انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: این پست را از دست ندهید !!!  (دفعات بازدید: 7312 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
پاسخ : این پست را از دست ندهید !!!
« پاسخ #15 : 17 دی 1391، 12:41 ب‌ظ »

اگر به خاطر بی دردسر بودن اینجایی یا اگر به خاطر مثبت گرفتن، کلا راه رو اشتباه اومدی

دوست عزیز

شما خواستید کاری کنید که اینجا انگیزه بیشتر بشه و هم طرز بیان مودبانه و هم کیفیت پست ها افزایش پیدا بکنه که البته نه اینکه حاصل نشد بدتر هم شد و پست های بی مورد هم همچنان هست و خیلی ها هم دارن میرن.

این طرز بیان شما معلومه حال و حوصله جواب دادن به کاربراتون رو ندارید و این خودش بیانگر همین موضوع هست که شاید باید بخش گروه رهبران یا ناظرین دسخوش تغییر بشه؟

« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1391، 08:47 ب‌ظ توسط aliboy »
و ما میطوانیم

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
« پاسخ #16 : 17 دی 1391، 12:41 ب‌ظ »
من یک منفی به این پست دادم به خاطر عنوان بد.

اگر به خاطر بی دردسر بودن اینجایی یا اگر به خاطر مثبت گرفتن، کلا راه رو اشتباه اومدی (: اگر لینوکس چیزی داره که به دردت می خوره برو سراغش وگرنه هیچ فایده ای نداره بخوای حرص بخوری و از کامپیوترت هم نتونی استفاده ای که می خوای رو بکنی (:

سیستم عامل ابزاره و اگر به دردمون نمی خوره می شه رفت سراغ چیزی که برات به درد بخورتره. هر وقت کارت جوری شد که حس کردی لینوکس برات مفیده می تونی برگردی (:
+1
دقیقا من هم به خاطر عنوان بد  منفی میدم
که الان هم یک منفی دادم
هر چند به نظر من اضافه شدن یک دکمه تشکر زیر هر پست میتونه مفید باشه
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #17 : 17 دی 1391، 12:53 ب‌ظ »
دوست عزیز هر کسی به نسبت علمی که داره از ابزاری که در اختیارشه استفاده می‌کنه. من هم تا قبل از اینکه بخوام به طور کامل مهاجرت کنم علمم در حدی نبود که کارهای خودم رو توی لینوکس راه بندازم. بنابراین روی ویندوز موندم.
بعد از بیش از سه سال به این نتیجه رسیدم که من روی ویندوز هستم اما همه نرم‌افزارهایی که استفاده می‌کنم گنویی هستن. از عمومی‌ترین نرم‌افزارها تا تخصصی‌ترین‌شون. در حالت کلی فلسفه گنو رو می‌پسندیدم. پس با خودم گفتم چرا به لینوکس مهاجرت نکنم؟ چند روز برای کانفیگ و آماده سازی سیستمم وقت گذاشتم. بعدش کاملا اومدم روی لینوکس.
قبلا هم تجربه این کار رو داشتم. مثلا یک بار با parsix یه بار دیگه با fedora و دفعه بعدش با opensuse سعی‌ام رو کرده بودم اما شکست خوردم. چون علمش رو نداشتم. جالب اینجاست که طی این مدت هیچ وقت سعی نکردم برم توی یه انجمن لینوکسی و از سیستم‌عاملی که استفاده می‌کنن و از فرهنگ کاربری‌شون بد بگم. مطمئن بودم مشکل از خودمه.
فقط این رو اضافه کنم، کاش قبل از استفاده از لینوکس میزان مطابقت فلسفه کاربری این سیستم‌عامل با روحیات خودتون رو می‌سنجیدید.
موفق باشید...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #18 : 17 دی 1391، 01:09 ب‌ظ »
.
« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1391، 08:47 ب‌ظ توسط aliboy »
و ما میطوانیم

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
« پاسخ #19 : 17 دی 1391، 01:12 ب‌ظ »

اگر به خاطر بی دردسر بودن اینجایی یا اگر به خاطر مثبت گرفتن، کلا راه رو اشتباه اومدی (: اگر لینوکس چیزی داره که به دردت می خوره برو سراغش وگرنه هیچ فایده ای نداره بخوای حرص بخوری و از کامپیوترت هم نتونی استفاده ای که می خوای رو بکنی (:

سیستم عامل ابزاره و اگر به دردمون نمی خوره می شه رفت سراغ چیزی که برات به درد بخورتره. هر وقت کارت جوری شد که حس کردی لینوکس برات مفیده می تونی برگردی (:
+1
دقیقا من هم به خاطر عنوان بد  منفی میدم
که الان هم یک منفی دادم
هر چند به نظر من اضافه شدن یک دکمه تشکر زیر هر پست میتونه مفید باشه
الان این پست من چه مشکلی داشت که منفی گرفت
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #21 : 17 دی 1391، 01:31 ب‌ظ »
سیستم امتیازات بارها مورد نقد قرار گرفته و خب چیزی که اکثریت (من جمله خودم!) باهاش مخالفند بهتره نباشه (مگه ماهیت جامعه مثلا آنارشیسیتی نیست؟)

چون تابحال جز کدورت و قهر و فرار(!) عاقبتی نداشته.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #22 : 17 دی 1391، 02:31 ب‌ظ »
زیاد سخت نگیرید. شما اولین کسی نیستید که از این خدحافظی‌ها می‌کنه. آخری هم نخواهید بود. یه جست و جو داخل انجمن بکنید خواهید دید.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #23 : 17 دی 1391، 03:25 ب‌ظ »
و دوستان لطفا دقت کنین که مودب صحبت کنین. رک بودن به معنی بی ادب بودن یا رکیک بودن نیست (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #24 : 17 دی 1391، 03:25 ب‌ظ »
آیا به طور کلی  تغییر سیستم امتیاز دهی امکان پذیر است؟

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
  • vive la liberté - - - زنده باد آزادی
    • کدهای موازی
« پاسخ #25 : 17 دی 1391، 03:44 ب‌ظ »

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,53082.0/topicseen.html

اینو ببین ، از اینجا شروع شد

این جا هم که به اوج رسید
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,53082.0/topicseen.html

در مورد یه موضوعی اطلاعات نداشته باشم ، سکوت رو به جو سازی ترجیح میدم!!!!!
سعی نکن از من (یه نفر دیگه) بهتر باشی، از خودت بهتر باش

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
    • کدهای موازی
« پاسخ #26 : 17 دی 1391، 03:55 ب‌ظ »
سلام خدمت شما.
بنده آدم متعصبی نیستم چون یه سیستم عامل اونقدر با اهمیت نیست که بخوام واسش تعصبی بشم ولی لازمه یه سری نکات رو متذکر بشم.
اینکه میفرمایید ۸۵ درصد ویندوزی هستن، علتش اینه که کار باهاش راحتتره. در ضمن اکثر اون ۸۵٪ مصرف کننده هستن و در زمینه کامپیوتر سواد خاصی ندارن. به قول یکی از دوستان حتی اگه جای My Computer رو هم عوض کنی کارشون گیر میکنه.

بله بله کاملا حق با شماست توسعه دهندگان دات نت هم همینن مای کامپیور رینیم کنی اصلا نابود میشن ( سند بحث حرف دوستم ؟؟؟ )

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
    • کدهای موازی
« پاسخ #27 : 17 دی 1391، 03:58 ب‌ظ »
منم یه کاربر نیمه معمولیم
کلی نرم افزار تخصصی رشته فیزیک دارم که اصلا نمیتونم در مورد نصبشون روی ویندوز حرف بزنم و روی گنولینوکس براحتی نصب میشن و مهمتر از اون اینکه پرقدرت کار میکنن 8)
اگه احیانا فکر میکنین حرف مفت میزنم میتونم چندتاشونو بدم یه تستی بفرمایین!
کارای معمولی هم که شما فرمودین همینجا انجام میدم چه دانلود (استفاده از یک شل ساده برای دانلود) و چه چت(یاهو ، جی میل و اسکایپ دارم)!
تنها وقتی که از ویندوز استفاده میکنم(اونم روی ویرچوال باکس) مربوط میشه به وقتی که میخوام وارد سایت گلستان بشم که بخاطر طراحیش فقط با اینترنت اکسپلورر باز میشه! ](*,)
فتوشاپ هم برنامه خیلی خوبیه ولی امکاناتش خیلی به کار من نمیاد و gimp و inkscape همیشه کارمو عالی راه میندازن!
چه داخل ویندوز و چه توی گنولینوکس مشکلاتی داشتم ولی همیشه حل مشکلات داخل لینوکس واسم راحتتر بوده و اصلا اینکه درک میکردم مشکل چیه و راه حل چیه (بخاطر ساختار فایلی)!الانم که جامعه کاربری گنولینوکس داره بزرگ میشه خیلی راحتتر از قبل میشه جواب مشکلات رو پیدا کرد!
درمورد کابرا هم اینکه همیشه توی همه جوامع افراد خوب و بد دیده میشن و در مورد اینکه "کاربرای فعلی" اگه خودشونو برتر میبینن شاید یه علتش اینه که اصلا این کاربرا دنبال دردسرن و نسبت به کاربرای ویندوز بیشتر به زیرو رو کردن سیستم علاقمدند تا اینکه بقول دوستون با جابجا کردن mycomputer گیج بشن!

gimp دیگه ؟؟؟ منم نصب کردم ولی بخاطره این که آموزشاش به ۱ درصدی آموزشای فوتوشاپ نمیرسید حذفش کردم
یعدشم چرا پیشفرضتون اینه که کاربرای ویندوز گوسفند هستند ؟؟؟ حالا خوبه همتون حد اقل ۲ تا ۳ سال کاربر ویندوزی بودین

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
    • کدهای موازی
« پاسخ #28 : 17 دی 1391، 04:03 ب‌ظ »
بنظر من این مشکل تو همه زمینه‌ای هست و نه اینجا، شما باید ببینی که فلسفه‌اش چی میگه.
مثلا یکی میاد میگه من به دین X معتقدم و کلی از دین X تعریف می‌کنه ولی رفتارش با اون دین یکی نیست و بقیه رو کوچیک می‌کنه، دروغ می‌گه، دزدی می‌کنه و ... . خب حالا نمی‌شه که بگیم که دین X بد هست. نفر دوم باید بیاد «محتوای اصلی» و «فلسفه‌» و «جهان‌بینی» اون دین رو بررسی کنه و نباید بر اساس رفتار اون فرد، از اون دین خوشش بیاد یا بدش بیاد.

اینجا هم همینه، شما این‌ها رو بخون، اگه با خوشت نیومد و بد دونستی اون‌وقت از کل نرم‌افزارهای آزاد دوری کن:

http://www.gnu.org/philosophy/free-sw.fa.html
http://www.gnu.org/philosophy/why-free.fa.html
http://www.gnu.org/philosophy/pragmatic.fa.html
http://www.gnu.org/philosophy/right-to-read.fa.html
http://www.gnu.org/gnu/manifesto.html
http://www.gnu.org/philosophy/selling.html
http://www.gnu.org/philosophy/fs-motives.html

ببینید چطور قضاوت میکنید  !!!!
یعنی تو این فروم خود موسس لینوکس بیاد بگه اینجاش از دستم در رفت و چیز داغونیه ، همه بهش حمله میکنن و مثل گلوبول سفید از خودشون عکس العمل نشون میدین

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
    • کدهای موازی
« پاسخ #29 : 17 دی 1391، 04:07 ب‌ظ »
اصلا مزه کار کردن با اوبونتو و کلا گنوم/لینوکس اینه که خودت بتونی باهاش پیشرفت کنی و چیز جدید یاد بگیری و سواد کامپیوتریت بالا بره
و در مرحله بعد در توسعه نرم افزار آزادی که توی رشتت هست کمک کنی
وگرنه ویندوز هست!معلوم هم هست که کار باهاش ساده تره 8)
ولی خب به نظر من یه سیستم عامل مثل اوبونتو میتونه کارهای روزمره کاربرهای معمولی رو خیلی خوب پوشش بده مثل اینترنت و موسیقی و فیلم و... و سرعت بالاتری نسبت به ویندوز داره و نگرانی هم از ویروس و ... کمتر توش هست
ولی کلا تو هر چیزی! تعصب چشم آدم رو میبنده و مانع پیشرفت میشه،هر چیزی محاسن و مشکلات خودش رو داره

ببینم دانلود کردن کدک ریتم باکس سواد کیو بالا برده ؟؟؟
در ضمن میخوای سوادت بره بالا و ازش بتونی استفاده کنی تو همون ویندوز بستر بهتری وجود داره برو کار با Api یاد بگیر ، حد اقل چیزیو بلدی که ۸۵ ٪ کاربرا باهاش سر و کار دارن