انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست کمک برای رفع هنگ کردن اوبونتو ( حل شد )  (دفعات بازدید: 8355 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
پاسخ : درخواست کمک برای رفع هنگ کردن اوبونتو
« پاسخ #30 : 04 اسفند 1391، 10:44 ب‌ظ »
بازم دورود
مچکر که پیگیر سوالا و جوابا هستید
مشخصات سیستمی :
رم 3 /// سیپییو 2 CORE ///
هم سرعت و هم زیبایی هر جفتش خوبه ولی من فقط اوبونتو رو تجربه کردم و توزیعهای دیگه رو ندیدم و حتی اطرافیانم هم تاحالا غیر از ویندوز چیزی ندیدن و من نمیدونم که فضای مینت و کوبونتو و لوبونتو و زوبونتو و ... چطور هست اصلا نمیدونم چه شکلی هستن ؟ ولی سرعت و زیبایی برای من هردوش مهم هستن .
به روز بودنم هم بد نیست ولی پایداری برام مهمتره چون براتون شرح دادم که اصلا شناخت خاصی از لینوکسجات نداشتم و هنوز هم کامل نمیشناسمش ولی در کل میخوام که اول کار قدمهای با ثباتی داشته باشم و ترجیحا LTS باشه .
دیسک درایور سیستم من هم 32 و هم 64 رو پشتیبانی میکنه ولی در ویندوز تجربه موفقی نداشتم و 64 بیت معمولا سنگین و هنگدار بود حالا هرجور که صلاح میدونید .
بازم سوالی که چندبار پرسیدم رو دوباره مطرح میکنم : آیا بدسکتور ممکنه تاثیر داشته باشه ؟ جون در قسمت DISK UTILITY یا قسمت دیگه که فضای هارد رو به تفکیک فضای اختصاصی نشون میده که چندتا دکمه برای کارای خاص داره مثل فرمت و ویرایش و ... در اون صفحه درکمال تعجب یه جایی نوشته بود که بدسکتور وجود داره !!!
ببینم چی کار میکنی جوون ..........................................
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #31 : 04 اسفند 1391، 11:03 ب‌ظ »
سلام به همه
من ویندوز se7en-32 و اوبونتو 12.04 رو نصب کردم مخازن رو از طریق ترمینال آپدیت کردم و چندتا برنامه رو نصب کردم ولی عجیبه که بعدش دیدم اوبونتو پی در پی داره کندتر میشه بگونه ای که پس از استارت آپ در صفحه بنفش بدون لودینگ بار چند ثانیه ای قفل میکنه و یک دفعه آرم ubuntu رو در صفحه بنفش نشون میده و بازم یک دفعه میپره به صفحه دسکتاپ . اولش گفتم خودش درست میشه و کاری نکردم ولی بعد از چند روز که خبری نشد گفتم شاید چیزی رو اشتباه زدم پس منم نامردی نکردم و زدم به سیم آخر و همه چی رو پاک کردم و از اول ویندزد و اوبونتو رو دوباره نصب کردم ولی دیدم که بازم همون جوریه در ضمن در پایان نصب اوبونتو دیگه پیامهای قدیمی رو نمیده حتی نمیگه اینتر بزن تا بری مرحله بعد . چندبار نصب رو به شکلهای مختلف انجام دادم مثلا یه بار فقط ویندزد 8 یه بار فقط ویندزد xp و یه بار فقط اوبونتو و ... گفتم شاید چیزی دستکاری شده و خودم خبر ندارم و رفتم و setup سیستم رو پیشفرض گرفتم و برای بار آخر ابتدا xp و سپس se7en-32 رو نصب کردم ولی در نهایت تعجب میبینم که ویندزد xp الکی نصب شده و اصلا نمیشه باهاش کار کرد یعنی به دسکتاپ وارد میشه ولی یه دفعه قفل میشه و هیچکاری نمیشه باهاش کرد و فقط علامت دکمه ctrl که دورش حلقه میشه انجام میشه و دیگر هیچ . نهایتا مجبور میشم با دکمه پاور سیستم رو ریست کنم تا بتونم به ویندزد se7en وارد بشم .
نمیدونم پس از آپدیت اوبونتو چه اتفاقی افتاد که همه چی بهم ریخت ؟ من الان بدون اوبونتو کار میکنم نمیدونم چرا نمیشه که بشه ؟ آیا هارد ایراد پیدا کرده ؟ آیا قسمت نیست که من اوبونتویی بشم ؟ ](*,) ](*,) ](*,) >:( >:( >:( ??? ??? ???
الان این پست اولتون رو خوندم و با این که آدم نسبتا با هوشی هستم ولی خیلی به سختی فهمیدم چی شده :)
دوست عزیز !
اولا اینکه نکنه شما اوبونتو و سون رو روی یه پارتیشن نصب میکنی ؟!:|
دوم این که ویندوز ایکس پی چی هست ؟ مال ۱۲ سال پیش هست :| هر برنامه ای که روی ایکس پی اجرا میشه روی سون هم اجرا میشه
شما اگه نیاز به ویندوز داری یه ویندوز سون کافی هست و ایکس پی به هیچ کاری نمیخوره حتی تصور ظاهر ایکس پی هم نمیتونم بکنم :|
تنظیمات بایوس با نصب سیستم عامل چیزیش نمیشه که شما میری تنظیمات رو ریست میکنی اصلا ربطی نداره
اگر برات اهمیتی نداره چیز هایی که روی سیستمت هست
با پارتیشن بندی مشکلی نداری که اگه نمیتونی درست پارتیشن بندی کنی بگو تا راهنمایی کنیم
هاردت لپ تاپت چند گیگ هست ؟
بعد نصب اگه با انتخاب سیستم عامل مشکل داری و با این که چند تا سیستم عامل نصب کردی به قول خودت فرتی میپره تو یکیش باید گراب رو ریبویلد کنی و تنظیماتش رو درست کنی تا هنگام بوت بهت اجازه انتخاب بده
دورودی دیگر
من حتما و باید WIN SE7EN32 رو داشته باشم و چون اینترنت و دانلودجات رو زیاد استفاده میکنم فقط میخوام که یه سیستم عامل دیگه هم داشته باشم بنابراین بجای XP به لینوکسیجات رو آوردم هاردم 320 هست و WIN7-32 و UBUNTU هم از هم جدا هستن حدودا فضای یکی 23 و دیگری 30 هست بقیه هم هموناییه که خدمت دوستان گفتم تا چند وقت پیش همه چیز درست بود ولی نمیدونم که چرا یه دفعه ای یه هویی کند شده
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #32 : 04 اسفند 1391، 11:07 ب‌ظ »
بازم دورود
مچکر که پیگیر سوالا و جوابا هستید
مشخصات سیستمی :
رم 3 /// سیپییو 2 CORE ///
هم سرعت و هم زیبایی هر جفتش خوبه ولی من فقط اوبونتو رو تجربه کردم و توزیعهای دیگه رو ندیدم و حتی اطرافیانم هم تاحالا غیر از ویندوز چیزی ندیدن و من نمیدونم که فضای مینت و کوبونتو و لوبونتو و زوبونتو و ... چطور هست اصلا نمیدونم چه شکلی هستن ؟ ولی سرعت و زیبایی برای من هردوش مهم هستن .
به روز بودنم هم بد نیست ولی پایداری برام مهمتره چون براتون شرح دادم که اصلا شناخت خاصی از لینوکسجات نداشتم و هنوز هم کامل نمیشناسمش ولی در کل میخوام که اول کار قدمهای با ثباتی داشته باشم و ترجیحا LTS باشه .
دیسک درایور سیستم من هم 32 و هم 64 رو پشتیبانی میکنه ولی در ویندوز تجربه موفقی نداشتم و 64 بیت معمولا سنگین و هنگدار بود حالا هرجور که صلاح میدونید .
بازم سوالی که چندبار پرسیدم رو دوباره مطرح میکنم : آیا بدسکتور ممکنه تاثیر داشته باشه ؟ جون در قسمت DISK UTILITY یا قسمت دیگه که فضای هارد رو به تفکیک فضای اختصاصی نشون میده که چندتا دکمه برای کارای خاص داره مثل فرمت و ویرایش و ... در اون صفحه درکمال تعجب یه جایی نوشته بود که بدسکتور وجود داره !!!
ببینم چی کار میکنی جوون ..........................................
فکر میکنم پردازنده شما ۳۲ بیتی باشه و شما ۶۴ بیتی نصب کرده باشین
من یک بار یه توزیع ۶۴ بیتی گرفتم (برای لپ تاپم) و همون رو برای صرفه جویی در اینترنت و بیشتر این که سی دی خام نداشتم نصب کردم رو سیستم خونه که سیستمش قدیمی بود و مدام هنگ میکرد ...
بعد توزیع ۳۲ بیتی گرفتم و نصب کردم رو پی سی خونه و عین ساعت کار میکرد :)
شما هنوز یه ۵-۶ ماهی رو یونیتی بمون بعد خسته شدی میتونی میز کار دیگه ای رو نصب کنی یونیتی هم زیباست هم زیاد سنگین نیست
البته زیبایی به سلیقه شما مربوط هست و این هم بدونید که با شخصی سازی هایی که توی هر میز کاری میشه کرد میشه اون رو خوشگل کرد :)
شما ایزو ۳۲ بیتی اوبونتو ۱۲۰۱۰ یا ۱۲.۰۴ رو بگیر نصب کن
میزکار زیاد داریم بالاای ۳۰-۴۰ تا معروف ترین هاش ۷-۸ تاس :)
شما با یونیتی کار کنی خیلی راحت هست و به نظر من از ویندوز سون خیلی هم خوشگل تر هست
میز کار های معروف تقریبا اینا هستن
gnome - mate - cinnamon - xface - unity - kde - lxde - openbox
اوبونتو بر پایه دبیان هست با میزکار یونیتی که از میزکار گنوم مشتق شده (پایش گنوم هست با یه سری تغیرات اساسی :)
بعضی هاش مثل lxde و openbox با این که سبک و سریع هستن ولی زیاد گرافیکی نیستن و زود زده میشی ازشون و برای سیستم های خیلی ضعیف انتخاب خوبی هستن
گنوم و یونیتی هم میز کار های خوبی هستن و رایانه شما راحت میتونه اجراشون کنه شما اگر راحت ویندوز ۷ رو بدون مشکل اجرا میکردید تو محیط شیشه ای (اسمش areo بود فکر کنم) یونیتی و گنوم هم براتون اجرا میشه
لگر محدودیت پهنای باند ندارید میتونید ۱۲.۱۰ ۳۲ بیتی رو دانلود کنید و اگر فلش دارین روی فلش نصب کنید (از تو ویندوز ۷ به راحتی با یه نرم افزار ۱ مگی میشه انجام داد) و بعد از طریق اون بوت کنید سیستم رو و نصبش کنید اگر هم سی دی خام در اختیار دارید میتونید روی سی دی رایت کنید
اگر هم از قبل نسخه ۳۲ بیتی گرفته بودین و باز هم کند بوده احتمالا درایور گرافیک شما خوب پشتیبانی نمیشده و یا مشکل از جای دیگه ای بوده
شما تا به حال تجربه کار کردن راحت و روان با یونیتی داشتین و بعد سیستمتون مختل شده یا از همون اول مشکل داشتین ؟
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #33 : 04 اسفند 1391، 11:30 ب‌ظ »
همچنان دورود
فکر کنم زدی به خال ....
من اوایل اوبونتو32 رو نصب میکردم و همچین مشکلی نداشتم ولی دوستان گفتن که اگه سیستمت مشکلی نداره 64 رو نصب کن و نصب کردم ولی واقعیتش دقیق یادم نیست که این مشکلاتو داشتم یا نه ؟ هم 32 و هم 64 رو روی CD رایت و استفاده میکنم . ولی نمیدونم چرا مشکلات عجیب غریب من از زمان آپدیت شروع شد ؟ چون قبلش که نصب میکردم به دلیل عدم اطمینان و نابلد بودن هیچگاه آپدیت نمیکردم تا مبادا ترافیک اینترنتم سوخت بشه بنابراین کار به اینجاها کشید ...
البته یه نکته و اونم اینکه پس از این مشکلات چندبار خواستم اوبونتو 32 رو نصب کنم ولی در کمال تعجب هرکاری کردم نشد و تا نیمه کار انجام میشد و یه دفعه قفل میشد هنگ میکرد !!! با فرض اینکه CD خراب شده باشه  ??? آیا میتونم با ریختن فایل ایزو در USB نصب رو انجام بدم ؟ آیا صلاح میدونید که از همون فایل ایزو استفاده کنم یا اینکه 12.04.2 رو دانلود کنم و استفاده کنم ؟
واقعا نکتهء خوبی رو گفتی موچکرم

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #34 : 04 اسفند 1391، 11:37 ب‌ظ »
همچنان دورود
فکر کنم زدی به خال ....
من اوایل اوبونتو32 رو نصب میکردم و همچین مشکلی نداشتم ولی دوستان گفتن که اگه سیستمت مشکلی نداره 64 رو نصب کن و نصب کردم ولی واقعیتش دقیق یادم نیست که این مشکلاتو داشتم یا نه ؟ هم 32 و هم 64 رو روی CD رایت و استفاده میکنم . ولی نمیدونم چرا مشکلات عجیب غریب من از زمان آپدیت شروع شد ؟ چون قبلش که نصب میکردم به دلیل عدم اطمینان و نابلد بودن هیچگاه آپدیت نمیکردم تا مبادا ترافیک اینترنتم سوخت بشه بنابراین کار به اینجاها کشید ...
البته یه نکته و اونم اینکه پس از این مشکلات چندبار خواستم اوبونتو 32 رو نصب کنم ولی در کمال تعجب هرکاری کردم نشد و تا نیمه کار انجام میشد و یه دفعه قفل میشد هنگ میکرد !!! با فرض اینکه CD خراب شده باشه  ??? آیا میتونم با ریختن فایل ایزو در USB نصب رو انجام بدم ؟ آیا صلاح میدونید که از همون فایل ایزو استفاده کنم یا اینکه 12.04.2 رو دانلود کنم و استفاده کنم ؟
واقعا نکتهء خوبی رو گفتی موچکرم
اول این که شما ابونتو رو روی usb نصب نمیکنی بلکه یه دیسک راه انداز (start up) میسازی که از طریق اون میتونی به صورت زنده live با اوبونتو کار کنی و میتونی از روی اون نصب کنی دقیقا مثل وقتی که ایزو رو رایت میکنیم روی سی دی
الان از چه طریقی به همین انجمن اومدی ؟
اگر ویندوز سون هست از این http://www.ubuntu.com/download/help/create-a-usb-stick-on-windows رو بخون
یه نرم افزار ۱ مگی هست که ایزو رو انتخاب میکنی و محل فلش رو بعد دیسک راه انداز رو این میسازه
اگر هم از طریق دیسک زنده اوبونتو اومدی تو خود اوبونتو پیش فرض یه برنامه هست برای این کار تو سرچ یونیتی بزنی startup disk creator برنامه رو میاره
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #35 : 06 اسفند 1391، 09:08 ب‌ظ »
دورودی چندباره
نه عزیز منظورم اینه که ویندزد رو نصب کنم سپس  فایل ایزو رو بریزم در usb و مثل cd از طریق اون مراحل نصب و نه live رو انجام بدم ؟ کلا آیا میشه مثلا فایل ایزو یا کپی همه فایلهای دیسک ویندزد و لینوکسجات رو در usb بریزم و از طریق اون نصب سیستم عاملهام رو انجام بدم و انواع cd و dvd رو دنبال خودم نکشم ؟؟؟
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1391، 09:23 ب‌ظ توسط narayana »

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #36 : 09 اسفند 1391، 08:20 ب‌ظ »
دورود
اقا من به نرم افزار yumi رسیدم که برای ساختن multiboot usb هست .آیا درست پیش رفتم ؟ آیا بوسیله این نرم افزار میتونم فایل ایزوی win7 و ubuntu و ... رو ( تا اونجاییکه حجم فلش جواب بده ) در فلش بریزم و هر کدومو که بخوام نصب کنم ؟

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #38 : 12 اسفند 1391، 10:15 ب‌ظ »
http://unetbootin.net/

2رود
آقاجون شما منو همیشه شرمنده کردی ](*,) . فعلا که بیسواتم ولی امیدوارم که روزی بتونم به این جامعه کمک کنم...

با عرض معذرت : فکر کنم اون لینک مربوط به برنامه ای هست که فایل ایزو در اون میبایست بطور زنده و live اجرا بشه و قابلیت نصب نداره!!! آیا درست متوجه شدم یا نه اشتباه ترجمه کردم ؟ آیا فایل ایزو باید خاص باشه یا همون فایلی که مثلا از ubuntu.com گرفتم درسته و کارو راه میندازه ؟
« آخرین ویرایش: 12 اسفند 1391، 10:29 ب‌ظ توسط narayana »

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
« پاسخ #39 : 12 اسفند 1391، 11:30 ب‌ظ »
دوست عزیزیک جایی گفتید که ویندوزولینوکس هر دوهنگ میکنن وهر کدوم جداگانه نصب کردم که کار نکردواینکه هاردت ایراد پیداکرده!!!
فکرکنم هارد رو از بین بردی.تست بکن ببین بدسکتورداری یا نه؟؟باmini linux,paragon,hirents boot.....
بدسکتور مثل یه چاه پتانسیل میمونه که الکترون نمی تونه خودش ازاونجا بیرون بکشه وسیستم عامل مخصوصا ویندوزتو اون گیر میکنه ومی هنگه.چک کن بگو

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #40 : 13 اسفند 1391، 09:01 ب‌ظ »
2رود بر عزیز دل برادر
اگه کل نوشته های منو در این عنوان دوباره چک کنی میبینی که دوسه بار گفتم و پرسیدم که آیا ممکنه که هارد اشکال پیدا کرده باشه ؟ آیا این هنگ به بدسکتور ارتباط داره چون در اوبونتو قسمتی هست که کل هارد رو با اجزا نشون میده فکر کنم disc utility بود که یه جاییش نوشته بود که هارد بدسکتور داره و ... من چندین بار مطرح کردم و پرسیدم ولی کسی اون نکته رو جدی نگرفت و منم گفتم که حتما نکته بیموردی رو طرح کردم بنابراین دیگه تکرار نکردم . حالا اگه میگی که حتما با اون برنامه ها تست کنم فعلا نتونستم ولی اگه اون پیغام در اوبونتو کافیه و میشه بهش اتکا کرد پس متاسفانه هارد مشکل داره ولی الان در win7 مشکل خاصی نیست فقط در xp بود که پاکش کردم .

از نکته سنجی تان کمال تشکر را دارم

حالا بوگو کلا چی به چی شده و باید چیکار کنم ؟

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
« پاسخ #41 : 14 اسفند 1391، 09:24 ق‌ظ »
DRevitalize 1.2,HDAT2 4.9B1,HDD Scan 3.3,MHDD 4.6,Disk Speed 1.0اینا همشون داخل هیرنت بوت سی دی هستش که میتونی ازحال هاردت با خبر بشی یا اگه شدتعمیر کنی با یکی ازاینا چک کن وارورها رو بزاز تو فروم؟؟اینم سایتش
http://www.hiren.info/pages/bootcd
با ید بیبینی چه نوع سکتوری دازی که اغلب هم با پارتیشن بندی اشتباه ویاآبدیت بایوس ؟؟ اتفاق می افته.اگه نرم افزاری بشه حلش کرد که هیچ ولی به احتمال زیاد  هاردت باید بره زیر دستگاه,برا بستن بدسکتور یکی از بچه ها مطلب گذاشته بود سرچ کن توفروم پیدا میشه.موفق باشی
« آخرین ویرایش: 14 اسفند 1391، 09:29 ق‌ظ توسط yaslinush »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #42 : 17 اسفند 1391، 03:32 ب‌ظ »
با عرض معذرت : فکر کنم اون لینک مربوط به برنامه ای هست که فایل ایزو در اون میبایست بطور زنده و live اجرا بشه و قابلیت نصب نداره!!! آیا درست متوجه شدم یا نه اشتباه ترجمه کردم ؟ آیا فایل ایزو باید خاص باشه یا همون فایلی که مثلا از ubuntu.com گرفتم درسته و کارو راه میندازه ؟

بله. همون پرونده‌ی ایزویی که روی سی‌دی می‌سوزونی و باهاش رایانه رو راه‌اندازی می‌کنی رو می‌تونی با unetbootin تبدیل به فلش قابل راه‌اندازی کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
« پاسخ #43 : 07 فروردین 1392، 07:17 ب‌ظ »
دورود
اقا من به نرم افزار yumi رسیدم که برای ساختن multiboot usb هست .آیا درست پیش رفتم ؟ آیا بوسیله این نرم افزار میتونم فایل ایزوی win7 و ubuntu و ... رو ( تا اونجاییکه حجم فلش جواب بده ) در فلش بریزم و هر کدومو که بخوام نصب کنم ؟
با سلام
چند نکته
با این نرم افزار می توانید چند سیستم عامل را در یک فلش داشته باشید
۲- بسیار احتمال دارد هارد شما دچار بدسکتور شده باشد و یا حتا مادبرد تان ایراد پیدا کرده باشد (لطفا مدل مادربرد را بیان فرمایید)
۳- بهترین نرم افزار برای تست و تعمیر بدسکتور نرم افزاری است به نام hddregenerator که به صورت بوتیل می باشد و در سی دی hirenboot موجود است البته باید از hirenboot نسخه ۱۳ یا به قبل استفاده کنید چون در نسخه های جدید تر این نرم افزار مو جود نیست
۴- اگر برایتان مقدور است با نرم افزار gparted که در اوبونتوی لایو موجود می باشد یکبار تمام پارتیشن های هارد را پاک کرده و هارد خود را دوباره پارتیشن بندی کنید
۵-سپس یک ویندوز روی آن نصب کنید و بعد از mint یا xubuntu را نصب کنید چون سیستم بنده مشابه با سیستم شماست و خیلی با یونیتی رابطه خوبی نداره در حالیکه الان با مینت و دسکتاپ xfce که خیلی سبک است خیلی راحت و سریع دارم کار می کنم.
امیدوارم موفق باشید
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #44 : 06 اردیبهشت 1392، 11:24 ب‌ظ »
دورود
با سلام
چند نکته
با این نرم افزار می توانید چند سیستم عامل را در یک فلش داشته باشید
۲- بسیار احتمال دارد هارد شما دچار بدسکتور شده باشد و یا حتا مادبرد تان ایراد پیدا کرده باشد (لطفا مدل مادربرد را بیان فرمایید)
۳- بهترین نرم افزار برای تست و تعمیر بدسکتور نرم افزاری است به نام hddregenerator که به صورت بوتیل می باشد و در سی دی hirenboot موجود است البته باید از hirenboot نسخه ۱۳ یا به قبل استفاده کنید چون در نسخه های جدید تر این نرم افزار مو جود نیست
۴- اگر برایتان مقدور است با نرم افزار gparted که در اوبونتوی لایو موجود می باشد یکبار تمام پارتیشن های هارد را پاک کرده و هارد خود را دوباره پارتیشن بندی کنید
۵-سپس یک ویندوز روی آن نصب کنید و بعد از mint یا xubuntu را نصب کنید چون سیستم بنده مشابه با سیستم شماست و خیلی با یونیتی رابطه خوبی نداره در حالیکه الان با مینت و دسکتاپ xfce که خیلی سبک است خیلی راحت و سریع دارم کار می کنم.
امیدوارم موفق باشید

دورودی مجدد به دوستان

شرمنده که دیر اومدم . قابل توجه اقا ایمان :
من بناچار یک هارد جدید گرفتم ولی صرفا جهت اطلاع عرض میکنم که در همون هارد قبلی با نرم افزار hiren نتونستم کاری کنم ولی با gparted پارتیشنها رو پاک کردم و دوباره پارتیشن بندی کردم و یک پارتیشن کلی درست کردم بعدش ویندزد 8 نصب کردم بعدش mint نصب کردم و بعدش اوبونتو12.04 نصب کردم سپس با gparted واقع در اوبونتو و مینت دوباره پارتیشنها رو پاک و ایجاد کردم و ....
به یه نکته جالب برخوردم که وقتی در cmd ویندزد برای وضعیت هارد بررسی و پیگیری میکردم در نهایت تعجب دیدم خبری از بدسکتور نیست و اعداد و ارقام مربوط به بدسکتور صفر رو نشون میده ولی در اوبونتو میگه که afew bad sector و در مینت میگه hard is good , one bad sector .
و نکته بعدی اینکه وقتی ویندزد 8 و مینت نصب کردم از هارد هیچ صدای جیزجیز نمیومد ولی در اوبونتو هارد به صدا درمیومد ....

مچکر از همه دوستان که کمک کردند اگه مطلب خاصی به فکرتون میرسه لطف کنید بگید و راهنمایی کنید که تاپیکو جمعش کنیم

لینوکس‌ ویندوز نیست