سلام خدمت دوستان عزیز
به خصوص اقای علی باتسیتا/دمد گرم/بابا کجا بودی تا الان
بالاخره یه اقا پیدا شد به حرف ما گوش بده
اق علی منو دوستانم میخاستیم یه توزیع مثل همین ابونتو بزنیم
ولی این اقایون ابونتو فرومی گفتن نه و نو/نمیشه/نمیخاد/برا چی/که چی بشه و از این حرفای اینطوری
بعدم قربونت برم علی اقا
گفتم که لینوکس عمرا بتونه بازیهای الان رو اجرا کنه/خود ویندوز هم توی آوردنشون کجو کوله بازی در میکنه/چه برسه به لینوکس
دونبال بازی برا لینوکسم نباش چون همش خریدنیه
من و دوستانم راجع به این موضوع تحقیقات زیادی کردیم و حدود10مقاله رو که مربوط به کارهای پایه و direcXبودو/ خوندیم/ولی بگم که کشور عزیزمون چون پیشرفتی تو این زمینه نداشته/کار خیلی مشکله
و نیاز به هزینه و حمایت بالای داره
و چیز دیگه اینکه این توزیعی که میخاستم بزنیم روی همین قضیه میخاست کار کنه
که دوستان مارو ناامید کردن
ببخشید
1- شما چطور کلی مقاله خوندی که یه کلمه DirectX رو نمیتونی بنویسی (حالا میخوای بیای توزیع بدی بیرون)
2- اگه توزیع دادی بیرون و بر پایه اوبونتو باشه (همون سوال تکراری)چه فرقی میخواد داشته باشه؟؟ اگه مستقل میخوای عمل کنی (بر پایه هیچ توزیعی)که فکر کنم نتونی
اون وقت کی میخواد ساپورتت کنه؟؟ کی میاد برات کار کامپایل نرم افزارا رو انجام بده (اونم این همه نرم افزار!!!)
3- بازی های رایگان زیادی برای لیننوکس وجود داره (در ضمن همشون هم پولی نیستن!!) کافیه یه کم اطلاعاتت رو بیشتر کنی
4- کافیه بازیهای که بعد از عرضه استریم برای لینوکس ساخته شدن رو بری و ببینی (خیلی هاش مجانیه)از بازی های ویندوز خیلی بهتره!! و بعضیاشون رقیبی ندارن (بازم اطلاعاتت رو بیشتر کن!!)
5- مگه همه چی بازیه !!!!!!! خیلی فاکتور های دیگه ای توی سیستم عامل ها وجود داره همه چی که بازی نیست!!!!
6- منم یه ایرانی هستم ولی تا وقتی که دولت نیاد از کپی رایت حمایت کنه ما در برنامه نویسی پیشرفتی نخواهیم داشت (درسته کپی رایت یه محدودیته ولی اگه رعایت میشد وضعیت برنامه نویسی کشور این جوری نبود!!!! خیلی اصف باره!! آدم از خودش نا امید میشه!!!)اینو باهات موافقم ولی نه فقط در زمینه لینوکس در زمینه همه سیستم عامل ها برنامه نویسی خیلی ضعیفه
7- این که ویندوز مشکل داره به خودشون ربط داره (ویندوز کجاش مشکل نداره؟؟؟؟
)ولی نباید ویندوز رو با لینوکس در اجرای بازی ها مقایسه کرد!!! این خیلی مقایسه بدیه؟؟!!!!!!!!!!! آدمو ناراحت میکنه (شما بهتره چند وقت با لینوکس کار کنی و با ساختارش آشنا بشی و متوجه تفاوتش با ویندوز بشی تا بتونی مقایسه منطقی و با ربط تری انجام بدی)در بالا هم گفتم بهتره بری و بازی های روز لینوکس رو با ویندوز مقایسه کنی (اطلاعاتت رو بروز کن)
8- بنده به شخصه اگه مشکل وجود پهنای باند و ترافیک در کشور وجود نداشت هیچ وقت با ویندوز بازی نمیکردم!!!!!! چون یه بازی مثل نید فور اسپید ران 4 تا دی وی دی هست (16 گیگ فایل نصبی!!!) !!!!! بازی با همون کیفیت برای لینوکس به 2 گیگ هم نمیرسه(بخاطر وجود کتابخونه ها)!!! (اونوقت من چطوری بیام با این ترافیک 2 گیگ یه بازی رو دانلود کنم؟؟)خوب از مجبوری میرم 6 هزار تومن میدم یه بازی Run رو میخرم(پول 2 گیگ ترافیک میشه 10 هزار تومن + هزینه وقت + برق + مشکلات ناشی از کیفیت بد اینترنت و قطعی که ممکنه فایل رو نصفه دانلود کنه(خوبه لینوکس خودش فایل دانلود شده رو ذخیره میکنه و مثل ویندوز به فنا نمیده!!)+ روشن بودن یک هفته سیستم!!!! ) و صدام هم در نمیاد!!!! تازه هارد هم پر میکنه!!!(کلی هم بد و بیراه میگم چون باید کلی فایل حذف کنم تا یه بازی رو بتونم نصب کنم!!!)تازه اگه بخوای چهار تا بازی بروز ویندوزی داشته باشی باید بری یه هارد براش بخری!!! در صورتی که لینوکس فایل هاش کمتره (بخاطر کتابخونه های درونش!!)
9- ما مشکلی در دیدن نداریم نیازی نیست فونتت رو این همه بزرگ کنی !!! (بهتره بری اطلاعاتت رو بیشتر کنی به جای اینکه بلد باشی شعار بدی و بیای فونتت رو بزرگ کنی)
بنده وقتی که پست شما رو دیدم قصد نداشتم جوابتون رو بدم ولی وقتی پست آقا محسن رو دیدم گفتم بیام و حرف هام رو بزنم! و بگم بقول آقا محسن شما شروع کن اگه کارت خوب باشه مردم ازت حمایت میکنن با تایپیک زدن کاری از پیش نمیبری! پیش میره؟؟؟ نمیدونم شاید برای شما پیش بره!!!! برو همون طوری که آقا محسن گفت یه دامین بگیر ایده های کاربرا و مردم رو بگیر بیا کارت رو شروع کن (مطمین باش اون وقت حمایت خواهی شد
) البته اگه کارت خوب باشه