انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

آیا حاضرید نسخه اصلی محصولات مبتنی بر مایکروسافت ویندوز (خود سیستم عامل - برنامه ها و بازی ها) را داشته باشید و برای داشتن آن ها هزینه کنید؟

بله      -      بودجه لازم را  دارم
بله      -      بودجه لازم را ندارم
خیر     -      بودجه لازم را ندارم
خیر     -      بودجه لازم را دارم

نویسنده موضوع: نسخه اصلی سیستم عامل های مایکروسافت ، برنامه ها و بازی های مبتنی بر آن  (دفعات بازدید: 7102 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
در ضمن ما فقط کافیه حقوق کپی رایت و حق نشر داخلی رو در نظر بگیریم. مثلا نرم افزاری مثل «هلو» یا سایر نرم افزارهای تجاری (میرعماد ، فارسی نویس مریم و ...) رو بخریم. وگرنه خارجی اصلا منعی نداره.
بحث رعایت کردن نیست.منظور نسخه اصلی هستش چه توی ایران و چه داخل آمریکا.
باید یه تقاوت هایی بین سنخه اصلی با نسخه کرک شده باشه یا نه؟

بله. من در پست قبلیم (دو پست قبل در واقع) توضیح دادم تفاوت در نوع آپدیت شدن و دریافت پشتیبانی هست.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
در ضمن ما فقط کافیه حقوق کپی رایت و حق نشر داخلی رو در نظر بگیریم. مثلا نرم افزاری مثل «هلو» یا سایر نرم افزارهای تجاری (میرعماد ، فارسی نویس مریم و ...) رو بخریم. وگرنه خارجی اصلا منعی نداره.

بله. من در پست قبلیم (دو پست قبل در واقع) توضیح دادم تفاوت در نوع آپدیت شدن و دریافت پشتیبانی هست.
پس امنیت هم هست؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *

پس امنیت هم هست؟

مطمئنا تا وقتی نتونه پچ های امنیتی رو دریافت کنه بله. البته موقعی خطرناک میشه که بدافزارها بسیارجدی شده باشند. مثل فلیم و دی ان اس چنجر و ....

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
وقتی با ویندوز بازی و با بعضی از برنامه هاش کارکنی و یه ویروس جاسوسی هم وارد ویندوز بشه ولی تنها با اوبونتو به اینترنت وصل شی باز هم امنیت اطلاعاتت به خطر میافته؟
اگه یه هارد به اوبونتو بدی و یه هارد به ویندوز بدی اون هارد ویندوزی به بد افزار جاسوسی داشته باشه آیا اطلاعاتی که توی هارد اوبونتویی هست به خطر میافته؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
وقتی با ویندوز بازی و با بعضی از برنامه هاش کارکنی و یه ویروس جاسوسی هم وارد ویندوز بشه ولی تنها با اوبونتو به اینترنت وصل شی باز هم امنیت اطلاعاتت به خطر میافته؟
اگه یه هارد به اوبونتو بدی و یه هارد به ویندوز بدی اون هارد ویندوزی به بد افزار جاسوسی داشته باشه آیا اطلاعاتی که توی هارد اوبونتویی هست به خطر میافته؟

احتمالش خیلی کمه. چون ویندوز نمیتونه فایل سیستم های لینوکسی رو بخونه. ولی اگر یک لینوکس و یک مک داشته باشید ممکنه. (چون پارتیشن های مک و لینوکس شبیه هستند و مک قابلیت خوندن فرمتهای لینوکسی رو داره).

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
نقل‌قول
دوستان یک سایت معرفی کنید توی ایران که قانون کپی رایت رو رعایت میکنه و نسخه اصلی سیستم عامل های ویندوز و بازی و برنامه هاشو میده.
هم دوست دارم از قیمت ها بدونم و هم آرزو دارم با ویندوز اصل روی دسکتاپ کار کنم و ببینم چقد با کپی فاصله داره.

دوست عزیز این انجمن اوبونتو هستش،این مطلب جای دیگه یا تو انجمن غیر از انجمن اوبونتو مطرح میکردین هم بهتر بود و هم بهتر به جواب میرسیدین.
هیچ کسی شما رو از ویندوز با این شعار که نرم افزار ازاد حق همه است محروم نکرده.ولی جای این بحث این انجمن نیست.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
دوستان یک سایت معرفی کنید توی ایران که قانون کپی رایت رو رعایت میکنه و نسخه اصلی سیستم عامل های ویندوز و بازی و برنامه هاشو میده.
هم دوست دارم از قیمت ها بدونم و هم آرزو دارم با ویندوز اصل روی دسکتاپ کار کنم و ببینم چقد با کپی فاصله داره.

دوست عزیز این انجمن اوبونتو هستش،این مطلب جای دیگه یا تو انجمن غیر از انجمن اوبونتو مطرح میکردین هم بهتر بود و هم بهتر به جواب میرسیدین.
هیچ کسی شما رو از ویندوز با این شعار که نرم افزار ازاد حق همه است محروم نکرده.ولی جای این بحث این انجمن نیست.
نمیدونم چرا بعضی ها هی عادت دارن دور خودشون حصار بکشن.
اینجا کافه اوبونتو و پاتوق کاربران ایرانی اوبونتو هستش نه انجمن تازه کاران و ...
در اینکه جای دیگه بهتر به جواب میرسیدم درسته ولی نظر یاران اوبونتویی ی چیز دیگست.

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب راستش زیاد فرقی نداره نسخه‌ی اصل و کپی شده. من یادمه قدیم اکس‌پی اصل نصب کردم و همون روز نخست ویروسی شد :|
اونی که می‌گه خیلی فرق دارن با هم یا می‌خواد محصول خودش رو بفروشه، یابه حرف یکی که می‌خواستخ محصولش رو بفروشه اعتماد کرده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
من چون هنوز کامل به اوبونتو مهاجرت نکردم از ویندوز داخل ویرچوال بکس استفاده میکنم(به لطف استفاده از سایتهایی مثل گلستان)   :(
ویندوز اورجینال نیست یعنی بعد نصب کرکش کردم ولی بی هیچ دردسری داره آپدیت میشه!

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
ویندوز کرک شدش با اورجینالش هیچ فرقی نداره.من قبلا ویندوز کرک شده مافیا رو نصب کرده بودم،ماکروسافت اونو به عنوان ویندوز اورجینال میشناخت.دوستم هم واسه لایسنس یه ساله 50تومن خرج کرده بود.ولی در کل هیچ تفاوتی با هم نداشتن.(در کارایی ،ویروس گرفتن و...)

شاید بعضی از دوستان بگند که من تعصبانه از گنو/لینوکس طرفداری میکنم.(اون روزها یادم نرفته که یه زمانی ویندوز واسم مرکز دنیا بود.).ولی دوستان اینو در نظر بگیرنند که دلیل طرفداری من از گنو/لینوکس اینه که ،اوبونتو هر روز داره واسه من یه معجزه تازه رو میکنه.
اینو جدی میگم،الان حاظر نیستم با اوبونتو بودنمو با کل محصولات اپل عوض کنم،ویندوز که جای خودش.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
جامعه نرم افزار های آزاد و به تبع اون لینوکس اساسا بر پایه دیدگاه های اعتقادی و فرهنگی شکل گرفتند و این موضوع همواره یکی از مهمترین دغدغه های این جوامع بوده. برای همین فکر می کنم بحث در مورد چنین مسایلی و داشتن دید واضحی نسبت به اونها حتی برای کاربران سیستم عاملی مثل اوبونتو مهم محسوب می شه. فکر کردم شاید بد نباشه تا کمی در این رابطه اینجا بحث کنیم. من دیدگاه شخصی خودم رو بیان می کنم و خوشحال خواهم شد نظرات دیگران در این رابطه رو هم بدونم.

بحثی که مطزح شده دارای دو جنبه فنی و فرهنگی می باشد. از دیدگاه فنی کرک نرم افزار به مجموعه ای از روش ها گفته می شه که موجب غیر فعال شدن راهکارهای محافظت در مقابل استفاده غیر قانونی محصول می گردد. اعمال این روش ها بستگی به میزان کارایی اون روش، ممکنه باعث بشه عملکرد نرم افزار دچار آسیب بشه یا کاملا مطابق نسخه اصلی کار کنه. بنابراین از نظر فنی کرک یک نرم افزار مانند سیستم عامل ویندوز الزاما باعث نمی شه که سیستم عامل شما نقصی پیدا کنه. شما حتی ممکنه قادر به فریب دادن تولید کننده و دریافت پشتیبانی هم باشید. اینکه نرم افزار شما تا چه حد همانند نسخه اصلی کار کنه بستگی به روش کرکی داره که استفاده می کنید.

اما بحثی که اهمیتی بسیار بیشتر از جنبه فنی داره، جنبه فرهنگی و اعتقادی این موضوع است. از نظر اخلاقی و قانونی استفاده از محصولی بدون رضایت صاحب آن نادرست و جرم محسوب می گردد. کرک نرم افزار به شکل واضحی دزدی محسوب میشه و این شما هستید که باید در مقابل وجدان و عقاید خود تصمیم بگیرید که آیا مایل به انجام دزدی هستید یا خیر.

معمولا در جامعه نرم افزار های آزاد بحث های این چنینی پیش می آیند. نرم افزار های آزاد و متن باز با اعتقاد به آزادی و اینکه علم می باید در دسترس همگان قرار داشته باشد شکل گرفته اند که از دیدگاه من افکاری بسیار با ارزش هستند. نرم افزارهای انحصاری درست در مقابل این ایده قرار دارند و متاسفانه شرکت های صاحب آنها معمولا سیاست های بسیار بدی را در پیش می گیرند. اما اگرچه این شرکت ها اعتقادات نامناسبی دارند اما این موضوع این حق را به ما نمی دهد که رفتاری بسیار نا مناسب تر نشان دهیم و با دزدی محصولاتشان حقوق آنها را زیر پا بگذاریم. اگر ما مخالف افکار و سیاست های آنان هستیم می بایست تا حد امکان با عدم استفاده از محصولاتشان، از حمایت آنها خودداری نماییم و در جهت گسترش فرهنگ نرم افزار های آزاد و متن باز اقدام کنیم.

اما شاید در برخی شرایط خاص ما مجبور به استفاده از چنین محصولات انجصاری شویم. در این شرایط آنچه که مطابق وجدان انسانی و مقررات مدنی است رعایت حقوق قانونی این شرکت ها می باشد. به طور مثال بنده اگرچه از طرفداران فرهنگ نرم افزارهای آزاد و متن باز می باشم اما با توجه به نیاز های شغلی و تحصیلی مجبور به استفاده از سیستم عامل ویندوز هستم. خوشبختانه پرداخت مبلغ 45$ برای من امکان پذیر بود و به همین دلیل نسخه اصلی ویندوز 8 رو خریداری کردم و در حال حاضر از آن استفاده می کنم. در عین حال اگرچه من به تعدادی نرم افزار دیگر نیز نیاز دارم اما قادر به پرداخت هزینه خرید آنها نمی باشم و به همین دلیل تا حد امکان از استفاده غیر قانونی از آنها خودداری می کنم.

درک ارزش واقعی نرم افزار های آزاد و متن باز و گسترش استفاده از آنها وابستگی قابل توجهی به رعایت قوانین و اصول اخلاقی داره. بنابراین شایسته است طرفداران این دیدگاه فرهنگی ارزشمند ، خود وفادار به این اصول و ارزش ها باشند.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
خوشبختانه پرداخت مبلغ 45$ برای من امکان پذیر بود و به همین دلیل نسخه اصلی ویندوز 8 رو خریداری کردم و در حال حاضر از آن استفاده می کنم.
منظورتون همون آپگرید است دیگه! یا اینکه خریدید؟!! تا اونجایی که من اطلاع دارم این مبلغ برای آپگرید از یه نسخه ای ویندوز که باید اورجینال باشه انجام میشه! برای خرید شما باید مبلغ بیشتری رو از جیب مبارک پرداخت کنید! این مبلغی که شما گفتید تنها برای آپگرید است نه خرید!

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
خوشبختانه پرداخت مبلغ 45$ برای من امکان پذیر بود و به همین دلیل نسخه اصلی ویندوز 8 رو خریداری کردم و در حال حاضر از آن استفاده می کنم.
منظورتون همون آپگرید است دیگه! یا اینکه خریدید؟!! تا اونجایی که من اطلاع دارم این مبلغ برای آپگرید از یه نسخه ای ویندوز که باید اورجینال باشه انجام میشه! برای خرید شما باید مبلغ بیشتری رو از جیب مبارک پرداخت کنید! این مبلغی که شما گفتید تنها برای آپگرید است نه خرید!

بله.در طرح تخفیف ویژه تا پایان ژانویه 2013 می توان با پرداخت مبلغ 45$ به نسخه جدید آپگرید انجام داد. نسخه قبلی ویندوز بنده هم یک نسخه OEM قانونی بود که دو سال پیش همراه نت بوکی که خریداری کرده بودم اراِیه شده بود. قبل از آن زمان هم به دلیل اینکه توان مالی خرید ویندوز را نداشتم از استفاده شخصی از آن خودداری می کردم. خوشبختانه آن زمان اجباری به استفاده از ویندوز نداشتم و لینوکس تنها سیستم عامل نصب شده بر روی رایانه ام بود.
« آخرین ویرایش: 21 آذر 1391، 03:43 ب‌ظ توسط r_m1232002 »