من که موافقم نیستم
چون1- کشور ما کلا و جزا در تحریم است پس چطور می شه به منابع مورد نیاز و تخصصی دست یافت.
2- در تمام دنیا این کار انجام می شه اکثر سایتهایی از این قبیل صاحبان غربی دارند.
3- برای دست یابی به منابع باید هزینه های گزافی پرداخت که برای ما ایرانی ها سرسام آور میشه .
4- هیچ کس در ایران بانی یه کار درست و حسابی نمی شه مثلا همین کتاب. بهترین کتابها هم اولا ناقص ترجمه می شن دوما توسط یه مترجم که فقط انگلیسی بلد ترجمه می شن حالا شما تو هم یه جا قضاوت کنید با اتکا به منابع فارسی چطور می شه کارکرد .
بعد بعضی ها که اگه نامشان برده شه سریع اونو پاک می کنند (X) دمار از روزگار من و در آوردن با این قانون کپی رایت حتی به آدرس و نام بلاگ من هم رحم نکردن (در همین جا) ولی از رعایت خودشان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رعایت این قانون طور کامل نه تنها خیلی سخته بلکه در ایران هموم می شم یه سری ادم بیسواد و جامانده
بهتره فراموشش کنیم . راستی تو نظرها چندتا از ناظرین هم هستن لطفا بگید چرا باید این قانون رو ایجا اجرا کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الیته امیدوارم این مطلب من دوباره شامل قانون سانسور .... ببخشید کپی رایت نشه
:-"
ضمنا این چیزی که برای شما که ادعای کشور اسلامی میکنی «مثبت بازی» نام گرفته و «قلقلکت» میده، برای ما «اخلاقیات» نام داره!
اما دوست عزیز شما فرمودید اخلاقیات . البته از لحنم اولش
عذر می خوام ناراحت نشو
طوری صحبت می کنی که انگار در مدینه فاضله زندگی می کنی ؟؟؟ دوما ویندوزی که نصب کردی یا برنامه های داخل آن با داشتن لایسنس قانونی از شرکت سازنده هست ؟؟؟
متاسفانه ما چاره ای نداریم همانطور که در بالا گفتم هیچ نهادی حاضر به تهیه منابع کامل و جامع نیست تا آن را با هزینه و در زمان مناسب در اختیار ما قرار بده
اما با نظر اون دوستمون در مورد جوامع اسلامی اصلا موافق نیستم آدم یا به چیزی پایبند هست یا نیست اگر قرار بود این طور باشه پس پیامبر چرا یهودی ها و مسیحی هایی که در کشور اسلامی بودند رو مورد حمایت قرار می داد، از بیت المال گرفته تا حفاظت جانی و مالی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن با نظر ghreza تا موافقم کدام کشور اسلامی تا حالا کاری کرده که ما بی خبریم مثلا همین کشور خودمان که این همه ادعا داره چی کار کردیم هنوز یه لینوکس که سوورسش هم هست رو بومی نکردیم چه رسد به سیستم عاملی مثل ویندوز و یا یه برنامه امنیت داده ای
لینوکس هم فعلا برای مان امن است ولی با این اوضاع سیاسی و همینطور سر سعودی روانه شدن هکرها به سوی لینوکس ما در آینده نه چندان دور می خوایم چیکار کنیم