انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کنوانسیون Berne (معاهده‌ی رعایت کپی‌رایت)  (دفعات بازدید: 15483 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
قدرت خرید و درآمد سالیانه در ایران پایین است و گرنه قیمت photoshop نسبت به درآمد سالانه یک طراح قابل مقایسه نیست. و اگر طراح برای یک شرکت کار کند شرکت باید هزینه نرم افزار را پرداخت کند.
یک از دلایل توسعه نرم افزار آزاد در برخی از کشورها به دلیل حفظ امنیت ملی است.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بله و آیا هرکسی ویندوز داره طرّاحه؟ الآن علّت این که تو ایران تعداد فوتوشاپ‌های نصب‌شده تقریباً برابر با تعداد ویندوزهای نصب‌شده است اینه که قیمتش ده هزار تومن هم نیست. اگه به نصف قیمت واقعی‌اش هم بود ابتدا فقط کسانی اون رو می‌خریدند که بدون وجود اون امکان ادامه‌ی فعّالیت نداشتن و بعد با گسترش نرم‌افزارهای جایگزین و رشد اون‌ها، خیلی از اون افراد هم به فکر جایگزین کردن ابزار کسب و کارشون می‌افتادن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
بله و آیا هرکسی ویندوز داره طرّاحه؟ الآن علّت این که تو ایران تعداد فوتوشاپ‌های نصب‌شده تقریباً برابر با تعداد ویندوزهای نصب‌شده است اینه که قیمتش ده هزار تومن هم نیست. اگه به نصف قیمت واقعی‌اش هم بود ابتدا فقط کسانی اون رو می‌خریدند که بدون وجود اون امکان ادامه‌ی فعّالیت نداشتن و بعد با گسترش نرم‌افزارهای جایگزین و رشد اون‌ها، خیلی از اون افراد هم به فکر جایگزین کردن ابزار کسب و کارشون می‌افتادن

به این قسمتش توجه نکرده بودم. بیشتر افراد می خواهند کارهای ساده توی فتوشاپ انجام بدهند که با gimp هم به راحتی امکان پذیر است.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
این دو سه جستاری که این چند روزه بالا اومده درباره ی حق کپی و گنو/لینوکس و نرم افزار آزاد=؟رایگان بسیار خوبه لاکن کمی گنگه . بهتره دوستانی که گمان میکنند در این باره به جمع بندی خوبی رسیده اند ( حالا طرفدار هر فکری باشند ) یک پی دی اف از اندیشه ها و افکارشون بسازند و در دسترس دیگران بگذارند . با این کار تاپیک و جستار بسیار روشن تر ، فشرده تر و خوشخوان تر خواهد شد .

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
این دو سه جستاری که این چند روزه بالا اومده درباره ی حق کپی و گنو/لینوکس و نرم افزار آزاد=؟رایگان بسیار خوبه لاکن کمی گنگه . بهتره دوستانی که گمان میکنند در این باره به جمع بندی خوبی رسیده اند ( حالا طرفدار هر فکری باشند ) یک پی دی اف از اندیشه ها و افکارشون بسازند و در دسترس دیگران بگذارند . با این کار تاپیک و جستار بسیار روشن تر ، فشرده تر و خوشخوان تر خواهد شد .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پی‌دی‌اف من رو چندسال پیش دوست خوبم یه انقلابی منتشر کرده. گرچه داریم با هم در بنیاد دانش آزاد روی یه نسخه‌ی جدیدتر با مطالب به‌روزشده، چند تصحیح، افزودن برخی نکات مهم و نگارش و صفحه‌بندی بهتر از اون کار می‌کنیم. امّا فعلاً می‌تونید همون رو مطالعه کنید: http://danialbehzadi.persiangig.com/document/GNU/free%20sofware.pdf
البته این مربوط به کلّ نرم‌افزار آزاد می‌شه، با این حال در مورد کپی‌رایت هم در حد خوبی توش توضیح داده شده. هم‌چنین در همون بنیاد دانش آزاد داریم روی یه مقاله‌ی دیگه مخصوص قانون کپی‌رایت کار می‌کنیم که اون رو هم به زودی منتشر خواهیم کرد.
در ضمن حاضرم در یک مناظره‌ی رودررو و علنی با نماینده‌ی هر اندیشه‌ی دیگه‌ای به گفت‌وگو بپردازم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
با سلام.
به نظر من نرم افزار باید ازاد باشه(که می تونه رایگان یا پولی باشه).برداشت من این طوره که نرم افزار غیر ازاد واسه سلیقه کاربراش اهمیتی قایل نمیشه و فقط به فکر سود خودش هستش و خیلی کم پیش میاد که تونسخه های بعدی خواسته کاربرانشو تو برنامه انجام بده.ولی تو نرم افزار ازاد سازنده نه تنها به فکر کاربر هستش بلکه این انتخاب رو میده که کاربر هر طور خواست برنامه رو باسلیقه خودش و یا برای گروهی از کاربران تغییر بده.

کرک کردن نرم افزار اصلا کار درستی نیست،چه برای اینکه پولی بابت نرم افزار ندین و چه برای مقابله با نرم افزار غیر ازاد و ترویج نرم افزار ازاد و چه این استدلال که مال کفار حربی یا هم چیزی هستش(علم و فن اوری بدون مرز،فرهنگ هستش و در متعلق به تمام بشریت).چرا که یکی که واسه نوشتن یه برنامه کلی وقت گذاشته.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
پاسخ : کنوانسیون Berne (معاهده‌ی رعایت کپی‌رایت)
« پاسخ #52 : 12 فروردین 1392، 08:39 ب‌ظ »
شاید شما جایی بزرگ شدید که چند هزار تومان از پول دیگران براتون مثل اب خوردن باشه،فک مکنم همه این نظر رو نداشته باشن.
من به شدّت معتقدم و واقعیت هم همینه که هر بار کرک شدن نرم‌افزار، خیلی بیش‌تر از هربار فروخته شدن اون نرم‌افزار به شرکت تولید کننده سود می‌رسونه. و این چیزیه که نظام سرمایه‌داری داره نهایت تلاشش رو می‌کنه که مردم متوجّهش نشن و با توجّه به نظرات شما و دوستان گویا متأسّفانه موفّق هم بوده. برای نمونه به کشور آلمان و روسیه نگاه کنید که قوانینی سفت و سخت در این زمینه دارند و کرک نرم‌افزار در اون‌ها بسیار کم اتّفاق می‌افته.
روی هوا به یک چیزی معتقدی یا برای اعتقادت دلیل داری؟

اتّفاقاً این دو کشور مقام‌های نخست و دوم رو هم در زمینه‌ی استفاده از نرم‌افزارهای ازاد دارن و بزرگ‌ترین جامعه‌های نرم‌افزار آزادی در اون‌ها قرار دارن.
منبع این آمارها کجا است؟

اگه در ایران مردم مجبور بشن در صورت استفاده از فوتوشاپ، بهای اون رو تمام و کمال بپردازند، فکر می‌کنی هنوز هم هر کسی که ویندوز داره، یه فوتوشاپ هم جهت خالی نبودن عریضه نصب کنه کنار سیستمش؟ مطمئناً جوابت به این پرسش «خیر» است.
فکر می کنی فقط مردم ایران از فوتوشاپ کرکی استفاده می کنند؟ شاید فکر میکنید در آلمان هر کس از فوتوشاپ استفاده میکنه پول داده خریده؟ شاید فکر میکنید در آلمان و روسیه اگر یک کاربر خانگی (که غالب کاربران هستند) فوتوشاپ کرک شده روی سیستمش نصب کرد یک ساعت بعد پلیس انجا حاضر میشه و کاربر رو دستگیر می کند؟ یا شاید فکر میکنید که کرک فوتوشاپ و این همه نرم افزار رو خارجی ها چون ما رو دوست دارند برای ما ایرانی ها آماده میکنند؟

این عمل باعث می‌شه درصد نفوذ این نرم‌افزار در جامعه پایین بیاد. خیلی‌ها هم که نیاز به چنین برنامه‌ای دارن، به فکر استفاده از جایگزین‌های آزاد یا ارزون‌تر می‌افتن و بخشی از بازار رو برنامه‌ای دیگه به دستش می‌گیره.
چرا باید مردم کرک شده های عادی شده رو فراموش کنند و به جای فوتوشاپ از گیمپ استفاده کنند؟
چطوری میشه مردم رو مجبور کرد بهای یک نرم افزار رو کامل بدن؟ کاربر خانگی می تونه باز از نسخه کرک استفاده کنه!

طبیعیه که با بیش‌تر شدن اتقاده از برنامه‌ی دیگه‌ای، مخصوصاً اگه رایگان هم باشه رفته رفته عموم مردم که تا حالا چنین برنامه‌ای روی رایانه‌شون نداشتن، رو به استفاده از اون می‌آرن و به تدریج شما در بازار، اینترنت، کلاس‌های آموزشی و… شاهد آموزش‌های مربوط به اون برنامه به جای فوتوشاپ خواهید بود.
منطقیه
ولی فرضی که گرفتید و ازش به نتیجه رسیدید واقعیت نداره!

ما باز هم با پیوستن ایران به معاهده‌ی برن مخالفیم، نه به خاطر این که به نفع ما نیست (چون دیدیم که هست)، بلکه به این خاطر که دوست نداریم اجباری بر کاربران باشه و دوست داریم اون‌ها خودشون راه خودشون رو پیدا کنن، هرچند که راهشون اشتباه باشه و در این مورد ما فقط تذکّر می‌دیم و روشنگری می‌کنیم که راه درست اینه.
چه اجباری؟

نقل‌قول
خیر نظر هرکسی قابل احترام نیست. فقط نظری قابل احترامه که درست و انسانی باشه. شما که معتقید نظر هرکسی قابل احترامه، پس لابد خودتون به نظرات گروه‌ طالبان، القاعده، ناپلئون، هیلتر و… هم احترام می‌گذارید دیگه؟
+1

نقل‌قول
متأسّفانه اعتفادات شما (که محصول تفکّر خودتون هم نیست) به طرز عجیبی تابع سیاست یک بام و دو هواست.
طوری برخورد کنیم که تاپیک به میدان جنگ تبدیل نشه! بحث خوبیه اگر خراب نشه!

چرا همچین شخص مدیر سایت(و ایضا شما که از سوادتون اطلاعی ندارم ->بهزادی ) نرم افزار ها تون (البته اگه شما تا حالا نوشته باشید) رو منتشر نمی کنید به اسم نرم افزار آزاد
لطفا بحث رو شخصی نکنید. این یک تاپیک عمومی است و شما (aliboy) تاپیک رو از مسیرش خارج کردید

شما نرم افزار آزادت را مینویسی و برای فروش میذاری توی یک سایت به نام www.doomhammer65.ir و یک نفر از تو میاد میخره! ایشون میره یک سایت میزنه به اسم www.asdfghjkl.ir و نرم ازار تو رو مجانی میذاره برای دانلود!
نفر سوم فکر میکنی میاد از www.doomhammer65.ir میخره یا از www.asdfghjkl.ir دانلود میکنه؟ (نه موضوع حرف تو و نه من در اینجا پشتیبانی نیست. پس بحثش رو به میون نکشید)
خب بذار ببینم، چرا یه نفر باید چنین کاری رو بکنه:
۱. شرکت سازنده به اون شخص پشتیبانی نمی‌ده (به علّت تحریم یا…): خب این که خیلی خوبه. چیزی از شرکت سازنده کم نشده، اون فرد هم پشتیبانی‌اش رو گرفته.
۲. شرکت سازنده به خوبی شرکت دوم پشتیبانی نمی‌ده: این هم خیلی خوبه. مدل نرم‌افزار آزاد یه مدل داروینیه. توی اون همیشه بهترین‌ها باقی می‌مونن و کسی که خوب کار نکنه حذف می‌شه. این عمل به تحکیم و تقویت جامعه‌ی نرم‌افزار آزاد منجر می‌شه.
۳. شرکت دوم کرم داره و می‌خواد برای خنده شرکت سازنده رو زمین بزنه: این سناریو دیگه خیلی علمی-تخیّلیه، پس جوابش هم البته با درصد کم‌تری همین‌طور :D این‌جا بحث اخلاق مطرح می‌شه. شرکت سازنده می‌تونه از مردم خواهش کنه که از پشتیبانی خودش استفاده کنن. اگه مردم از شرکت سازنده و نرم‌افزارش راضی باشن، مطمئناً به توصیه‌ی اون عمل می‌کنن. اگه راضی نباشن هم که خب حق شرکت سازنده اینه که از بین بره.
دانیال باید برگردی بحث رو از اول بخونی! ما در مورد نرم افزار آزاد پولی و امکان به تحقق پیوستنش بحث می کردیم نه پشتیبانی. موارد یک و دو کاملا بی مورده و مورد سومت منظورم بوده. شرکت دوم البته نه برای اون دلایلی که گفتی (خنده، کرم داشتن و غیره)، بلکه به همون دلایلی که نرم افزارها کرک میشن، نرم افزار آزاد پولی شرکت اول رو توی سایتش رایگان برای دانلود میزاره و قانون ازش حمایت میکنه!

خب مسلّماً کار خوبی که هست و اگه کسی اعتقاد داشته باشه، ثواب هم داره. در ضمن چندان خنده‌دار هم نیست. همین الآن ردهت، زوزه و خیلی از شرکت‌های دیگه‌ی حتا ایرانی دارن محصولات ازاد خودشون رو مستقیماً به فروش می رسونن و در عمل می‌بینم که نشدنی نیست. گرچه این روش چندان جالب نیست و روش اصلی کسب درآمد نرم‌افزار آزاد (اعانه) ظاهر قشنگ‌تر و دربسیاری از موارد درآمد بیش‌تری داره
من در مورد پشتیبانی صحبت نمی کردم! و مثالهایی از جنس ردهت به بحث ربطی نداره!
چرا خنده دار نیست؟ اتفاقا خنده داره! نرم افزار آزاد یعنی نرم افزار رایگان که قبلا بحث کردیم با هم.

در پایان از دوستان به خاطر طولانی شدن این پست عذرخواهی می‌کنم
همینطور من :)
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1392، 01:12 ق‌ظ توسط saman.kr »

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #53 : 12 فروردین 1392، 11:03 ب‌ظ »

سلام
 :)

تشکر که بحث رو بروزرسانی کردین.یادم رفته بود لینک ویکی پدیاش رو قرار بدم:(مربوط به قرار داد Berne )

https://en.wikipedia.org/wiki/Berne_Convention_for_the_Protection_of_Literary_and_Artistic_Works
و ما میطوانیم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #54 : 13 فروردین 1392، 02:51 ق‌ظ »
نه واقعاً اعتقاد عمیق قلبی دارم، برای دلایلش هم می‌تونی به نظرات پروفسور راجر والیس (وکیل پایرت‌بی) مراجعه کنی.

منبع این آمارها کجا است؟
الآن دقیقاً پیوندش رو ندارم بهت بدم. سال‌ها پیش در یک مقاله خوندم

فکر می کنی فقط مردم ایران از فوتوشاپ کرکی استفاده می کنند؟ شاید فکر میکنید در آلمان هر کس از فوتوشاپ استفاده میکنه پول داده خریده؟ شاید فکر میکنید در آلمان و روسیه اگر یک کاربر خانگی (که غالب کاربران هستند) فوتوشاپ کرک شده روی سیستمش نصب کرد یک ساعت بعد پلیس انجا حاضر میشه و کاربر رو دستگیر می کند؟ یا شاید فکر میکنید که کرک فوتوشاپ و این همه نرم افزار رو خارجی ها چون ما رو دوست دارند برای ما ایرانی ها آماده میکنند؟
خیر، فقط مردم ایران از کرک استفاده نمی‌کنن، ولی فقط مردم ایران در این سطح از کرک استفاده می‌کنن. در جاهای دیگه‌ی دنیا متأسّفانه این عمل رو دزدی، خلاف و بی‌اخلاقی می‌دونن. در ضمن توی ایران بود که ریختن توی خونه‌ی مردم و لپ‌تاپ صورتی‌رنگ یه دختر ۶ ساله رو که روش برچسب میکی‌کاوس داشت، به جرم تلاش ناموفق برای بارگیری غیرقانونی یک قطعه‌ی موسیقی توقیف کردن؟

چرا باید مردم کرک شده های عادی شده رو فراموش کنند و به جای فوتوشاپ از گیمپ استفاده کنند؟
چون روی اون‌ها برچسب غیرقانونی خورده، ولی رو نرم‌افزارهای آزاد نه. چون پیدا کردن فوتوشاپ کرک شده سخت و خطرناکه، ولی بارگیری گیمپ آسونه

چطوری میشه مردم رو مجبور کرد بهای یک نرم افزار رو کامل بدن؟ کاربر خانگی می تونه باز از نسخه کرک استفاده کنه!
نمی‌شه و نباید هم کسی رو مجبور به انجام کاری کرد.

چه اجباری؟
اجبار این که «چون پول نداریم از این که مفته استفاده می‌کنیم». در برابر «پولش مهم نیست، ولی چون آزاده ازش استفاده می‌کنیم، حال مجّانی هم که هست چه بهتر!»

دانیال باید برگردی بحث رو از اول بخونی! ما در مورد نرم افزار آزاد پولی و امکان به تحقق پیوستنش بحث می کردیم نه پشتیبانی. موارد یک و دو کاملا بی مورده و مورد سومت منظورم بوده. شرکت دوم البته نه برای اون دلایلی که گفتی (خنده، کرم داشتن و غیره)، بلکه به همون دلایلی که نرم افزارها کرک میشن، نرم افزار آزاد پولی شرکت اول رو توی سایتش رایگان برای دانلود میزاره و قانون ازش حمایت میکنه!
خب سیاست نرم‌افزار آزاد بر فروش نیست، گرچه کسی فروش رو منع نمی‌کنه. پلی اگه نرم‌افزاری واقعاً آزاد باشه نباید روی هزینه‌ی فروش حسابی باز کنه. راه اصلی کسب درآمد برای نرم‌افزارهای آزاد در درجه ی نخست اعانه و در درجه‌ی دوم پشتیبانیه. در ضمن دلیل کرک شدن نرم‌افزارها هم مگه چیزی غیر از کرم داشتن یا فان(خنده) است؟ :D

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #55 : 15 فروردین 1392، 01:38 ق‌ظ »
نه واقعاً اعتقاد عمیق قلبی دارم، برای دلایلش هم می‌تونی به نظرات پروفسور راجر والیس (وکیل پایرت‌بی) مراجعه کنی.
این جناب ممکنه در مورد آب خوردن هم نظراتی داشته باشه! از کجا بدونم کدوم نظراتش منظورته. لینکی میدادی حداقل  ::)

منبع این آمارها کجا است؟
الآن دقیقاً پیوندش رو ندارم بهت بدم. سال‌ها پیش در یک مقاله خوندم
پس همه نظراتی که با فرض آلمان و روسیه دادی فعلا باطل تا مدرکش رو بشه  ;)

در جاهای دیگه‌ی دنیا متأسّفانه این عمل رو دزدی، خلاف و بی‌اخلاقی می‌دونن.
اگر می گفتی مردم دنیا اون رو بی قانونی میدونند قبول می کردم ولی وقتی می گی "دزدی، خلاف و بی‌اخلاقی" می دونن باید با مدرک و آمار صحبت کنی.

در ضمن توی ایران بود که ریختن توی خونه‌ی مردم و لپ‌تاپ صورتی‌رنگ یه دختر ۶ ساله رو که روش برچسب میکی‌کاوس داشت، به جرم تلاش ناموفق برای بارگیری غیرقانونی یک قطعه‌ی موسیقی توقیف کردن؟
من همه اخبار رو دنبال نمیکنم. لطفا اگر لینک خبر رو داری بده بخونم داستان چی بوده!

چون روی اون‌ها برچسب غیرقانونی خورده، ولی رو نرم‌افزارهای آزاد نه. چون پیدا کردن فوتوشاپ کرک شده سخت و خطرناکه، ولی بارگیری گیمپ آسونه
1+
این یکی رو پذیرفتم

نقل‌قول
در ضمن دلیل کرک شدن نرم‌افزارها هم مگه چیزی غیر از کرم داشتن یا فان(خنده) است؟ :D
دسترسی

نقل‌قول
خب سیاست نرم‌افزار آزاد بر فروش نیست، گرچه کسی فروش رو منع نمی‌کنه. پلی اگه نرم‌افزاری واقعاً آزاد باشه نباید روی هزینه‌ی فروش حسابی باز کنه. راه اصلی کسب درآمد برای نرم‌افزارهای آزاد در درجه ی نخست اعانه و در درجه‌ی دوم پشتیبانیه.
باید در یک تاپیک اختصاصی درباره این قضیه بحث کرد. اگر تاپیکی از قبل میشناسید لینک بدید اگر وجود نداره یکی باز کنم؟
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1392، 02:02 ق‌ظ توسط saman.kr »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #56 : 15 فروردین 1392، 05:21 ق‌ظ »
خدا پدر هرچی کرکر(cracker) هست رو بیامرزه.من به نوبه‌ی خودم دستشون رو میبوسم که اگه اونا نبودن الان به جای اینکه بیاین اینجا شعار بدین که کرک نرم‌افزار دزدیه داشتیم گوسفند میچروندیم هممون٬ شایدم گوسفندای همو میدزدیدیم؟؟!!!.نخیر عزیزم تنها چیز و کسی که دزده همون قانون کپی رایت و طرفداراشه.لطفاً قبل از اینکه شعار بدین یک لحظه فقط یک لحظه به شعارتون فکر کنید.اگه کپی رایت چیز خوبی بود نوابغی مثل ریچارد استالمن و تانن باوم مخالفش نبودن البته دلیل اینکه میگم مخالفشن کاراییه که انجام دادن و باز هم اگه چیز خوبی بود پوششی نمیشد برای مخفی کردن حماقت احمقهایی مثل استیو جابز و بیل گیتس.و این حرف بیربط رو هم بگم که امسال شرکت ردهت به جمع یک ملیارد دلاریها پیوست.
یه ضرب المثل هست که میگه کسی که از پدر مرده بیشتر گریه کنه خون گریه کنه.
کاملا موافقم :)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
« پاسخ #57 : 15 فروردین 1392، 09:21 ق‌ظ »
عالی بود
+1

نباید از دسترنج دیگران وقتی راضی نیستن استفاده کرد
یک مثال : من یک کشاورزم , زمین , کود , آب و چیزای دیگه ای رو فراهم کردم , چند ماه زحمت کشیدم و محصولی بدست اوردم حالا یه نفر میاد و بدون اجازه از محصول من استفاده می که با این استدلال که زمین و آب برای خداست و این محصول هم برای خداست , این شخص درست میگه زمینو و آب و محصول همه برای خداست ولی خود خدا گفته وقتی یه انسان برای بدست آوردن یک محصول زحمت کشیده حق فروش اون محصول رو هم داره و میتونه اون محصول رو رایگان هم در اختیار دیگران قرار بده در هر صورت باید از طرف اجازه گرفت و از اون محصول ( پولی یا رایگان ) استفاده کرد .
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1392، 10:15 ق‌ظ توسط Alireza Fe »
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #58 : 15 فروردین 1392، 02:47 ب‌ظ »
البته اگه بشه از روی محصولات کشاورزی یک رونوشت گرفت اون وقت دیگه کشاورز حرفی نداره!
واقعا منع استفاده ی دیگران از یک دانش (مثلا کد یک نرم افزار) توی عقل ناقص من نمی گنجه!
اگه کسی ازش استفاده کنه ، ازش چیزی کم میشه ؟؟ (مثال کشاورز به نظرم این جا کاربرد نداره!) D:

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
« پاسخ #59 : 15 فروردین 1392، 03:11 ب‌ظ »
البته اگه بشه از روی محصولات کشاورزی یک رونوشت گرفت اون وقت دیگه کشاورز حرفی نداره!
واقعا منع استفاده ی دیگران از یک دانش (مثلا کد یک نرم افزار) توی عقل ناقص من نمی گنجه!
اگه کسی ازش استفاده کنه ، ازش چیزی کم میشه ؟؟ (مثال کشاورز به نظرم این جا کاربرد نداره!) D:

از یه نظر درست میگی چون محصول کشاورزی تموم میشه ولی برنامه های کامپیوتری سر جاشون هستن :) :) :)
ولی هدف من از این مثال قسمت دسترنجش بود , قسمت زحمت هایی که او سازنده ی محصول میکشه حالا محصول کشاورزی یا برنامه ی کامپیوتری
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .