بازم دورود
مچکر که پیگیر سوالا و جوابا هستید
مشخصات سیستمی :
رم 3 /// سیپییو 2 CORE ///
هم سرعت و هم زیبایی هر جفتش خوبه ولی من فقط اوبونتو رو تجربه کردم و توزیعهای دیگه رو ندیدم و حتی اطرافیانم هم تاحالا غیر از ویندوز چیزی ندیدن و من نمیدونم که فضای مینت و کوبونتو و لوبونتو و زوبونتو و ... چطور هست اصلا نمیدونم چه شکلی هستن ؟ ولی سرعت و زیبایی برای من هردوش مهم هستن .
به روز بودنم هم بد نیست ولی پایداری برام مهمتره چون براتون شرح دادم که اصلا شناخت خاصی از لینوکسجات نداشتم و هنوز هم کامل نمیشناسمش ولی در کل میخوام که اول کار قدمهای با ثباتی داشته باشم و ترجیحا LTS باشه .
دیسک درایور سیستم من هم 32 و هم 64 رو پشتیبانی میکنه ولی در ویندوز تجربه موفقی نداشتم و 64 بیت معمولا سنگین و هنگدار بود حالا هرجور که صلاح میدونید .
بازم سوالی که چندبار پرسیدم رو دوباره مطرح میکنم : آیا بدسکتور ممکنه تاثیر داشته باشه ؟ جون در قسمت DISK UTILITY یا قسمت دیگه که فضای هارد رو به تفکیک فضای اختصاصی نشون میده که چندتا دکمه برای کارای خاص داره مثل فرمت و ویرایش و ... در اون صفحه درکمال تعجب یه جایی نوشته بود که بدسکتور وجود داره !!!
ببینم چی کار میکنی جوون ..........................................
فکر میکنم پردازنده شما ۳۲ بیتی باشه و شما ۶۴ بیتی نصب کرده باشین
من یک بار یه توزیع ۶۴ بیتی گرفتم (برای لپ تاپم) و همون رو برای صرفه جویی در اینترنت و بیشتر این که سی دی خام نداشتم نصب کردم رو سیستم خونه که سیستمش قدیمی بود و مدام هنگ میکرد ...
بعد توزیع ۳۲ بیتی گرفتم و نصب کردم رو پی سی خونه و عین ساعت کار میکرد
شما هنوز یه ۵-۶ ماهی رو یونیتی بمون بعد خسته شدی میتونی میز کار دیگه ای رو نصب کنی یونیتی هم زیباست هم زیاد سنگین نیست
البته زیبایی به سلیقه شما مربوط هست و این هم بدونید که با شخصی سازی هایی که توی هر میز کاری میشه کرد میشه اون رو خوشگل کرد
شما ایزو ۳۲ بیتی اوبونتو ۱۲۰۱۰ یا ۱۲.۰۴ رو بگیر نصب کن
میزکار زیاد داریم بالاای ۳۰-۴۰ تا معروف ترین هاش ۷-۸ تاس
شما با یونیتی کار کنی خیلی راحت هست و به نظر من از ویندوز سون خیلی هم خوشگل تر هست
میز کار های معروف تقریبا اینا هستن
gnome - mate - cinnamon - xface - unity - kde - lxde - openbox
اوبونتو بر پایه دبیان هست با میزکار یونیتی که از میزکار گنوم مشتق شده (پایش گنوم هست با یه سری تغیرات اساسی
بعضی هاش مثل lxde و openbox با این که سبک و سریع هستن ولی زیاد گرافیکی نیستن و زود زده میشی ازشون و برای سیستم های خیلی ضعیف انتخاب خوبی هستن
گنوم و یونیتی هم میز کار های خوبی هستن و رایانه شما راحت میتونه اجراشون کنه شما اگر راحت ویندوز ۷ رو بدون مشکل اجرا میکردید تو محیط شیشه ای (اسمش areo بود فکر کنم) یونیتی و گنوم هم براتون اجرا میشه
لگر محدودیت پهنای باند ندارید میتونید ۱۲.۱۰ ۳۲ بیتی رو دانلود کنید و اگر فلش دارین روی فلش نصب کنید (از تو ویندوز ۷ به راحتی با یه نرم افزار ۱ مگی میشه انجام داد) و بعد از طریق اون بوت کنید سیستم رو و نصبش کنید اگر هم سی دی خام در اختیار دارید میتونید روی سی دی رایت کنید
اگر هم از قبل نسخه ۳۲ بیتی گرفته بودین و باز هم کند بوده احتمالا درایور گرافیک شما خوب پشتیبانی نمیشده و یا مشکل از جای دیگه ای بوده
شما تا به حال تجربه کار کردن راحت و روان با یونیتی داشتین و بعد سیستمتون مختل شده یا از همون اول مشکل داشتین ؟