انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

چقدر با رعایت قوانین Copy Right  در این انجمن موافق هستید؟

موافقم.
49 (64.5%)
موافقم اما نه همیشه!
17 (22.4%)
مخالفم.
10 (13.2%)

مجموع آرای اعضا: 75

نویسنده موضوع: چقدر با رعایت قوانین Copy Right در این انجمن موافق هستید؟  (دفعات بازدید: 61233 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
:) خب تیتان که گفته بود اونجا! اون دیسک برای نسخه ی 7.10 طراحی شده!  یعنی اصلا نسخه اش برای گاتسی بوده! و برای هاردی 8.04 رو هم که همین یکی دو روز قبل منتشر کردند.
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
:) خب تیتان که گفته بود اونجا! اون دیسک برای نسخه ی 7.10 طراحی شده!  یعنی اصلا نسخه اش برای گاتسی بوده! و برای هاردی 8.04 رو هم که همین یکی دو روز قبل منتشر کردند.

اینو درست فرستادید؟
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy

اینو درست فرستادید؟
وای! نه! شرمنده! این جواب یک سوال دیگه ی شما بود! در مورد نصب نشد بعضی بسته ها روی بعضی نسخه ها! ;)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
زمانی میتوان یک قانون را رعایت کرد که منطقی باشه و عادلانه
این که به اجبار بخوایم دیگران را بدون توجیح منطقی و استبدادانه
مجبور به رعایت قوانین کنیم  در بلند مدت با شکست همراه میشه

حضرت پیامبر هم وقتی خواست قوانین اسلام را پیاده کنه
یهو نیومد مردمی را که سالها به رفتاراشون عادت کرده بودند
توی منگنه قرار بده و ازشون اجرای کامل اسلام رو بخواد

بلکه سالها طول کشید و پیامبر کم کم مردم را با قوانین اشنا کرد
به اونها اموزش داد و زمینه رو برای اجرای قوانین اماده کرد
به نظرم این یه تجربه ی تاریخی خوبی میتونه برای همه باشه
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 58
من فقط به کپی رایت داخل ایران و کشورهای اسلامی احترام میزارم و لزومی به رعایت حقوق مولف کشورهای غربی
نمیبینم. این جور مثبت بازیها یه خورده آدمو قلقلک میده.
کسی که به هیچ قانونی پایبند نیست و حقوق ملتها رو پایمال میکنه میاد قانون وضع میکنه که حقوق ما محترمه در حالی که همین مغزهائی که از این ور و اونور دزدیدن این محصولات رو تولید کردن.
این غلطا به کسائی که میان آفریقائیها رو برای اینکه از معدن الماس ملت خودشون برندارن از جلوی اشعه ی ایکس رد میکنن نیومده.
این کاری که میگید دزدی از شرافتمندانه ترین کار اونا، یعنی اموز خیریه، شریفتره.
یکم در این باره فکر کنید....

آفلاین amirhomayoun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
من فقط به کپی رایت داخل ایران و کشورهای اسلامی احترام میزارم و لزومی به رعایت حقوق مولف کشورهای غربی
کسی که به هیچ قانونی پایبند نیست و حقوق ملتها رو پایمال میکنه میاد قانون وضع میکنه که حقوق ما محترمه در حالی که همین مغزهائی که از این ور و اونور دزدیدن این محصولات رو تولید کردن.
این غلطا به کسائی که میان آفریقائیها رو برای اینکه از معدن الماس ملت خودشون برندارن از جلوی اشعه ی ایکس رد میکنن نیومده.

چه وضعه صحبت کردنه آخه؟ ارث پدرمون رو طلب داریم از "غرب"؟ به copy right فقط در کشورهای اسلامی بایست احترام گذاشت چون دزدی مسلمون از کار نیک غیر مسلمون "شریفتره" ؟ تازه تهش "یکم در این باره فکر کنید" ؟ چه استدلال استواری ...

پ.ن.) "دزدیدن" مغز؟ عجب ...

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
پاسخ به: چقدر با رعایت قوانین Copy Right در این انجمن &
« پاسخ #141 : 30 امرداد 1387، 09:57 ق‌ظ »
مگر کشورهای اسلامی چقدر در توسعه نرم‌افزار مشارکت داشتن؟ مگر ما جز چند تا برنامه کوچک چکار کردیم؟ ما اول باید کمی به خودمون بیایم و چشمامونو باز کنیم! هر وقت صاحب سهمی شدیم، بعد ادعا کنیم! ما حتی برای ترجمه به زبان مادری خودمون وقت نمیگذاریم بعد یهو شما میای و این حرفا رو میزنی؟

ضمنا این چیزی که برای شما که ادعای کشور اسلامی میکنی «مثبت بازی» نام گرفته و «قلقلکت» میده، برای ما «اخلاقیات» نام داره!

اصولن اگر اون چیزی که میگید، اسمش «مغز» باشه، پس باید حق انتخاب هم بهش بدید تا از سرمایه‌های ذاتی که خدا بهش داده، هر جا دلش خواست و دید که بیشتر شکوفا میشه استفاده کنه!

این غلطا به کسائی ..... الخ.
لطفا در انتخاب کلمات کمی گزیده تر عمل کنید تا ما شرمنده دوستان نشیم!

برای من دزدی، دزدیه! حتی اگر گشنم باشه ترجیح میدم نون خشک بخورم و کباب ندزدم! برای خیلی ها که من میشناسم اینطور که دزدی شریف باشه. متاسفانه من دیدم برای کپی رایت همین استدلال دینی رو میارن حتی تا این حد که یک مسلمون میتونه مثلا از یک مغازه غیر مسلمون دزدی کنه و مشکلی هم نباشه.

این انجمن تمایلی به حاشیه نداره. لطفا تخیلات خودتونو به نام اسلام اینجا مطرح نکنید!

« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1387، 12:52 ب‌ظ توسط mohi »
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
من که موافقم نیستم چون

1- کشور ما کلا و جزا در تحریم است پس چطور می شه به منابع مورد نیاز و تخصصی دست یافت.

2- در تمام دنیا این کار انجام می شه اکثر سایتهایی از این قبیل صاحبان غربی دارند.

3- برای دست یابی به منابع باید هزینه های گزافی پرداخت که برای ما ایرانی ها سرسام آور میشه . :'(

4- هیچ کس در ایران بانی یه کار درست و حسابی نمی شه مثلا همین کتاب. بهترین کتابها هم اولا ناقص ترجمه می شن دوما توسط یه مترجم که فقط انگلیسی بلد ترجمه می شن حالا شما تو هم یه جا قضاوت کنید با اتکا به منابع فارسی چطور می شه کارکرد .

بعد بعضی ها که اگه نامشان برده شه سریع اونو پاک می کنند (X) دمار از روزگار من و در آوردن با این قانون کپی رایت حتی به آدرس و نام بلاگ من هم رحم نکردن (در همین جا) ولی از رعایت خودشان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  ???  ???  ???

رعایت این قانون طور کامل نه تنها خیلی سخته بلکه در ایران هموم می شم یه سری ادم بیسواد و جامانده  :'(

بهتره فراموشش کنیم . راستی تو نظرها چندتا از ناظرین هم هستن لطفا بگید چرا باید این قانون رو ایجا اجرا کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الیته امیدوارم این مطلب من دوباره شامل قانون سانسور .... ببخشید کپی رایت نشه   :-k 8-[ :-" [-o< [-o< [-o< [-o<
ضمنا این چیزی که برای شما که ادعای کشور اسلامی میکنی «مثبت بازی» نام گرفته و «قلقلکت» میده، برای ما «اخلاقیات» نام داره!

اما دوست عزیز شما فرمودید اخلاقیات . البته از لحنم اولش عذر می خوام ناراحت نشو

طوری صحبت می کنی که انگار در مدینه فاضله زندگی می کنی ؟؟؟ دوما ویندوزی که نصب کردی یا برنامه های داخل آن با داشتن لایسنس قانونی از شرکت سازنده هست ؟؟؟

متاسفانه ما چاره ای نداریم همانطور که در بالا گفتم هیچ نهادی حاضر به تهیه منابع کامل و جامع نیست تا آن را با هزینه و در زمان مناسب در اختیار ما قرار بده

اما با نظر اون دوستمون در مورد جوامع اسلامی اصلا موافق نیستم آدم یا به چیزی پایبند هست یا نیست اگر قرار بود این طور باشه پس پیامبر چرا یهودی ها و مسیحی هایی که در کشور اسلامی بودند رو مورد حمایت قرار می داد، از بیت المال گرفته تا حفاظت جانی و مالی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درضمن با نظر ghreza تا موافقم کدام کشور اسلامی تا حالا کاری کرده که ما بی خبریم مثلا همین کشور خودمان که این همه ادعا داره چی کار کردیم هنوز یه لینوکس که سوورسش هم هست رو  بومی نکردیم چه رسد به سیستم عاملی مثل ویندوز و یا یه برنامه امنیت داده ای

لینوکس هم فعلا برای مان امن است ولی با این اوضاع سیاسی و همینطور سر سعودی روانه شدن هکرها به سوی لینوکس ما در آینده نه چندان دور می خوایم چیکار کنیم  ???  ???  ???
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
طوری صحبت می کنی که انگار در مدینه فاضله زندگی می کنی ؟؟؟ دوما ویندوزی که نصب کردی یا برنامه های داخل آن با داشتن لایسنس قانونی از شرکت سازنده هست ؟؟؟
خوشبختانه یک روز به خودم اومدم و با تمام محدودیتهای عجیب و غریب ویندوز رو دور ریختم و با همه بی سوادیم سعی کردم لینوکس رو برای خودم خوب درست کنم! الانم روی لپ تاپم ویندوز دارم که اون هم قانونیه اما تابحال حتی ۱۵ بار لاگین نکردم توش! و روی سیستم دیگه‌ام هم فقط لینوکس دارم! اصلا کار عجیبی هم نیست و خیلی هم راحته!

لینوکس هم فعلا برای مان امن است ولی با این اوضاع سیاسی و همینطور سر سعودی روانه شدن هکرها به سوی لینوکس ما در آینده نه چندان دور می خوایم چیکار کنیم
ضمنا! لطفا هکرها رو وارد این بحث نکنید چون تفاوت زیادی بین کرکرها و خرابکارهای ویندوزی هست تا گیگ‌ها و هکرهای لینوکسی که ما هرچی دریم از اونهاست! در مورد امنیت در لینوکس کم بحث نشده و میتونید به اونها مراجعه کنید.

بعد بعضی ها که اگه نامشان برده شه سریع اونو پاک می کنند (X) دمار از روزگار من و در آوردن با این قانون کپی رایت حتی به آدرس و نام بلاگ من هم رحم نکردن (در همین جا) ولی از رعایت خودشان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  ???  ???  ???

شما خودتون موقع ورور به این انجمن احترام به کپی رایت رو قبول کردی و قبول کردید که خلاف اونو ترویج کنید! به انتخاب خودتون احترام بگذارید!

هیچ کس در ایران بانی یه کار درست و حسابی نمی شه مثلا همین کتاب. بهترین کتابها هم اولا ناقص ترجمه می شن دوما توسط یه مترجم که فقط انگلیسی بلد ترجمه می شن حالا شما تو هم یه جا قضاوت کنید با اتکا به منابع فارسی چطور می شه کارکرد .

متاسفانه ما چاره ای نداریم همانطور که در بالا گفتم هیچ نهادی حاضر به تهیه منابع کامل و جامع نیست تا آن را با هزینه و در زمان مناسب در اختیار ما قرار بده

تا وقتی منتظر بقیه باشیم به جایی نخواهیم رسید! از تو حرکت از خدا برکت!

خب میتونیم این بحث رو اینطور کامل کنیم:
شما آزادید که هرکاری خواستید بکنید! این به ما ربطی نداره. هر کس نظری داره و اون هم برای خودش محترمه و ما هم اینجا مسئول تفتیش عقاید نیستیم.

اینجا یک اجتماع کاربرانه و قوانین خاص خودش رو داره. نقض کپی رایت در این انجمن مجاز نیست. چون گردانندگان برای کار بقیه -صرفنظر از مسائل سیاسی- احترام قائل هستن و دوست دارن اینجا یک اجتماع بر پایه قانون هم باشه :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
چه عجب یه ناظر غیر عصبانی هم پیدا شد

mohi عزیز من میدونم با چی موافقت کردم اما محتوای بلاگ من رو همکار شما چکار داره ؟؟؟ که حالا لینک یه کتاب اونجاست یا  نه .

درضمن شما اینقدر به لینوکس آشنایی میشه بگی نسخه لینوکسی نرم افزار های زیر رو از کجا پیدا کنم (منظورم خرید) البته نمی خوام نرم افزار جایگزین برام معرفی کنی چون کار من با اینهاست و نمی تونم هم برنامه جدید یاد بگیرم هم تمام شرکت رو مجبور به این کار کنم. نرم افزار های جایگزین رو امتحان کردم اما نه به این کاملی هستند و نه لااقل از ساختار مشابه استفاده می کنند .شاید شما به طیف کاری و نرم افزارهای مورد نیاز خودتان فقط توجه دارید اما در این مباحث باید جمع و خواسته های آن را در نظر گرفته شود نه فرد

Adobe PhotoShop
Adode After Effect
Adobe Flash
Maya

1- نظر من غیر طرفدارانه بود اگه من نمی خواستم لینوکسی بشم اینجا نبودم

2- برای مهاجرت از یه سیستم به سیستم دیگه باید مطمئن بشم بعد . پس حق دارم شک کنم.

3- اگه کمی آمار شرکتهای امنیتی رو میدیدی متوجه می شدی که ، آمار سرقت اطلاعات محرمانه و مالی از لینوکس افزایش چشم گیری داشته.

4-  من تمام مطالب امنیت لینوکس رو خوندم خیلی عذر می خوام اینا خوب برای زود باورهاست، همه می دونیم که آنتی ویروس و فایرفال در لینوکس به خاطر ساختارش (Open Source) معنا نداره و اونایی هم که هست بیشتر موارد ویندوزی رو پیدا می کنه.

5-درسته که کارمن گرافیک و انیمیشن اما کد نویسیم هم بد نیست . همین الان سیستم چند تا از دوستام رو به راحتی آلوده کردم که یکی از این خوش خیال ها آنتی ویروس هم داره. پس من با این معلومات کمی که دارم (از لینوکس و کد نویسی در آن ) به این راحتی تمام اطلاعات اونا رو دارم وای بحال ما که با هکرها قرار طرف باشیم  :' ( درضمن اونا رو از همین اینترنت آلوده کرم)

من نمی خوام قوانین اینجا رو زیر پا بزارم اما در سایتها و انجمن های خارجی هم که لینک بلاگ رو گذاشتم کاری به محتوای آن ندارند، فقط خواستار رعایت قوانین در انجا هستند. همانطور که برای همکار شما نوشتم پروفایلها نیز شامل قانون کپی رایت می شن و مدیر برای اصلاح آن باید به کاربر اخطار بده نه اینکه بدون اخطار ویرایشش کنه. پس حالا باید گفت که قانون کپی رایت کجاست؟؟؟؟؟ به من  اخطار دادند آدرس رو بردارم که این کار رو کردم اما همکار جناب عالی ویرایشهای دیگری در پروفایل من انجام داد (بدون اخطار)

برای بانی کاری شدن من حاضرم اما یه دست صدا نداره ....  :(
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
ظاهرا هر دم از این باغ بری می رسد
من شرایط خودم رو قبلا گفتم
من از ویندوز استفاده نمی کنم و جالبه بدونید که حتی اسپیکر ندارم تا آهنگی گوش کنم و بحمدلله تمامی مطالب آموزشی که نیاز داشتم رو تونستم با کپی رایت های رایگان بدست بیارم
ولی شما هم شدید کاسه داغتر از آش
من الان رو نمی گم ولی اگر در کل نگاه کنید پایه علم و فناوری رو ما گذاشتیم مگر اونها نبودند که کتاب های دستخط ما رو به سرقت می بردند و مگر علم الان اونها از همون پایه ها نیست پس چطور می تونید بگید که اونها علم و فناوری امروزشون رو خودشون بدست آوردند و بهای اون رو پرداخته اند؟؟
واقعا .... (نیاز به تذکر نیست خودم ویرایشش کردم) است که همچین تصوری داشته باشید
مورد بعدی که کمرنگ به اون اشاره شده تحریم هایی هست که ما در آن (((غوطه ور))) هستیم واقعا هر چی فکر می کنم می بینم چند جا سایبرمن توی انجمن خودمون حرفهای جالب و درستی زده
آنها تمام تلاششون رو دارن انجام می دهند تا ما رو از علم دور کنند دسته که من موافق کپی رایت هستم ولی گاهی اوقات برای پیشرفت علمی و تکنولوژیکی خودمون  لازمه قوانین کپی رایتی که کاملا نا عادلانه و یک طرفه نوشته شده نغض کنیم گرچه استفاده از ویندوز جز اونها نیست
مثلا خیلی از سایت ها برای ایران فیلتر شده و اینکه من به عنوان یک ایرانی به هر شکل از اونها استفاده کنم غیر قانونیه ولی من لازم می دونم که مثلا با فیتر شکن اون قوانین رو بشکنم تا بتونم به فلان مطلب علمی یا تکنیکی دست پیدا کنم
و هزاران نکته نگفته در این باب
این رو هم در نظر داشته باشید که ما اینجا خلاف کپی رایت بحث نمی کنیم و صرفا در مورد وجود اون در این انجمن یا در زندگی روزمره بحث می کنیم
بعضی از حرف های شما اصلا از روی فکر عمیق نیست !!!
با تشکر سید حمید مهدویsayyed.hamid.mahdavi@gmail.com
یا علی

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
نرم‌افزار‌هایی که میخواهید غیر از مایا نسخه لینوکسی ندارند. اگه نمیتونید از نرم‌افزار‌های آزاد معادلشون استفاده کنید و به اون نرم‌افزار‌های خاص وابسته‌اید پس نمیتونید به لینوکس مهاجرت کنید.

گنو/لینوکس از فلسفش جدا نیست و قرار نیست تمام دنیا لینوکس کار بشن.

در مورد ویرایش پروفایلتون هم ، لطفا الکی شلوغ بازی در نیارید. شما صریحا قانون انجمن ( که مطمئن نیستم تا حالا خونده باشید) نقض کردید و قانون انجمن در مورد شما اعمال شده ، دلیل ناراحتی بی موردتون رو متوجه نمیشم.
نقل‌قول
من نمی خوام قوانین اینجا رو زیر پا بزارم اما در سایتها و انجمن های خارجی هم که لینک بلاگ رو گذاشتم کاری به محتوای آن ندارند، فقط خواستار رعایت قوانین در انجا هستند. همانطور که برای همکار شما نوشتم پروفایلها نیز شامل قانون کپی رایت می شن و مدیر برای اصلاح آن باید به کاربر اخطار بده نه اینکه بدون اخطار ویرایشش کنه. پس حالا باید گفت که قانون کپی رایت کجاست؟؟؟؟؟ به من  اخطار دادند آدرس رو بردارم که این کار رو کردم اما همکار جناب عالی ویرایشهای دیگری در پروفایل من انجام داد (بدون اخطار)
لطفا این چند بند از قوانین فروم رو مطالعه کنید و از خودتون قانون نسازید.
نقل‌قول
۲. شما توافق میکنید که هیچ‌گونه ارسال ناقض قوانین حق نشر و طبع (Copyright) بدون اجازه رسمی از صاحبان آن حق نخواهید داشت.
ارسال هرزنامه، انبوه‌ارسال، تبلیغات، نامه‌های زنجیروار، طرح و برنامه‌های شرکتهای هرمی و درخواستهای نامربوط و نامعقول نیز در این انجمنها ممنوع است.
نقل‌قول
۱۲. این قوانین شامل پروفایل‌های کاربران سایت نیز می‌شود.
نقل‌قول
۶. حق حذف و یا ویرایش ارسالهایی که به نحوی مغایرتی با قوانین سایت داشته باشند، برای مدیران و ناظران انجمن‌ها محفوظ است. روند حذف و یا ویرایش ارسالهای مغایر با قوانین سایت یک روند دستی است که توسط مدیران و یا ناظران سایت در یک زمان معقول انجام خواهد شد.
نقل‌قول
۹. پس از ثبت نام و ورود به انجمن شما قادر خواهید بود که اطلاعات دقیق و جزئی‌تری در پروفایل خود درج نمائید. این، نشانه مسئولیت و حسن برخورد اجتماعی شماست که اطلاعات تمیز و دقیقی در پروفایل خود درج نمائید. این حق برای مدیران سایت محفوظ است که بدون و یا با اطلاع قبلی اطلاعات وارد شده در پروفایل کاربری که از نظر ایشان ناصحیح و یا رکیک و مبتذل باشد را حذف نمایند. قوانین متناسب نیز ممکن است در نظر گزفته شوند.
اخطاری که به شما داده میشه تا خودتون ویرایش لازم رو انجام در واقع احترام گذاشتن به شماست ولی متاسفانه شما ویرایش رو کامل انجام ندادید. بحث پروفایل شما هم هیچ ارتباطی به این تاپیک نداره ،لطفا این بحث در این تاپیک ادامه ندید.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
برای بانی کاری شدن من حاضرم اما یه دست صدا نداره ....  :(
من که همیشه سرم درد می کنه برای همچین کارایی !
به شرط اینکه تنها نباشم!
من پایه! گرچه سوات درشت حسابی نداریم داداش!!!
یا علی

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: چقدر با رعایت قوانین Copy Right در این انجمن &
« پاسخ #148 : 30 امرداد 1387، 03:34 ب‌ظ »
شما کلا مطلب رو نگرفتی ...   من لینک رو خودم برداشتم و شد مطابق قوانین پس ویرایش برای چی بود ؟؟؟؟؟

از این به بعد هم  :-X  :-X  :-X  :-X فکر کنم بهتر باشه

اگه می دونی نسخه لینوکسی مایا رو میشه از کجا خرید راهنمایی کنید. نرم افزار های معادلی که می شناسید رو هم معرفی کنید بد نیست. متشکرم

راستی از فراری برای استفاده از آرمش اجازه گرفتی (شوخی کردم)
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1387، 07:00 ب‌ظ توسط Hamid.R »

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
سلام

آقای حمید مهدوی عزیز من به شخصه مخالف این قانون نیستم. اما باید حقایق رو هم پذیرفت .

ریشه علم مال ما بود درست الان کجاییم؟؟؟ شما که از خیل چیزا گذشتی دلیل نمی شه همه اینطور باشن . خیلی چیزایی که شما احتیاج نداری برای بقیه لازمه و ما اینجا درمورد جمع صحبت میکنیم.

همانطور که گفتی قوانین رو ما ننوشتیم. حالا فرض کن من با استفاده از فیلتر شکن سفارش یه نرم افزار میدم . فکر می کنی تو ایران میفرستند ؟؟؟

اینجاست که مجبورم قانون کپی رایت رو بشکنم. برنامه های لینوکس هم کامل نیست و استفاده از اون برای همه راحت نیست. پس شرایط حاکم ما رو به استفاده غیر مجاز مجبور می کنه . اینطور نیست ؟؟؟؟