انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

چقدر با رعایت قوانین Copy Right  در این انجمن موافق هستید؟

موافقم.
49 (64.5%)
موافقم اما نه همیشه!
17 (22.4%)
مخالفم.
10 (13.2%)

مجموع آرای اعضا: 75

نویسنده موضوع: چقدر با رعایت قوانین Copy Right در این انجمن موافق هستید؟  (دفعات بازدید: 61265 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
عزیز دلم تریبون آزاد یعنی بیا حرف دلت رو بزن ولی نه اینکه هرچز از دهنت در اومد به هر که دلت خواست بگی !!!! شما اسم این رو میزاری تریبون آزاد ؟!!!!!!!!!!!

موافقم، تریبون آزاد یعنی اینکه همه بتوانند با احترام نظرات خودشان را بیان کنند ، نه اینکه به یکدیگر پرخاش و توهین کنند. رفتار Rain-Wolf در پست به موهی بسیار توهین آمیز  است.

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
یه سوال این بحث‌ها در عمل چه کاری میتونه برای انجمن انجام بده!؟ ](*,)

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
سلام علی جان! آره عزیزم منم می دونم!
ولی بازم میگم!  بالا خره یکی شروع کرده دیگه!

خدایی منم بیام تو تریبون آزاد بهت اخطار بدم! خوشت میاد! وقتی قرار تریبون آزاد باشه! و همه گیر بدن که نه تو حق نداری حرف مخالف بزنی! بالاخره همین میشه که شد!
قبول کنیم که ایشون هم از اول اش ی همچین برخوردی رو نکرده! اما .....   شد دیگه! حالا اون یکی گفت! دمش گرم! موهی!  کشش نداد!  
ولی از دوتا دیگه ای که همه مون روشون حساب دیگه ای رو باز می کنیم! و می شناسیم اشون! چنین رفتاری یکمی دور از ذهن هستش!

حالا خواهش می کنم علی آقای عزیز! حرف بنده رو ب عنوان برادر کوچیک ات بپذیر! یکمی فرصت بده! کشش ندیم دیگه! من فعلا از طرف اون بنده خدا از همه تون و خصوصا موهی عضر خواهی می کنم! یا ببینم می تونم خودش رو گیر بیارم یا نه!

امیدوارم این مسئله باعث بشه همه مون یکمی گفتمان رو یاد بگیریم!  خصوصا تربون آزاد :) @};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
یه سوال این بحث‌ها در عمل چه کاری میتونه برای انجمن انجام بده!؟ ](*,)

کسری جان! حالا خودت رو ناراحت نکن تو! فردا امتحان داری! :) ;)
فدای تو :-*

و البته این بحث قرار بود یک ایده ای رو به دست بده از قوانین! ی بازخورد ساده باشه از آنچه برای همه مون مهم هستش ! ولی خب ....

انشالله که درست میشه

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
جالبه ، خیلی بد جالبه
علیرضای عزیز اگه کسی نظری مخالف نظر شما میده ، معنیش این نیست که تاپیک رو مطالعه نکرده ، در حقیقت اگه فکر میکنید rain wolf حرف بدی نزده یا کاری نکرده این شما هستید که تایپک رو درست مطالعه نکردید.
برای بار چندم ، از ورود کسی جلوگیری نشده ، دسترسی rain wolf به سایت موقتا محدود شده تا توهین کردن به اعضا ادامه پیدا نکنه. ایشون فعلا نمیتونه در فروم پست جدید بزنه. همچنین ایشون به یک جلسه در کمیته نه ببخشید کانال IRC دعوت شدند تا بیشتر در مورد مسایل اتفاق افتاده در این تاپیک گفت‌وگو کنیم. کانال هم به این خاطر که جنس گفتو گوش با فروم فرق میکنه و کج فهمی و سوتفاهم درش کمتره.
اگه موهی چیزی نگفته در جواب rain wolf ، اگه بنا بر توصیه و سفارش ما این قضیه رو دنبال نکرده تا وضع بدتر از این بشه (اون موقع کسی محدودیت دسترسی به سایت نداشت) یعنی توهینی که بهش شده حقشه و اینو قبول داره؟؟؟ یعنی موهی قبول داره که مرتیکه بز هستش؟؟؟؟ واقعا این طور فکر میکنی؟ این تفکرت نهایت بی انصافی هستش علیرضا. به نظرم الان داری دقیقا توهین‌های rain wolf  رو تکرار میکنی. لطفا از طرف کسی دیگه‌ای عضرخواهی نکن. شما از طرف خودت عضرخواهی کنی کافیه. دیگه لااقل فکر کنم کسی به شما حرفی نزده.

In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

lomion

• مهمان
عزیز دلم تریبون آزاد یعنی بیا حرف دلت رو بزن ولی نه اینکه هرچز از دهنت در اومد به هر که دلت خواست بگی !!!! شما اسم این رو میزاری تریبون آزاد ؟!!!!!!!!!!!
با اجازه ی دوستان! ی لابی ی ویژه با سید بزنم من! بعد نتیجه رو عرض می کنیم :)

سکوت تعبیرهای زیادی داره. یکیش معنی رضایته. ولی ظاهرا بعضی از دوستان چند تا اشتباه کردن. اول اینکه به هر کسی که دوست دارن هر چیزی رو می گن. تا جایی که می‌دونم کلمه به صرف اینکه از دهن آدم بیاد، بیرون نه به معنای درست بودن هست و نه به معنی منصفانه بودن. ولی به نظر می‌رسه این دوتا وجه کلا در برابر همون وجه بیرون اومدن، اعتبار خودشون رو از دست دادن. لذا فکر می‌کنم یه کمی در مورد تعریف تریبون آزاد باید تجدید نظر بشه یا در مورد بعضی از حرفها.

اگه درست پستها رو دنبال کرده باشم، بحث کاملا درست پیش می رفت تا اینکه این جمله اومد:

اميدوارم ناظرين محترم به جاي تعطيل و برداشتن كلي نظرات سعي در پيشرفت علمي كشور داشته باشن نه حفظ قوانين غير منطقي خودشون.

و فکر نمی‌کنم لحن جمله هیچ جنبه مناسی داشته باشه. به نظر من از اینجا بحث شروع به بالا گرفتن کرد. و متاسفانه به دوست عزیز ما موهی توهین شذ و ایشون بزرگی کردن و جواب ندادن؛ در حالی که حق داشتن ولی دوستان نتونستن تحمل کنن و جواب دادن. جالب اینجاست که بعضیهای دیگه با وجود سابقه از این نوع فکرها دفاع می‌کنن و به نوبه خودشون با روش خودشون توهین می‌کنن. حالا هر چقدر جانم و فدای تو بکار ببرن، فکر نمی‌کنم مساله رو بهتر بکنه.

علی رضا «جان» وقتی وکالت (اونم خود خوانده) رو قبول کنید که از «کل» ماجرا خبر داشته باشید یا زحمت پرسیدن رو از کسایی که در جریانن بکشید تا این همه حرفا بی انصافی نباشه.

پ.ن. امیدوارم با جمله‌ای مثل این متهم نشم که «به هر حال ممنون ام ازت که با خوندن پست آخر از یک پست شش - هفت صفحه ای نظر خودت رو گفتی!  یا شاید  شما هم فقط خط اول از هر پست رو می خونید؟»

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
:) سورنا جان! چشم عزیزم! من از طرف خودم ، هم از شما و هم موهی و هم همه ی عزیزان عضرخواهی می کنم!

شاید من رو خونیم خوب نیست! چون سه بار بیشتر این موضوع رو سر تا ته اش رو خوندم ! اما بازم چشم عزیزم! من عضر خواهی می کنم.

و فقط ی چیزی رو عرض کنم سورنا!  اگه قرار بود جواب «های!» ! «هووی» باشه! سنگ روی سنگ بند نمی شد! خب الان مجتبی ی چیزی ب من گفته!  منم ی جوابک ای دادم! ((بخشید مجتبی ! خواهش می کنم بر نخوره بهت! پلیز))‌ حالا اومدیم مجتبی بهش بر خورد ی چیزی گفت! منم باید دوتا دیگه بگذارم روش و بگم؟!!
اگه موهی غیر این رفتار می کرد جای سوال داشت!  

سورنا! امید وارم تونسته باشم منظورم رو درست رسونده باشم!

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4931.msg36203#msg36203
اینجا هم اگه دو ساعت روضه حضرت ابوالفضل خوندم! برای این بود.
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1387، 03:54 ب‌ظ توسط علیرضا طالقانی »

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
نه علی! من تقریبا می تونم بگم آدم ناراحت شو ای نیستم! ولی اگه احساس کنم بودم در جایی قابل تحمل نیست براشون! هرگز خودم رو تحمیل نمی کنم!

آمدی جانم به قربانت! ولی حالا چرا!
         دیگه وقتی همه هرچیزی در دهنشون در آمد به هم گفتند و رفتند!  حالا چرا؟!

شاید من زیاد جانم و عزیزم توی نگارشم باشه! ولی اینو می تونی توی راه اندازی ی کامپیز و کارت گرافیک و پارتیشن بندی هم ببینی! :)

و لطفا با کنایه صحبت نکنید!  ای کاش همه مثل سجاد بودید!  حداقل به خودم می گفتید! 
جدا دارم به این فکر می کنم مجتبی راست می گه! جای من اینجا نیست! شاید اگه هم من چون ناظر نیستم حق ندارم موهی رو از خودم بدونم! یا بهتر خودم رو از شما ها بدونم! 

به هر صورت معتفد ام و عرض می کنم که موهی اگه رفتاری غیر این می کرد! رفتار ای نه سنجیده ای کرده بود!!! واقعا اگه غیر این فکر می کنید! لطفا بگید! مرسی
منم می دونم حق داشت! ولی احتمالا قبل از فلسفه ی متن باز! فلسفه ی گذشت و بخشش رو دیده اید!

علی ! ی خواهش ای دارم! بی زحمت رک و رو راست بهم بگو! اگه بودن من برای دوستان آزار دهنده است ! فقط کافی ی بگید! پلیز.

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
نه تنها اینجا شیر تو شیر و قاطی شدن چند تا بحث اتفاق افتاده ، بلکه کار حتی به فحش دادن و اهانت هم کشید.
آقایان و خانم ها :
1 - اینجا یک مکان رسمی است ، این به این معنا است که ما موظف به رعایت قوانین بالا دست هستیم ، وگرنه ما داریم از اطمینان هسته ی مرکزی سو استفاده می کنیم.
2 - شما از اول وارد این انجمن شده اید برای بحث درباره ی اوبونتو و نرم افزار های مربوط به آن ، بحث تا جایی که برسد به این که کار شما با فلان نرم افزار غیر مجانی راه می افتد و چگونه کار را با این نرم افزار کار را راه بیاندازید (حتی اگر بحث کننده به احتمال بسیار زیاد نزدیک به یقین ، نرم افزار غیر قانونی دارد) ، بحث در محدوده است ، ولی بحث درباره ی چگونگی دست یافتن غیر قانونی به نرم افزار و کرک و ... نه تنها وارد بحث نیست ، بلکه همان طور که اشاره شد ، خلاف قوانین هم هست ، خلاصه بگم ، این جور بحث ها به طور اساسی جایی در این فوروم ندارند.
3 - اگر شما مشکل دارید و مشکل شما با کرک و ... حل می شود ، باز هم جای بحث در مورد کرک اینجا نیست ، حتی شما دوست عزیز...
4 - خیلی ها تو ایران ، تا بحث خارج و فرنگ و ... می شود ، شروع به تعریف از آنها و فحش به ملت ما می کنند ، حالا وقتی یک جایی مربوط به ایران راه افتاده که قراره دست کم بخشی از مرام های با کلاس اونها یعنی دزدی نکردن حتی اگر کسی حال شما را نگیرد راه افتاده ، همونا رو می خواین خراب کنید ؟؟ (راستی ، احترام به قانون هم از مرام های خوب اونهاست)
ختم کلام ، این قانون همانی که هست ، اگر حظور در انجمنی که از این کار کنار نمی آید ، برای شما قابل تحمل نیست ، شاید چنین انجمنی در جای اول برای شما نبوده است...
1در مورد نوشته شماره یک شما با شما کاملا موافقم
2 با شما موافقم ولی میشه در (مورد راه درایورهای سخت افزاری استثنا شد من کامپیوترم رو دو هفته نمیشه خریدم 950000 تومن هم پولش
شده حالا اومدم روش لینوکس نصب کردم مودم کار نمی کنه کارت صوتی غیر فعال مانیتور رو نمیشناسه من پول سخت افزار دادم ازش استفاده
کنم بعد یک شرکتی میاد با منت یک درایور واسه مودم میزاره با محدودیت (سرعت) با X مقدارهم باید پول بدم درایورش رو بدون محدودیت بگیرم
حالا بماند چطور باید پول رو واریز کنم این حق من یکی از دوستان کرک شده درایور مودم رو معرفی میکنه پستش قفل میشه؟
بنظر من آزاد بودن هم حدی داره
4 در مورد شماره چهار هم خوب خیلیها حق دارند
در مورد(اگر حظور در انجمنی که از این کار کنار نمی آید ، برای شما قابل تحمل نیست ، شاید چنین انجمنی در جای اول برای شما نبوده است)
عزیزم شما در حدی نیستید که بگید دوستمون باید چیکار کنه(بزار خستگی راه از تنت دراد بعد بگو کیا بمونن کیا برن) >:(

منظور من گفتن اینکه این آقا چیکار کنه نیست ، من برای یک مدت طولانی عضو یک انجمن بین المللی و معتبر بوده ام و این خط آخر ، آخرین جوابیه که به کسایی که می خوان قوانین بنیادی اونجا (مثلن کپی رایت و ممنوعیت بحث های بالای 18 در اونجا) رو با جر و بحث عوض کنن  ;)

در جواب جواب 2 : این دردسری که شما درش هستید رو من هم مدت طولانی ای باهاش درگیر بودم و می دونم چه آزاری میده ولی ، این جور بحث ها ، جاش اینجا نیست به خاطر قوانینش...
دوست عزیز منم هم مغتقدم که باید کاربرهای سایت به قوانین احترام بزارن ولی باید در موارد خواصی رو استثنا بود

lomion

• مهمان
پاسخ به: چقدر با رعایت قوانین Copy Right در این انجمن &
« پاسخ #114 : 14 خرداد 1387، 04:31 ب‌ظ »
نه علی! من تقریبا می تونم بگم آدم ناراحت شو ای نیستم! ولی اگه احساس کنم بودم در جایی قابل تحمل نیست براشون! هرگز خودم رو تحمیل نمی کنم!

آمدی جانم به قربانت! ولی حالا چرا!
         دیگه وقتی همه هرچیزی در دهنشون در آمد به هم گفتند و رفتند!  حالا چرا؟!

شاید من زیاد جانم و عزیزم توی نگارشم باشه! ولی اینو می تونی توی راه اندازی ی کامپیز و کارت گرافیک و پارتیشن بندی هم ببینی! :)

و لطفا با کنایه صحبت نکنید!  ای کاش همه مثل سجاد بودید!  حداقل به خودم می گفتید! 
جدا دارم به این فکر می کنم مجتبی راست می گه! جای من اینجا نیست! شاید اگه هم من چون ناظر نیستم حق ندارم موهی رو از خودم بدونم! یا بهتر خودم رو از شما ها بدونم! 

به هر صورت معتفد ام و عرض می کنم که موهی اگه رفتاری غیر این می کرد! رفتار ای نه سنجیده ای کرده بود!!! واقعا اگه غیر این فکر می کنید! لطفا بگید! مرسی
منم می دونم حق داشت! ولی احتمالا قبل از فلسفه ی متن باز! فلسفه ی گذشت و بخشش رو دیده اید!

علی ! ی خواهش ای دارم! بی زحمت رک و رو راست بهم بگو! اگه بودن من برای دوستان آزار دهنده است ! فقط کافی ی بگید! پلیز.

به این دلیل من وارد نشدم که از اول چند تا موضوع اینجا قاتی شده بود (مدیریت سایت، کپی رایت، استفاده از کرک، معرفی کرک و ...) که لازم نیست بشمارم. همه این رو قبول داریم. به همین دلیل وارد این پست تا الان نشده بودم. ولی بعضی از حرفهای دوستان و به خصوص شما، مجبورم کرد که وارد بشم تا انجمن اینقدر از موضوعش دور نشه.

این انجمن یه انجمن اوبونتویی بوده و هست... یه فلسفه مشخص داره و اوپن سورس هست با تمام ابعاد و قوانینش و ما می خوایم که در این جمع باشیم: با هم و دوست به بهانه اوبونتو و اوبونتویی بودن. این شاید حرف خیلی از دوستان باشه... با یه شرط مهم:‌ در حیطه قوانینی که جمع ما رو تعریف می کنه و با پذیرش اون قوانین به انجمن اومدیم.

من نمی‌گم کسی بره ولی می‌گم برای موندن، چه خوبه اگه اوبونتویی باشیم و اگه اوبونتویی نیستیم (کسی مجبورمون نکرده که باشیم)، حداقل باید قوانین رو رعایت کنیم. اگه هم بحثی روی قوانین هست، در چارچوب مشخص و کاملا محترمانه توی انجمن پیشنهادات و انتقادات یا توی کانال آی آر سی مطرح کنیم: به دور از درگیری و بحثهای حاشیه ای... کاملا فنی و خونسرد.

و فکر می‌کنم این یکی با اینکه تکراریه و اینجا مفید باشه:

لینوکس،
      برای همهْ انسانها،
            این حرف اوبونتوست.

اینکه همان هستی،
      آنچه دگران هستند،
            این فلسفه اوست.

آزادی و آزادی،
      که گزینی وی را؛

اما به گزیدن نیست،
         روح اوبونتویی؛

باشد به عمل ایمان،
      نانچه که فقط گویی...

این شد که رهی را رفت،
      یک تن ز میان جمع،
            دشگر که پدید آمد،   
                  هرگز نشد او دلسرد.

آخر ز تلاش او،
      آمد به وجود اینسو،
          آیْ-آری برای او. (ubuntu-ir)

با آمدن مجمع،
      گرد آمده‌اند یاران،
            جمعی که توان دارند،
                  با هم، نه که تنها؛

پرسش که کند یک تن،
      هر کس که توان دارد،
            یاری کندش بی شک.

چون آن حرف اوبونتو،
      آن تو که همان هستی، آنچه دگران هستند،
            باشد منش او،
                  باشد که وُرا الگو.

قطعا که از این رو،
      این سایت اوبونتو،
            گشته بسی محبوب،
                  گشته چنین پر سود...

دارم همه امّید،
      کین جمعِ همهْ یار،
            باشد به خدا پربار،
                  باشد که به دور از غم.

باشد که بخوانم این جمع،
         یک جمع اوبونتویی....

« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1387، 04:37 ب‌ظ توسط lomion »

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
داد و بیداد راه نندازید! از حالا به بعد هرکی هر نرم افزار غیر آزادی که خواست می تونه معرفی کنه فقط بی کرک اینو بذار به عهده خواننده خودش بره بگرده. با مسئولیت من معرفی کنین من حمایت می کنم ازتون. دیگه طرفدارهای اوپن سورسم یه کم دارن شور قضیه رو درمیارن. طرف دلش نمی خواد اوپن سورس باشه. اصلا در مورد پولی بودن و مجانی بودن حرف نمی زنم. موضوع اوپن سورسی هست. اوپن سورس هرگز نخواهد توانست که دیگران رو اجبار کنه باید اوپن سورس تولید کنید. اگر اصل بر آزادی باشه اصلا گفتن این حرف بی معناست. نمی شه هر چیزی رو به یه جریان ایدئولوژیک تبدیل نکنید؟ هی میگن فلسفه فلسفه... مکمل فلسفه منطق هست. آقایون مهندس ها توجه بفرمایند. منطق!‌فلسفه اوبونتویی نمی تونه همه رو مجبور کنه به اینکه بیاین عین من باشین. حقش رو نداره. نمی تونه بگه تو خودی هستی تو غیر خودی. آزادی حکم می کنه که من نوعی دوست دارم لینوکس داشته باشم اما نرم افزارم سورس بسته باشه شما دوست داری سورس باز. نه من بدم نه تو خوب. جو گیری بد  دردی شده اینجا! (البته نه اینکه از فردا ملت شروع کنند فتوشاپ معرفی کنند و کورل و... نرم افزار تحت لینوکس باشه حالا می خواد باز باشه یا بسته) خلاص!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
داد و بیداد راه نندازید! از حالا به بعد هرکی هر نرم افزار غیر آزادی که خواست می تونه معرفی کنه فقط بی کرک اینو بذار به عهده خواننده خودش بره بگرده. با مسئولیت من معرفی کنین من حمایت می کنم ازتون. دیگه طرفدارهای اوپن سورسم یه کم دارن شور قضیه رو درمیارن. طرف دلش نمی خواد اوپن سورس باشه. اصلا در مورد پولی بودن و مجانی بودن حرف نمی زنم. موضوع اوپن سورسی هست. اوپن سورس هرگز نخواهد توانست که دیگران رو اجبار کنه باید اوپن سورس تولید کنید. اگر اصل بر آزادی باشه اصلا گفتن این حرف بی معناست. نمی شه هر چیزی رو به یه جریان ایدئولوژیک تبدیل نکنید؟ هی میگن فلسفه فلسفه... مکمل فلسفه منطق هست. آقایون مهندس ها توجه بفرمایند. منطق!‌فلسفه اوبونتویی نمی تونه همه رو مجبور کنه به اینکه بیاین عین من باشین. حقش رو نداره. نمی تونه بگه تو خودی هستی تو غیر خودی. آزادی حکم می کنه که من نوعی دوست دارم لینوکس داشته باشم اما نرم افزارم سورس بسته باشه شما دوست داری سورس باز. نه من بدم نه تو خوب. جو گیری بد  دردی شده اینجا! (البته نه اینکه از فردا ملت شروع کنند فتوشاپ معرفی کنند و کورل و... نرم افزار تحت لینوکس باشه حالا می خواد باز باشه یا بسته) خلاص!

اینجا اصلا مساله ی برتری  باز متن نسبت غیر باز متن نیست. اگر با دقت به پست اول را می خواندی می دیدی مساله رعایت قوانین کپی رایت در این انجمن است. آیا کاربران حق دارند روش های دزدی نرم افزار  به دیگر کاربران در اینجا یاد بدهند یا نه؟

لطفا به جای داد بیداد اول پست ها مطالعه کن.

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
سلام دوستان و هم انجمنی های عزیز :) :)

نه قصد زنده کردن یه تاپیک مرده دارم و نه قصد دارم این بحث که به ناکجا آباد کشید رو ادامه بدم :-X
فقط حیلی خیطه که یه نفر حرف از حفظ نظم و رعایت قوانین تو انجمن بزنه و بعدش خودش بیاد نظم انجمن رو به هم بریزه و قوانین رو زیر پا بگذاره :(
به هر حال معذرت می خوام...

امیدوارم لحن بد من توی این تاپیک رو ببخشید :)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
سلام دوستان و هم انجمنی های عزیز :) :)
نه قصد زنده کردن یه تاپیک مرده دارم و نه قصد دارم این بحث که به ناکجا آباد کشید رو ادامه بدم :-X
فقط حیلی خیطه که یه نفر حرف از حفظ نظم و رعایت قوانین تو انجمن بزنه و بعدش خودش بیاد نظم انجمن رو به هم بریزه و قوانین رو زیر پا بگذاره :(
به هر حال معذرت می خوام...
امیدوارم لحن بد من توی این تاپیک رو ببخشید :)
@};-  گل سر سبد انجمن ای سجاد جان! 

منم که از همه ی عزیزان رسما عضرخواهی کردم! از طرف خودم! پست های خودم رو هم  چک کردم و یک قسمت هایی رو که نیازی به بودن اش شون بود رو «حذف» کردم!
بازم اگه توی پست های من کسی چیزی رو دید که باید حذف کنم!  حتما بهم بگه!
میسی میسی
:-*

آفلاین Armin Rad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
  • You are free, If you want
چه خبر بوده اينجا :o :o :o :o
Let's think about that time, we are die
That's time is near to us