همین الان توی خیلی از نرم افزارهای دنیای ازاد داره این قضیه اتفاق میافته و خیلی نرمافزارهای دارن سعی میکنن ظاهرشون رو با یه نرم افزار معروف ویندوزی تطبیق بدن.اگر کمی جستجو کنید متوجه میشد (LibreOfice-Librecad-Gimp-audience-Draktable, KDE...)...به نظر من مشکلی هم نداره دوست دارم نظر بقیه رو هم بدونم....
میخواستم در رابطه با این جمله توضیحاتی رو عرض کنم.
الان اکثر مارکت شیر بازار سیستم عامل در کامپیوترها از جمله دسکتاپ و لپتاپ که بیشترین کاربر رو داره در اختیار ویندوز هست.
حالا من ِ نوعی اگه یه برنامه بنویسم که کاملا از معادل ویندوزی جدا باشه، افراد کمتری میان که از اون استفاده کنن. چه افرادی که در حال حاضر دارن از گنو/لینوکس استفاده میکنن و چه افرادی که میخوان به این سیستم عامل مهاجرت کنن. مثلا اگه توی Libre Office کلا از فرمتهای DOC و DOCX پشتیبانی نکنم تعداد کاربرهای این برنامه به شدت کم میشه. پس میام برنامه رو جوری مینویسم که تا جایی که بشه شبیه معادل ویندوزیش باشه.
به این میگن compatible بودن.
اما ماکروسافت با این همه مارکت شیری که داره میاد از روی بعضی برنامه های گنو/لینوکس کپی برداری میکنه. هدف از این کار میتونه compatible بودن با یه سیستم عاملی باشه که حداکثر ۴ درصد بازار دسکتاپ و لپتاپ رو به خودش اختصاص داده؟ این حرف کاملا خنده داره.
شما اینکه برنامه های لینوکسی شبیه معادلهای ویندوزیشون هستن رو یه نقص برای این برنامه ها تلقی نکنید. درسته که بعضی کارا رو اول ویندوز کرده بعد لینوکس شبیه اونو انجام داده یا برعکس. باید دید هدف هر کدوم از این کارها چی بوده.
ببخشید زیاد حرف زدم