من بهتره اول چند تا بند از مقررات سایت رو نقل قول کنم:
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران
۲. شما توافق میکنید که هیچگونه ارسال ناقض قوانین حق نشر و طبع (Copyright) بدون اجازه رسمی از صاحبان آن حق نخواهید داشت.
ارسال هرزنامه، انبوهارسال، تبلیغات، نامههای زنجیروار، طرح و برنامههای شرکتهای هرمی و درخواستهای نامربوط و نامعقول نیز در این انجمنها ممنوع است.
۱۳. انجمنهای اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین کپی رایت را زیر پا بگذارد معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوانهایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ میداند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند میتوان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرمافزار، کتب و موارد مشابه.
۱۴. انجمنهای اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرمافزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوانهایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ میداند. مسلما انواع مقایسه بین نرمافزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.
پ.ن.۱. کلیه اعضای انجمنها در زمان ثبت نام این قوانین را مطالعه نموده و در صورت توافق عضو انجمنها شدهاند. این نسخهٔ قوانین تنها جهت مرور و یادآوری و اطلاع کاربران مهمان اینجا قرار گرفته است.
انجمن اوبونتو ایران
اولن که اینجا یک انجمن رسمیه و خب طبیعتا باید به قوانین رسمی خود اوبونتو هم احترام گذاشته بشه توش. در مود بقیه موارد هم کسی اینجا نگفته از برنامه کرک و دزدی استفاده نکنید. هر کسی دوست داشته باشه میتونه کرک کنه! به ما ربطی نداره. ممکنه کسی اصلا بخواد خودشو گول بزنه و بگه این کار دزدی نیست. کسی اینجا نمیخواد توی کار شخصی دیگران دخالت کنه. به ما ربطی نداره کی میخواد دزدی کنه و کی میخواد به اخلاقیات احترام بگذاره.
توی قوانین این بحث هست که
تبلیغ کرک و دزدی نکنید! این هم یک چیز منطقیه و طبیعی. اگر کسی دنبال این کارهاست جاهای مناسبتری هم برای این کارها هست.
در مورد تبلیغ نکردن برنامههای غیر آزاد هم خب اگر کمی دقت کنید، در سایت اوبونتو (
http://www.ubuntu.com/legal ) میبینید که نوشته شده که باید به کپیرایت احترام بگذاریم و حتی درج شده که کسی که ازاین سیستم استفاده میکنه، باید اپن سورس و نرمافزار آزاد رو قبول داشته باشه!
قاعدتا هم کسی که اینها رو قبول داره نمیاد نرمافزار غیر آزاد رو ترویج کنه!یکبار دیگه هم برای اون دوستمون که گفتن یکی بیاد و ۳۰ هزار تومن بده و سایت بزنه و انجمن راه بیندازه باید بگم که اینجا یک سایت رسمیه! یکی از معدود کشورهایی که این سیستم رو دارن ایران ما هست. سایت رسمی هم یعنی علاوه بر قوانین کشور خودمون، باید به قوانین بالادستی هم احترام بگذاریم! پس ۳۰ هزار تومنی یک کم لطفی عجیب هست و به نحوی نادیده گرفتن عظمت اینجا.
وقتی که کسی میاد و اینها رو میخونه (یا بی توجه از خوندنشون صرف نظر میکنه) و ناآگاهانه کلید قبول میکنم رو فشار میده، اشکال دیگه از مقررات نیست. نمیگم مقررات ما خوب هستن. خیر. حتی ما داریم روی اونها کار میکنیم که خوب بشه. اما بحث روی خوب بودن قانون یک بحث هست و بیقانونی هم یک چیز! آزادی هم این نیست که هرکس هرکار دلش خواست بکنه! این حرف رو حتی یک بچه هم میدونه. فانون برای نظم در کارها و پیشبرد اهداف هست و یک چارچوب که از مسیر خارج نشیم. همین قانون هم نیاز به بازبینی داره و کامل نیست. اما خیلی بهتر از بی قانونیه.
اجرای قانون دیکتاتوری نیست. نظم و قانونمندی است! به نظر
من قوانین سایت درمورد کپی رایت کاملا خوب هستند و من روی موارد دیگه خیلی نظرات دارم که خب با گروه راهبران درحال بحث و مطالعه بیشتر هستیم.