انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

چقدر با رعایت قوانین Copy Right  در این انجمن موافق هستید؟

موافقم.
49 (64.5%)
موافقم اما نه همیشه!
17 (22.4%)
مخالفم.
10 (13.2%)

مجموع آرای اعضا: 75

نویسنده موضوع: چقدر با رعایت قوانین Copy Right در این انجمن موافق هستید؟  (دفعات بازدید: 61264 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery

دوست نسبتا عزیز Rain_Wolf

من به شخصه از فوتوشاپ استفاده می کنم و معمولا بچه های انجمن هم این رو می دونن....
اما به خودم اجازه نمی دم توی محیطی که باید به نرم افزارهای آزاد احترام گذاشت و حرفی از کرک نزد بیام و بحث فوتوشاپ رو پیش بکشم...

من اصلا دلیل صحبت های شما رو نمی فهمم. اینجا و تمامی انجمن های لینوکسی یک سری قوانین دارن که به شما اجازه مطرح کردن مباحث کرک و غیره رو نمی ده...
شما هم ملزم به احترام گذاشتن به قوانین هستید و تخطی از قوانین برای شما عواقب در پیش داره...

به همین سادگی... به همین خوشمزگی...
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
کسی در مورد پست من نظری نداره . اگه نداره قفلش رو باز کنید .
راستی دوست عزیز . من منتظرم که شما به من یک درایور hsf کرک شده بدین ها .....

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
ولش کن . دیگه خودم خسته شدم . برم بخوابم .
راستی دوستان من امشب یک جیز جدید یاد گرفتم .
به قول دوستمون . کرک کن ولی پنهانی به کسی هم نگو . وگر نه جیز می شی  \\:D/ \\:D/ :-X
کار خلاف کن ولی به کسی نگو . این میشه اوپن سورس . درس جالبی بود . یه کاری که خلافه بکن ولی به کسی نگو و تو انجمن باز گو نکن . یعنی سر پوش گذاشتن . خوبه تازه کار نیستم وگر نه اینجوری به یه تازه کار مفهوم اوپن سورس و قوانین و انجمن رو تفهیم می کردین . کی گفته شما ناظر انجمن باشین . خنده داره .

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134

دوست نسبتا عزیز Rain_Wolf

من به شخصه از فوتوشاپ استفاده می کنم و معمولا بچه های انجمن هم این رو می دونن....
اما به خودم اجازه نمی دم توی محیطی که باید به نرم افزارهای آزاد احترام گذاشت و حرفی از کرک نزد بیام و بحث فوتوشاپ رو پیش بکشم...

من اصلا دلیل صحبت های شما رو نمی فهمم. اینجا و تمامی انجمن های لینوکسی یک سری قوانین دارن که به شما اجازه مطرح کردن مباحث کرک و غیره رو نمی ده...
شما هم ملزم به احترام گذاشتن به قوانین هستید و تخطی از قوانین برای شما عواقب در پیش داره...

چرا نسبتا. ما با هم رودربايستي نداريم. حرفتونو بزنيد.
علت اينكه من تو اين بحث شركت كردم اين نيست كه دنبال كمك براي كرك نرم افزار از سوي اعضاي انجمن باشم. مگه كاري داره كرك پيدا كردن. فكر مي كنم تمام كساني كه سراغ لينوكس مي آن چندين سال با كامپيوتر كار كردن، ويندوزو شناختن و جستجو رو هم بلدن. پس نيازي نيست كه براي پيدا كردن يه كرك تو انجمن عضو شد. دليل اصلي بحث من اينه كه چرا اونجايي كه بحث نرم افزار مايا و كرك اون مطرح شد خيلي از اعضا به خودشون اجازه دادن كه با اون كاربر كه اون بحثو مطرح كرده بود، اون طوري برخورد كنن؟ اون دوستان محترم مگه ناظر يا مدير سايتن؟ من مي خوام بدونم كه اين افراد فكر مي كنن كي هستن كه به خودشون اجازه مي دن هر رفتاري بكن و گليه من از شما ناظرين محترم كه هيچ كدوم به اونا تذكر نداديد. همين. :( :( :(
در مورد:
تخطی از قوانین برای شما عواقب در پیش داره...

لطفا اينطوري صحبت نكنيد. چون در مورد اين مسائل كس ديگري تصميم مي گيره و اعضاي معمولي انجمن حق ندارند ديگران رو تهديد كنند.
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1387، 09:31 ب‌ظ توسط Rain_Wolf »

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
نقل‌قول
کار خلاف کن ولی به کسی نگو . این میشه اوپن سورس . درس جالبی بود . یه کاری که خلافه بکن ولی به کسی نگو و تو انجمن باز گو نکن . یعنی سر پوش گذاشتن . خوبه تازه کار نیستم وگر نه اینجوری به یه تازه کار مفهوم اوپن سورس و قوانین و انجمن رو تفهیم می کردین . کی گفته شما ناظر انجمن باشین . خنده داره .

حرف خیلی جالبی بود.
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
و اینکه قرار نیست هرکسی بیاد ۳۰ هزار تومن بده یک سایت بزنه و یه فوریوم هم توش و هر قانونی خواست وضع کنه و کاربر ها رو ملزم که قانون های من  رو رعایت کنید. یا باید قانون خوب وضع کنیم یا قوانین رو اصلاح کنیم.

خیلی کم لطفی می کنید ...
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
به نظر میاد دوستانی در این جمع هستند که هنوز مفهوم آزادی در نرم افزار های آزاد رو درک نکردن .
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
به نظر میاد دوستانی در این جمع هستند که هنوز مفهوم آزادی در نرم افزار های آزاد رو درک نکردن .
چرا من شخصا درك كردم ولي بايد قبول كنيم كه نرم افزارهاي اپن سورس هنوز به كاملي نرم افزارهاي ويندوز و كد بسته نيستند و ما ناچاريم هنوز از اونا استفاده كنيم تا كارمون راه بيوفته. اگه دوست داريم كارامونو تو لينوكس انجام بديم. همين.

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
چرا من شخصا درك كردم ولي بايد قبول كنيم كه نرم افزارهاي اپن سورس هنوز به كاملي نرم افزارهاي ويندوز و كد بسته نيستند و ما ناچاريم هنوز از اونا استفاده كنيم تا كارمون راه بيوفته. اگه دوست داريم كارامونو تو لينوكس انجام بديم. همين.

ای قربون اون کلام متینت....

عزیز من... گفتیم هر کسی اجازه داره استفاده کنه اما این جا هم یه سری قوانین داره که باید بهش احترام گذاشت....
احترام به قوانین به معنای کار یواشکی کردن و .... نیست
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
دوستمون به شما مطلبی رو گفتن اما شما دوراز ذهن ترین و اشتباه ترین برداشت رو کردید که البته بعید بود. کسی نگفت کرک کنی اشکالی نداره. ایشون گفتن که شما آزادی هر کار ی میخواهی انجام بدی. بحث اصلا ترویج نیست. ما اینجا تفتیش عقاید نداریم و کاری هم نداریم شما چه کاری میخواهی انجام بدی. آزادی که در زندگی شخصی خودت هر گونه که می خواهی زندگی کنی.ولی در اجتماع باید به قوانین احترام بگذاری. -هرچند قوانین اشکال داشته باشد-

من هم این حرف رو میزنم! میتونی از یک نرم‌افزار غیر آزاد و حتی دزدی کرک شده غیرقانونی استفاده کنید! نمیگم «بکن». میگم میتونی! یحث توانایی هست! اصولا همه میتونن هر کاری بکنن! مهم اینه که اون کار رو میکنن یا نه! این ما اینو پیشنهاد نمیکنیم اما قصد دخالت در کارهای خصوصی شما رو نداریم! این به ما ربطی نداره! ما اینجا نمیگیم که شما روی سیستم خودتون یا در زندگی روزمره کاری بکنید یا نه! ما در مورد انجمن رسمی حرف میزنیم. قوانین ما برای انجمن هست.

آزادی هر طور دوست داری زندگی کنی ، همزمان به قوانینی که موقع ثبت نام رعایتوشن رو قبول کردی احترام بگزار. خیلی سخت نیست.

وقتی که گفتن که می توانی کرک کنی منظور این بود که ما پلیس نیستیم که به شما امر کنیم که این کار درست است یا نه! این یک مثل هست و منطق هم میگه که در مثل مناقشه نیست.

به نظر شما ارزش یک نرم‌افزار تجاری و آزاد یکی هست. آیا نرم‌افزار آزاد فقط از لحاظ فنی قابل ارزش گذاری هستش؟ گنو/لینوکس تنها یک سیستم عامل نیست، یک فرهنگ است!

دوباره میگم که شرط استفاده از اوبونتو ههمونطور که در سایت اوبونتو هم آمده، پایبندی به متن‌باز و نرم‌افزار آزاد هست. کسی که به این دو پایبند باشه، دیگه نمیاد خلاف اینها رو ترویج کنه.
جالبه که میبینیم کسانی هم هستند که با اجرای کپی‌رایت مخالفند! بعیده!
« آخرین ویرایش: 13 خرداد 1387، 01:20 ق‌ظ توسط mohi »
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست

به شخصه یادم نمیاد آخرین بار که از نرم افزار های کد بسته استفاده کردم. شاید این کمبود وقت (یا تنبلی یا ...) باعث می شه تا آدم راه ساده تر رو انتخاب کنه!

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
اگه شما برای کارهاتو نیاز دارید از کرک استفاده کنید به خودتون مربوطه مگه کسی جلوی شما رو گرفته. مسئله اینه که کاری که میکنید رو تو بوغ کرنا نکنید اونم تو انجمنی که قوانین اوپن سورس توش حاکمیت میکنه
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1387، 02:22 ب‌ظ توسط iqson716 »

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
دوستان عزيز سوء تفاهم نشه ها. منظورم اين نيست كه شما درك نداريد يا نمي فهميد.
منظورم اينه كه چون تو ايران كارت هاي اعتباري وجود نداره تا توسط اونا نرم افزارهاي قانوني خريداري بشه(با پرداخت هاي آن چناني)، كسي نمي تونه متوجه بشه كه اين نرم افزارهاي مجاني و رايگان و همچنين اپن سورس(قابل توجه برنامه نويسان محترم) چقدر ارزش داره. ;)
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1387، 09:37 ب‌ظ توسط Rain_Wolf »

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
اولا كه اين دركي كه شما ازش صحبت مي كني در هيچ ايراني درك نمي شه تا وقتي كه يه نرم افزار قانوني و رجيستر شده تهيه كنه و پولشو هم بده.
یعنی این ۶۹٪ (تا این لحظه) و این همه کاربر که دارن از سیستم گنو/لینوکس به تنهایی استفاده میکنن درک ندارن؟ متشکرم :)

ضمنا من يه سوال از شما كردم تو بحث چند رسانه اي كه هنوز جواب نداديد، منتظر جواب شما هستم.
اگر خوب میخوندید و با عجله و بدون فکر جواب نمیدادین، حتما تابحال دست کم چند بار جوابتونو میگرفتین! ;)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
اولا كه اين دركي كه شما ازش صحبت مي كني در هيچ ايراني درك نمي شه تا وقتي كه يه نرم افزار قانوني و رجيستر شده تهيه كنه و پولشو هم بده.

:---)