استفاده کردن رو ندارید
چرا اونوقت ؟ اگر یه بنده خدایی بیاد ورژن پولی فلان نرم افزار رو برای استفاده همگان و اینکه لینوکس کاربردی تر بشه معرفی کنه ما باید اونو ban کنیم ؟
اگر اینجوری باشه که باید به همین چیزی که داریم کفایت کنیم و اصلا لینوکس رو بسط ندیم. بهتره یکبار دیگه اهداف اوپن سورس رو بخونید. و اینکه قرار نیست هرکسی بیاد ۳۰ هزار تومن بده یک سایت بزنه و یه فوریوم هم توش و هر قانونی خواست وضع کنه و کاربر ها رو ملزم که قانون های
من رو رعایت کنید. یا باید قانون خوب وضع کنیم یا قوانین رو اصلاح کنیم. این صحبت های من هیچ ربطی به کپی رایت نداره بلکه من به بند شماره ۱۴ اعتراض دارم که به بهانه کپی رایت سعی می کنه فهالیت ها رو در این انجمن محدود کنه. به نظر میاد ما فوریوم رو با ملک شخصی اشتباه گرفتیم. اگر شما قانونی وضع می کنید باید همه جوانبش رو ( از جمله حقوق کاربران ) رو رعایت کنید.
تمامی اینها یعنی احترام به کپی رایت
این بند از قوانین انجمن یعنی جلوگیری از پایمال کردن قوانین و لایسنس ها
من فکر نکنم اصلا توی قانون کپی رایت که این همه سنگش رو به سینه می زنیم چنین چیزی نوشته باشه. بطور خلاصه کپی رایت یعنی اینکه اگر من یه چیزی می سازم ( اختراع می کنم یا ... ) شما برای استفاده باید پولش رو بدی. حالا مادی باشه یامعنوی. این دیگه چه ربطی به معرفی نرم افزار داره ؟ قرار نیست که با معرفی نرم افزار ازش استفاده کنیم. یک نفر ویژگی هاش رو می گه اگر کسی دوست داست میره پولش رو میده و استفاده می کنه. بنظر شما گناه کرک کننده به گردن معرفی کننده اون نرم افزاره ؟ اگر اینجوریه که باید دو سوته سایت
WWW.download.com رو به دلیلی معرفی و حتی امکان دانلود نرم افزارهای کپی رایت دار ببندن که. این چه حرفیه که شما میزنی آخه ؟ ( برای دیدن متن قانون کپی رایت ببینید :
http://www.copyright.gov/title17 )