انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اگر این توزیع ها مال خودتون بود چیکار می کردید؟  (دفعات بازدید: 4597 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
نقل‌قول
همین الان توی خیلی از نرم افزارهای دنیای ازاد داره این قضیه اتفاق میافته و خیلی نرمافزارهای دارن سعی میکنن ظاهرشون رو با یه نرم افزار معروف ویندوزی تطبیق بدن.اگر کمی جستجو کنید متوجه میشد (LibreOfice-Librecad-Gimp-audience-Draktable, KDE...)...به نظر من مشکلی هم نداره  دوست دارم نظر بقیه رو هم بدونم....
میخواستم در رابطه با این جمله توضیحاتی رو عرض کنم.

الان اکثر مارکت شیر بازار سیستم عامل در کامپیوترها از جمله دسکتاپ و لپتاپ که بیشترین کاربر رو داره در اختیار ویندوز هست.
حالا من ِ نوعی اگه یه برنامه بنویسم که کاملا از معادل ویندوزی جدا باشه، افراد کمتری میان که از اون استفاده کنن. چه افرادی که در حال حاضر دارن از گنو/لینوکس استفاده میکنن و چه افرادی که میخوان به این سیستم عامل مهاجرت کنن. مثلا اگه توی Libre Office کلا از فرمتهای DOC و DOCX پشتیبانی نکنم تعداد کاربرهای این برنامه به شدت کم میشه. پس میام برنامه رو جوری مینویسم که تا جایی که بشه شبیه معادل ویندوزیش باشه.
به این میگن compatible بودن.
اما ماکروسافت با این همه مارکت شیری که داره میاد از روی بعضی برنامه های گنو/لینوکس کپی برداری میکنه. هدف از این کار میتونه compatible بودن با یه سیستم عاملی باشه که حداکثر ۴ درصد بازار دسکتاپ و لپتاپ رو به خودش اختصاص داده؟ این حرف کاملا خنده داره.

شما اینکه برنامه های لینوکسی شبیه معادلهای ویندوزیشون هستن رو یه نقص برای این برنامه ها تلقی نکنید. درسته که بعضی کارا رو اول ویندوز کرده بعد لینوکس شبیه اونو انجام داده یا برعکس. باید دید هدف هر کدوم از این کارها چی بوده.

ببخشید زیاد حرف زدم ;)
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
نقل‌قول
همین الان توی خیلی از نرم افزارهای دنیای ازاد داره این قضیه اتفاق میافته و خیلی نرمافزارهای دارن سعی میکنن ظاهرشون رو با یه نرم افزار معروف ویندوزی تطبیق بدن.اگر کمی جستجو کنید متوجه میشد (LibreOfice-Librecad-Gimp-audience-Draktable, KDE...)...به نظر من مشکلی هم نداره  دوست دارم نظر بقیه رو هم بدونم....
میخواستم در رابطه با این جمله توضیحاتی رو عرض کنم.

الان اکثر مارکت شیر بازار سیستم عامل در کامپیوترها از جمله دسکتاپ و لپتاپ که بیشترین کاربر رو داره در اختیار ویندوز هست.
حالا من ِ نوعی اگه یه برنامه بنویسم که کاملا از معادل ویندوزی جدا باشه، افراد کمتری میان که از اون استفاده کنن. چه افرادی که در حال حاضر دارن از گنو/لینوکس استفاده میکنن و چه افرادی که میخوان به این سیستم عامل مهاجرت کنن. مثلا اگه توی Libre Office کلا از فرمتهای DOC و DOCX پشتیبانی نکنم تعداد کاربرهای این برنامه به شدت کم میشه. پس میام برنامه رو جوری مینویسم که تا جایی که بشه شبیه معادل ویندوزیش باشه.
به این میگن compatible بودن.
اما ماکروسافت با این همه مارکت شیری که داره میاد از روی بعضی برنامه های گنو/لینوکس کپی برداری میکنه. هدف از این کار میتونه compatible بودن با یه سیستم عاملی باشه که حداکثر ۴ درصد بازار دسکتاپ و لپتاپ رو به خودش اختصاص داده؟ این حرف کاملا خنده داره.

شما اینکه برنامه های لینوکسی شبیه معادلهای ویندوزیشون هستن رو یه نقص برای این برنامه ها تلقی نکنید. درسته که بعضی کارا رو اول ویندوز کرده بعد لینوکس شبیه اونو انجام داده یا برعکس. باید دید هدف هر کدوم از این کارها چی بوده.

ببخشید زیاد حرف زدم ;)
مایکروسافت این کارو می‌کنه تا کاملتر بشه ولی‌ لینوکس این کارو می‌کنه تا یه ذره همکه شده به ویندوز نزدیکتر بشه...

.

.

.

.

.

تعصّب بیش از حد خوب نیست
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1391، 03:32 ب‌ظ توسط hseblis13 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مایکروسافت این کارو می‌کنه تا کاملتر بشه ولی‌ لینوکس این کارو می‌کنه تا یه ذره همکه شده به ویندوز نزدیکتر بشه...

.

تعصّب بیش از حد خوب نیست

دقیقاً گنو/لینوکس چرا باید بخواد به ویندوز نزدیک بشه؟ نزدیک شدن به ویندوز معنی‌اش کم شدن کارایی و ناپایداریه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...

.

تعصّب بیش از حد خوب نیست

دقیقاً گنو/لینوکس چرا باید بخواد به ویندوز نزدیک بشه؟ نزدیک شدن به ویندوز معنی‌اش کم شدن کارایی و ناپایداریه
باز تعصّب!

کجای ویندوز ناپیدره؟ اگه با نسخهٔ اصلی‌ کار کنی‌ اصلا ناپایداری حس نمیکنی‌.

اصلا حرف شما درست... لینوکس بهتر از ویندوزه... پایدرتره... ولی‌ چرا جامعه ی کاربریش اینقدر کم جمعیته؟

اگه ویندوزی که میگین اینقدر بده چرا اینهمه کاربر داره؟ ضمنا مفتم نیست!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
باز تعصّب!

اصلا حرف شما درست... لینوکس بهتر از ویندوزه... پایدرتره... ولی‌ چرا جامعه ی کاربریش اینقدر کم جمعیته؟

تعصّب کجا بود؟ خب ناپایداره دیگه! نسخه‌ی اصلی‌اش رو هم عرض می‌کنم، همونی که روی لپ‌تاپ‌ها نصب شده (و مفته!). الآن من بیش‌تر از یک ماهه لپ‌تاپم روشنه و هنوز آخ هم نگفته، ویندوز بود تا الآن بیست بار ری‌استارت می‌کرد خودش رو. اجازه هم که نمی‌گیره!
و خب این سوالت خیلی بی‌ربطه. مثل اینه که بپرسی اگه گواهی‌نامه‌ی پایه یک بهتره، چرا تعداد راننده‌های با گواهی‌نامه‌ی پایه یک از راننده‌های با گواهی‌نامه‌ی پایه دو کم‌تره!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
باز تعصّب!

تعصّب کجا بود؟ خب ناپایداره دیگه! نسخه‌ی اصلی‌اش رو هم عرض می‌کنم، همونی که روی لپ‌تاپ‌ها نصب شده (و مفته!). الآن من بیش‌تر از یک ماهه لپ‌تاپم روشنه و هنوز آخ هم نگفته، ویندوز بود تا الآن بیست بار ری‌استارت می‌کرد خودش رو. اجازه هم که نمی‌گیره!
و خب این سوالت خیلی بی‌ربطه. مثل اینه که بپرسی اگه گواهی‌نامه‌ی پایه یک بهتره، چرا تعداد راننده‌های با گواهی‌نامه‌ی پایه یک از راننده‌های با گواهی‌نامه‌ی پایه دو کم‌تره!

الان یک هفته ای روی ویندوزم...بدون ریست کردن و فوتوشاپ و مکس و کروم winamp  به طور مداوم باز هستن...تا یک ماه و لبته بیشتر از اون رو هم قبلا تجربه اش رو داشتم...اونم با لپتاپ!

راستی کرک شده هم هست!

نقل‌قول
ویندوز بود تا الآن بیست بار ری‌استارت می‌کرد خودش رو. اجازه هم که نمی‌گیره!

جدی؟

« آخرین ویرایش: 15 آذر 1391، 11:09 ق‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
گاهی یه عده فکر میکنن لپ‌تاپشون سروره که ریستارت شدن ویندوز بعد از هر آپدیت رو میکوبونن تو سرش
برای یه لینوکسی مث آرچ که من خودم الان دارم استفاده میکنم، حداقل ماهی دو بار آپدیت واسه کرنل میاد
خب اونجام مجبوری ریستارت کنی دیگه
کاربر معمولی سرور نداره که بخواد نگران ریستارت شدن ویندوزش باشه
خب حالا با یه غر غر ریستارتم میکنه
همون‌جور که کاربر لینوکسی ممکنه بعد از آپدیت کرنل غر بزنه
ضمنا ناپایداری ویندوز از نسخه‌ی هفت به بعد تقریبا از بین رفته و کاربر با یه محیط Stable طرفه
اتفاقا محیط‌های گرافیکی که تو لینوکس استفاده میشه، اوضاع پایداریشون همچین تعریفی نداره!
خود کرنل پایداریش عالیه...اگه نبود بازار سرورو نمیگرفت دستش
ولی همینایی که سرور خفن دارن...ببینید حاضرن محیط گرافیکی نصب کنن؟

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
باز تعصّب!

من خودم ویندوز 8 رو نصب کردم از مترو خوشم اومد اما امان از مشکلات درایو.کرش بعد از sleep و چند تا... در صورتی که ذکر کرده بودند که با سیستم هایی که ویندوز 7 رو ساپورت می کنه مشکلی ندارد. اما...
باز حداقل اوبونتو میتونی یه فکری بکنی یا از یه توزیع دیگه استفاده کنی.
به نظرم برخی از نرم افزار های مهندسی و بازی رو برای اوبونتو بنویسند بهترین میشه.

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
اگه رپیس کنونیکال بودم یه نسخه می دادم بیرون که توش KDE,XFCE,Gnome shell‌و نرم افزارهای کار بردی دیگه توی یه DVD باشه  مثل open suse
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
نقل‌قول
جدی!

اره .ویندوز xp تو هر ثانیه 528 بار هنگ میکنه.(من تو خود بابیلون ،زمان ویندوز خوندم)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
نقل‌قول
جدی!

اره .ویندوز xp تو هر ثانیه 528 بار هنگ میکنه.(من تو خود بابیلون ،زمان ویندوز خوندم)

من تا به حال چنین تجربه های تلخی نداشتم حتی با همون xp . به هر حال xp ویندوز سال 2001 بوده...هزاری هم به روز بشه سیستم عامل جدیدی نیست...شما 7 , 8 رو در نظر بگیر...  من رو 2 سیستم ویندوز 8 و 1 سیستم 7 دارم معمولا هم مدت طولانی روشن میمون تا یک پروژه کامل تموم شه...مشکل هنگ و اینها هم به جز زمانی که خمیر سیلیکونم مشکل داشت روی لپتاپم و سیستم داغ میکرد و خاموش میشد توی محاسبت سنگین مشکل دیگه ای نداشتم...

با این تعاریف  تقریبا کسایی که با ویندوز کار میکنن فقط در حال خاموش روشن کردن سیستم هستن و نصب مجدد ویندوز ! کارها هم کلا پیش نمیره و انجام نمیشه.

همیشه گفتم بدی ها و خوبی ها رو یکجا ببینید نه فقط لیوان خالی نه فقط لیوان پر! هم در مورد گنو لینوکس هم ویندوز....اگر قصد پیشرفته... اما اگر قصد کل کل کردنه تا ابد ادامه داره...
« آخرین ویرایش: 15 آذر 1391، 09:41 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...
باز تعصّب!

من خودم ویندوز 8 رو نصب کردم از مترو خوشم اومد اما امان از مشکلات درایو.کرش بعد از sleep و چند تا... در صورتی که ذکر کرده بودند که با سیستم هایی که ویندوز 7 رو ساپورت می کنه مشکلی ندارد. اما...
باز حداقل اوبونتو میتونی یه فکری بکنی یا از یه توزیع دیگه استفاده کنی.
به نظرم برخی از نرم افزار های مهندسی و بازی رو برای اوبونتو بنویسند بهترین میشه.
داداش من ویندوزت کرک شدس انتظار داری مس ویندوز اصل برات کار کنه؟