انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ساخت یک ابونتویی ایرانی  (دفعات بازدید: 4902 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین omid2s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
  • Allah
پاسخ : ساخت یک ابونتویی ایرانی
« پاسخ #30 : 14 اسفند 1391، 02:32 ب‌ظ »
سلام و درود
اقا امیر شما خیلی رک حرف میزنی و این رک حرف زدن معقوله احترامو از بین میبره
پیشنهاد میکنم به جای اینکه به من بگید مطالعه کنید خودت یه کم درس زندگی یاد بگیر
بعدم مگه بازی بهتر از اینهای که گفتم اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اونم برا لینوکس؟؟؟!!!!!!!
بعدم من هیتمن 5 رو با سرعت 620-630کیلو سه شب دانلودش کردم
همچین وضع اینترنت ایران خراب نیست
اگه سرورت خارجی باشه نزدیک 800کیلو میره
بعدم مگه برنامه ای بهتر از اینترنت دانلود منیجر ویندوز هست که روی سرعت تاثیر بزاره/////اونم در لینوکس؟؟؟!!!!!!!!!
بعدم من اینترنت وایرلس دارم که از 2شب تا 7 صیح رایگانه....
هر چیزی بخام دانلود میکنم با سرعت بالا البته در ویندوز
شما مگه تهرانی نیستید....قرق در نعمت.....برو یه وایرلس تهیه کن راحت میشی
بعدم به من بگو خدایش سیستمو برای چی ارتقا میدنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در اکثر موارد جز برا بازیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایش لینوکس میتونه مثل ویندوز بازی مثل کریسیس3 که گرافیک خیره کننده ای داره رو اجرا کنه؟
تا باری ای مثل اینا برا لینوکس نیاد وقت تلف کنیه..البته نه توزیع دادنش
اینم قبول دارم اکثر مواقع وضع اینترنت ایران خرابه و تعرفه ها هم گرانه
بعدم من منظورم از فونت درشت کردن برا تاکیده نه برا مشکل دید
شما اگه میخای و دوس داری اینطوری برداشت کن که مشکل دیدن داری عزیزم
Omid khan

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #31 : 14 اسفند 1391، 03:08 ب‌ظ »
سلام و درود
اقا امیر شما خیلی رک حرف میزنی و این رک حرف زدن معقوله احترامو از بین میبره
پیشنهاد میکنم به جای اینکه به من بگید مطالعه کنید خودت یه کم درس زندگی یاد بگیر
بعدم مگه بازی بهتر از اینهای که گفتم اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اونم برا لینوکس؟؟؟!!!!!!!
بعدم من هیتمن 5 رو با سرعت 620-630کیلو سه شب دانلودش کردم
همچین وضع اینترنت ایران خراب نیست
اگه سرورت خارجی باشه نزدیک 800کیلو میره
بعدم مگه برنامه ای بهتر از اینترنت دانلود منیجر ویندوز هست که روی سرعت تاثیر بزاره/////اونم در لینوکس؟؟؟!!!!!!!!!
بعدم من اینترنت وایرلس دارم که از 2شب تا 7 صیح رایگانه....
هر چیزی بخام دانلود میکنم با سرعت بالا البته در ویندوز
شما مگه تهرانی نیستید....قرق در نعمت.....برو یه وایرلس تهیه کن راحت میشی
خدایش لینوکس میتونه مثل ویندوز بازی مثل کریسیس3 که گرافیک خیره کننده ای داره رو اجرا کنه؟
تا باری ای مثل اینا برا لینوکس نیاد وقت تلف کنیه..البته نه توزیع دادنش
اینم قبول دارم اکثر مواقع وضع اینترنت ایران خرابه و تعرفه ها هم گرانه
بعدم من منظورم از فونت درشت کردن برا تاکیده نه برا مشکل دید
شما اگه میخای و دوس داری اینطوری برداشت کن که مشکل دیدن داری عزیزم
;D ;D  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D
چشم منم میرم درس زندگی یاد میگیرم (درس از زندگی گرفتن هیچ وقت تمومی نداره ممنون که بهم یاد آوری کردین +1 بهتون میدم چون حرفتون منطقی هست)ولی شرمنده اول اینکه من امین هستم نه امیراینو تو پیام خصوصی که بهت دادم هم گفتم(ارزش پست دادن واسپم کردن نداشت :) ) بازم تکرار کردی (این تکرار بی احترامی نیست!!!!) ...
دومین نکته هم اینه که شما روی چیزهایی که (بهتره بگم اطلاعاتی که دارین)حرف میزنین و این باعث شده یه خیلی چیز ها رو در نظر نگیرین (همش دارین روی قسمت هایی که اطلاعات دارین مانور میدین)در صورتی که همه چیز رو باید با هم داشته باشین (بخاطر این هست که میگم برین مطالعه تون ور بیشتر کنین)
به هر حال به عمل آید ...
(برای تاکید های لایت میکنن نه درشت کردن فونت >:( اینو رعایت کن خواهشن)

برای بازی ها هم گفتم برو سرچ کن ببین همش یک ماه از عرضه استریم نگذشته چه خبره(یک ماهه بتا آمده و فکر کنم یه هفته هست از بتا در آمده)؟؟؟؟؟!!!!!!!! حال رو دریاب نه یه سال قبل رو!!!!!
نکته بعدی هم برای من همیشه بازی کردن اولویت نبوده (چون در اون صورت من دسکتاپ داشتم نه لپ تاپ!!)برای دیگران رو نمیدوم ولی تو دوستان من هم همینطورن!!!

ویرایش: سعی کن جواب حرفای منو منطقی بدی نه اینکه حرف خودت رو بزنی (ببین من دارم جواب حرفای خودت رو با توجه به سوالات و حرفات رو میدم )پس شما هم سعی کن جواب حرفای منو بدین
سلام خدمت دوستان عزیز
به خصوص اقای  علی باتسیتا/دمد گرم/بابا کجا بودی تا الان
بالاخره یه اقا پیدا شد به حرف ما گوش بده
اق علی منو دوستانم میخاستیم یه توزیع مثل همین ابونتو بزنیم
ولی این اقایون ابونتو فرومی گفتن نه و نو/نمیشه/نمیخاد/برا چی/که چی بشه و از این حرفای اینطوری
بعدم قربونت برم علی اقا
گفتم که لینوکس عمرا بتونه بازیهای الان رو اجرا کنه/خود ویندوز هم توی آوردنشون کجو کوله بازی در میکنه/چه برسه به لینوکس
دونبال بازی برا لینوکسم نباش چون همش خریدنیه
من و دوستانم راجع به این موضوع تحقیقات زیادی کردیم و حدود10مقاله رو که مربوط به کارهای پایه و direcXبودو/ خوندیم/ولی بگم که کشور عزیزمون چون پیشرفتی تو این زمینه نداشته/کار خیلی مشکله
و نیاز به هزینه و حمایت بالای داره
و چیز دیگه اینکه این توزیعی که میخاستم بزنیم روی همین قضیه میخاست کار کنه
که دوستان مارو ناامید کردن
ببخشید
1- شما چطور کلی مقاله خوندی که یه کلمه DirectX رو نمیتونی بنویسی (حالا میخوای بیای توزیع بدی بیرون)
2- اگه توزیع دادی بیرون و بر پایه اوبونتو باشه (همون سوال تکراری)چه فرقی میخواد داشته باشه؟؟ اگه مستقل میخوای عمل کنی (بر پایه هیچ توزیعی)که فکر کنم نتونی ;D اون وقت کی میخواد ساپورتت کنه؟؟ کی میاد برات کار کامپایل نرم افزارا رو انجام بده (اونم این همه نرم افزار!!!)
3- بازی های رایگان زیادی برای لیننوکس وجود داره (در ضمن همشون هم پولی نیستن!!) کافیه یه کم اطلاعاتت رو بیشتر کنی
4- کافیه بازیهای که بعد از عرضه استریم برای لینوکس ساخته شدن رو بری و ببینی (خیلی هاش مجانیه)از بازی های ویندوز خیلی بهتره!! و بعضیاشون رقیبی ندارن (بازم اطلاعاتت رو بیشتر کن!!)
5- مگه همه چی بازیه !!!!!!! خیلی فاکتور های دیگه ای توی سیستم عامل ها وجود داره همه چی که بازی نیست!!!!
6- منم یه ایرانی هستم ولی تا وقتی که دولت نیاد از کپی رایت حمایت کنه ما در برنامه نویسی پیشرفتی نخواهیم داشت (درسته کپی رایت یه محدودیته ولی اگه رعایت میشد وضعیت برنامه نویسی کشور این جوری نبود!!!! خیلی اصف باره!! آدم از خودش نا امید میشه!!!)اینو باهات موافقم ولی نه فقط در زمینه لینوکس در زمینه همه سیستم عامل ها برنامه نویسی خیلی ضعیفه
7- این که ویندوز مشکل داره به خودشون ربط داره (ویندوز کجاش مشکل نداره؟؟؟؟ ;D ;D)ولی نباید ویندوز رو با لینوکس در اجرای بازی ها مقایسه کرد!!! این خیلی مقایسه بدیه؟؟!!!!!!!!!!! آدمو ناراحت میکنه (شما بهتره چند وقت با لینوکس کار کنی و با ساختارش آشنا بشی و متوجه تفاوتش با ویندوز بشی تا بتونی مقایسه منطقی و با ربط تری انجام بدی)در بالا هم گفتم بهتره بری و بازی های روز لینوکس رو با ویندوز مقایسه کنی (اطلاعاتت رو بروز کن)
8- بنده به شخصه اگه مشکل وجود پهنای باند و ترافیک در کشور وجود نداشت هیچ وقت با ویندوز بازی نمیکردم!!!!!! چون یه بازی مثل نید فور اسپید ران 4 تا دی وی دی هست (16 گیگ فایل نصبی!!!) !!!!! بازی با همون کیفیت برای لینوکس به 2 گیگ هم نمیرسه(بخاطر وجود کتابخونه ها)!!! (اونوقت من چطوری بیام با این ترافیک 2 گیگ یه بازی رو دانلود کنم؟؟)خوب   از مجبوری میرم 6 هزار تومن میدم یه بازی Run رو میخرم(پول 2 گیگ ترافیک میشه 10 هزار تومن + هزینه وقت + برق + مشکلات ناشی از کیفیت بد اینترنت و قطعی که ممکنه فایل رو نصفه دانلود کنه(خوبه لینوکس خودش فایل دانلود شده رو ذخیره میکنه و مثل ویندوز به فنا نمیده!!)+ روشن بودن یک هفته سیستم!!!! ) و صدام هم در نمیاد!!!! تازه هارد  هم پر میکنه!!!(کلی هم بد و بیراه میگم چون باید کلی فایل حذف کنم تا یه بازی رو بتونم نصب کنم!!!)تازه اگه بخوای چهار تا بازی بروز ویندوزی داشته باشی باید بری یه هارد براش بخری!!! در صورتی که لینوکس فایل هاش کمتره (بخاطر کتابخونه های درونش!!)
9- ما مشکلی در دیدن نداریم نیازی نیست فونتت رو این همه بزرگ کنی !!! (بهتره بری اطلاعاتت رو بیشتر کنی به جای اینکه بلد باشی شعار بدی و بیای فونتت رو بزرگ کنی)

بنده وقتی که پست شما رو دیدم قصد نداشتم جوابتون رو بدم ولی وقتی پست آقا محسن رو دیدم گفتم بیام و حرف هام رو بزنم! و بگم بقول آقا محسن شما شروع کن اگه کارت خوب باشه مردم ازت حمایت میکنن   با تایپیک زدن کاری از پیش نمیبری! پیش میره؟؟؟ نمیدونم شاید برای شما پیش بره!!!!  برو همون طوری که آقا محسن گفت یه دامین بگیر ایده های کاربرا و مردم رو بگیر بیا کارت رو شروع کن (مطمین باش اون وقت حمایت خواهی شد ;)) البته اگه کارت خوب باشه
« آخرین ویرایش: 14 اسفند 1391، 03:13 ب‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #32 : 14 اسفند 1391، 04:29 ب‌ظ »
منم باز بیام وسط صحبت هاتون :)
ببین آقا امید ! شما داری میگی که
خب این چه ربطی داره به بحث ؟!!!
Game ها اصولا از حداکثر پتانسیل سیستم استفاده میکنن و کسی که خوره ی بازی باشه ۱۰۰ البته واسه بازی های بهتر و کیفیت و سرعت اجرای بالاتر میره سیستمش رو عوض میکنه یا ارتقاع میده که این اصلا ربطی به بحث ما نداره !
کلا سوال بچه ها اینه که آقایی که انقدر مشتاق به کمک به جامعه ی نرم افزار آزاد هستی ! مارو فیلم کردی یا خودتو ؟!!!!
اگه واقعا میخوای کاری کنی بیا همونطور که گفتن و گفتم باز هم میگم ! بیا یه سایت بزن ، اطلاعات و ریز کارهایی که انجام دادین و قراره انجام بدین رو توش بنویس ، شک نکن اگه معقول باشه خیلی ها هستن که سرمایه های کلان در اختیارت میزارن که نتیجه ی کارتو زودتر نشون بدی !
اما اگه هنوزم دوس داری هر چند روز یک بار بیای اینجا و با بچه ها الکی کل کل کنی و بگی من آنم که رستم بود پهلوان ! اینجوری هیچ کاری از پیش نمیبری !
یه استارت بزن ، اگه خوب بود خودمم میام کمک :)
الان شما هنوز نمیدونی که میخوای یه توزیع بدی بیرون که بازی رو خوب اجرا کنه یا بازی بسازی بعد توزیع بدی بیرون یا اینکه فقط بگی اوبونتو (و کل گنو/لینوکس ها) واسه بازی به درد نمیخورن و فقط ویندوز خوبه !!!!
واسه اون سوال های دانلود منیجر و ... هم کلی جواب هست !
خود من هرشب ۱۲ تا ۷ صبح سیستمم داره اوتوماتیک دانلودهاشو میکنه !

اگه دوس داری به حرفهام فک کن
و اگه واقعا قصد توسعه داری بسم الله ! از تو حرکت ....
ولی اگه همچنان همتت فقط روی اومدن توی این فروم و بحث روی این چیزاس به نظرم وقت خودت و بچه ها رو کمتر حروم کنی بهتره !
موفق باشی  :)

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #33 : 16 اسفند 1391، 08:12 ب‌ظ »
واسه بازی اینا رو ببینین خیلی جالبه !
http://www.unixmen.com/10-must-play-linux-games-for-2012/
امشب احتمالا ۱-۲ تاشونو دانلود میکنم !