انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

چقدر با رعایت قوانین Copy Right  در این انجمن موافق هستید؟

موافقم.
49 (64.5%)
موافقم اما نه همیشه!
17 (22.4%)
مخالفم.
10 (13.2%)

مجموع آرای اعضا: 75

نویسنده موضوع: چقدر با رعایت قوانین Copy Right در این انجمن موافق هستید؟  (دفعات بازدید: 61287 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
خوب من دیر به این بحث رسیدم. اولا که ببخشید و دوما اینکه خیلی مطالب متنوع و جسته و گریخته تو این پست عنوان شده... به این ترتیب به این سادگی هم نمیشه این بحث رو جمع و جور کرد.
خیلی خوب میشه که کاربرا از موضوع دستور خارج نشن و پرسشهای متنوعشون رو تو پستهای جداگانه مطرح کنند.

در مورد این پست هم:

رعایت «حقوق مولفین و مصنفین» وحی منزل است!

دیدم بعضی از دوستان راجع به بعضی از قوانین سایت بحث و نظر دارند ولی اینقدر کلی گویی و حاشیه گویی کردن که اصل مطلب رو نمیشه پیدا کرد...

در مورد ۲ پستی هم قفل شده:
یکیش که در مورد Maya هست و فکر میکنم سوالشون رو چندیدن بار پرسیده بودند و تو هر پست هم کلی پاسخ گرفتن. من تو یکی از پستها پاسخ دادم و طریقه نصب رو گفتم ولی ایشون دنبال کرک بودن. راستش ما کرک باز نیستیم و کرک نداریم و برای اینکه رعایت «حقوق مولفین و مصنفین» رو وحی منزل میدونیم از نرم‌افزارهای آزاد/متن‌باز استفاده مکنیم :)
راستی Big Buck Bunny یکی دیگه از شاهکارهای Blender هم منتشر شده. برید ببینید و حالش رو ببرید... کی بود میگفت نرم‌افزارهای اپن سورس الن و بلن؟ ببینن این شاهکار رو ;) (وارد نرم‌افزارهای آزاد حوزه شبکه و سرویس دهنده‌ها نمیشیم)

دومی هم پست آقا Titan هست. آقا Titan ما ز یاران چشم یاری داشتیم ;) کرک پخش میکنی ???

ضمنا من فکر نمیکنم کسی Ban شده باشه... ما فقط از ایشون خواستیم که مودب باشند و یکروز هم تو جلسه IRC حاضر باشند تا کمی بیشتر با هم صحبت کنیم :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
چرا! یک مورد تحریمی که داریم! گویا لاگین اشون رو هم بستند که دیگه وارد نشوند!
بحث تیتان رو هم هم عرض کردم! ایشون پول مودم رو داده! سخت افزار رو خریده! پس زیاد غیر منطقی نیست اگه به هر روشی که می تونه ازش به بهترین شکل کار بکشه! 
بحث مایا رو هم که بنده به نظرم میرسه که اولین کسی بودم که براشون ی راهنما فرستادم!  و البته از جایی که وارد کرک شد من هم خوشم نیامد ! چون بلیندر رو مدتی هستش که می شناسم و یکمی هم (در حد ابسیلون) توش کار کردم! ولی خروجی نداشت! سخت بید:D  اما شاهکاری هست شگفت انگیز!

مهدی جان! شاید کامل همه پست ها رو به سبب حجم اشون نخوندید!  همه ی فریاد من از این جهت هستش که متاسفانه به شعور و شخصیت بعضی از دوستان جدید امون توهین شده و این مورد هم اصلا چیز کمی نیست!  که هیچ کس حاظر نیست جلوش وایسه!  شاید برای اینکه کسی که مورد توهین واقع شده! دیگه نمی تونه بیاد داخل و از خودش دفاع کنه!  میگن یکی بگی! دوتا می شنوی! اگه بنا به تحریم باشه! پس کسانی که ب ایشون هم توهین کردند!‌باید .... بشند!

و اما::
خود شما همین دو سه روز قبل ی پستی داشتید! ب زور مجبور اتون کرده بودند که از ویندوز برای ارتباط به انجمن استفاده کنید! واقعا الان شرمنده نیستید که از عمو بیل برای ارسال پست استفاده کرده بودید؟  واقعا این یک ترویج استفاده از مایکروسافت نیست! وقتی بزرگترین شخصیت این انجمن به همین راحتی میاد و دم از ویندوز می زنه و میگه دارم ازش استفاده می کنم!        من که همون جا هم عرض کردم بهتون این مورد رو گزارش می کنم به مدیریت تا ی اخطار کتبی بهتون بدن! :D
ولی خب مدیر خودتونید!  حرفمون پیش نمی ره! ولی درس می گیریم ک ویندوز هم بد چیزی نیست! ی تستی بزنیم ;)

مهدی جان! شرمنده اگه زیاد تند حرف می زنم! اما اصولا زبان تندی دارم که سال ها بود ازش استفاده نمی کردم! چون ترجیح می دادم توی خلوت خودم باشم!
این اجتماع کوچیکون ! بسیار برای من دوست داشتنی بوده و هست! چون بهت چند سال ، خودم رو توی یک جمع می دیدم!
  اما فکر نمی کردم اینقدر بعضی چیزای ساده باعث ایجاد تنش و رنجاندن دوستان امون بشه!
چرا وقتی یک بار ی نظرم به مذهب اهل سنت توهین شد! کسی صداش در نیامد! (یعنی یادم نمی یاد جز من کسی چیزی گفته باشه)
چرا هنوزم حاضر نیستید قبول کنید که رفتار بدی با امیر کلوند شد! که این رو مجبور به واکنش تند کرد! چرا شما نمی بیندی که ::
بعضی چیزا برای بعضیا قابل درک نیست.
چون شما درک نمیکنید نبایدفکر کنید بقیه هم  مثل خودتون هستند  شما اصلا هیچ شباهتی(از نظر فکری) به کسایی که از اوپن سورس استفاده میکنند ندارید و به زور میخواهید روی چیزی که خودتون هم احتمالا تا حالا بهش پی بردید پا فشاری کنید.
هنوز نفهمیدی یه سری آدم کوته فکر که شعورشون در حد سیب زمینیه اومدن اینجا فکر کردن با روش ها و ایده های مزخرفشون می تونن قوانین رو تغییر بدن حتی ارزشه بحث هم ندارن ؟
انرژیت رو بگذار واسه مباحث پربارتر. مباحثی که می دونیم واسمون یه چیزی داره....

اتفاقا این دو نفر ! سجاد و ایکو سان! رو ارادت خاص دارم بهشون و خصوصا سجاد رو که می دونم نوع کلام اش مثل خودم ساده و بی شیله پیله است!
اما انتظار نداشتم امیر رو از ورود محروم کنید!

ی بار محسن ی بحث جالبی کرد! سر همون داستان خودش

قصه ی فرهنگ و فرهنگ مهاجم!   یعنی اینقدر این افراد برای ما مضر اند که اصلا نباید باهاشون حرف بزنیم؟   یعنی توانایی حل کردن این دوستان رو در خودمون نداریم؟!
هزار بار بحث راه انداز اون موده های کوفتی شده! ولی هیچ کدوم از ما اوجهی آنچنان نکردم! به جز سید مهدی گل ام که سعی اش رو کرده بود!
باقی مون همه چسبیدیم به خط پر سرعت امون!  یادمون رفته ۱۴.۴۰۰ به زمان سنچ سه دقیقه ای! یعنی چه! ر به ر هم قطع بشیم!  اون موقع دوست داشتم نظر دوستان مخالف پخش شدن این راه انداز تیتان رو بشنوم! ( حافظه ام اگه اشتباه کرده ،‌بگو تیتان جان! ) به هر حال من از اینکه الان ده پانزده نفر از سرعت ۱۴.۴۰۰ اشون خلاص شدند بسیار خوشحال ام برای همه شون آروزی ی خط پر سرعت یک مگا بایتی می کنم! @};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
 ی تقارن جالب پیدا کردم! البته اینکه بنده ی حقیر ۵۶+ شده بودم! هیچ افتخاری نبود برام و یکمی هم برای سخت بود که بخوام هر چیزی رو که می خوام بگم!
ب قول سجاد تو چشم ! برای جدید تر ها بد آموزی دارم!
:)
مرسی که همین الان حذف اش کردید! این طوری کمتر بد آموزی دارم.   @};-

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
علیرضای عزیز rain wolf به علت نداشتن کنترل رو صحبت کردنشون و توهین مکرر در فروم به اعضا تا اطلاع ثانوی دسترسیشون به سایت محدود شده است. ضمن اینکه بعد از محدود شدن دسترسی این کاربر هیچ پستی حتی در مخالفت با نظر ایشون داده نشده چه برسه به توهین که احتیاج به دفاع کردن داشته باشه. حتی اگر از دوستان فعال در کانال بپرسید من به دوستان توصیه کردم که چون فعلا امکان دفاع ندارن پاسخی به صحبتاشون داده نشه.
بازم دارم میگم اینجا سه تا بحث جداگانه با هم و قاطی هم داره بحث میشه.
ضمنا خیلی متاسف شدم که شما به فرهنگ و فلسفه نرم‌افزار آزاد اعتقاد ندارید. نرم‌افزار آزاد فقط یک روش برای توسعه نرم‌افزار نیست.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
:)   انتظار داشتم شما هم زود تر از این وارد بحث بشید
نقل قول::
ضمنا خیلی متاسف شدم که شما به فرهنگ و فلسفه نرم‌افزار آزاد اعتقاد ندارید. نرم‌افزار آزاد فقط یک روش برای توسعه نرم‌افزار نیست.

هنوزم برداشت ای رو می کنید که دوست دارید!  عزیزم من بیش از یک سال و نیم هستش که فقط لینوکس و برنامه ی آزاد متن استفاده می کنم و حتی در بد ترین شرایط هم حاظر نشدم از ی چیزی مثل wine برای استفاده از برنامه های ... استفاده کنم! :) 

ب هر حال من پای اوپن سورس وایسادم و می ایستم! اما انتظار ندارم که هر کسی خواست شروع کنه باید با ی اجی مجی بیاد این طرف و مثل میو میو عوض بشه ;)

اگه مدعی ی فرهنگ بر تر ایم! ایمان داشته باشید که به مرور زمان می تونم تازه وارد ها رو حل کنیم! لزومی نداره رد اشون کنیم!

ضمنا سورنا جون! نوشتم که برخورد نا مناسب اون بنده ی خدا در پاسخ چ حرف هایی بوده !
با اجازه ی دوستان! اون قسمتی هایی که دیگه لازم نیست و نبودن اشون بهتر از بودن اشون هست رو حذف کردم! @};-
« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1387، 12:17 ب‌ظ توسط علیرضا طالقانی »

آفلاین mujtaba

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
نه تنها اینجا شیر تو شیر و قاطی شدن چند تا بحث اتفاق افتاده ، بلکه کار حتی به فحش دادن و اهانت هم کشید.
آقایان و خانم ها :
1 - اینجا یک مکان رسمی است ، این به این معنا است که ما موظف به رعایت قوانین بالا دست هستیم ، وگرنه ما داریم از اطمینان هسته ی مرکزی سو استفاده می کنیم.
2 - شما از اول وارد این انجمن شده اید برای بحث درباره ی اوبونتو و نرم افزار های مربوط به آن ، بحث تا جایی که برسد به این که کار شما با فلان نرم افزار غیر مجانی راه می افتد و چگونه کار را با این نرم افزار کار را راه بیاندازید (حتی اگر بحث کننده به احتمال بسیار زیاد نزدیک به یقین ، نرم افزار غیر قانونی دارد) ، بحث در محدوده است ، ولی بحث درباره ی چگونگی دست یافتن غیر قانونی به نرم افزار و کرک و ... نه تنها وارد بحث نیست ، بلکه همان طور که اشاره شد ، خلاف قوانین هم هست ، خلاصه بگم ، این جور بحث ها به طور اساسی جایی در این فوروم ندارند.
3 - اگر شما مشکل دارید و مشکل شما با کرک و ... حل می شود ، باز هم جای بحث در مورد کرک اینجا نیست ، حتی شما دوست عزیز...
4 - خیلی ها تو ایران ، تا بحث خارج و فرنگ و ... می شود ، شروع به تعریف از آنها و فحش به ملت ما می کنند ، حالا وقتی یک جایی مربوط به ایران راه افتاده که قراره دست کم بخشی از مرام های با کلاس اونها یعنی دزدی نکردن حتی اگر کسی حال شما را نگیرد راه افتاده ، همونا رو می خواین خراب کنید ؟؟ (راستی ، احترام به قانون هم از مرام های خوب اونهاست)
ختم کلام ، این قانون همانی که هست ، اگر حظور در انجمنی که از این کار کنار نمی آید ، برای شما قابل تحمل نیست ، شاید چنین انجمنی در جای اول برای شما نبوده است...

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
و اما::
خود شما همین دو سه روز قبل ی پستی داشتید! ب زور مجبور اتون کرده بودند که از ویندوز برای ارتباط به انجمن استفاده کنید! واقعا الان شرمنده نیستید که از عمو بیل برای ارسال پست استفاده کرده بودید؟  واقعا این یک ترویج استفاده از مایکروسافت نیست! وقتی بزرگترین شخصیت این انجمن به همین راحتی میاد و دم از ویندوز می زنه و میگه دارم ازش استفاده می کنم!        من که همون جا هم عرض کردم بهتون این مورد رو گزارش می کنم به مدیریت تا ی اخطار کتبی بهتون بدن! :D
ولی خب مدیر خودتونید!  حرفمون پیش نمی ره! ولی درس می گیریم ک ویندوز هم بد چیزی نیست! ی تستی بزنیم ;)
من جایی کار میکنم که در کنار انبوهی از سرورهای دیگه مجبورن چند تا سرور ویندوزی هم داشته باشند و البته همگی اصلی و خریداری شده هستند چون مدیران نگران بروزآوری و غیره هستند و البته رعایت حقوق «مولفین و مصنفین»... علیرضا راستش من نمیدونم کجا دم از ویندوز زدم ??? و باقی جملاتت رو هم متوجه نشدم... برای اینکه ادامه این بحث سر از نا کجا آباد در نیاره و قبل از اینکه sorena قفلش کنه اگه مثلا تو IRC کمی بیشتر بهم توضیح بدی ممنون میشم :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
ولا مهدی جان! راستش زیاد از این کمیته بازی خوشم نمی یاد! اما چیز چندان مهمی نیست! به هر حال همه ی ما از همون نا کجا آباد شروع کردیم! همه مون دزدی کردیم! کزا و کزا!
از اینکه لطف کردی و اینقدر هم با محبت پاسخ دادی ممنون!
بهتره زیاد سر کسی رو درد نیارم!
به قول مجتبی جان شاید از اول اش هم جای من اینجا نبوده!
مرسی مجتبی که این نکته رو به من یاد آوری کردید! @};-

پی نوشت:: کمیته هم منظورم همون کانال بودش مهدی جان! ی خاطره بگم! :D   ی شرکتی رو می شناختم که هر موقع می خواستم یکی رو عضر اش رو بخواهند ! دعوت اش می کردند به اتاق مدیریت ;)

حتما دیدی ی موقع که بحث های خط قرمزی می کنم ! سعی می کنم توی انجمن باشه تا نگن ......
به هر صورت ، از حضورتون مرخص می شم و برای همه تون آرزوی موفقیت و پیروزی و شادکامی دارم! 
در پناه حق
@};-

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
نه تنها اینجا شیر تو شیر و قاطی شدن چند تا بحث اتفاق افتاده ، بلکه کار حتی به فحش دادن و اهانت هم کشید.
آقایان و خانم ها :
1 - اینجا یک مکان رسمی است ، این به این معنا است که ما موظف به رعایت قوانین بالا دست هستیم ، وگرنه ما داریم از اطمینان هسته ی مرکزی سو استفاده می کنیم.
2 - شما از اول وارد این انجمن شده اید برای بحث درباره ی اوبونتو و نرم افزار های مربوط به آن ، بحث تا جایی که برسد به این که کار شما با فلان نرم افزار غیر مجانی راه می افتد و چگونه کار را با این نرم افزار کار را راه بیاندازید (حتی اگر بحث کننده به احتمال بسیار زیاد نزدیک به یقین ، نرم افزار غیر قانونی دارد) ، بحث در محدوده است ، ولی بحث درباره ی چگونگی دست یافتن غیر قانونی به نرم افزار و کرک و ... نه تنها وارد بحث نیست ، بلکه همان طور که اشاره شد ، خلاف قوانین هم هست ، خلاصه بگم ، این جور بحث ها به طور اساسی جایی در این فوروم ندارند.
3 - اگر شما مشکل دارید و مشکل شما با کرک و ... حل می شود ، باز هم جای بحث در مورد کرک اینجا نیست ، حتی شما دوست عزیز...
4 - خیلی ها تو ایران ، تا بحث خارج و فرنگ و ... می شود ، شروع به تعریف از آنها و فحش به ملت ما می کنند ، حالا وقتی یک جایی مربوط به ایران راه افتاده که قراره دست کم بخشی از مرام های با کلاس اونها یعنی دزدی نکردن حتی اگر کسی حال شما را نگیرد راه افتاده ، همونا رو می خواین خراب کنید ؟؟ (راستی ، احترام به قانون هم از مرام های خوب اونهاست)
ختم کلام ، این قانون همانی که هست ، اگر حظور در انجمنی که از این کار کنار نمی آید ، برای شما قابل تحمل نیست ، شاید چنین انجمنی در جای اول برای شما نبوده است...
1در مورد نوشته شماره یک شما با شما کاملا موافقم
2 با شما موافقم ولی میشه در (مورد راه درایورهای سخت افزاری استثنا شد من کامپیوترم رو دو هفته نمیشه خریدم 950000 تومن هم پولش
شده حالا اومدم روش لینوکس نصب کردم مودم کار نمی کنه کارت صوتی غیر فعال مانیتور رو نمیشناسه من پول سخت افزار دادم ازش استفاده
کنم بعد یک شرکتی میاد با منت یک درایور واسه مودم میزاره با محدودیت (سرعت) با X مقدارهم باید پول بدم درایورش رو بدون محدودیت بگیرم
حالا بماند چطور باید پول رو واریز کنم این حق من یکی از دوستان کرک شده درایور مودم رو معرفی میکنه پستش قفل میشه؟
بنظر من آزاد بودن هم حدی داره
4 در مورد شماره چهار هم خوب خیلیها حق دارند
در مورد(اگر حظور در انجمنی که از این کار کنار نمی آید ، برای شما قابل تحمل نیست ، شاید چنین انجمنی در جای اول برای شما نبوده است)
عزیزم شما در حدی نیستید که بگید دوستمون باید چیکار کنه(بزار خستگی راه از تنت دراد بعد بگو کیا بمونن کیا برن) >:(

آفلاین mujtaba

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
آقایان و خانم ها :
1در مورد نوشته شماره یک شما با شما کاملا موافقم
2 با شما موافقم ولی میشه در (مورد راه درایورهای سخت افزاری استثنا شد من کامپیوترم رو دو هفته نمیشه خریدم 950000 تومن هم پولش
شده حالا اومدم روش لینوکس نصب کردم مودم کار نمی کنه کارت صوتی غیر فعال مانیتور رو نمیشناسه من پول سخت افزار دادم ازش استفاده
کنم بعد یک شرکتی میاد با منت یک درایور واسه مودم میزاره با محدودیت (سرعت) با X مقدارهم باید پول بدم درایورش رو بدون محدودیت بگیرم
حالا بماند چطور باید پول رو واریز کنم این حق من یکی از دوستان کرک شده درایور مودم رو معرفی میکنه پستش قفل میشه؟
بنظر من آزاد بودن هم حدی داره
4 در مورد شماره چهار هم خوب خیلیها حق دارند
در مورد(اگر حظور در انجمنی که از این کار کنار نمی آید ، برای شما قابل تحمل نیست ، شاید چنین انجمنی در جای اول برای شما نبوده است)
عزیزم شما در حدی نیستید که بگید دوستمون باید چیکار کنه(بزار خستگی راه از تنت دراد بعد بگو کیا بمونن کیا برن) >:(

منظور من گفتن اینکه این آقا چیکار کنه نیست ، من برای یک مدت طولانی عضو یک انجمن بین المللی و معتبر بوده ام و این خط آخر ، آخرین جوابیه که به کسایی که می خوان قوانین بنیادی اونجا (مثلن کپی رایت و ممنوعیت بحث های بالای 18 در اونجا) رو با جر و بحث عوض کنن  ;)

در جواب جواب 2 : این دردسری که شما درش هستید رو من هم مدت طولانی ای باهاش درگیر بودم و می دونم چه آزاری میده ولی ، این جور بحث ها ، جاش اینجا نیست به خاطر قوانینش...

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
سلام به همه عزیزان

قبل از هرچیز به عنوان یک عضو کوچیک این انجمن بزرگ از دوست عزیزم جناب mohi جان بابت اون حرفهای زشت و گستاخی و بی‌ادبی اون کاربر (آقا/خانم Rain_wolf‌) عذر خواهی می کنم. 

از خوندن اون حرفها بیشتر از اونکه ناراحت بشم شوکه شدم ! برام باور کردنی نبود کسی بخواد توی یک بحث معمولی در یک محیط عمومی اینطوری صحبت کنه! مطمئنم نه تنها من بلکه بقیه بچه‌های انجمن هم همین نظر و دارن.

«با مدعی مگوئید اسرار عشق و مستی                    تا بی‌خبر بمیرد در درد خودپرستی»

=====================================================================
به نظر من احترام به قوانین انجمن وقتی که در حین عضویت اون رو تأیید کردیم و به رسمیت قبولش کردیم، بی هیچ چون و چرایی لازم‌الاجرا هست. کسی ما رو مجبور نکرده که عضو این انجمن بشیم ولی وقتی که شرایط عضو شدن رو قبول می کنیم، مجاز نیستیم اصول رو زیر پا بزاریم. حتی اگه نظر شخصی‌مون هم برخلاف این قوانین باشه وقتی ما موقع عضویت گفتیم «بله، قوانین رو رعایت می کنم» اگه الان بخواهیم زیرش بزنیم چه معنی داره ؟ بقیه رو نمی دونم ولی این کار به نظر من «پیمان‌شکنی و خلف وعده‌» هست. یعنی حتی از نظر اخلاقی هم مجاز نیستیم اونها رو زیر پا بزاریم.

در مورد نظر شخصیم در مورد کپی‌رایت باید بگم که با کرک کردن مخالفم. قبول دارم بعضی وقتها این کار عملی نیست و بین بد و بدتر مجبور هستیم بد رو انتخاب کنیم ولی این انتخاب به این معنی نیست که این کار وِجههٔ معقول و موجه به این عملمون بده.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
من هم با سید مهدی موافقم و از mohi به خاطر بی ادبی یکی از کاربران عذر خواهی میکنم
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پیش نوشت:: هنوزم تریبون آزاده؟  استاد! از نظر شما تربون آزاد برای موافق هاست یا مخالف ها؟   

:)  اول سلام! می دونید که من قلبم ضعیفه! خدا خدا می کردم یکی بگه ! نرو نرو نرو :D
ولی دمتون گرم!  بازم به آقای حسن پور! منت گذاشتند و تماس گرفتند به بنده!  @};-

سید مهدی ی گل ام!  چرا توجه به این نمی کنید که در اولین پست ای که یکی از ناظران عزیز باز کردند! نوشتند !!!تریبون آزاد!!!  (ببخشید که خط نمی کشم زیرش)

فرهنگ لغت:
                تریبون آزاد ==>  یعنی اون حرفاهایی رو که رسما نمی تونی بزنی! بیا اینجا بزن! یعنی اصلا بیا ساز مخالف بزن! (خیلی ساده است)
و بعد موهی عزیزم در همین جا به یک نفر که نظر مخالف داره ! تذکر دادن و قوانین رو پیش کشیدند! یقین دارم که به ***تریبون آزاد*** بودن مسئله توجه ای نکردن

*****‌
یک نکته رو بگم! اون قسمتی رو که آقای کلوند به موهی ی حرف نا ربطی رو زده بود! با اینکه خونده بودم! اما به حساب سه چهار تا حرف بی ربطی بزنید که در پست های قبل همون قضیه به ایشون زده اند!
با اینکه دیده بودم اش ! اما خود موهی هیچ واکنش ای بهش نشون نداد و این نشان از درک بسیار بالای موهی هستش! نه عزیزنی که کاسه داغ تر از آش شدند و ...

خلاصه موهی جان! می دونم که خودت هم خوب می دونی! من و تو و ما هایی که ادعای این اوپن سورس رو می کنیم و سنگ اش رو به سینه میزنیم!  قرار نیست به هرچیزی از کوره در بریم و جا خالی کنیم! و یا ما هم ی چهار تا بزاریم روی حرفشون و بهشون تحویل بدیم!

برگردیم سر تریبون آزادمون که اگه کسی توش حرف خارج از خط قرمز بزنه! مثل من یا سیب زمینی هستش و یا فاقد شعور کافی! :)

به هر صورت من هنوزم دارم داستان رو پیگیری می کنم و تا جایی که آقای حسن پور لطف کردند و به من گفتد! موهی داره دنبال داستان رو میگیری تا ببینم چه میشه کرد!

راستی!!  موهی رو یکبار بیشتر ندیدم! ولی اصلا این طوری برداشت نکردم که آدم بی زبانی باشه که نیاز باشه کسی ازش دفاع کنه! حتما که پاسخ بی ادبی ی کسی رو نداد ! چیزی رو درک کرده!

مجتبی جون! به هر حال ممنون ام ازت که با خوندن پست آخر از یک پست شش - هفت صفحه ای نظر خودت رو گفتی! ;)  یا شاید  شما هم فقط خط اول از هر پست رو می خونید؟

البته چون تریبون آزاد بوده! چشم منم دیگه وارد بحث های بالای هیجده سال شما نمی شم! نه که شما ی مدتی طولانی در یک انجمن بین الملل ای بودی! از من یکی که حتما بیشتر می دونید!
حتما از محضرتون بیشتر از این به بعد استفاده می کنیم و قبلا از گذر از خط قرمز! قول می دم که کسب اجازه کنم! :-*

سید مهدی عزیز! همون آقا یا خانم محترم رو ! ای کاش از اول و ابتدای بحث اشون رو دنبال می کردید!  من به عنوان یک تریبون آزاد ! ندیدم که آنچنان گستاخ و بی ادبانه رفتار کرده باشند که مجبور بشیم از ورودش جلوگیری کنیم!  تا اینکه بعد از کلی تنش و توهین های معدبانه ای که در بین دوستان اتفاق افتاد!  قرعه ب نام موهی افتاد و باب اهانت رسمی باز شد!  حالا یکی این میگه! دوتا هم یکی دیگه!   و بنده خدا موهی (الهی بگردم)  همچنان داره سکوت می کنه!

امیدوارم که نتونم اون بنده خدا رو راضی کنم از موهی رسما عضر خواهی کنه! چون این طوری خیلی های دیگه هم باید از ایشون عضرخواهی کنند!

پی نوشت::
:) فهمیدم! تریبون آزاده! ولی اگه کسی سازه مخالف بزنه! جیزه ;)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
عزیز دلم تریبون آزاد یعنی بیا حرف دلت رو بزن ولی نه اینکه هرچز از دهنت در اومد به هر که دلت خواست بگی !!!! شما اسم این رو میزاری تریبون آزاد ؟!!!!!!!!!!!
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
عزیز دلم تریبون آزاد یعنی بیا حرف دلت رو بزن ولی نه اینکه هرچز از دهنت در اومد به هر که دلت خواست بگی !!!! شما اسم این رو میزاری تریبون آزاد ؟!!!!!!!!!!!
با اجازه ی دوستان! ی لابی ی ویژه با سید بزنم من! بعد نتیجه رو عرض می کنیم :)