1- خوب فکر کنم برای فیلم فول اچ دی باید از Xmbc استفاده کنی ولی یادت باشه که کارت گرافیکت نصب باشه و گرنه سیستمت در جا هنگ میکنه (واقعا هنگ میکنه ! و کرشی در کار نیستا! که بتونی بدون ریست درستش کنی)
2- در SMplayer با زدن + و - میتونی صدا رو با تصویر هماهنگ کنی (راه حلی که خودم به روش قبلی ترجیح میدم)
3- اگه بتونی رندر رو پایین بیاری میتونی بدون مشکل این جور فیلم ها رو بدون جلو رفتن صدا یا همون عقب افتادن تصویر ببینی (همه پلیر ها رندر دارن کافیه از خروجی رندر کم کنی میتونه موقت باشه و یا طولانی مدت!)چون اگه رندر رو برای همیشه کم کنی کیفیت پخش کیفیت پایین ها خیلی بد میشه و باید دوباره درستش کنی
4- اگه بتونی برنامه رو مستقیم با ترمینال با گرافیک قدرتمندت (در صورتی که دو گرافیکی هستی)بیاری بالا این مشکل رو نخواهی دید! همون اپتیران اس ام پلیر (برای انودیا )
optirun ProgramName
راه حل های دیگه ای به خاطرم نمیرسه
دیگه چیزی بلد نیستم ولی خودم که حوصله این کارها و درد سر ها رو ندارم از روش دومی یا همون + - استفاده میکنم
خب، برنامهی xbmc خیلی خیلی برام جالب بود. من رو یاد ایام بچگی و کامپویترهای کمودور و اینها انداخت که باهاش بازی میکردیم!
این برنامه خیلی بهتر از vlc و smplayer فیلم ها را پخش کرد. من دو تا فیلم را توانستم تحمل کنم. اختلاف صدا با تصویر خیلی زیاد نبود ولی گاهی تصویر اسلوموشن میشد و صدا جلوتر میافتاد ولی چند دقیقه بعدش صدا کلا قطع میشد و تصویر بدون صدا میرفت جلو تا بهش برسد!
هنگام دیدن فیلم سوم، تازه چند ثانیهای از فیلم نگذشته بود که کامپیوتر کلاً خودکار ریاستارت کرد. دقت کن امیر، هنگ نکردا! ریست شد.
حالا اگر کارت گرافیک من نصب نباشه، همین اتفاق میفته یا منظور تو این نبود؟
با روش ۲ نتوانستم مشکل را حل کنم. تا ۲۰ ثانیه اختلاف هم صدا را جلو و عقب بردم ولی حل نشد.
روش ۳ که از دانش فنی من خیلی فراتر است و اصلاً نفهمیدم که چه گفتی!
روش ۴ هم چون دو گرافیکی نیستم، عملاً امتحانش نکردم!
اما وقتی اومدم این چیزها را اینجا بنویسم، دیدم دانیال هم جواب داده.
برای همین رفتم یه خورده دنبال اینکه بدونم اصلاً cpu و کارت گرافیک من چی هستند!
خروجی دستور cat /proc/cpuinfo بدین قرار است:
processor : 0
vendor_id : GenuineIntel
cpu family : 6
model : 23
model name : Intel(R) Pentium(R) CPU E5200 @ 2.50GHz
stepping : 10
cpu MHz : 2500.014
cache size : 2048 KB
physical id : 0
siblings : 2
core id : 0
cpu cores : 2
apicid : 0
initial apicid : 0
fdiv_bug : no
hlt_bug : no
f00f_bug : no
coma_bug : no
fpu : yes
fpu_exception : yes
cpuid level : 13
wp : yes
flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe nx lm constant_tsc arch_perfmon pebs bts aperfmperf pni monitor tm2 ssse3 lahf_lm dtherm
bogomips : 5000.02
clflush size : 64
cache_alignment : 64
address sizes : 36 bits physical, 48 bits virtual
power management:
processor : 1
vendor_id : GenuineIntel
cpu family : 6
model : 23
model name : Intel(R) Pentium(R) CPU E5200 @ 2.50GHz
stepping : 10
cpu MHz : 2500.014
cache size : 2048 KB
physical id : 0
siblings : 2
core id : 1
cpu cores : 2
apicid : 1
initial apicid : 1
fdiv_bug : no
hlt_bug : no
f00f_bug : no
coma_bug : no
fpu : yes
fpu_exception : yes
cpuid level : 13
wp : yes
flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe nx lm constant_tsc arch_perfmon pebs bts aperfmperf pni monitor tm2 ssse3 lahf_lm dtherm
bogomips : 5000.02
clflush size : 64
cache_alignment : 64
address sizes : 36 bits physical, 48 bits virtual
power management:
همونطور که می بینید، اینتل ۲.۵ گیگاهرتز دو هستهایست. آیا این برای پخش فیلم کافی نیست؟ بخصوص وقتی که xbmc نشون داد که میتواند!
اما کارت گرافیک (آیا راه انداز گرافیکی که دانیال گفته، منظورش همان کارت گرافیک است؟)
من اصلاً نمیدانم از چه کارت گرافیکی استفاده میکنم. هنوز هم فرصت نکردهام که کامپیوتر را خاموش کنم و کارت را دربیارم و ببینم که چه مارک و مدلیست. با توچه به جستجوهایی که در اینترنت دیشب انجام دادم، اینها به دستم رسید. خدا کند که دانیال با استفاده از همین ها بتواند کمک کند یا لا اقل بگوید که من الان باید چه کنم (یه بار که گفت برو زبان برنامه نویسی یاد بگیر!!)
خروجی دستور lspci -v | grep -i vga بدین قرار است:
01:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Park [Mobility Radeon HD 5430] (prog-if 00 [VGA controller])
برنامهی Details در قسمت Graphics چنین نوشته است:
Driver: Gallium 0.4 on AMD CEDAR
Experience: Standard
در قسمت Additional Drivers برنامه software sources (که با دستور software-properties-gtk اجرا میشود) نوشتهی تصویر زیر هست:
حالا سوالاتی که میمونه اینه که اولاً این پردازنده و کارت گرافیکی برای پخش چنین فیلمهایی مناسب هستند یا نه و ثانیا آیا کارت گرافیکی من نصب شده است و اگر شده، به درستی نصب شده یا نه.
مرسی از امیر و دانیال