چرا! یک مورد تحریمی که داریم! گویا لاگین اشون رو هم بستند که دیگه وارد نشوند!
بحث تیتان رو هم هم عرض کردم! ایشون پول مودم رو داده! سخت افزار رو خریده! پس زیاد غیر منطقی نیست اگه به هر روشی که می تونه ازش به بهترین شکل کار بکشه!
بحث مایا رو هم که بنده به نظرم میرسه که اولین کسی بودم که براشون ی راهنما فرستادم! و البته از جایی که وارد کرک شد من هم خوشم نیامد ! چون بلیندر رو مدتی هستش که می شناسم و یکمی هم (در حد ابسیلون) توش کار کردم! ولی خروجی نداشت! سخت بید:D اما شاهکاری هست شگفت انگیز!
مهدی جان! شاید کامل همه پست ها رو به سبب حجم اشون نخوندید! همه ی فریاد من از این جهت هستش که متاسفانه به شعور و شخصیت بعضی از دوستان جدید امون توهین شده و این مورد هم اصلا چیز کمی نیست! که هیچ کس حاظر نیست جلوش وایسه! شاید برای اینکه کسی که مورد توهین واقع شده! دیگه نمی تونه بیاد داخل و از خودش دفاع کنه! میگن یکی بگی! دوتا می شنوی! اگه بنا به تحریم باشه! پس کسانی که ب ایشون هم توهین کردند!باید .... بشند!
و اما::
رعایت «حقوق مولفین و مصنفین» وحی منزل است!
خود شما همین دو سه روز قبل ی پستی داشتید! ب زور مجبور اتون کرده بودند که از ویندوز برای ارتباط به انجمن استفاده کنید! واقعا الان شرمنده نیستید که از عمو بیل برای ارسال پست استفاده کرده بودید؟ واقعا این یک ترویج استفاده از مایکروسافت نیست! وقتی بزرگترین شخصیت این انجمن به همین راحتی میاد و دم از ویندوز می زنه و میگه دارم ازش استفاده می کنم! من که همون جا هم عرض کردم بهتون این مورد رو گزارش می کنم به مدیریت تا ی اخطار کتبی بهتون بدن!
ولی خب مدیر خودتونید! حرفمون پیش نمی ره! ولی درس می گیریم ک ویندوز هم بد چیزی نیست! ی تستی بزنیم
مهدی جان! شرمنده اگه زیاد تند حرف می زنم! اما اصولا زبان تندی دارم که سال ها بود ازش استفاده نمی کردم! چون ترجیح می دادم توی خلوت خودم باشم!
این اجتماع کوچیکون ! بسیار برای من دوست داشتنی بوده و هست! چون بهت چند سال ، خودم رو توی یک جمع می دیدم!
اما فکر نمی کردم اینقدر بعضی چیزای ساده باعث ایجاد تنش و رنجاندن دوستان امون بشه!
چرا وقتی یک بار ی نظرم به مذهب اهل سنت توهین شد! کسی صداش در نیامد! (یعنی یادم نمی یاد جز من کسی چیزی گفته باشه)
چرا هنوزم حاضر نیستید قبول کنید که رفتار بدی با امیر کلوند شد! که این رو مجبور به واکنش تند کرد! چرا شما نمی بیندی که ::
بعضی چیزا برای بعضیا قابل درک نیست.
چون شما درک نمیکنید نبایدفکر کنید بقیه هم مثل خودتون هستند شما اصلا هیچ شباهتی(از نظر فکری) به کسایی که از اوپن سورس استفاده میکنند ندارید و به زور میخواهید روی چیزی که خودتون هم احتمالا تا حالا بهش پی بردید پا فشاری کنید.
هنوز نفهمیدی یه سری آدم کوته فکر که شعورشون در حد سیب زمینیه اومدن اینجا فکر کردن با روش ها و ایده های مزخرفشون می تونن قوانین رو تغییر بدن حتی ارزشه بحث هم ندارن ؟
انرژیت رو بگذار واسه مباحث پربارتر. مباحثی که می دونیم واسمون یه چیزی داره....
اتفاقا این دو نفر ! سجاد و ایکو سان! رو ارادت خاص دارم بهشون و خصوصا سجاد رو که می دونم نوع کلام اش مثل خودم ساده و بی شیله پیله است!
اما انتظار نداشتم امیر رو از ورود محروم کنید!
ی بار محسن ی بحث جالبی کرد! سر همون داستان خودش
قصه ی فرهنگ و فرهنگ مهاجم! یعنی اینقدر این افراد برای ما مضر اند که اصلا نباید باهاشون حرف بزنیم؟ یعنی توانایی حل کردن این دوستان رو در خودمون نداریم؟!
هزار بار بحث راه انداز اون موده های کوفتی شده! ولی هیچ کدوم از ما اوجهی آنچنان نکردم! به جز سید مهدی گل ام که سعی اش رو کرده بود!
باقی مون همه چسبیدیم به خط پر سرعت امون! یادمون رفته ۱۴.۴۰۰ به زمان سنچ سه دقیقه ای! یعنی چه! ر به ر هم قطع بشیم! اون موقع دوست داشتم نظر دوستان مخالف پخش شدن این راه انداز تیتان رو بشنوم! ( حافظه ام اگه اشتباه کرده ،بگو تیتان جان! ) به هر حال من از اینکه الان ده پانزده نفر از سرعت ۱۴.۴۰۰ اشون خلاص شدند بسیار خوشحال ام برای همه شون آروزی ی خط پر سرعت یک مگا بایتی می کنم! @};-