بروز بودن هم نصبیه در ویندوز هم بروز هستی پس شما بروز بودن رو نصبت به چی گرفتی که فرمودی بروز بودن؟؟؟؟؟؟
نه دیگه. هرچیزی که تو ویندزد به کار رفته حداقل تکنولوژیاش برای ده سال پیشه. از فایلسیستم NTFS بگیر تا هستهی NT. ولی گنو/لینوکس لبهی تکنولوژیه و همیشه تکنولوژیهای نوین ابتدا بر روی گنو/لینوکس پیاده میشن.
این یه تفکر بی پروا هست همین کرنل NT داره بروز میشه و اینو شما که استفاده کننده ویندوز نبودین حس نمیکنن
درسته که لینوکس عدد میبره بالا و بروز بودنش مشخصه (در ویندوز هم همینجوریه و کاملا مشخصه)فقط استفاده کنندگان میتونن با کار کردن اینو حس کنن
فکر نکنم به راحتی کار کردن با ویندوز باشه اینو از بچه 2 ساله هم سوال کنی (البته اگه حرف بزنه !!!)میتونه اینو تشخیص بده
نتایج تحقیقات با این حرف شما کاملاً در تضاده. اگه شما با ویندزد احساس راحتی میکنی برای اینه که بهش عادت کردی. همونطوری که من الآن که پای ویندزد میشینم دلم میخواد با تبر بزنم مونیتور رو بیارم پایین اینقدر که احمقانهاست.
توی تحقیقی که بین چند صد نفر ادمی که تا حالا با رایانه کار نکرده بودن انجام شد، مقدا زمان لازم برای یادگیری کاربری رایانه برای استفادهی روزمره، روی اوبونتو ۸ ساعت، روی مک ۹ ساعت و روی ویندوز ۱۸ ساعت بوده.
لینک بده ببینم کی گفته این حرفو (منبع معتبره؟؟؟ ) یا نه لینک هات قربونش برم شیلتر میلتره مثل همیشه و آدم رو تو حسرت می زاره
برای بقیه قسمت ها اظهار نظر نمیکنم (بعضا موافقم یعنی موافقم دیگه گیر نده دانیال)
ببخشید کلا با نظریه نصبیت آشنایی دارین؟؟؟
با نصبیت که نه ولی با نسبیت آشنایی داریم
بابا فهمیدم چرا میزنی آوا جان ایشون قبلا گفتن (حرف ایشون رو نقل قول کردم گفتم شاید متوجه نشدی و هول شدی برای پست دادن
)
تو هنوز زنده ای؟
آخ فداتم اتوران جان (ایشالله هزار سال پاینده باشی
)
عزیزم
ویندوز سون !
ویندوز ۸ بشو حداقل یکم بروز باشی خیلی کهنه شدی
نسبیت انیشتین ؟ یا نسبیت عرفانی ؟
اولی که ربطی نداره ! دومی هم منظورت باشه
اول ثابت کن که ما وجود داریم
اصلا شاید وجود نداریم آخه وجود داشتن هم نسبی هست
کلا دنیا هیچ و پوچ هست (واقعیت این هست البته:))
وارد دنیای مادی و فیزیکی که میشی چون سیستم عامل ها بر اساس قوانین این کیهان هستن! دیگه نسبیت مسبیت نداریم و میره کنار
برو یکم مطالعه کن بعد بیا بحث کنیم
من 7-8-xp و اوبونتو دارم فدات شم (تو پست قبلیم هم گفتم)در ضمن 7 من هم بروزه
خوب روش مانور ندادم چون هیچ کس نمیتونه روش مانور بده پس سعی نکن تو پوچی دنبالش بگردی که هم خودت رو به فنا میدی هم تایپیک رو
فکر کنم یه نموره مطالعه هم کردم البته ... ارجاع نتیجه گیری پست قبلی
در مورد امنیت هم فکر کنم گفتم لینوکس نصبت به ویندوز بهتره ولی دلیلش هم گفتم