واقعا آدم لذت میبره از این همه حسن نیت و جدیت در اجرای قوانین، تبارک الله احسن الخالقین. کاش همه مسئولین توی وظائف خودشون و اجرای قوانین اینقدر جدی بودن، دست خدا به همراه تون.
amirhomayoun: دیروز در ساعت 05:42:34 قبلازظهر
چه وضعه صحبت کردنه آخه؟ ارث پدرمون رو طلب داریم از "غرب"؟ به copy right فقط در کشورهای اسلامی بایست احترام گذاشت چون دزدی مسلمون از کار نیک غیر مسلمون "شریفتره" ؟ تازه تهش "یکم در این باره فکر کنید" ؟ چه استدلال استواری ... |
چه وضع صحبت کردنه عزیزم؟! (حالت سوالی درباره سوال مبهم شما؛ منظورتون کدوم وضعه).عزیزم نظر وقتی شخصی باشه نقدش بی مفهومه. اگه بگید توهینی شده (که من اینطور فکر نمیکنم)، خوب چرا شما نارحت میشید، شما مگه از بر و بچ آمریکائید؟ . مومن، دزدی مسلمون از کار نیک غیر مسلمون "شریفتره" نیست، ولی دقت کنید که اگه کار نیکی در میان باشه، و باز دقت کنید امور خیریه در آمریکا دومین تجارت پر درآمده. توی مملکت عزیز خودمون هم کم نیستن سرمایه دارهائی که از این امور پول کلانی به جیب میزنن. برای سرپوش گذاشتن روی کارها میشه یه خورده وارد مقوله امور خیریه شد. صد در صد منفعتش بیشتر از ضررشه. میشه منابع یه قاره رو به یغما برد و چیزی از اونو لطف کرد و انداخت جلوشون و خود شیرینی و عوام فریبی کرد. العمال و بالنیات.
پ.ن.) "دزدیدن" مغز؟ عجب ... |
mohi: دیروز در ساعت 09:57:44 قبلازظهر
صولن اگر اون چیزی که میگید، اسمش «مغز» باشه، پس باید حق انتخاب هم بهش بدید تا از سرمایههای ذاتی که خدا بهش داده، هر جا دلش خواست و دید که بیشتر شکوفا میشه استفاده کنه! |
مغز مجاز از انسان دارای مغز است. لابد میگید همه موجودات (حداقل پستانداران) مغز دارن. درسته ولی اون یه گوشته توی جمجمه رو نمیگم. انسان دارای مغز یعنی کسی که از موهبت خدادادی استفاده مناسب میکنه. منظور از مناسب، یعنی استفاده در موردی که به نفع خود انسان و دیگر انسانها یا موجودات دیگه باشه. دزدیدن مغز کنایه از اغوای و تتمیع یک فرد دارای مغز (به توصیفی که قبلا گفته شد) با راه های مختلف، مثلا از لحاظ مالی، در حالی که هر انسان موظف به محیطی که بهش تعلق داره و گوشت و خونش از خاکش شکل گرفته خدمت کنه. خدمت به محیط؟ (حق با شماست محیط نیازی به خدمت نداره!) در این جا مجاز از خدمت به افرادی هستند که در آن محیط یا جامعه زندگی میکنن. اگه یه کشور به صرف داشتن قدرت اقتصادی بالا که از راه های متعارف و غیر متعارف، خلاف و درست، تحصیل کرده، بیاد نخبه های جوامع دیگه رو بر بزنه (کاری که آمریکا میکنه) بزرگترین ظلم و دزدی رو انجام میده. آزادی فردی درسته، ولی هر چیزی یه حدی داره. تعهد و مسئولیت در قبال جامعه هم با در نظر گرفته بشه. به عقیده بنده آزادی بدون مسئولیت در برابر جامعه میل میکنه به بیبند و باری. اگه شما غیر از این فکر میکنید، دیگه هیچ، حق با شماست!
شما توی دبیرستان یا دانشگاه واحدهای ادبیات رو حتما پاس کردید دیگه؟
مگر کشورهای اسلامی چقدر در توسعه نرمافزار مشارکت داشتن؟ مگر ما جز چند تا برنامه کوچک چکار کردیم؟ ما اول باید کمی به خودمون بیایم و چشمامونو باز کنیم! هر وقت صاحب سهمی شدیم، بعد ادعا کنیم! ما حتی برای ترجمه به زبان مادری خودمون وقت نمیگذاریم بعد یهو شما میای و این حرفا رو میزنی؟ |
حالا کی گفت نرم افزار، من گفتم؟! واژه کپی رایت همه جای دنیا و حتی اینجا در مورد کتاب، کتاب الکترونیکی، نرم افزار، ایده های نو و... کاربرد داره، باور نمیکنی به اخطارهائی که در مورد معرفی کتابها داده شده نگاه کن. توی ایران چند نوع نرم افزار تولید میشن، نرم افزارهای مذهبی، حسابداری، دیکشنری ها و مترجم های زبان، آموزش های چند رسانه ای (99.99 درصد موارد هم سورس بسته) که البته درست هیچ کدوم رو نمیشه در مقایسه با photoshop، 3dMAX و... نرم افزار حساب کرد، ولی خوب، بالاخره دیگه. کتاب و نرم افزار سایر کشورهای اسلامی هم هستن (اگه منظورتون از کشور مسلمان فقط عربستان و دور و برش نباشن)، مثلا من چند تا کتاب و نرم افزار ترکیه ای از روی فلش دوستم روی سیستمم کپی کرده بودم که بعد از مطالعه licenseاش، از سیستم حذف کردم. البته از عربی سرم نمیشه ولی چندتا نرم افزار کوچک عربی رو دیدم. نرم افزار و کتاب مالزیایی هم به زبان انگلیسی توی سایتها میشه پیدا کرد. پس چیزی رو که شما ندیدید یا نمیدونید، دلیلی بر عدم وجود آن نیست، میگید نه؟؟؟
ضمنا این چیزی که برای شما که ادعای کشور اسلامی میکنی «مثبت بازی» نام گرفته و «قلقلکت» میده، برای ما «اخلاقیات» نام داره! |
عزیزم بقول آقای علیرضا طالقانی "تریبون آزاد یعنی ارائه نظرات شخصی که به کسی توهین نشه"، ببینم توی نوشته من به کسی یا گروهی خاص توهین شده. حالا اگه شما بحث میکنی یه چیز دیگه است ولی اگه میخای معلم بازی راه بندازی و درس اخلاقیات بدی، باید بگم مرسی قبلا صرف شده. یه 80 واحدی از 160 واحد دروس دانشگاهی مربوط به مقوله های مشابه اخلاق و این حرفاست (به علاوه قبل از داتشگاه ما خودمون یه پا آخوندیم). نظرات متفاوته دیگه. مثلا اگه بخوای معنای تروریسم رو بفهمی، اگه از آمریکائیها بپرسی تروریسم یعنی چی؟ میگن یعنی مردم ایران و عراق و لبنان و فلسطین و ویتنام و کره شمالی و هر کی روبروی ماست. یعنی اگه یه عراقی یه سربازه آمریکائی رو که وارد خونش شده، بکشه، تروریسته. ولی اگه از یه افغان بپرسی میگه تروریسیم یعنی کارهائی که سربازهای آمریکائی میکنن. اگه از یه چچنی بپرسی میگه مرکز تروزریسم روسیه است و به همین ترتیب. یه بارهم گفتم نقد کردن نظر شخصی غیر منطقیه. من احساس میکنم شما روی نظرات جدل میکنید. در مورد مثبت بازی میشه یه جور دیگه مطرح کرد تا واضح تر و صریحتر بشه. شاید بهتر بود بگم کاسه داغ تر از آش، برای نمونه، اگه گاهی اوقات به سایتهای انتشارات مشهور Apress, Wiley, Addisson Wesley, Hungry Minds, McGraw Hill, OReilly,... مراجعه کنید، خواهید دید که گاهی اوقات برای تبلیغات محصولات license دارشونو برای مدت محدودی (مثلا دو هفته) بصورت رایگان برای دانلود عرضه میکنن. یا خیلی از شرکتهای نرم افزاری همین کار رو میکنن. توی سایتهای مشهور downlaod.com، sourceforg، و... هم محصولات لایسنس دار عرضه و معرفی میشن و کسی نمیگه بالای چشمتون ابروست. و همین طور باید بگم اونا بچه صغیر نیستن که شما قیمشون باشید، همون زبون و هم قدرت مطالبه حقشونو دارن و حتی بیشتر از حقشون میگیرن.
این غلطا به کسائی ..... الخ. |
توی این فروم دوستان همچین هم مباحثه ادبی و مشاعره نمیکنن که یه کلمه کوچک اینقدر حساس بشه، تا مخاطب خاصی هم نداره. اگر هم داشته باشه از اعضای فروم نیست. لفظ هم رکیک نیست. ولی خوب ناظر شمائین و البته همه جا حق با شماست.
این کاری که میگید دزدی از شرافتمندانه ترین کار اونا، یعنی اموز خیریه، شریفتره. یکم در این باره فکر کنید.... |
جوابش قبلا داده شد.
برای من دزدی، دزدیه! حتی اگر گشنم باشه ترجیح میدم نون خشک بخورم و کباب ندزدم! برای خیلی ها که من میشناسم اینطور که دزدی شریف باشه. متاسفانه من دیدم برای کپی رایت همین استدلال دینی رو میارن حتی تا این حد که یک مسلمون میتونه مثلا از یک مغازه غیر مسلمون دزدی کنه و مشکلی هم نباشه. این انجمن تمایلی به حاشیه نداره. لطفا تخیلات خودتونو به نام اسلام اینجا مطرح نکنید! |
اصولا اگه شما مثل عامه مردم، اسلام رو با اشخاص و گروه ها و کشورها، معادل ندونید، جمله بالا رو ویرایش میکنید. یادم نمیاد، در واقع بهتره بگم توی نوشته خودم چیزی در مورد اسلام نمیبینم. مسئله دزدی مسلمون از غیر مسلمونم من الان از شما میشنوم. میشه بگید اینو توی کدوم رساله دیدید، یا اینکه خودتون در حال تدوین رساله هستید؟
Hamid.R: دیروز در ساعت 12:20:07 بعدازظهر
اما با نظر اون دوستمون در مورد جوامع اسلامی اصلا موافق نیستم آدم یا به چیزی پایبند هست یا نیست اگر قرار بود این طور باشه پس پیامبر چرا یهودی ها و مسیحی هایی که در کشور اسلامی بودند رو مورد حمایت قرار می داد، از بیت المال گرفته تا حفاظت جانی و مالی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
قبلا هم گفتم شما و آقا mohi روی تحلیلی که خودتون از گفته داشتید نظر دادید و من فتوای دزدی از غیر مسلمون رو صادر نکردم. به مطالب آقا mohi یه نگاهی بکنید.
Hamid.R: دیروز در ساعت 12:20:07 بعدازظهر
درضمن با نظر ghreza تا موافقم کدام کشور اسلامی تا حالا کاری کرده که ما بی خبریم مثلا همین کشور خودمان که این همه ادعا داره چی کار کردیم هنوز یه لینوکس که سوورسش هم هست رو بومی نکردیم چه رسد به سیستم عاملی مثل ویندوز و یا یه برنامه امنیت داده ای |
قبلا توضیح داده شده.
mohi: دیروز در ساعت 12:52:16 بعدازظهر
خب میتونیم این بحث رو اینطور کامل کنیم: شما آزادید که هرکاری خواستید بکنید! این به ما ربطی نداره. هر کس نظری داره و اون هم برای خودش محترمه و ما هم اینجا مسئول تفتیش عقاید نیستیم. اینجا یک اجتماع کاربرانه و قوانین خاص خودش رو داره. نقض کپی رایت در این انجمن مجاز نیست. چون گردانندگان برای کار بقیه -صرفنظر از مسائل سیاسی- احترام قائل هستن و دوست دارن اینجا یک اجتماع بر پایه قانون هم باشه |
قوانین عضویت در سایت مطالعه کردیم و پذیرفتیم ولی فکر کنم چون در ابتدا این رشته به عنوان یک تریبون آزاد مطرح شده، فکر نمیکنم تمام قوانین فروم به شدتی که در رشته های دیگه هست، اینجا صدق کنه، و گرنه وجودش کاملا بی معنیه. حالا شمام خیلی ناظریتونو جدی نگیرید، دنیا دو روزه و همیشه یه جور نمیچرخه. از اول این رشته که خوندم تا تقی به توقی میخوره ناظرین انجمن میگن قوانین رو خوندین و قبول کردین و مجبور به پذیرشش نبودین. به نظر من این یه لحن کاملا توهین آمیزه. کسائیکه اینجان بچه نیستن که شما مدام بگین این کارو بکن اونکارو نکن، اینو بگو انونو نگو . فوقش ناظر یه فرومین، حالا خوبه ناظرین سازمان ملل نیستین وگر نه وای به حالمون. موقع عضویت، قوانین فروم رو مطالعه کردم و اونا رو پذیرفتم، چون عقیده دارم قانون ضعیف بهتر از بی قانونیه و تا حد امکان هم تا حالا رعایت کردم. حتی توی یه مورد معرفی کتاب بهم تذکر دوستانه داده شده و من در برابر قانون کرنش کردم. ولی هر قاونی رو قابل نقد میدونم و ظاهرا این رشته جای این جور نقدها هستش، اگه اشتباه میکنم بگید. وقتی روی یه قانون بحث میشه آراء موافق، ممتنع، و مخالف وجود خاهد داشت و قرار نیست مخالفین رو به مسخره گرفت یا تهدید کرد یا توهین. و همین طور مخالفین نباید به قانونگذار و طرفدار قانون بی احترامی کنن.
Mehdi: دیروز در ساعت 22:20:49 بعدازظهر
این یک نظرسنجی بوده که به نظر من دیگه مهلتش هم سر اومده و رای گیری هم انجام شده و خوشبختانه اغلب کاربران نشون دادن در رعایت حقوق مولفین و مصنفین با ما همراه هستن و ترجیح میدن که به جای تضییع حقوق دیگران به حقوق هم احترام بگذارند و برای اینکه آزادیهای بیشتری در حوزه نرمافزار داشته باشند از نرمافزارهای آزاد استفاده کنند... ممنون میشم اگر سوال یا بحث خاص دیگری در این حوزه دارین بحثتون رو تو پستهای جدید و با عناوین مناسب مطرح کنید... |
حق با شماست ولی جون دادش این یکی رو باید پست میکردم. من به آخرین ارسالها نگاه کردم و موضوع این رشته به نظرم جالب اومد و چون موضوع تریبون آزاد معرفی شده بود نظرم را دادم بدون اینکه نظرهای قبلی رو بخونم (که ای کاش میخوندم و اصلا نظر نمیدادم)، بعد کنجکاو شدم ببینم بقیه نظرشون چیه و نشستم خوندم و کلی از خوندن نظرات متاسف شدم. این مباحث هیچ شباهتی به تریبون آزاد نداشت. تا اونجائی که من میدونم تریبون آزاد جای مباحثه و مجادله و بحث و دعوا و تائید و رد کردن و مسخره کردن همدیگه نیست. تریبون واسه اینه که هرکی نظر خودشو درباره موضوع بحث مستقل از دیگران و بدون تاثیر پذیری بده و حدالامکان مختصر و مفید باشه و دیگه نظر شخصیش نباید نقد بشه چون شخصیه (اسمش روشه). نتیجه تریبون آزاد یه نظر سنجی آماری که عموما برای بهبود یک وضع استفاده میشه. تنها کاری که میشه روی نظر شخصی انجام داد مطالعه، آنالیز، و دسته بندی انواع نظرات موافق و مخالف موضوعه. یه جورائی مثل رای گیری. ولی اینجا یه سری آدم هستن که تعیین میکنن ملت چطور باید فکر کنن، چطور فکرشونو به زبون بیارن، روی چه چیزائی فکر کنن، و... واقعا مضحکه. مثلا نظر منو ببینید، میفهمید که روی نظریات هیچ کس بحث نکردم و موافقت و مخالفت نکردم. صرفا نظر شخصی خودم رو گفتم که خیلی احتمال داره اشتباه هم کرده باشم، ولی نظر اشتباه هم یه نظره و چه بسا توی خیلی از موارد شما اشتباه میکنید. به نظر من بهتره سعی نکنیم نظرامونو به همدیگه تحمیل کنیم و یا قوانین فروم رو به رخ هم بکشیم. باز هم میگم باید حساب این رشته با بقیه فرق کنه.