مجموع آرای اعضا: 75
0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
ظاهرا مسئولين محترم بدون توجه به نكات ذكر شده توسط مخالفان فقط حرف خودشون رو مي زنن. خب پس حال كنين و هر مطلبي رو خواستيد ببندين.
من مخالفممن نویسنده ی لینک دومی هستمآقا مثلا ما در یک جامعه آزاد و اوپن هستیم ولی وقتی من آزاد نیستم که حرفم رو بزنم چه فایده . خوشحالم این بخث درست شد . آقا بحث آزادی و دزدی رو از چه دیدگاهی می بینی.اره . وقتی فوتوشاپ کلوز سورس هستش من می تونم از معادلش در لینوکس از گیمپ استفاده کنم . اگه من فتوشاپ رو کرک کردم و تو کامی داشتم اشکال به من وارده ولی وقتی من هیچ داریوری برای لینوکسم که فدورا هست نیست و مجبور با 14 کار کنم باید چه کار کنم . نمی تونم برای دانلود یک فایل 4 مگابایت یک ساعت صبرکنم . خوب من لینوکس رو باید ببوسم برم ویندوز کار کنم که .این چه آزادی هست که شما برای خودتون تعریف کردی . همیشه باید استثنا ها رو در نظر بگیرین . نه اینکه هر چی دیدن برین قفلش کنید.این آزادی نیست . این زور هستش .
وقتی شرکتی مثل linuxant می اد مودم های ۵۶ رو به فروش می زاره و من امکان خریدش رو ندارم چی کار باید کنم . خوب بیاد کرکش کنم دیگه .
کمی فکر کنین . نه اینکه هر چی که با قانون نچندان عقلانی شما متضاد بود برین اون رو قفل کنید . اصلا قفل کردن چیه ؟؟؟ چرا نمی ذارین بچه ها حرفشون رو بزنن. من اعتراض دارمقفل کردن یک پست به منظره نادیده گرفتن حق دیگران هست . چون دوست نداشتین حرف من رو بشنوین . خوبه حداقل یکی پیداش شد این بحث رو راه بندازه .من هیچ آزادی در این قوانین شما نمی بینم . چون برای استثنا ها هیچ موردی رو یاد نکردین. باید بدونین که قانون هیچ وقت مطلق نیست .
نقلقول از: Rain_Wolf در 12 خرداد 1387، 10:57 بظظاهرا مسئولين محترم بدون توجه به نكات ذكر شده توسط مخالفان فقط حرف خودشون رو مي زنن. خب پس حال كنين و هر مطلبي رو خواستيد ببندين. شما دوست دارین اینجا دوستان نظر خودشون رو بگن یا فقط نظرات شما رو تائید کنن؟
gimp , blender , inkscape , xara , scribus و ....کافی است یک مقدار جستحو کنید.
می تونی از محصولات آن شرکت استفاده نکنی. می توانی آنرا کرک شده استفاده کنی ولی به قوانین اینجا تخطی نکنی. Wink
نقلقولمی تونی از محصولات آن شرکت استفاده نکنی. می توانی آنرا کرک شده استفاده کنی ولی به قوانین اینجا تخطی نکنی. Winkبالاخره ما نفهمدیم این کرک خوبه یا نه / مشکل می دونی جیه . مشکل اینه که مرغ یه پا داره . در ضمن میشه لینک کرک شده اش رو به من بدی ؟؟؟ اگه تونستی من دیگه هیچ حرفی نمی زنم . خوبه ؟؟؟من با هزار زحمت پیداش کردم . اگه تونستی برام پیداش کنم . مودم من hsf هستش . کرکش رو پیدا کن.اون وقت می گم که وقتی نمی تونی پیدا کنی ولی یک نفر داره و چقدر تو هم بهش نیاز داری جی کار باید بکنی
می تونی از محصولات آن شرکت استفاده نکنی. می توانی آنرا کرک شده استفاده کنی ولی به قوانین اینجا تخطی نکنی.
ر هر صورت هر چه قدر هم نیاز داشته باشی اسم این کار دزدی است.
نقلقول از: platoali در 12 خرداد 1387، 11:07 بظgimp , blender , inkscape , xara , scribus و ....کافی است یک مقدار جستحو کنید.ممنون از بابت يادآوري براي جستجو همه ي اين نرم افزارهايي رو كه معرفي كرديد نصب كردم و چون كاملا با اين نرم افزارها آشنايي دارم مي گم كه اين نرم افزارها نصف قابليت هايي اونهايي رو كه معرفي كردم رو ندارند. لطفا شما هم يه بار نصب كنيد و در نرم افزارها جستجو كنيد.
نقلقول از: Rain_Wolf در 12 خرداد 1387، 11:37 بظنقلقول از: platoali در 12 خرداد 1387، 11:07 بظgimp , blender , inkscape , xara , scribus و ....کافی است یک مقدار جستحو کنید.ممنون از بابت يادآوري براي جستجو همه ي اين نرم افزارهايي رو كه معرفي كرديد نصب كردم و چون كاملا با اين نرم افزارها آشنايي دارم مي گم كه اين نرم افزارها نصف قابليت هايي اونهايي رو كه معرفي كردم رو ندارند. لطفا شما هم يه بار نصب كنيد و در نرم افزارها جستجو كنيد. هیچ کس شما را مجبور نکرده که از باز متن استفاده کنی. اگر فکر می کنی محصولات باز متن آشغال هستند می توانی از محصولات دیگران استفاده کنی. لطفا فقط به قوانین اینجا احترام بگذار. این انجمن با توجه به اصول بازمتن پایه گذاری شده است.
کی گفته . من تا آخرش هستم . اونایی که رفتن از ترس حذف شدن بوده . من حرفم رو می زنم . از کسی هم نمی ترسم . تا دلتون می خواد امتیاز منفی بدین .