انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

چقدر با رعایت قوانین Copy Right  در این انجمن موافق هستید؟

موافقم.
49 (64.5%)
موافقم اما نه همیشه!
17 (22.4%)
مخالفم.
10 (13.2%)

مجموع آرای اعضا: 75

نویسنده موضوع: چقدر با رعایت قوانین Copy Right در این انجمن موافق هستید؟  (دفعات بازدید: 61242 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
کاملا با آقای dexidenova موافقم البته اگه راهی نمونده باشه
من هم كاملا موافقم. ببينيد دوستان بهتر جو زده نشيم. ما تو ايران زندگي مي كنيم. و بايد بدونيم كه تو ايران كامپيوتر به چه صورتي پيشروي داره و همانطور هم كه در يكي از عنوان ها كه راجع به نرم افزار Maya بود و دوستان ناظر زحمت تعطيل كردنشو كشيدن :-X گفته بودم و تو ايران مستر كارت و امثال اين نداريم كه بتونيم از نرم افزارها به طور قانوني استفاده كنيم و ناچاريم كه قوانين كپي رايت رو زير پا بگذاريم. خدا شاهده من خودم تمام نرم افزارهام اورجينال شركتي است و تا حالا براي هيچ كس هم رايت نكرده ام چون اعتقاد دارم كه او شركت براي اين نرم افزار زحمت كشيده و اگر كسي واقعا به اون نرم افزار احتياج داشته باشه بايد خودش بره و اورجينال رو تهيه كنه. ولي آيا ما به نرم افزارهاي اورجينال اصلي شركت سازنده دسترسي داريم؟؟؟؟؟؟؟ اگه ما بخواهيم از روشون كپي نكنيم و كرك براشون نسازيم و و يا استفاده نكنيم: 1 - بايد جلوي پيشرفت خودمونو بگيريم 2- از نرم افزارهاي ضعيف و با امكانات كم استفاده كنيم(نرم افزارهاي مضخرف رايگان) 3 - بريم 10-15 سال نرم افزار كار كنيم تا بتونيم با سورس لينوكس كه در اختيار داريم برنامه هاي كاربردي خوب(اگه بتونيم) بنويسيم و استفاده كنيم. :'( ??? :o ???
خواهشن منطقي باشين
در این مورد که واقعا بسیاری برنامه ها هستند که در اوپن سورس همتایی براشون نیست!  خب راه حل اش مطرح شده!  فقط قانون ازمون خواسته که مقایسه کنیم! تا حداقل ی معادل آزاد اش رو هم معرفی کرده باشیم !  ولی انتخاب با کسی هم که می خواد کار کنه!
شاید هدف این بوده که اگه ی نرم افزار آزاد نتیجه ی مباحث امون شد! ی چشم اندازی هم آینده ی اوپن سورس اش داشته باشیم! ممکنه در همین اثنا  ی معادل خوب اش رو هم گیر آوردیم!  نه؟ آیا خیلی سخته میشه این طوري؟  و البته دور زدن هم به قول سجاد نخواد بود!
عرض ادب خدمت شما آقاي طالقاني
اين كه فرموديد نرم افزارهاي اپن سورس عالي زياد پيدا ميشه رو قبول ندارم. خواهشن يه كم بررسي كنيد و ببينيد از زماني كه وارد لينوكس شده ايد با چند نرم افزار واقعا كاربردي و مفيد و درآمدزا كار كرده ايد. كار من كلا گرافيك ، طراحي و انيميشن است. حالا مي خوام ببينم معادل CorelDRAW - Maya - Adobe Premiere - Adobe Photoshop و ده ها نرم افزار ديگه مثل اينها معادل در لينوكس چيست؟ شايد بگيد مثلا گيمپ معادل فتوشاپ در لينوكس است كه در اون صورت بايد بگم كه شما هيچ موقع به صورت تخصصي با فتوشاپ كار نكردين. اينو قبول كنيد كه معادل نرم افزارهاي ويندوز هنوز در لينوكس نيست و ما بايد از اونها در لينوكس استفاده كنيم و اين مستلزم دور زدن نرم افزار و استفاده از كرك است. ::)

:) به نظرم عرض کردم  که در اوپن سورس همتایی ندارند!   شاید کج آوایی داشته ! ولی منم منظورم شما رو دارم! یعنی هستند برنامه هایی مثل خود فلش که بسیار هم روش کار کرده بودم! البته چند سال قبل و الان واقعا چیزی مثل pencil در حدی نیست که من رقبتی برای کار کردن باهاش پیدا کنم!  @};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
چه خوبه كه در آينده دوستان محترم بحث هاشو نو با توجه به رعايت مسئله ي كپي رايت در انجمن مطرح كنند.
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1387، 09:11 ب‌ظ توسط Rain_Wolf »

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
اميدوارم ناظرين محترم به جاي تعطيل و برداشتن كلي نظرات سعي در پيشرفت علمي كشور داشته باشن نه حفظ قوانين غير منطقي خودشون.

من نمی فهمم نحوه ی آموزش دزدی چه کمکی به پیشرفت علمی کشور می تواند بکند.

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
نقل‌قول
اینکه قرار نیست هرکسی بیاد ۳۰ هزار تومن بده یک سایت بزنه و یه فوریوم هم توش و هر قانونی خواست وضع کنه و کاربر ها رو ملزم که قانون های  من  رو رعایت کنید. یا باید قانون خوب وضع کنیم یا قوانین رو اصلاح کنیم........... به نظر میاد ما فوریوم رو با ملک شخصی اشتباه گرفتیم. اگر شما قانونی وضع می کنید باید همه جوانبش رو ( از جمله حقوق کاربران ) رو رعایت کنید.
میشه مودب بود ، به دیگران بی‌احترامی نکرد و بحث هم کرد.

نقل‌قول
اميدوارم ناظرين محترم به جاي تعطيل و برداشتن كلي نظرات سعي در پيشرفت علمي كشور داشته باشن نه حفظ قوانين غير منطقي خودشون.
دوست من کاربر محترم فکر کنم که این تاپیک رو یکی از ناظران ایجاد کردن.

دوستانی که مرتب صحبت از پیشرفت میکنن ، میتونن بیشتر توضیح بدن در این مورد. من متوجه نمیشم. این همه ساله برنامه‌های کرک شده مثل چی‌چی تو مغازه‌ها و خیابون ها ریخته. چه پیشرفتی حاصل شده؟

ضمن اینکه اینجا سه تا بحث جداگونه داره با هم بحث میشه که خوب نیست.

In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
اینجا انجمن اوبونتو گنو/لینوکس هست و همه ملزم به اطاعت از قوانین نرم افزار آزاد....

همین و بس.... فکر نکنم جای این همه شلوغ بازی و بحث و جدل باشه
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
اینجا انجمن اوبونتو گنو/لینوکس هست و همه ملزم به اطاعت از قوانین نرم افزار آزاد....

موافق. تمام

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
نقل‌قول
نوشته: platoali در امروز در ساعت 23:13:32 بعدازظهر

نوشته: Rain_Wolf در امروز در ساعت 22:55:36 بعدازظهر

نوشته: sorena در امروز در ساعت 23:16:22 بعدازظهر
نقل قول
اینکه قرار نیست هرکسی بیاد ۳۰ هزار تومن بده یک سایت بزنه و یه فوریوم هم توش و هر قانونی خواست وضع کنه و کاربر ها رو ملزم که قانون های  من  رو رعایت کنید. یا باید قانون خوب وضع کنیم یا قوانین رو اصلاح کنیم........... به نظر میاد ما فوریوم رو با ملک شخصی اشتباه گرفتیم. اگر شما قانونی وضع می کنید باید همه جوانبش رو ( از جمله حقوق کاربران ) رو رعایت کنید.
میشه مودب بود ، به دیگران بی‌احترامی نکرد و بحث هم کرد.

نقل قول
دوست من کاربر محترم فکر کنم که این تاپیک رو یکی از ناظران ایجاد کردن.

دوستانی که مرتب صحبت از پیشرفت میکنن ، میتونن بیشتر توضیح بدن در این مورد. من متوجه نمیشم. این همه ساله برنامه‌های کرک شده مثل چی‌چی تو مغازه‌ها و خیابون ها ریخته. چه پیشرفتی حاصل شده؟

ضمن اینکه اینجا سه تا بحث جداگونه داره با هم بحث میشه که خوب نیست.

دوستان عزيز اين دزدي كه شما مي گيد در تمام كشور و در بالاترين سطح انجام مي شود و اگر دزدي بود قانون جمهوري اسلامي ايران اونو نمي پذيرفت و ممنوع مي شد. :'( :'( :'(
و در ثاني ما نخواستيم دزدي رو آموزش بديم يا اينكه بگيم مثلا برين فلان زبان برنامه نويسي رو ياد بگيريد تا يادتون بديم چه طور كرك كنيد. ;D
بحث اصلي ما سر قوانين اين سايت است كه چرا تا يكي راجع به بررسي اينكه آيا در اينترنت آدرسي وجود دارد كه مثلا فلان كرك نرم افزار را داشته باشد اون تاپيك بسته ميشه؟ ::)
اين رو هم كه گفتم مربوط به پيشرفت كشور ميشود: اگر ما نتونيم با مثلا فلش كار كنيم چطور مي خوايم تو لينوكس كه اين همه، همه ي ماها قصد در گسترش اون داريم(حداقل با عضو شدن در سايت و صرف وقت و هزينه جهت يادگيري آن) مثلا يه سايت طراحي كنيم و از فايل هاي فلش در اون استفاده كنيم. ???
لطفا پاسخگوي سوالات باشيد نه اينكه بگيد همين و بس . شلوغ بازي نكنيد. ;)
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1387، 09:16 ب‌ظ توسط Rain_Wolf »

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
یک نکته، فلسفه باز متن باعث پیشرفت و تولید محصولاتی که ما الان به آنها افتخار می کنیم شده است. اگر آن زمان که  نه لینوکسی  وجود داشت و نه بازمتن زیاد مورد توجه بود همه  افراد مثل افرادی که بر نقض قوانین  اصرار دارند بودند هیچ کدام از این برنامه های عالی به صورت آزاد در اختیار شما نبود. باز متن قبل از این که یک روش تولید باشد یک فلسفه ی اخلاقی است. این مانند بقیه  اصول اخلاقی مانند دروغ نگفتن است که شما به محض قبول آن  خود را وجدانا متعهد به آن می دانید.

یکی از دلایلی که این قوانین وجود دارند این است که ما در این انجمن خود را متعهد به این اصول و ارزش ها می دانیم. برای  گسترش آن پافشاری و تلاش می کنیم و فکر می کنیم در دراز مدت این اصول باعث پیشرفت و بهتر شدن برای همه خواهد شد. من به شخصه هر روزه محدودیتهای استفاده از نرم افزار های باز متن را در کار هایم حس می کنم  (البته در بسیاری از موارد این برعکس می باشد و نرم افزار های باز متن برتری غیر باوری نسبت به دیگر انواع محصولات دارند.) ولی بخاطر اصولی که به آن اعتقاد دارم سعی در رفع این محدویتها و استفاده از راه های جایگزین  می کنم.

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
یک نکته، فلسفه باز متن باعث پیشرفت و تولید محصولاتی که ما الان به آنها افتخار می کنیم شده است. اگر آن زمان که  نه لینوکسی  وجود داشت و نه بازمتن زیاد مورد توجه بود همه  افراد مثل افرادی که بر نقض قوانین  اصرار دارند بودند هیچ کدام از این برنامه های عالی به صورت آزاد در اختیار شما نبود. باز متن قبل از این که یک روش تولید باشد یک فلسفه ی اخلاقی است. این مانند بقیه  اصول اخلاقی مانند دروغ نگفتن است که شما به محض قبول آن  خود را وجدانا متعهد به آن می دانید.

یکی از دلایلی که این قوانین وجود دارند این است که ما در این انجمن خود را متعهد به این اصول و ارزش ها می دانیم. برای  گسترش آن پافشاری و تلاش می کنیم و فکر می کنیم در دراز مدت این اصول باعث پیشرفت و بهتر شدن برای همه خواهد شد. من به شخصه هر روزه محدودیتهای استفاده از نرم افزار های باز متن را در کار هایم حس می کنم  (البته در بسیاری از موارد این برعکس می باشد و نرم افزار های باز متن برتری غیر باوری نسبت به دیگر انواع محصولات دارند.) ولی بخاطر اصولی که به آن اعتقاد دارم سعی در رفع این محدویتها و استفاده از راه های جایگزین  می کنم.

آخه دوست عزيز .
من مي گم من كه با اون نرم افزارهاي به خصوص كه خدمت همه عرض كردم كار مي كنم و الان هم واقعا دوست دارم با اوبونتو كار كنم چه كار بايد بكنم؟
من فكر مي كنم اگر ما بخواهيم در كل به قوانين كپي رايت احترام بگذاريم بايد با اوبونتو فقط آهنگ گوش بديم و به اينترنت وصل شيم و وارد اين انجمن شيو و ببينيم كه مثلا نرم افزار smplayer رو چه طور بايد نصب كنيم و امثال اينها...........
آيا به نظر شما با اين وضعيت اوبونتو و رعايت قوانين كپي رايت كار ديگه اي ميشه كرد؟ اين فقط يه سواله.

آفلاین Mammad81

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
با اجازه بزرگترا جسارتا من فکر میکنم کلا این قضیه دو تا بخش هست که به نظرم کلا جدا از هم هستند

اول بحث قانون انجمن هست که اون بندی که ذر کدید توشه
بحث دوم خود کپی رایت و مباحث مربوط بهش هست فکر میکنم کلا این دوتا جدا از هم هستن

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
نقل‌قول

اول از اینکه شاید فکر کنم این نوع از سخن گفتن بیشتر مناسب طرفداران دیکتاتور سورس باشد تا اوپن سورس !

نقل‌قول

دوم اینکه اگر یک مرور کوچیک روی مطالب می کردید درمی یافتید که هدف ما اولا نقد قوانین سایت و عملکرد بعضی از ناظرانه و نه آموزش کرک ! چون اینجا اصلا جاش نیست و میدونید که هزارتا انجمن کرک و کیجن هست.

نقل‌قول
یکی از دلایلی که این قوانین وجود دارند این است که ما در این انجمن خود را متعهد به این اصول و ارزش ها می دانیم

سوم اینکه باید توجه داشته باشید اکثر کاربرهایی که اینجا فعالیت می کنند بیشتر خود را تابع قوانین اوپن سورس می بینند تا قوانین فوریوم. و اصلا علت اصلی عضویت آنها و رونق این سایت وابستگی این سایت به اوبونتو و پروژه اوپن سورس است. وگرنه در خیلی از سایت ها بحث اوپن سورس مطرح است.

نقل‌قول
فکر می کنیم در دراز مدت این اصول باعث پیشرفت و بهتر شدن برای همه خواهد شد

من هم فکر کنم که این مقوله که قوانین سایت باعث پیشرفت نمی شن ( و حتی بلعکس ) رو در پست قبلی ام توضیح دادم.

نقل‌قول
من فكر مي كنم اگر ما بخواهيم در كل به قوانين كپي رايت احترام بگذاريم بايد با اوبونتو فقط آهنگ گوش بديم و به اينترنت وصل شيم و وارد اين انجمن شيو و ببينيم كه مثلا نرم افزار smplayer رو چه طور بايد نصب كنيم و امثال اينها...........
درسته که اوبونتو و کلا اوپن سورس نرم افزار های بسیار خوبی دارند که خیلی از کارها رو می شه با هشون کرد اما در کل با نظر شما موافقم. اگر بخوایم کپی رایت رو بدرستی اجرا کنیم یا باید دوبرابر حقوقمون رو بدیم فقط برای خرید نرم افزار ( که در اون صورت اوپن سورس دیگه کیلویی چند بود ؟ ) و یا اینکه از اوپن سورس  استفاده کنیم و خودمون رو به همینی که هست راضی کنیم !
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1387، 09:53 ب‌ظ توسط dexidenova »
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
من بهتره اول چند تا بند از مقررات سایت رو نقل قول کنم:

قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

۲. شما توافق میکنید که هیچ‌گونه ارسال ناقض قوانین حق نشر و طبع (Copyright) بدون اجازه رسمی از صاحبان آن حق نخواهید داشت.
ارسال هرزنامه، انبوه‌ارسال، تبلیغات، نامه‌های زنجیروار، طرح و برنامه‌های شرکتهای هرمی و درخواستهای نامربوط و نامعقول نیز در این انجمنها ممنوع است.

۱۳. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین کپی رایت را زیر پا بگذارد معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب و موارد مشابه.

۱۴. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.

پ.ن.۱. کلیه اعضای انجمنها در زمان ثبت نام این قوانین را مطالعه نموده و در صورت توافق عضو انجمنها شده‌اند. این نسخهٔ قوانین تنها جهت مرور و یادآوری و اطلاع کاربران مهمان اینجا قرار گرفته است.

انجمن اوبونتو ایران

اولن که اینجا یک انجمن رسمیه و خب طبیعتا باید به قوانین رسمی خود اوبونتو هم احترام گذاشته بشه توش. در مود بقیه موارد هم کسی اینجا نگفته از برنامه کرک و دزدی استفاده نکنید. هر کسی دوست داشته باشه میتونه کرک کنه! به ما ربطی نداره. ممکنه کسی اصلا بخواد خودشو گول بزنه و بگه این کار دزدی نیست. کسی اینجا نمی‌خواد توی کار شخصی دیگران دخالت کنه. به ما ربطی نداره کی میخواد دزدی کنه و کی میخواد به اخلاقیات احترام بگذاره.

توی قوانین این بحث هست که تبلیغ کرک و دزدی نکنید! این هم یک چیز منطقیه و طبیعی. اگر کسی دنبال این کارهاست جاهای مناسبتری هم برای این کارها هست.

در مورد  تبلیغ نکردن برنامه‌های غیر آزاد هم  خب اگر کمی دقت کنید، در سایت اوبونتو ( http://www.ubuntu.com/legal ) میبینید که نوشته شده که باید به کپی‌رایت احترام بگذاریم و حتی درج شده که کسی که ازاین سیستم استفاده میکنه، باید اپن سورس و نرم‌افزار آزاد رو قبول داشته باشه! قاعدتا هم کسی که اینها رو قبول داره نمیاد نرم‌افزار غیر آزاد رو ترویج کنه!

یکبار دیگه هم برای اون دوستمون که گفتن یکی بیاد و ۳۰ هزار تومن بده و سایت بزنه و انجمن راه بیندازه باید بگم که اینجا یک سایت رسمیه! یکی از معدود کشورهایی که این سیستم رو دارن ایران ما هست. سایت رسمی هم یعنی علاوه بر قوانین کشور خودمون، باید به قوانین بالادستی هم احترام بگذاریم! پس ۳۰ هزار تومنی یک کم لطفی عجیب هست و به نحوی نادیده گرفتن عظمت اینجا.

وقتی که کسی میاد و اینها رو میخونه (یا بی توجه از خوندنشون صرف نظر میکنه) و ناآگاهانه کلید قبول میکنم رو فشار میده، اشکال دیگه از مقررات نیست. نمیگم مقررات ما خوب هستن. خیر. حتی ما داریم روی اونها کار میکنیم که خوب بشه. اما بحث روی خوب بودن قانون یک بحث هست و بی‌قانونی هم یک چیز! آزادی هم این نیست که هرکس هرکار دلش خواست بکنه! این حرف رو حتی یک بچه هم میدونه. فانون برای نظم در کارها و پیشبرد اهداف هست و یک چارچوب که از مسیر خارج نشیم. همین قانون هم نیاز به بازبینی داره و کامل نیست. اما خیلی بهتر از بی قانونیه.

اجرای قانون دیکتاتوری نیست. نظم و قانونمندی است! به نظر من قوانین سایت درمورد کپی رایت کاملا خوب هستند و من روی موارد دیگه خیلی نظرات دارم که خب با گروه راهبران درحال بحث و مطالعه بیشتر هستیم.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
ظاهرا مسئولين محترم سفت و سخت روي رعايت قوانين كپي رايت توي اين انجمن هستند. ;D ;D ;D
واقعا قابل تحسينه كه همچين كساني توي كشور وجود دارند و اينقدر مصمم به رعايت قوانين حتي پيش خودشون و وجدانشون. \\:D/ \\:D/ \\:D/
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1387، 09:19 ب‌ظ توسط Rain_Wolf »

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
[
آخه دوست عزيز .
من مي گم من كه با اون نرم افزارهاي به خصوص كه خدمت همه عرض كردم كار مي كنم و الان هم واقعا دوست دارم با اوبونتو كار كنم چه كار بايد بكنم؟
آيا به نظر شما با اين وضعيت اوبونتو و رعايت قوانين كپي رايت كار ديگه اي ميشه كرد؟ اين فقط يه سواله.

فکر کنم خیلی در مورد لینوکس و باز متن و هم چنین اوبانتو کم لطفی می کنید. هزاران برنامه ی بدرد بخور و کم نظیر وجود دارد که کار کردن با آنها لذت بخش و  در بسیاری از موارد بهتر  از  مشابه های پولیشون است.

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
[
آخه دوست عزيز .

فکر کنم خیلی در مورد لینوکس و باز متن و هم چنین اوبانتو کم لطفی می کنید. هزاران برنامه ی بدرد بخور و کم نظیر وجود دارد که کار کردن با آنها لذت بخش و  در بسیاری از موارد بهتر  از  مشابه های پولیشون است.
خب من حرف شما رو به عنوان اينكه هنوز با لينوكس خيلي آشنا نيستم(مثلا) مي پذيرم. ولي دوستان قبول كنيد لينوكس هنوز نوپاست، و برنامه هاي اون واقعا كمه و جديد و زمان زيادي لازمه تا اين نرم افزارها جا بيفته و براي بعضي از كارها هم كه اصلا نرم افزارهاي تخصصي(شايد به نظر من) وجود نداره. مثلا در زمينه ي نرم افزرهاي طراحي برداري مثل كورل دراو.
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1387، 09:21 ب‌ظ توسط Rain_Wolf »