در چندین مورد من دیدم که جوابهای تند و تحریک بر انگیز شما باعث شده که بحث به بیراهه بره
در این مورد وظیفه شما نیست که به من تذکر بدین! اینجا ناظر انجمن داره. آیا جواب من به شما تحریک آمیزه؟ من این جواب شما رو یک جور کنایه حساب می کنم ولی قصد جواب دادن ندارم. مطمن باشید در مورد قبلی من مقصر نبودم.
دوست شما حتی در جلسه رفع اختلاف حاضر نبودن. به هر حال بگذریم!
شما بهترین رو چی میدونید؟ بکارگیری بهترین چیزها در یک توزیع؟ خب اینجا ۱۰۰درصد فدورا برنده هست چون همیشه بهترینها رو اول داشته!
شما ۱۰۰ درصد رو در چی می دونید؟ برای من ملاک بهتر بودن راحتی استفاده، راحتی نصب نرم افزار، پایداری، وجود ساپورت اینترنتی مثلا همین فروم ها و البته تعداد کاربر زیاده. بله به نظر من ویندوز برای کاربران هنوز بهترین گزینه است چون می تونه راحت تر کارشو انجام بده. برای مثال من با open office مشکل دارم برای نوشتن متن هایی که انگلیسی و فارسی رو با هم داره و با virtual box ویندوز رو میارم بالا و از office 2007 استفاده می کنم.
هنوز نبود بسیاری از نرم افزارها منو آزار می ده.
منم از ویستا تا بحال کراش ندیدم پس میتونیم منکر هنگ نشدن اون بشم
اگه ندیدین بهتره بگین ندیدین. منکر چیزی شدن یا دفاع از اون اهمیتی نداره. منم نگفتم چون من ندیدم بهترینه. گفتم اوبونتو از بهترین هاست و من تا بحال کرش ندیدم. من منکر چیزی نشدم.
این نتیجه گیری بیدلیل نیست و پیش اومدن این چیزها واقعا ضعف هست
منم این استدلال شما رو نمی پذیرم! من گفتم از کرش نباید نتیجه گیری کلی کرد. Nothing is perfect
مورد سرعت من بشما میگم ۱۰۰درصد ربط داره
راستش من صحت همه حرفهای اینجا رو قبول ندارم و دوست دارم یک لینک به یک سایت رسمی داده بشه.
ما با تغییرات در سیستمعامل حتی میتونید سرعت مرورگر رو ببرید بالا و حتی دانلود رو بکل حذف کنید
من متوجه این صحبت شما نشدم. مخصوصا قسمت دانلودش. می شه بگین چگونه؟
بمن که ثابت شده سرعت مرورگر من در اوبونتو بصورت قابل توجه پائین هست!
دوست گرامی به من حق بدین که نتونم از جمله بالای شما قانع شم سرعت ۱۰۰ درصد به OS ربط داره. به نظر من سرعت به سرویس دهنده اینترنت و خط ارتباطی مربوطه.
س منم فدورا رو انتخاب میکنم! از Suse هم خوشم نمیاد چون خودمون سایت اصلیش رو هک کرده بودیم و از نظر امنیت اصلا برای من یکی قابل اعتماد نیست!
راستش من در مورد امنیت Suse صحبت نکردم و در مورد این صحبت کردم که Suse روی محیط های گرافیکی بیشتر کار کرده و ممکنه با کرش کمتری مواجه بشین. این هم برام قابل درک نیست که هک کردن وب سایت یک شرکت چطور می تونه به امنیت محصولش مرتبط باشه. در ضمن من در مورد امنیت صحبت نکردم.
موفق باشید!