انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ساخت یک ابونتویی ایرانی  (دفعات بازدید: 4897 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : ساخت یک ابونتویی ایرانی
« پاسخ #15 : 05 اسفند 1391، 05:09 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان
ترول - ترولینگ - اسپیم فکر کنم همه اسم این چیز ها رو شنیده باشین و نیازی به توضیح هم نداشته باشن
این پست و این آقا مصداق دقیق و بی چون و چرای همه کلمات گفته شده هستن
این رو تو 3 تا پست با یه موضوع به همه اثبات کردن نیازی به فکر کردن و صحبت راجع به این موضوع نیست
این رو بگم که ایشون با این سطح اطلاعاتشون توی این فروم دنبال (دیفرگمر برای اوبونتو میگردن)خوب به نظر شما ایشون تو تولید توزیع (یا نمیدونم هر چیزی)مشارکت داشتن؟؟؟؟؟؟؟
این آدم ترول هست و هدفش هم سر کار گذاشتن و آزار و اذیت دوستان در این فروم هست
از مدیران خواهش میکنم به این موضوع خیلی سریع رسیدگی کنن
از کاربران محترم هم خواهش میکنم که به این پست دیگه مطلبی رو ارسال نکنن
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین omid2s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
  • Allah
« پاسخ #16 : 06 اسفند 1391، 06:27 ب‌ظ »
امیر من ترول نیست/زیادم جو گیر نشو برات خوب نیست
من فقط نظر دوستان رو خواستم و اونا رو به چالش کشیدم
و دیدم که فکر و اندیشه و عمق نظر دوستان و نگرش و افکارشون نسبت به لینوکس و جامعه نرم افزار آزاد چیست
بعضی دوستان خیلی سطحی و بیکار گونه و وقت تلف کنی نظر دادن
بعضی دوستان کمی /در حد یه کم دید داشتن
ولی در کل حق مطلب  ادا نشد
پیشنهاد میکنم کمی مطالعه سطحی و رو گذر اینترنتی رو کنار بگذارید و کتاب های در مورد لینوکس مطالعه کنید
من فکر نکنم اعصاب برا کسی که میخواهد یه توزیع بزنه و درس هم داره و علاقه منده به لینوکس و در صدد یافتن کدها و نوشتن و تغییر بعضی از اونها باشه و کلی هماهنگی با دوستان و ... پستی مثل دفراگمنتر چیزی نیست....اون مال ویندوز بود که داشتیم کدهاشو میگرفتیم که یک چنین نرم افزاری برای ویندوز بزنیم هم در دستور کارمون هست
بعدم این لینوکس و کلا کامپیوتر بعضی جاها و بعضی نرم افزارها داره که ما از اون بی خبریم....

واقعا زشته که با سوالات من شما منگ بشید و جواب قانع کننده ای نداشته باشید
و فقط بگید.....آزاده......آزاده
از خودتون مایه بگذارید عزیزان
Omid khan

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #17 : 06 اسفند 1391، 07:18 ب‌ظ »
واقعا زشته که با سوالات من شما منگ بشید و جواب قانع کننده ای نداشته باشید
آیا امکانش هست که سوالاتتون رو به صورت موردی و واضح بپرسید؟ اگه شماره‌گذاری کنید که دیگه چه بهتر. مثلا

۱. آیا توزیع جدید زدن خوب است؟
۲. ...

آفلاین omid2s

• Jr. Member
  • *
  • Allah
« پاسخ #18 : 11 اسفند 1391، 02:32 ق‌ظ »
وعلیکم سلام بر دوستان ابونتویی
حال و احوال شما چطوره
پس کجایین دوستان
نظراتتون ته کشید؟؟؟؟
فقط همین قدر میدونستین؟؟؟؟؟
سلمان م لا اقل یه جوزی عکس مینداختی که اون پیدا نباشه........... :oops: :oops: :oops:
Omid khan

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #19 : 11 اسفند 1391، 01:30 ب‌ظ »
تو گوش نداری!

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #20 : 11 اسفند 1391، 01:35 ب‌ظ »
تو هم هنوز زنده ای؟ ;D
دیگه تا کی آخه؟ ;D
Freedom and community are important

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #21 : 11 اسفند 1391، 01:39 ب‌ظ »
دوستان ول کنید کل ماجرا سرکاری هست. این آقا اگر قرار بود کاری کنه حداقل یه عکس از توزیعشون (تا جایی که پیشرفت کرده) میزاشت. اعصاب خودتون رو خرد نکنین الکی  \\:D/
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین omid2s

• Jr. Member
  • *
  • Allah
« پاسخ #22 : 12 اسفند 1391، 06:40 ق‌ظ »
بله دیگه
نظر لطف شماست که همه چیز سر کاریه
من چیزیم نشده که بیام و وقت بزارم و یه پست یر کاری درست کنم
همه چیز حقیقته و برای شماست که تازه کارین و این پست الان به جای خوبی منتقل شد
دست بانیش درد نکنه
بزار همه بخونن و یاد بگیرن و بدون توی چه جامعه ای دارن زندگی میکن
بعدم من گوش شنیدن دارم
فقط ادا نمیکنم
حالا بگین و جواب بدین و کمم نیارین
Omid khan

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
« پاسخ #23 : 12 اسفند 1391، 09:49 ق‌ظ »
همیشه اینو یادتون باشه اگه میخواهید کاری انجام دهید اول انجامش دهید و بعد اعلان کنید
نه اینکه کلی تو بوق و کرنا کنید که بعدش نتوانید و ضایع شوید یا اینکه بگویند سرکاریه
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #24 : 12 اسفند 1391، 10:24 ق‌ظ »
امید جان این شکل رفتار توی فروم درست نیست. اگر سوالی داری بپرس و محترمانه اگر نیازی دیدی جواب بده. فکر می کنم بقیه مدیرها برات «تحت نظر» زدن. یعنی ۲۵٪ اخطار گرفتی. اگر دوست داری توی این فروم چیز یاد بگیری و چیز یاد بدی و کار مفید بکنی، تو شیوه نوشتنت تجدید نظر کن لطفا (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین alibatista

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
« پاسخ #25 : 12 اسفند 1391، 10:48 ق‌ظ »
سلام
حقیقتش من نفهمیدم موضوع اصلی چیه؟؟؟؟
اما........
بزارید بنده خدا حرفش رو بزنه
تا اینجای تاپیک رو هم که خوندم فک کنم یه سری پاک شده باشند
آقای امید خان یه لطفی کن یه توضیح اساسی بده ببینم جریان اصلی چیه؟
چه نوع سیستم عاملی رو میخوای درست کنی
یا نه اصلا میخوای یه توزیع درست کنی؟؟؟؟؟
یه جا دیدم از بازی با گرافیک بالا حرف زده بودی !!!
یعنی میشه با سیستم عاملی که قراره شما طراحی کنید بازی با گرافیک بالا که تو ویندوز هستش رو استفاده کرد؟؟؟؟
خوشحال میشم جواب منو بدید
دوستان دیگه هم اجازه بدید این آقا حرفش رو بزنه
تشکر از همتون

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #26 : 12 اسفند 1391، 10:19 ب‌ظ »
نمیدونم تا کی این بحث میخواد ادامه پیدا کنه. ولی قبلا هم گفتم. اگر این آقا امید یک وبسایت ایجاد کنه و پروژه و اهداف و ... رو توش توضیح بده (سایت هم نخواستیم یه تاپیک کافیه). البته به شرطی که درست و اصولی توضیح داده باشه و اینطوری صرفا جهت اینکه بگه «من هم میخوام همچین کاری کنم» نباشه.
بعد اونجا بصورت علمی بحث میکنیم روی موضوع!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین omid2s

• Jr. Member
  • *
  • Allah
« پاسخ #27 : 14 اسفند 1391، 02:59 ق‌ظ »
---سلام خدمت دوستان عزیز
به خصوص اقای  علی باتسیتا/دمد گرم/بابا کجا بودی تا الان
بالاخره یه اقا پیدا شد به حرف ما گوش بده
اق علی منو دوستانم میخاستیم یه توزیع مثل همین ابونتو بزنیم
ولی این اقایون ابونتو فرومی گفتن نه و نو/نمیشه/نمیخاد/برا چی/که چی بشه و از این حرفای اینطوری
بعدم قربونت برم علی اقا
گفتم که لینوکس عمرا بتونه بازیهای الان رو اجرا کنه/خود ویندوز هم توی آوردنشون کجو کوله بازی در میکنه/چه برسه به لینوکس
دونبال بازی برا لینوکسم نباش چون همش خریدنیه
من و دوستانم راجع به این موضوع تحقیقات زیادی کردیم و حدود10مقاله رو که مربوط به کارهای پایه و direcXبودو/ خوندیم/ولی بگم که کشور عزیزمون چون پیشرفتی تو این زمینه نداشته/کار خیلی مشکله
و نیاز به هزینه و حمایت بالای داره
و چیز دیگه اینکه این توزیعی که میخاستم بزنیم روی همین قضیه میخاست کار کنه
که دوستان مارو ناامید کردن
Omid khan

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #28 : 14 اسفند 1391، 11:38 ق‌ظ »
خب برادر ! :)
الان میشه بگی مثلا چجور بازی هایی رو قراره اجرا کنه ؟
بازی های ویندوز رو ؟
یا اینکه بازی هم باید واسش درست کنین ؟
یا همینایی که پولی هستن رو کاری کنین خودش بالا بیاره ؟! (عجب ایده ای ! با کل زیر بنای نرم افزار آزاد مشکل داره !!!)
و اینکه به نظر من هم یه سایت کوچیک بزنین خیلی خوبه (اگه واقعا مصمم هستین!) و توش اهداف و انگیزه و کارهایی که میخواین انجام بدین و یه بخش هم به نظرم واسه نظرات ایرانی هایی که یه توزیع خوب ایرانی نیاز دارن بزارین که نظراتشون رو هم بگن تا اگه ایده ی خوبی بود بتونین استفاده کنین
و اینکه توزیعتون قراره از اوبونتو استفاده کنه ؟ یا یه گنو/لینوکس دیگه ؟
میتونین با کمترین هزینه (فقط پول دامین + هاست های رایگان) این کارو بکنین :)
اینجوری بچه های اینجا هم بیشتر به جدی بودن فعالیتتون پی میبرن :)
موفق باشین !

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #29 : 14 اسفند 1391، 12:43 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان عزیز
به خصوص اقای  علی باتسیتا/دمد گرم/بابا کجا بودی تا الان
بالاخره یه اقا پیدا شد به حرف ما گوش بده
اق علی منو دوستانم میخاستیم یه توزیع مثل همین ابونتو بزنیم
ولی این اقایون ابونتو فرومی گفتن نه و نو/نمیشه/نمیخاد/برا چی/که چی بشه و از این حرفای اینطوری
بعدم قربونت برم علی اقا
گفتم که لینوکس عمرا بتونه بازیهای الان رو اجرا کنه/خود ویندوز هم توی آوردنشون کجو کوله بازی در میکنه/چه برسه به لینوکس
دونبال بازی برا لینوکسم نباش چون همش خریدنیه
من و دوستانم راجع به این موضوع تحقیقات زیادی کردیم و حدود10مقاله رو که مربوط به کارهای پایه و direcXبودو/ خوندیم/ولی بگم که کشور عزیزمون چون پیشرفتی تو این زمینه نداشته/کار خیلی مشکله
و نیاز به هزینه و حمایت بالای داره
و چیز دیگه اینکه این توزیعی که میخاستم بزنیم روی همین قضیه میخاست کار کنه
که دوستان مارو ناامید کردن
ببخشید
1- شما چطور کلی مقاله خوندی که یه کلمه DirectX رو نمیتونی بنویسی (حالا میخوای بیای توزیع بدی بیرون)
2- اگه توزیع دادی بیرون و بر پایه اوبونتو باشه (همون سوال تکراری)چه فرقی میخواد داشته باشه؟؟ اگه مستقل میخوای عمل کنی (بر پایه هیچ توزیعی)که فکر کنم نتونی ;D اون وقت کی میخواد ساپورتت کنه؟؟ کی میاد برات کار کامپایل نرم افزارا رو انجام بده (اونم این همه نرم افزار!!!)
3- بازی های رایگان زیادی برای لیننوکس وجود داره (در ضمن همشون هم پولی نیستن!!) کافیه یه کم اطلاعاتت رو بیشتر کنی
4- کافیه بازیهای که بعد از عرضه استریم برای لینوکس ساخته شدن رو بری و ببینی (خیلی هاش مجانیه)از بازی های ویندوز خیلی بهتره!! و بعضیاشون رقیبی ندارن (بازم اطلاعاتت رو بیشتر کن!!)
5- مگه همه چی بازیه !!!!!!! خیلی فاکتور های دیگه ای توی سیستم عامل ها وجود داره همه چی که بازی نیست!!!!
6- منم یه ایرانی هستم ولی تا وقتی که دولت نیاد از کپی رایت حمایت کنه ما در برنامه نویسی پیشرفتی نخواهیم داشت (درسته کپی رایت یه محدودیته ولی اگه رعایت میشد وضعیت برنامه نویسی کشور این جوری نبود!!!! خیلی اصف باره!! آدم از خودش نا امید میشه!!!)اینو باهات موافقم ولی نه فقط در زمینه لینوکس در زمینه همه سیستم عامل ها برنامه نویسی خیلی ضعیفه
7- این که ویندوز مشکل داره به خودشون ربط داره (ویندوز کجاش مشکل نداره؟؟؟؟ ;D ;D)ولی نباید ویندوز رو با لینوکس در اجرای بازی ها مقایسه کرد!!! این خیلی مقایسه بدیه؟؟!!!!!!!!!!! آدمو ناراحت میکنه (شما بهتره چند وقت با لینوکس کار کنی و با ساختارش آشنا بشی و متوجه تفاوتش با ویندوز بشی تا بتونی مقایسه منطقی و با ربط تری انجام بدی)در بالا هم گفتم بهتره بری و بازی های روز لینوکس رو با ویندوز مقایسه کنی (اطلاعاتت رو بروز کن)
8- بنده به شخصه اگه مشکل وجود پهنای باند و ترافیک در کشور وجود نداشت هیچ وقت با ویندوز بازی نمیکردم!!!!!! چون یه بازی مثل نید فور اسپید ران 4 تا دی وی دی هست (16 گیگ فایل نصبی!!!) !!!!! بازی با همون کیفیت برای لینوکس به 2 گیگ هم نمیرسه(بخاطر وجود کتابخونه ها)!!! (اونوقت من چطوری بیام با این ترافیک 2 گیگ یه بازی رو دانلود کنم؟؟)خوب   از مجبوری میرم 6 هزار تومن میدم یه بازی Run رو میخرم(پول 2 گیگ ترافیک میشه 10 هزار تومن + هزینه وقت + برق + مشکلات ناشی از کیفیت بد اینترنت و قطعی که ممکنه فایل رو نصفه دانلود کنه(خوبه لینوکس خودش فایل دانلود شده رو ذخیره میکنه و مثل ویندوز به فنا نمیده!!)+ روشن بودن یک هفته سیستم!!!! ) و صدام هم در نمیاد!!!! تازه هارد  هم پر میکنه!!!(کلی هم بد و بیراه میگم چون باید کلی فایل حذف کنم تا یه بازی رو بتونم نصب کنم!!!)تازه اگه بخوای چهار تا بازی بروز ویندوزی داشته باشی باید بری یه هارد براش بخری!!! در صورتی که لینوکس فایل هاش کمتره (بخاطر کتابخونه های درونش!!)
9- ما مشکلی در دیدن نداریم نیازی نیست فونتت رو این همه بزرگ کنی !!! (بهتره بری اطلاعاتت رو بیشتر کنی به جای اینکه بلد باشی شعار بدی و بیای فونتت رو بزرگ کنی)

بنده وقتی که پست شما رو دیدم قصد نداشتم جوابتون رو بدم ولی وقتی پست آقا محسن رو دیدم گفتم بیام و حرف هام رو بزنم! و بگم بقول آقا محسن شما شروع کن اگه کارت خوب باشه مردم ازت حمایت میکنن   با تایپیک زدن کاری از پیش نمیبری! پیش میره؟؟؟ نمیدونم شاید برای شما پیش بره!!!!  برو همون طوری که آقا محسن گفت یه دامین بگیر ایده های کاربرا و مردم رو بگیر بیا کارت رو شروع کن (مطمین باش اون وقت حمایت خواهی شد ;)) البته اگه کارت خوب باشه
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .