انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

چقدر با رعایت قوانین Copy Right  در این انجمن موافق هستید؟

موافقم.
49 (64.5%)
موافقم اما نه همیشه!
17 (22.4%)
مخالفم.
10 (13.2%)

مجموع آرای اعضا: 75

نویسنده موضوع: چقدر با رعایت قوانین Copy Right در این انجمن موافق هستید؟  (دفعات بازدید: 61239 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
ظاهرا مسئولين محترم بدون توجه به نكات ذكر شده توسط مخالفان فقط حرف خودشون رو مي زنن. ](*,)
 ??? :( :'(
خب پس حال كنين و هر مطلبي رو خواستيد ببندين.

شما دوست دارین اینجا دوستان نظر خودشون رو بگن یا فقط نظرات شما رو تائید کنن؟ ;)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
gimp , blender , inkscape , xara , scribus   و ....
کافی است یک مقدار جستحو کنید.

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
کسی با نظر من مشکلی نداشت . حرفم منطقی بود کسی حرفی نزد

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین H-Pianist

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
موافقم چون هر جا رو نگاه کنی عدم کپی رایت موج میزنه!!!

اینجا و هرجای دیگه هم شرط اول فعالیتش رعایت قوانینشه.
اینجا هم گفته شده کپی رایت باید رعایت بشه!!

پس فکر نمیکنم دلیلی برای مخالفت باهاش باشه!!

10000000 جا دیگه هست که میشه برای زیر پا گذاشتن کپی رایت بهش مراجعه کرد...

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
من مخالفم
من نویسنده ی لینک دومی هستم
آقا مثلا ما در یک جامعه آزاد و اوپن هستیم ولی وقتی من آزاد نیستم که حرفم رو بزنم چه فایده . خوشحالم این بخث درست شد .
آقا بحث آزادی و دزدی رو از چه دیدگاهی می بینی.
اره . وقتی فوتوشاپ کلوز سورس هستش من می تونم از معادلش در لینوکس از گیمپ استفاده کنم . اگه من فتوشاپ رو کرک کردم و تو کامی داشتم اشکال به من وارده ولی وقتی من هیچ داریوری برای لینوکسم که فدورا هست نیست و مجبور با 14 کار کنم باید چه کار کنم . نمی تونم برای دانلود یک فایل 4 مگابایت یک ساعت صبرکنم . خوب من لینوکس رو باید ببوسم برم ویندوز کار کنم که .

این چه آزادی هست که شما برای خودتون تعریف کردی . همیشه باید استثنا ها رو در نظر بگیرین . نه اینکه هر چی دیدن برین قفلش کنید.
این آزادی نیست . این زور هستش .

در هر حامعه ی آزادی قوانینی وجود دارد که باید به آنها احترام گذاشت. در هر صورت آزادی بودن open source  ربطی به قوانین این انجمن ندارد. هر جامعه ای برای خودش قوانین وضع کرده باید با آنها به احترام برخورد کرد.

وقتی شرکتی مثل linuxant می اد مودم های ۵۶ رو به فروش می زاره و من امکان خریدش رو ندارم چی کار باید کنم . خوب بیاد کرکش کنم دیگه .

می تونی از محصولات آن شرکت استفاده نکنی. می توانی آنرا کرک شده استفاده کنی ولی به قوانین اینجا تخطی نکنی.  ;)
کمی فکر کنین . نه اینکه هر چی که با قانون نچندان عقلانی شما متضاد بود برین اون رو قفل کنید . اصلا قفل کردن چیه ؟؟؟ چرا نمی ذارین بچه ها حرفشون رو بزنن.

من اعتراض دارم

قفل کردن یک پست به منظره نادیده گرفتن حق دیگران هست . چون دوست نداشتین حرف من رو بشنوین . خوبه حداقل یکی پیداش شد این بحث رو راه بندازه .

من هیچ آزادی در این قوانین شما نمی بینم . چون برای استثنا ها هیچ موردی رو یاد نکردین. باید بدونین که قانون هیچ وقت مطلق نیست .

مسلما این رشته برای این باز شده که شما بتوانید حرف های خودتان  را بزنید.

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
ظاهرا مسئولين محترم بدون توجه به نكات ذكر شده توسط مخالفان فقط حرف خودشون رو مي زنن. ](*,)
 ??? :( :'(
خب پس حال كنين و هر مطلبي رو خواستيد ببندين.

شما دوست دارین اینجا دوستان نظر خودشون رو بگن یا فقط نظرات شما رو تائید کنن؟ ;)
نظر منو تاييد كنن. ;) ;D نه فقط مي خوام منطقي تر نظر بدن.
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1387، 09:23 ب‌ظ توسط Rain_Wolf »

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
gimp , blender , inkscape , xara , scribus   و ....

ممنون از بابت يادآوري براي جستجو ](*,)
همه ي اين نرم افزارهايي رو كه معرفي كرديد نصب كردم و چون كاملا با اين نرم افزارها آشنايي دارم مي گم كه اين نرم افزارها نصف قابليت هايي اونهايي رو كه معرفي كردم رو ندارند.
لطفا شما هم يه بار نصب كنيد و در نرم افزارها جستجو كنيد. :P

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
می تونی از محصولات آن شرکت استفاده نکنی. می توانی آنرا کرک شده استفاده کنی ولی به قوانین اینجا تخطی نکنی.  Wink

بالاخره ما نفهمدیم این کرک خوبه یا نه / مشکل می دونی جیه . مشکل اینه که مرغ یه پا داره .

در ضمن میشه لینک کرک شده اش رو به من بدی ؟؟؟ اگه تونستی من دیگه هیچ حرفی نمی زنم . خوبه ؟؟؟
من با هزار زحمت پیداش کردم . اگه تونستی برام پیداش کنم . مودم من hsf هستش . کرکش رو پیدا کن.

اون وقت می گم که وقتی نمی تونی پیدا کنی ولی یک نفر داره و چقدر تو هم بهش نیاز داری جی کار باید بکنی

فرهاد فرامرزی

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
نقل‌قول
می تونی از محصولات آن شرکت استفاده نکنی. می توانی آنرا کرک شده استفاده کنی ولی به قوانین اینجا تخطی نکنی.  Wink

بالاخره ما نفهمدیم این کرک خوبه یا نه / مشکل می دونی جیه . مشکل اینه که مرغ یه پا داره .

در ضمن میشه لینک کرک شده اش رو به من بدی ؟؟؟ اگه تونستی من دیگه هیچ حرفی نمی زنم . خوبه ؟؟؟
من با هزار زحمت پیداش کردم . اگه تونستی برام پیداش کنم . مودم من hsf هستش . کرکش رو پیدا کن.

اون وقت می گم که وقتی نمی تونی پیدا کنی ولی یک نفر داره و چقدر تو هم بهش نیاز داری جی کار باید بکنی

من کاری ندارم که در لپ تاپ خودتان چه نرم افزاری نصب است. این زندگی شخصی خود شما می باشد. ولی اینکه  بخواهید این رویه غلط را در این جا تبلیغ کنی کار اشتباهی است.
در هر صورت هر چه قدر هم نیاز داشته باشی اسم این کار دزدی است.

خود من که سالها  پیش این مشکل را برای دسکتاپ خودم داشتم رفتم و ۳۵ هزار تومان پول دادم یک مدم اکسترنال خریدم. وقتی داشتم لپتاپ می خریدم روی این قضیه تاکید داشتم. این اشتباهی است که موقع خرید لپتاپت داشتی.

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
جدی . پس چرا گفتی کرکش رو بگیر. مگه اینکار دزدی نیست . همین الان شما من رو تشویق به دزدی کردی . دیدی ؟؟؟
الان شما هم طبق بند واحد تبصره فعلا قانون رو زیر پا گذاشتی .
وای دلم . خیلی خنده دار بود .  \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/

نقل قول از یک ناظر انجمن

جمله اول
نقل‌قول
می تونی از محصولات آن شرکت استفاده نکنی. می توانی آنرا کرک شده استفاده کنی ولی به قوانین اینجا تخطی نکنی.

جمله دوم
نقل‌قول
ر هر صورت هر چه قدر هم نیاز داشته باشی اسم این کار دزدی است.

فرهاد فرامرزی

آفلاین platoali

• Full Member
  • *

همه ي اين نرم افزارهايي رو كه معرفي كرديد نصب كردم و چون كاملا با اين نرم افزارها آشنايي دارم مي گم كه اين نرم افزارها نصف قابليت هايي اونهايي رو كه معرفي كردم رو ندارند.

هیچ کس شما را مجبور نکرده که از باز متن استفاده کنی. اگر فکر می کنی محصولات باز متن آشغال هستند می توانی از محصولات دیگران استفاده کنی. لطفا فقط به  قوانین اینجا احترام بگذار. این انجمن با توجه به اصول  بازمتن پایه گذاری شده است. 

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
مي گم خيلي جالبه كه دوستان مخالف كم كم دارن نظرات مخالفشون رو پس مي گيرن. \\:D/ \\:D/ \\:D/ يعني واقعا پذيرفتن و پايبند به اونها؟ ::)
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1387، 09:24 ب‌ظ توسط Rain_Wolf »

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
کی گفته . من تا آخرش هستم . اونایی که رفتن از ترس حذف شدن بوده .
من حرفم رو می زنم . از کسی هم نمی ترسم . تا دلتون می خواد امتیاز منفی بدین .

فرهاد فرامرزی

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *

هیچ کس شما را مجبور نکرده که از باز متن استفاده کنی. اگر فکر می کنی محصولات باز متن آشغال هستند می توانی از محصولات دیگران استفاده کنی. لطفا فقط به  قوانین اینجا احترام بگذار. این انجمن با توجه به اصول  بازمتن پایه گذاری شده است. 
آقا چرا ناراحت ميشي؟
مگه شما اون برنامه رو نوشتي؟
ضمنا شما با ابراز اين برخورد داري ثابت مي كني كه حرف من در مورد كارايي پايين اون نرم افزارها درسته.

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
کی گفته . من تا آخرش هستم . اونایی که رفتن از ترس حذف شدن بوده .
من حرفم رو می زنم . از کسی هم نمی ترسم . تا دلتون می خواد امتیاز منفی بدین .
واقعا هم همين طوره. من نمي دونم چطور ممكنه يه نفر يه نظري رو بده و به اين راحتي در عرض كمتر از چند ساعت نظرش عوض بشه؟! ::)
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1387، 09:26 ب‌ظ توسط Rain_Wolf »